Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10245 Dátum: 11 szep 13, 19:50:39 » |
|
Egyáltalán nem volt rossz fejezet , Yachiru előkerült , Ki lettek adva a párosítások... Várom , hogy Byakuya mit csinál majd Tsukipofával. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10246 Dátum: 11 szep 13, 20:29:48 » |
|
A múltkori rész után nem is vártam sokat ettől az epizódtól. Éreztem, hogy egy kicsit szájkarate következik. Az mondjuk meglepett, hogy Giriko semmi perc alatt beadta a kulcsot de ahogy Yoruichi is mondta régen, Kenpachi az ellenfele. Az eddigi harcokat figyelve Yukio nagyon beszopta Toshirot. A törpe nagyon összeszedetnek tűnik most. Byakuya szintén hozta magát de azért Rukia már megint tartja az iramot minden szinten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #10247 Dátum: 11 szep 13, 21:41:03 » |
|
Ez a rész megint mi volt? Kenpachi tényleg lecsapta az ipsét, bár reményeim szerint a többiektől nem ezt látjuk, mert akkor szét röhögöm a fejemet. Rukia és a nyuszik? Visszaköszön a Bountos filler? Egy cseppet... De azért Riruka dilemmája a legjobb. Tsuki meg van egy tippem, hogy kifogta a legrosszabbat és hamarosan mehet a föld alá gazolni. Azért az érdekes, hogy Isida tudott a helyettes halálistenekről? Mert mintha angolból ezt szűrtem volna le.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10248 Dátum: 11 szep 14, 06:26:44 » |
|
Azért ne írjuk le ilyen gyorsan Kenpachi ellenfelét. Szerintem Kenpachi fogja még érezni ezt a harcot. Ishida hozta a formáját. De Ichigo elég szépen lekezelte. Ami biztosan kiderült a mai fejezetből, hogy Ikkaku nem Zaraki hadnagya. (Igen, én még mindig meg vagyok győződve arról, hogy hadnagy lett.... De hogy kié...?) Szóval jó lett a fejezet. Byakuya ha nem is irtani fog, de nyerni tuti. Ichigo ellen meg semmi esélye az ex shinigami helyettesnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10249 Dátum: 11 szep 14, 15:01:11 » |
|
Yachiru is back! Legnagyobb arc az egészben Na és az a két kis "csont" a hajában, zabáljam meg! Már kezdtem kitérni a hitemből, hogy leszokott a Kenpachin lógásról Byakuya meg ha nem veri laposra 2 rész alatt Tsukit, akkor el kell gondolkozni, hogy Ichigonak komoly gondjai lehetnek még. Meg Ikkakut hiányoltam most így a felsorolásból, hogy milyen színtéren harcolnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #10250 Dátum: 11 szep 14, 16:21:03 » |
|
Jól láttam h yachiru kenpachi haorija alól mászott ki?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10251 Dátum: 11 szep 15, 18:13:45 » |
|
Igen onnan. Én már a legelejétől mondtam, hogy Yachiru Ken-chan hátán van! De hogy teljesen megváltozott a haja kicsit meglepett. Pont úgy lett levágva, mint Rukiának. Viszont azok a csontok nagyon tetszenek. Ki merem jelenteni, hogy Kenpachi elérte a SHIKAI-T !! 03-as kép. Látszik, hogy megjavult a kardja és mintha fekete lenne. Remélem, hogy mostmár Yachirut is látjuk majd harcolni. Már ideje lenne. És végre ismét kapunk egy 2 Vs 1 harcot, azok olyan ritkák. . Remélem Ishida nem adja be hamar a törülközőt. A Rukia Vs Riruka meg már most poénos xD. Kicsit arra emlékeztet, amikor Matsumoto kapja ellenfélnek Wonderweisst és mondja, hogy nem biztos, hogy jó ötlet ha megöli xD.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10252 Dátum: 11 szep 15, 18:21:18 » |
|
elvitte kovácshoz:D egyébként a pengéje tényleg megjavult ,de a markolata "keresztvasa" semmit se változott bár jó lenne ha lenne shikaija
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10253 Dátum: 11 szep 15, 18:26:47 » |
|
A keresztvasnak nem is kellet megváltoznia, szerintem csak, akkor kellene megváltoznia a Kenpachi használná is a Shikait.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10254 Dátum: 11 szep 15, 19:17:18 » |
|
Toushironak se változik miközben használja a shikait Meg Byakuyanak se Bár nekem ez fel se tűnt idáig,ha tényleg van shikai Kenpachinak,az kb egyenlő lenne Chuck Norrissal
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #10255 Dátum: 11 szep 15, 19:31:25 » |
|
lehet hogy csak rajzolási hiba.pl előző képeken hiányzik a szeme kenpachinak. Egyébként meg van akinek változik shikaiban(ichigo, rukia,ikkaku) és van akinek meg szinte semmi nem változik(byakuya, toushiro stb) szóval még nem biztos. de ha van akkor ti mit gondoltok ? mien képesség kellene neki ami tükrözi a harc stílusát? nekem anno a recés pengéjéről egy lánc fűrész jutott eszembe, nha az neki jó is lenne, és ekég brutális is lenne a kezében.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10256 Dátum: 11 szep 15, 19:37:09 » |
|
én olyasmire gondolok neki mint ichigo shikai/bankai-ja annyi hogy erősebb+gyorsabb meg tilon szerintem tutira nem az a shikai mert te úgy ismered hogy egyből max erővel indit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10257 Dátum: 11 szep 15, 19:54:53 » |
|
Persze, hogy nem a Shikaija. Arra egy külön fejezett lesz szerintem, amikor aktiválja. Csak nem értettem, hogy szerinted miért kellet volna megváltoznia a keresztvasnak.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #10258 Dátum: 11 szep 15, 22:48:48 » |
|
Nem úgy volt, hogy Kenpachi bicskája, akárcsak Ichigóé, mindig Shikai állapotban van?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10259 Dátum: 11 szep 16, 05:58:35 » |
|
Nem de mégis...Sok témában elemeztük már és azt lett a vége hogy Kenpachi kardja nincs shikaiban bár megjegyzem egy nem shikaiban lévő kard nem így néz ki mint Kenpachié.
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
|