24 nov 05, 06:35:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 673 674 [675] 676 677 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742865 alkalommal)
0 Felhasználó és 200 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10110 Dátum: 11 aug 22, 10:13:18 »

Megfigyeltem, hogy Byakuyának meg Hitsugayának változott a kinézete, asszem Byakuyanák lett egy nagyobb gallérja a kendő helyett, Hityugayának meg egy kendője lett a nyaka körül. Én úgy gondolom, hogy talán mayuri feje is meg fog változni, hiszen neki már egyszer megváltozott Nevet de lehet, hogy kyouraku vagy Soifon kinézete is más lesz. Remélem, Soifont nem váltották le, és visszanövesztették a karját. Bár, ha Inoue meggyógyított 4 arrancart, akkor egy shinigamit miért ne.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 10:24:12 írta Domynyk » Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10111 Dátum: 11 aug 22, 11:20:59 »

Tilon köszönöm így mostmár tényleg érthetőbb Mosolyog
Én még azon is gondolkoztam hogy esetleg az öreg főkapitányt is leváltották nem? végülis hátha ikszdé lehet hogy byakuyanak azért van új kapitányi öltözete mert főkapitány let? ki tudja remélem hamarosan jön egy bevezetés ss-ben hogy mi változott és hogy lettek-e új kapitányok Nevet
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10112 Dátum: 11 aug 22, 12:58:17 »

Örülnék, ha leváltanák Yamaát, rosszul vagyok tőle. De nem fogják, mert nincs nála erősebb...( sztem biztos van, csak felvág Nevet)
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #10113 Dátum: 11 aug 22, 16:33:45 »

hitsugayának, lett sála, és fiatalosabba  haja, mint mikor ,még nem volt kapitány.renjinek testesebb pofája lett, és hoszabb haja, kenpachinak meg simább, csengők nélkül.byakoyaának hiányoznak azok a főúri csatok a fejéből, és galléros haorija lett.ikkakunak meg egyik oldalt nincs ujja a ruhájának.
ichigora visza térve
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/423/16
itt a válasz.
tehát ha jól értem, ami erőt meg szerzett a dangaiban, mikor elvesztette az erejét semmivé lett, és ezért "fiatalodott visza" ha nem használja a mugetsut, akkor maradt volna új formályában.
(meg jegyzem hogy nem mintha nem bírná a lelkük , lévén hogy yama is több ezer éves, és semmi baja)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10114 Dátum: 11 aug 22, 18:05:17 »

De ott az is írja, hogy " És fordítva telt az idő, ahogy a tested áthaladt a szakadék világon." Ebből én azt vontam le, hogy akkor a képességei is amit a Dangaiban szerezett eltűnt volna a Mugetsu nélkül is.Viszont a fájdalmat tényleg benéztem. smirksweat Az ember azt hinné, hogy attól szenved, hogy vissza fiatalodik akaratlanul a teste és nem attól, hogy nullázódik a Reatsu. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 18:40:51 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10115 Dátum: 11 aug 24, 15:37:23 »

Tetszett az új rész, és amikor Urahara ott volt a kapitányok között, ha megfigyelitek a 2. osztag kapitánya( könyörgöm maradjon Soifon!) előtt is állt kapitány( Komamura sose állt be Soifon elé) ez azt jelentené, hogy vannak új kapitányok? nagyon örülnék neki :DDD
Sőt tuti, hogy vannak, mert ha nem lennének Komamura állna az első helyen jobb oldalt, és neki nagyobb lábai vannak, de most jobb oldalon elől 4 kis vékony láb van Nevet
Amúgy olyan szemét Kubo direkt oda tette a feliratoto, ahol a fejek látszódnak. Azt megértem, hogy az új kapitányokat kitakarja, de a Soifon helyén állót miért?  Neeem  Neeem
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 24, 16:04:39 írta Domynyk » Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10116 Dátum: 11 aug 24, 16:45:50 »

amúgy észrevetted hogy komamurának is új haorija van? meg sztem más lett a feje:D
meg megtudtuk egy fontos dolgot ginjórol meg másról is Nevet
összességében sztem nagyon jó rész Nevet
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10117 Dátum: 11 aug 24, 16:46:43 »

Szerintem is kezd egyre jobb lenni Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10118 Dátum: 11 aug 24, 18:33:48 »

Szerintem megnyugodhatsz, mert ha ráközelítesz akkor látszik a 13-dik oldalon, hogy ott van Soi sárga öve. Nevet Jó a szín nem látszik ikszdé, de csak ő hord övet a derekán. Kúl Unohana és az öreg nem változtak, meg is lepődtem volna rajta, ha ők ketten változtak volna. De, hogy Ginjo is Shinigami legalábbis az volt az váratlan. De nem valami olyasmit mondott, hogy Tsukishima megölte az a halálistent ? Gondolkozik  Durvábban néz ki mint Ichigo fullbringje. Jó kis harc lesz az biztos. És még mindig várom, hogy lemásszon Yachiru Kenpachi hátáról.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 24, 18:41:51 írta Tilon » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10119 Dátum: 11 aug 24, 18:47:51 »

Korábban a jelvény miatt Ginjoról sejthető volt, hogy shinigami . Csak azzal megosztásra kerül ez a nézet, amikor beszélt a megölt shinigamiról. Emiatt nem lehetett kijelenteni egyértelműen ezt a tényt. Viszont nem értem miért nem léptek fel ellene korábban a shinigamik ha tudták, hogy ki ő és mit csinál. Másrészt lehet, hogy Ginjo magáról beszélt mint megölt shinigami akit Tsukishima átalakított és ezt nevezte megölésnek. Tényleg! Most Tsukishimának is ott kell lennie. Érdekes, hogy Kubo nem mutatja. Azt hiszem, hogy ő lesz majd a nagy durranás ha ennyire rejtegeti.

Most legalább az is kiderült, hogy Yama parancsára mindenki pakolt szellemi erőt abba a kardba és azt is tudjuk, hogy miért. Ráadásul szerintem az is látható, hogy megmaradt/visszatért Ichigo fullbring ereje a szellemi erejének visszatértével.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 24, 18:53:57 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10120 Dátum: 11 aug 24, 18:57:51 »

Kicsit pontosítok az előző hsz-em kapcsán: Csak Soifon hordja az övét a kapitányi haorin kívül. Mosolyog

Hát valószínű, hogy készül valamire + a többi Fullbringert se láttuk azóta, hogy Ganjo elmenekült előlük, amikor a házban harcoltak. És Rukia is köddé vált ebben a fejezetben. Az rossz kezdés lenne Rukiának, ha Tsukishima meg a maradék Fullbringer túszul ejtették volna. smirksweat Bár Akkor Byakuya vérszemet kap és levágja az összeset.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10121 Dátum: 11 aug 24, 20:32:39 »

Kíváncsi vagyok , hogy ebben a formában milyen erős Ginjo . Mondjuk Ichigo ellen szerintem nincs esélye . Az Öreg meg rendes volt , hogy engedélyezte . Kíváncsi vagyok az új kapitányokra , ha vannak . Illetve Soifon állapotára remélem valaki visszatette a kezét mondjuk Orihime megcsinálhatta .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #10122 Dátum: 11 aug 24, 20:42:51 »

engem érdekel gonjou shinigami része, kis flasbackel nyakon öntve h mi merre.a blícs viszatért számomra!!:D már látom az anime epicusságát:D
am , ichi most emberi testbe van van lélek testbe? rem lélekbe:D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10123 Dátum: 11 aug 24, 21:57:50 »

ami biztosan kiderült a mai részből.
 - Ichigo erősebb lett, nem pedig gyengébb mint volt.
 - Az összes kapitány és hadnagy adott a kardba az erejéből. -> Ikkaku hadnagy lett. (Mintha az a hadnagyi jelvény lenne itt: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/461/13
 - Kiderült hogyan vették rá őket, hogy erejüket adják a kardhoz.
 - Kiderült a főkapitány "kedvességének" egyik fő oka. (Ganjou)
 - Ganjou rendelkezik shinigami erőkkel (90% lehet elvesztette már) és rohadtúl erős. Különben nem egy egész különítmény kisérte volna a kardot Ichigohoz.
 - Urahara ha rövid időre is visszatérhetett Soul Socity-be. (Reménykedem ismételt kapitányi kinevezésében majd. )

Ami viszont nem derült ki s fontos számomra:
 - Vannak e új kapitányok.
 - Ishin is ott volt e  Uraharával a Lelkek városában.
 - Ichimaru Gin életben van e. (Amiben még mndig reménykedem, és abban is hogy megbocsájtanak neki az "árulásért" ha egyáltalán volt árulás és nem a főkapitány parancsát teljesítette.)

Amit várok a következő résztől:
 - Ginjou és Ichigo társairól infók.
 - Flashback Ginjou-ról. Miért tünt el SS-ből.
 - Egy kis csetepaté
 - Ichigo bankai. Nyelvesít
 - A legfontosabb: Minél korábban megjelenjen.

Így összegezve ez szerintem szép kis fejezet volt. Kezd visszatérni a feelingje a mangának. Nevet Várom a következőt.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10124 Dátum: 11 aug 24, 22:00:45 »

Biztos sok mindent megtudnánk belőle és tisztázna is sok felmerülő kérdést is, hogy miért vált ilyenné. Másrészt számomra ha valakit nem látok az adott mangában az nem feltétlenül jelent rosszat avagy jót. Kétlem, hogy ilyen mint amire  Rukiával kapcsolatban gondoltál, az ennyi shinigami között lehetséges lenne. Viszont az jól látható a megjelent shinigamik számából ítélve, hogy mindenkinek lehet egy-egy fullbring ellenfele. Nem tartom igazán erősnek őket de elképesztő képességekkel bírnak mindahányan amibe könnyen beletörhet egyesek foga.  Urahara és Isshin pedig biztosíthatják a többiek biztonságát mert azt kétlem, hogy harcolnának. Az biztos, hogy Ichigo dolga nem lesz könnyű Ginjoval és itt eltudom képzelni bemutatni Ichigo bankai képességét. A részről összességében jó véleményem van. Nem is vártam többet ettől a résztől így nyugodt vagyok.

Ikkaku nem lett hadnagy, legalábbis amit te a jobb felkaron látsz az egy tetoválás és nem egy hadnagyi rangot jelző jelölés. Ráadásul az is látszik amit néhányan feltételeztek, hogy kigyúrta volna magát. Nem, nem gyúrta ki csak a rajzon úgy látszott. Azt a rangjelzést pedig a bal felkaron viselik. Lásd Rukia esetében.
Kérlek ne Ganjou ként hivatkozzatok Ginjo-ra. Ugyanis két különböző személyiségről van szó.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 24, 22:11:24 írta rini67 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 673 674 [675] 676 677 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins