24 nov 05, 07:42:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 668 669 [670] 671 672 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743102 alkalommal)
0 Felhasználó és 141 vendég van a témában
Spyro-sama
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10035 Dátum: 11 aug 17, 18:01:22 »

Zsíros. Nevet Milyen durva lesz a Bankai - ja. Nevet
Naplózva
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10036 Dátum: 11 aug 17, 18:01:43 »

Ismét csak egy észrevétel tőlem. Most Ikkaku karján hülyén gyűrődik a ruha... Vagy csak szimplán elrontotta Kubo a képkockát, és nem látni rendesen a lehetséges hadnagyi jelvényét?
Naplózva
Pöcök
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)

« Válasz #10037 Dátum: 11 aug 17, 18:17:47 »

Szerintem csak hülyén van felgyűrve. Amúgy jobban megnézve Byakuya fejét... O.O háát, ha eddig nem is paráztam tőle, most már garantáltan. ikszdé Ginjonak meg...  bye bye
Ahogy elnézem Byakuya Toushironak ajándékozta a sálját.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 18:19:15 írta Pöcök » Naplózva

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ...
The situation is hopeless but not serious.
If life gives you lemons, make lemonade!
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10038 Dátum: 11 aug 17, 18:19:21 »

Szerintem azért nem látni mert nincs is...
Én már kezde arra a véleményre kijutni hogy igazából Ikkaku és Renji nagyon nem léptek szintet Ikkaku maradt 3. Renji meg hadnagy mivel nincs kapitányi köpenye Ikkankun meg nincs jelvény.
Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10039 Dátum: 11 aug 17, 18:31:38 »

attól hogy mindkettőnek van bankai-ja attól még nem lesz olyan erős egy kapitány simán megverné őket
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10040 Dátum: 11 aug 17, 19:15:57 »

Byakuya elleni harcból simán lelehetett szűrni, hogy Renji hiába tudja a bankait még évekre van a kapitányi szinttől, ezt Byakuya is megmondta neki!
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10041 Dátum: 11 aug 17, 19:35:05 »

Az a harc még a történet elején volt ugyhogy azóte bőven fejlődhetett.
Ez a manga nekem tetszet de a vitát hogy mégis milyen ichi kardja nem döntötte el hogy most csak kitatkarta a végét a füst vagy nem xD Ginjounak meg szerintem vége
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10042 Dátum: 11 aug 17, 20:01:29 »

Már akkor megmondta Byakuya, hogy még több mint 10 éves edzés kell ahhoz, hogy igazán uralni tudja Renji a bankaiát. Az meg még nagyon távol van. Majd ha ez az idő bekövetkezik akkor talán eléri a kapitányok szintjét. Az egyértelmüen látszik, hogy ez a kard formájában más mint az előző, de szerintem mutatják az egyik képen a hegyét is füst nélkül, és az megegyezik a teljes képen láthatóval. Nézd meg a 13. oldalt alul. Ilyen hegye a szablyáknak van.

Én leginkább annak örülök, hogy megválaszoltak egy halom kérdést úgymint Ichigo által kapott szellemi erő milyenségét. Mit csináltak Uraharáék? Urahara végig tudott a fullbringekről sőt azok képességeiről. Felmerült bennem most az a kérdés hogyha tudott akkor miért nem lépett vagy netán léptek előbb? Ginjoék egyértelmű, hogy vesztenek, de én Ichigo helyében nem engedném amíg vissza nem adja a fullbrig erejét. Az nagyon tetszett ahogy Ginjo felet szétvágta a házat. Ez viszont azt mutatja, hogy nem akarja megölni ami amúgy sem szokása. Szerncséje Ginjonak, hogy nincs itt Mayuri.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 20:08:58 írta rini67 » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10043 Dátum: 11 aug 17, 20:14:38 »

Rini : Még megérkezhet . X'D
Spyro : Lehet amikor elkészítette Urahara a kardot , a designer Byakuya volt és úgy gondolta , kicsit moddolni kell Bichigo megjelenésén.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10044 Dátum: 11 aug 17, 20:16:28 »

De attól függ hogy mit veszünk kapitányi szintnek mert a kapitányok közt is van erő különbség. SZERINTEM Komamura a leggyengébb kapitány és azért most igy csak egy gyors végig gondolás alat nem nagyon tudom hogy ki az akit még megszorongatna. (Ha valaki bele akar menni előszeretettel várom a kapitányok erősorrendje topikban Nevet ) És azért az ő szintjéhez hamarabb eljuthatnak. Kiványcsi vagyok Ikakku mi okból gyurta igy ki magát , talán egy uj bankai technikához szükséges a fizikai erő. A másik amit várok az az hogy Toshiro mennyire lett erős mert az többször lett emlitve hogy fiatal sokat fejlődhet még.
Naplózva
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10045 Dátum: 11 aug 17, 20:24:13 »

Az igaz, hogy tíz év edzés kell a bankai teljes mértékű használatához. De ha belegondolunk egy átlagos edzés során soha nem vérre megy a küzdelem. Renjinek pedig azóta több élet-halál harca is volt. Szóval szerintem az a tíz év elég szépen lecsökkent.

Ami viszont kiderült ugye, hogy Ichigo méh mindig Zangetsut használja. Vagy egy a Zangetsu családjába tartozó kardot. Hiszen képes a Getsuga-ra.
Ami különösen tettszett, hogy leidiótázza Ganjou-t, mikor az becsmérli az erejét. Szegény fickón látszik a félelem.

A halálistenek: Byakuya ujj köpenye ütős. Renji új fejkendője is. Kenpachin viszont meglepődtem. Lehet rájött, hogy mégsem olyan erős? Ugye a kis csengők az ellenfeleknek való könnyítés miatt voltak a tincsein. Ikakku rangja számomra kérdéses még mindig. De aki nagyon nagyot változott az Hitsuyaga. Ez a kinézete full kazekagés. Nevet Jobbanmondva Gaara és Kis Herceg ötvözet. Legalábbis szerintem. Viszont amin meglepődtem, hogy nem javította ki Ichit, hogy Hitsuyaga kapitány. Mindig kiszokta. S most vajon miért nem?

S a legnagyobb kérdés számomra, hogyan vették rá Byakuyát h. beleadja az erejét a kardba...  Valamiért Ishin szagot érzek mögötte. Főleg úgy h. rémlik, hogy mikor harcoltak a kivégzőhelyen byakuyának volt valami megérzése... Mosolyog

Vélemények?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10046 Dátum: 11 aug 17, 20:27:35 »

Szerintem Ikkakut már korábban is nagyon kigyúrtnak ábrázolták. Úgy gondolom, hogy az utolsó csata ahol igazi verést kapott, majd az azt követő fejmosás következtében érettebb lett és elkezdett tenni is valamit az ereje növelésének érdekében. Rájött, hogy a szájkarate nem mindig meggyőző.
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10047 Dátum: 11 aug 17, 20:39:48 »

Ikkaku az a szálkás fajta volt, most pedig elég tömény a srác.  smirksweat
Ishida: Lehet, de szerintem tuti a fullbring edzés befolyásolta. Nevet A Shikai - ja nagyon ütős, szóval a Bankai - ja ennél csak köményebb lehet, hacsak nem kell újra megtnaulnia.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10048 Dátum: 11 aug 17, 20:47:18 »

Hát ha új a kard és nem Zangetsu az akkor nem csodálkoznék ha meg kéne újra tanulnia a Bankai-t. Arra pedig látok esélyt, hogy ez esetleg nem Zangetsu, elvégre máshogy néz ki, bár az lehet a fullbring miatt is, de ugye annó Zangetsu "elköszönt" Ichigotól. Arra szerintem még kell várni pár hetet, hogy kiderüljön, hogy ez Zangetsu-e, de ha nem akkor tuti, hogy újra kell tanúlnia a bankai-t és akkor elveszett a hollow ereje is, mivel az az ereje is Zangetsu része volt.

A fejezet elég jó volt, Rukia úgy reagált ahogy vártam és jól "fenéken billentette" Ichigo-t Nevet, Ginjou kicsit benézte a próbavágást Nevet

Ja igen amúgy, Rukia eddig nem hordott ilyen Ninja kesztyűt ugye? Az 1. oldalon ami szines látszik, hogy ilyen fehér kesztyű van rajta. Tetszenek ezek az apró változtatások a karaktereken, már írtam az előző fejezetben de Rukia határozottan csinosabb ezzel a hajjal szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 20:52:00 írta Exkirion » Naplózva

bolvar
Újonc
*

« Válasz #10049 Dátum: 11 aug 17, 20:49:40 »

A fejezet végén amugy ichigo nem házat vágja át hanem a getsuga tensho repül ginjo felé.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 668 669 [670] 671 672 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins