liteon
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #10125 Dátum: 11 aug 25, 07:29:54 » |
|
Előttem már minden kérdést felettek amire én is kíváncsi vagyok. Egy viszont kimaradt hány éves Ginjo? Mért is kérdem, amikor Ichigo meg kapta a jelvényét azt mondák, hogy csak ritkán adnak ilyet. És amikor Ichigo először találkozott Hirakoval az afró shinigami nem is látott és halott ilyen jelvényről. Már pedig ha Ginjo is kapott akkor max 20-30ével Ichigo előtt, mégsem ismerték fel a jelvényt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10126 Dátum: 11 aug 25, 08:47:16 » |
|
Ebből a fejezetből az is kiderült, hogy Ichigo tényleg meg akarja ölni Ginjo-t. Ami azért elég durva mert most önmaga miatt akar ölni, amire eddig még nem volt példa. Még Aizen-t is csak kötelességből akarta megölni (de nem is akarta). Rininek igaza van azért kíváncsi vagyok a tetkó jelentésére. Meg az ha az a tetkó hadnagyi rangjelzés lenne, (de nem az) akkor Ikkaku megszívná ha leváltanák vagy épp kapitánnyá léptetnék elő, mert akkor mit csinálna a tetkójával ?^^ Amúgy szerintem ne reménykedj nagyon abban, hogy Gin él+ neki Kubo csinált halál előtti vissza emlékélezést ami sose jelent jót. Pl Harribelnek Kubo nem csinált visszaemlékezést, csak a rész készítők, de ő életben is van. De ha még Gin élne is, valószínűleg menne a dutyiba Aizen mellé. Jaj de hiányzik az Arrancar Enciklopédia.. Abban szerettem meg őt nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10127 Dátum: 11 aug 25, 12:55:17 » |
|
Ikkaku nem lehet hadnagy, mert csak a 13. osztagnak nem volt hadnagya, annak meg Rukia lett, szóval üres hely nincs. Kenpachi meg nem adja oda Yachirut Hogy nézne már ki Ikkaku Kenpachi hátán csüngve Tilon, azt az övet én is észrevettem, de fellélegezni csak akkor fogok, ha már látom az arcát is, amúgy Mayuri ugye marad kapitány? Ő nagy figura, csak nem írják ki a sorozatból?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 25, 12:55:49 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10128 Dátum: 11 aug 25, 13:25:43 » |
|
Szerintem megnyugothadsz mert az szerintem egyenlő a lehetetlennel Kubonak ő az akit a legjobban szeret rajzolna szal én inkább arra vagyok kiváncsi hogy egyáltalán új feje lesz-e mert azt megnézném Ez a rész nagyon ott volt. A manga ahogy már említettem szerintem most van az eddigi legjobb és legfordulatosabb részénél. Ami eddig hiányzott. A rejtélyes emberek, az izgulás a fordulat. Ez most mind itt van. Ennél már nem is lehet jobb. Csak így tovább a világ másik oldalán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #10129 Dátum: 11 aug 26, 11:11:15 » |
|
tudom hogy nem ide tartozik de mi lett Ginnel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #10130 Dátum: 11 aug 26, 11:31:33 » |
|
Előttem már minden kérdést felettek amire én is kíváncsi vagyok. Egy viszont kimaradt hány éves Ginjo? Mért is kérdem, amikor Ichigo meg kapta a jelvényét azt mondák, hogy csak ritkán adnak ilyet. És amikor Ichigo először találkozott Hirakoval az afró shinigami nem is látott és halott ilyen jelvényről. Már pedig ha Ginjo is kapott akkor max 20-30ével Ichigo előtt, mégsem ismerték fel a jelvényt.
Afro shinigami haverunk csak egy közlegény, meg csak poénfigura. Attól, hogy ő nem tud róla, még kaphatott Ginjo.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10131 Dátum: 11 aug 26, 13:11:11 » |
|
nem hiszem.olvastad kubo interjuját amit 2011 elején adott? az alatt van pár spoileres kép és ott van gin.ezek rajzok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10132 Dátum: 11 aug 26, 13:19:31 » |
|
nem olvastam, de kérem a linket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10133 Dátum: 11 aug 26, 15:22:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10134 Dátum: 11 aug 26, 19:56:54 » |
|
Ja, ez az interjú már rég bent van az interjús topicban. Azok a képek meg csak dekorációk. Amikor volt az interjú a Jump Festán, akkor már rég megjelent Ginjo a mangában. Szóval azokban semmi spoiler nincs. Aizen is ott van abban a formában amivel Urahara-ék ellen harcolt. És Rukia is hosszú hajjal van és Ichigo-nak is maszkja van még. Tehát 1 gramm spoiler nincs benne. Gin valószínűleg meghalt, de a remény hal meg utoljára.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #10135 Dátum: 11 aug 27, 08:11:36 » |
|
miért ne? ott az van leírva hogy 10 évig szeretné folytatni...valószínűleg aizen előbb utóbb kiszabadul... mert ha nem akkor valahogy megölték volna (még ha halhatatlan is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #10136 Dátum: 11 aug 27, 08:31:24 » |
|
Egyelőre nincs semmi konkrétum tudtommal, hogy Gin meghalt e vagy sem...az biztos hogy komolyan megsérült, de láttunk már nem egy kapitányi szintű shinigamit félbevágva, vagy olyan állapotban, amibe egy átlagember rögtön belehalna... ez majd Kubo-n múlik, hogy visszahozza majd később a sztoriba, akárcsak Grimmjow esetében szerény véleményem szerint visszafog még majd térni, de ez csak megérzés
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 08:32:43 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10137 Dátum: 11 aug 27, 08:39:59 » |
|
ha jól tudom a databookban úgy van hogy nem halt meg Grimmjow de Gin szerintem meghalt mert ha élne miért siratta volna meg Rangiku?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #10138 Dátum: 11 aug 27, 08:49:08 » |
|
Rangiku azért síratta meg, mert élete szerelme épp a karjai között szenvedett, mert pár pillanattal előtte Aizen átdöfte, letépte az egyik karját tövestől és egy próbavágás is mintha lett még volna (a sorrend nem tuti hogy ez volt ) szóval elég rossz bőrben volt...de nem láttuk meghalni Nekem is rémlik valami Grimmjow-ról, de csak vmi olyasmi hogy lesz még majd vmi szerepe, de semmi konkrétum...az is lehet hogy csak valamilyen flashback + meg is gondolhatja magát útközben Kubo mindenesetre cask arra akartam utalni Grimmjow példájával, hogy hiába kerül valaki a mangában nagyon sz*r állapotba, ha nem látjuk ahogy konkrétan meghal, akkor nem tudhatjuk biztosra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
procsek
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10139 Dátum: 11 aug 27, 13:13:50 » |
|
Én vagyok az egyetlen akinek mostanában mindig a Yu Yu Hakusho jut eszébe a Bleachről? A második arc amikor megjelennek a különleges képességű fiatalok (itt a fullbringesek) és most kiderült, hogy van egy régi hallisten helyettes aki gonosz lett mint ott a régi nyomozó, bár inkább örülök, hogy Ichigo visszakapta az erejét (bár nem értem, ha ilyen egyszerű a dolog mért kelllett majd egy évig várni vele), mert az a csontos ninja Ichigo nekem nagyon, de nagyon nem jött be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|