24 nov 24, 05:01:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 682 683 [684] 685 686 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767363 alkalommal)
0 Felhasználó és 121 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10245 Dátum: 11 szep 13, 19:50:39 »

Egyáltalán nem volt rossz fejezet , Yachiru előkerült , Ki lettek adva a párosítások... Várom , hogy Byakuya mit csinál majd Tsukipofával. ^^
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10246 Dátum: 11 szep 13, 20:29:48 »

A múltkori rész után nem is vártam sokat ettől az epizódtól. Éreztem, hogy egy kicsit szájkarate következik. Az mondjuk meglepett, hogy Giriko semmi perc alatt beadta a kulcsot de ahogy Yoruichi is mondta régen, Kenpachi az ellenfele. Az eddigi harcokat figyelve Yukio nagyon beszopta Toshirot. A törpe nagyon összeszedetnek tűnik most. Byakuya szintén hozta magát de azért Rukia már megint tartja az iramot minden szinten.  Nevet
Naplózva
Pöcök
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)

« Válasz #10247 Dátum: 11 szep 13, 21:41:03 »

Ez a rész megint mi volt? ikszdé Kenpachi tényleg lecsapta az ipsét, bár reményeim szerint a többiektől nem ezt látjuk, mert akkor szét röhögöm a fejemet. Rukia és a nyuszik? Visszaköszön a Bountos filler? Egy cseppet... ikszdé De azért Riruka dilemmája a legjobb. Tsuki meg van egy tippem, hogy kifogta a legrosszabbat és hamarosan mehet a föld alá gazolni. Azért az érdekes, hogy Isida tudott a helyettes halálistenekről? Mert mintha angolból ezt szűrtem volna le.
Naplózva

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ...
The situation is hopeless but not serious.
If life gives you lemons, make lemonade!
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10248 Dátum: 11 szep 14, 06:26:44 »

Azért ne írjuk le ilyen gyorsan Kenpachi ellenfelét. Szerintem Kenpachi fogja még érezni ezt a harcot. Ishida hozta a formáját. De Ichigo elég szépen lekezelte.  Ami biztosan kiderült a mai fejezetből, hogy Ikkaku nem Zaraki hadnagya. (Igen, én még mindig meg vagyok győződve arról, hogy hadnagy lett.... De hogy kié...?) Szóval jó lett a fejezet. Nevet Byakuya ha nem is irtani fog, de nyerni tuti. Ichigo ellen meg semmi esélye az ex shinigami helyettesnek. Nevet
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10249 Dátum: 11 szep 14, 15:01:11 »

Yachiru is back! Legnagyobb arc az egészben Mosolyog Na és az a két kis "csont" a hajában, zabáljam meg! Már kezdtem kitérni a hitemből, hogy leszokott a Kenpachin lógásról Mosolyog

Byakuya meg ha nem veri laposra 2 rész alatt Tsukit, akkor el kell gondolkozni, hogy Ichigonak komoly gondjai lehetnek még. Meg Ikkakut hiányoltam most így a felsorolásból, hogy milyen színtéren harcolnak Mosolyog
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #10250 Dátum: 11 szep 14, 16:21:03 »

Jól láttam h yachiru kenpachi haorija alól mászott ki?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10251 Dátum: 11 szep 15, 18:13:45 »

Igen onnan.
Én már a legelejétől mondtam, hogy Yachiru Ken-chan hátán van! Nevet De hogy teljesen megváltozott a haja kicsit meglepett. Pont úgy lett levágva, mint Rukiának. Viszont azok a csontok nagyon tetszenek.
Ki merem jelenteni, hogy Kenpachi elérte a SHIKAI-T !! 03-as kép. Látszik, hogy megjavult a kardja és mintha fekete lenne. Kúl
Remélem, hogy mostmár Yachirut is látjuk majd harcolni. Már ideje lenne. És végre ismét kapunk egy 2 Vs 1 harcot, azok olyan ritkák. Mosolyog. Remélem Ishida nem adja be hamar a törülközőt. 
A Rukia Vs Riruka meg már most poénos xD. Kicsit arra emlékeztet, amikor Matsumoto kapja ellenfélnek Wonderweisst és mondja, hogy nem biztos, hogy jó ötlet ha megöli xD.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Putir
Vendég
« Válasz #10252 Dátum: 11 szep 15, 18:21:18 »

elvitte kovácshoz:D
egyébként a pengéje tényleg megjavult ,de a markolata "keresztvasa" semmit se változott bár jó lenne ha lenne shikaija
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10253 Dátum: 11 szep 15, 18:26:47 »

A keresztvasnak nem is kellet megváltoznia, szerintem csak, akkor kellene megváltoznia a Kenpachi használná is a Shikait.
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10254 Dátum: 11 szep 15, 19:17:18 »

Toushironak se változik miközben használja a shikait Nevet Meg Byakuyanak se Nevet Bár nekem ez fel se tűnt idáig,ha tényleg van shikai Kenpachinak,az kb egyenlő lenne Chuck Norrissal Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #10255 Dátum: 11 szep 15, 19:31:25 »

lehet hogy csak rajzolási hiba.pl előző képeken hiányzik a szeme kenpachinak.
Egyébként meg van akinek változik shikaiban(ichigo, rukia,ikkaku) és van akinek meg szinte semmi nem változik(byakuya, toushiro stb) szóval még nem biztos. de ha van akkor ti mit gondoltok ? mien képesség kellene neki ami tükrözi a harc stílusát? nekem anno a recés pengéjéről egy  lánc fűrész jutott eszembe, nha az neki jó is lenne, és ekég brutális is lenne a kezében.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Putir
Vendég
« Válasz #10256 Dátum: 11 szep 15, 19:37:09 »

én olyasmire gondolok neki mint ichigo shikai/bankai-ja annyi hogy erősebb+gyorsabb
meg tilon szerintem tutira nem az a shikai mert te úgy ismered hogy egyből max erővel indit?Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10257 Dátum: 11 szep 15, 19:54:53 »

Persze, hogy nem a Shikaija. Nevet Arra egy külön fejezett lesz szerintem, amikor aktiválja. Csak nem értettem, hogy szerinted miért kellet volna megváltoznia a keresztvasnak.^^
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #10258 Dátum: 11 szep 15, 22:48:48 »

Nem úgy volt, hogy Kenpachi bicskája, akárcsak Ichigóé, mindig Shikai állapotban van?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10259 Dátum: 11 szep 16, 05:58:35 »

Nem de mégis...Sok témában elemeztük már és azt lett a vége hogy Kenpachi kardja nincs shikaiban bár megjegyzem egy nem shikaiban lévő kard nem így néz ki mint Kenpachié.
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
Oldalak: 1 ... 682 683 [684] 685 686 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins