24 nov 05, 06:38:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 697 698 [699] 700 701 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742925 alkalommal)
0 Felhasználó és 202 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #10470 Dátum: 11 dec 01, 06:38:40 »

Hát igen, az utóbbi kb 1,5 évben mindenegyikük elment fodrászhoz, kivéve persze Ikkakut Nevet
A mostani fejezethez: nem hozott sok újat, kb ilyesmire számítottam, ami talán meglepett valamelyest az ichigo új bankai alakja. Mondjuk mivel Kubo imádja újrarajzolni a karakterek alakját, ezért ez sem volt annyira új, de mégis reménykedtem hogy megmarad a régi alaka nagy része, max a fullbring-maradványa is feltűnik rajta, ehelyett a zanpaktou-ja is megújult. Mondjuk most is elég pöpec lett :)Azért remélem a láncok megmaradtak, és csak a képen nem látszódik a takarás miatt... Mosolyog
Kuugo múltja viszont egyre jobban foglalkoztat, hogy pontosan mi is történt anno évekkel korábban, + hogy honann van ekkora ereje, mert Ichigo fullbringje nem lett volna képes ennyire megdobni önmagában az erejét. Talán ő is valamilyen tápos shinigami gyereke lehetett, mint Ichigo?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 01, 06:39:44 írta rougon » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10471 Dátum: 11 dec 01, 15:47:25 »

Azon kívül, hogy nem sok minden történt nem volt rossz fejezet. Megmagyarázta azt is, hogy miért nem ért egyet Ginjouval. Röviden tudta a jelvény titkát és gyanakodott rá, de elfogadta ezt a feltételt Ginjouval szemben. Sejthető volt az is, hogy más lesz a bankai formája mint amit korábban láthattunk, hiszen a shikai is megváltozott. Hogy ez most a Fullbring vagy a kevert szellemi erőnek köszönhető, netán mindkettőnek egyszerre? Kitudja? Egyenlőre a változás az öltözékben és a fegyverben jobban illik a Fullbringhez, de nem zárható ki a másik közrejátszása sem. Sőt az sem elképzelhetetlen, hogy még hangsúlyosabb lesz ha esetleg Ginjou legyőzése után visszakapná az elvett erőt is. Mivel viszont Ginjout nem ölné meg, így ez nem biztos, hogy bekövetkezik. Sajnos még nem láttunk ebben a részben technikát tőle, így nem is lehet tudni, hogy kapott e új képességet az új formával. Ami meglepett, hogy a bankai állapot inkább a régi, nem teljes bankai formát idézi (bizonyos eltérésekkel) és nem az Aizen elleni bankai állapotot, ahol Aizen nem érzett semmilyen szellemi erőt Ichigoban. Holott már Ichigo elfogadta Tensa Zangetsu és a hollow Ichigo egyesülését és így megkapta azok teljes erejét. Tehát ennek kellene lenni a teljes bankainak. Mondjuk amíg nem használja addig ezt nem is tudhatjuk. Talán a következő részben többet tudunk meg.
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #10472 Dátum: 11 dec 01, 17:10:52 »

Hát ezt azért nem mondanám Nevet Igenis kaptunk utalást az erejére csak figyelni kell a képeket Mosolyog Először is ugye egy kapitány szintű shinigami összetudja sűríteni az erejét a kardjába különben felhőkarcoló nagyságú kardokkal szaladgálnának de viszont Ichigo nem valami jó ebben. A történet során megfigyelhetjük hogy Kubo minnél nagyobb kardot add Ichigonak annál nagyobb lesz az ereje pl. Első kardja amikor Rukia átadta az erejét és utána pedig a saját shikai szintű fegyvere. És a bankai-ra pedig igaz hogy inkább a régire hasonlít de látszik rajta hogy sokkal erősebb mivel nagyobb a védelme pl. kesztyűk de ami ettől árulkodom jel az a kardja hosszúsága Mosolyog Mivel ha megfigyelitek akkor az "alap" bankai kardja amit Byakuya ellen használt először rövidebb mint a "full" bankai-jának a kardja ez pedig még attól is hosszabb tehát szerintem talán? még erősebb szinten van mint Aizen ellen  erre utal Ginjou mondata mi szerint ha egyedül a fullbring és a shinigami erőd elképesztő erőre teszel szert. De biztos vagyok benne hogy ha visszakapná az elvett fullbring erejét még erősebb lenne és újra megváltozna a kinézete Nevet Tehát ez sem végleges Mosolyog

Egy másik kis elmélet Ginjou ugye ugyanolyan helyettes shinigami volt mint Ichigo és ugye eléggé érdeklődik Isshin iránt:D Tehát szerintem kb Ichigoval elég hasonló bőrben járhat gondolom hasonló dolgokat élt már élt és Isshin is tett elég érdekes megjegyzéseket és ismerték Uruharával. Tehát mi van akkor Ginjou és Isshin egymás ellen eleresztett egy FGT-t? Ez szerintem nem is olyan hülyeség Ginjou elégé hasonlít Ichigora + Uruhara nem nagyon akarta hogy Isshin a jelenlegi állapotában harcoljon Ginjou-val Mosolyog

Várom a véleményeteket Nevet
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10473 Dátum: 11 dec 01, 18:06:14 »

Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de valamit nagyon nem értek. Ginjou a keresztjét megérintve a jellegzetes fullbringer-fény kíséretében hívja elő a kardját, tehát az egy fullbring. Ez eddig oké. Kiderült hogy ő is helyettes shinigami volt, ami feltételezi hogy van/volt shinigami ereje is. Legújabb részben átmegy bankai-ba, ami mindezt elég látványosan igazolja, ám ha jól megfigyelitek ekkor is látható egy fullbring-villanás. Ez már önmagában is elég szokatlan, de ha mindez nem lenne elég, bankai alakban megváltozik a hajszíne (amire ha jól emlékszem eddig még nem láttunk példát) és a szeme is hollow-fekete lesz. Na most ha bankait használt akkor van zanpakutou-ja is, ami egyértelműen csak a kardja lehet... de az fullbring jellegzetességeket mutat, arról nem is beszélve hogy a shinigami kardokkal ellentétben, amik mind katana/wakizashi alakúak, ez egy európai stílusú böszme kétkezes kard.

Mindez azt jelentené hogy Ginjou sikeresen egybeolvasztotta a shinigami, fullbringer és hollow erőket?  Gondolkozik
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Putir
Vendég
« Válasz #10474 Dátum: 11 dec 01, 18:11:21 »

Zanpakutou nincs megszabva hogy milyen szerintem + bankaiba mindenkié elégé más van ami egyáltalán nem hasonlít még kardra se...
Viszont van benne valami amit mondasz ,de akkor elég erősnek kéne lennie vajon ichigo hogy fogja legyőzni a hollow erejét visszakaphatta amikor a shinigami erejét visszakapta?
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10475 Dátum: 11 dec 01, 18:22:31 »

Igaz, amit fullbringgel előhoz az valszeg a shikai, az pedig tényleg bármilyen alakú lehet, de a bankainak akárhogy nézem teljesen hollowos dizájnja van, még ha a testi változásokat és a festést az arcán nem is nézzük, ez a csontos páncél és a koponyás-szarvas kard egyértelműen a hollowokra emlékeztet. Mégis amit nem győzök hangsúlyozni az a haja és a szeme: egyetlen bankai se változtatta eddig a használója testét, mindig csak a fegyverét vagy a ruházatát. A kardjának a "tárolási módja" és a fullbring-villanás az átalakulásnál pedig még tovább csavarják a dolgot.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 01, 18:23:12 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Putir
Vendég
« Válasz #10476 Dátum: 11 dec 01, 18:33:27 »

Hát igen.
Egyébként ichigonak is fura a bankai-a mert "átöltöztetti" ichigot , egyébként van még olyan bánkáj aminél más a használója ruhája mint ami rajta volt? Talán renji ,de ő is csak egy mellényt kap.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10477 Dátum: 11 dec 01, 19:53:38 »

Azért ne vonjunk le túl korai következtetést Ichigo erejéről amíg nem látunk tőle tulajdonképpen semmit. A jelenlegi kép alapján valahova a Dangai előtti erejében érkezett vissza azokkal a módosításokkal amelyet a fullbring kifejlesztése okozott. Ha az azutáni, tehát a Dangai utáni állapotban lenne akkor pedig senki sem érezne semmilyen szellemi erőt Ichigo felől. Még továbbmenve már lehet, hogy végzett is volna azzal az erővel. Ebből viszont lehet szerintem következtetni, hogy újra láthatjuk a hollow Ichigot, hiszen abban az állapotban még nem egyesültek Ichigoval.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #10478 Dátum: 11 dec 02, 08:44:47 »

Nem nagyon akaraok belemenni ebbe a Dangai előtti/utánni elméletekbe, mert egy kicsit még mindig zavaros, de szerintem a fullbring nem képes egy shinigami erejét megsokszorozni, max kiegészíteni, vagy megváltoztatni a reiatsuját.
Ginjou testi változása tényleg érdekes, utoljára ilyet csak Aizentől láthattunk, aki a hogyoku által ért el ilyenféle erőt...

Lehet hogy merész ötlet, de mivan ha Aizen is olyasfajta hatalomra vágyott, mint ami Kuugonak van. Hiszen mint mondta anno Ichigonak, hogy már a megszületése óta tud róla, vagyis tudottt Ishinről is, és tudta hogy születni fog egy olyan gyermek, aki félig shinigami/félig ember, ami számára tökéletes alapanyag. Szóval épp olyasvalakit keresett, mint amilyen Ginjou volt.
Sőt talán magának a hogyukunak is köze van a fullbringhez, lehet hogy valamilyen különleges "tárgy" lelke...Aizen is azt mondta anno, hogy "a lelke megértette a hogyoku akaratát", ami nem úgy hangzik, mintha valami élő dologgal beszélt volna... ami még ezt a teóriát támaszthaja alá az is hogy Orihime-nek és Chadnak is fullbring erőket adott...
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 02, 08:50:35 írta rougon » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10479 Dátum: 11 dec 02, 13:01:21 »

Ebben teljesen egyetértünk. Szerintem sem sokszorozza meg az erejét, bár szerintem ezt a szót Ginjou csak csábításnak használta. Inkább úgy gondolok rá, hogy finomítja a benne lévő képességeket (netán újakat is behoz) és ezáltal sokkal hatékonyabbak lesznek az adott technikai fogások. Mondhatjuk úgy is, hogy kevesebb szellemi erő befektetéssel is eléri azt a hatást vagy akár nagyobbat is mint korábban.

Aizent én nem keverném ide. Ha nagyon foglalkozott volna Ginjou erejével akkor megszerezte volna magának. Mint mindig mondogatta, hogy mindig mindenről tudott akkor Ginjouról is tudnia kellett. A mindenről tudásban kételkedek, de azt akkor is el kell ismerni, hogy sok mindenről tudott. A végén ennek elég nagy bizonyítékát adta, hogy sok minden van amiről nem tud és ha tud is. a következtetései rosszak.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #10480 Dátum: 11 dec 02, 16:57:14 »

Aizen hiába tudhatott volna Ginjou hollétéről, ha esetleg nem lett volna képes leverni. Az amit még nem tudunk az az, hogy most Ichigo rendelkezik e az Aizen elleni bankai erejével, vagy csak az "alap" bankai-át erősítette meg a fullbring. Ez hamarosan ki is derül, mert ha a shinigamik érzékelik a 2 helyettes reiatsuját, akkor biztosan gyengébbek mint amilyen Aizen volt...
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 02, 16:59:26 írta rougon » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10481 Dátum: 11 dec 02, 17:37:57 »

Azt azért ne gondold, hogy Aizen a hogyokuval a testében nem szedte volna szét másodpercek alatt Ginjout. Vagy elküldött volna érte néhány csicskát akik ezt lerendezték volna számára. Lásd Ulquiorra kapva kapott volna az alkalmon. Egyszerűen nem is foglalkozott vele mert nem ez volt a célja, útjába pedig nem állt.

Az valószínű, hogy a következő részben a kérdéseinkre megkapjuk a választ de én valószínűnek tartom, hogy csak a Dangai előtti állapot tért vissza felerősítve a fullbringel. Valamikor Isshin is használta ezt a technikát és most, hogy visszatért az ereje ős sem abban az állapotban van. Így valószínű, hogy Ichigo is csak eddig fog elérni jelenleg.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #10482 Dátum: 11 dec 02, 18:15:32 »

Én a hogyuku nélküli Azienre utaltam amikor azt írtam hogy talán nem lett volna rá képes. A másik meg ahogyan te is írtad, nem is volt oka harcolni Ginjou ellen, csupán el akarta érni azt a szintet, ami neki (esetleg) sikerült.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10483 Dátum: 11 dec 02, 18:35:08 »

Aizen hiába tudhatott volna Ginjou hollétéről, ha esetleg nem lett volna képes leverni.
Aizen hógolyó nélkül egy átlag kapitány reiatsujának HÁROMSZOROSÁVAL rendelkezik , Genjutsu , amivel EGÉSZ SS-t megetette éveken át. Hmmmm... Epic Win , Ginjou is noob for him.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10484 Dátum: 11 dec 02, 20:27:25 »

Azért ebbe ne legyünk olyan biztosak.  Mosolyog Ha nem látja Aizen shikaiát akkor lényegében közel sem olyan elképzelhetetlen a győzelme. Meglátjuk mennyire erős Ginjou bankai alakban... (Aizennek fogjuk valaha is látni a bankaiát? Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 02, 20:28:51 írta Soul » Naplózva

Oldalak: 1 ... 697 698 [699] 700 701 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins