Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9960 Dátum: 11 aug 11, 19:52:49 » |
|
Ichinél meg lett mondva hogy nem tudja kontrolálni annyira és azért is van ilyen kardja vagyis szerintem ha rendesen megtanulná kontrolálni akkor mehetne még összébb fogjuk fel ugy hogy a kardot alkotó lélekrészecskék sürvebben helyezkednének el igy a kardot alkotó lélekrészecskék sűrűbben lennének ha kisseb lenne vagyis most "ritkább" a kardot alkotó lélekrészecskék elhelyezkedése igy ugy könnyeb is magyarázat pedig igy Soi-ra is lenne mivel lehet hogy azt a nagy pusztitó erőt ami az ő bankaijával jár már igy is maximumra süritette igy az ővé amolyan tömör energia én valahogy igy képzelem el a magyarázatot sorry ha nem érthető UI: Valamelyik illetékesnek jelezném hogy a http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/429/18 bal szélső képen Ishidánál egy "OH NO" szöveg angol maradt nem tudom hol jelezzem azért irtam ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #9961 Dátum: 11 aug 11, 21:45:34 » |
|
igen, ez igaz h ichigónak azért akkora a zanpakutója, mert rengeteg lélekenergiája van, és azért ilyen nagy a kardja mert folyton shikai formában van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9962 Dátum: 11 aug 12, 05:37:12 » |
|
Srácok! Mi az hogy Ichi nem tudja kontrollálni a lélekenergiáját? Gondoljatok csak vissza. Aizen elött mikor megérkezett a csatatérre, ledobta ishint a földre, majd első dolog h. karin és yuzu hogylétét nézte meg. Szerény véleményem szerint, lélekenergia észleléskor kis lélekenergiát eresztenek ki a shinigamik, s így a másik ember lélekenergiája erre reagál. Ezt a reagálást hiszik érzékelésnek. Bár most mivel új fejezetnek majdnem ugyanaz volt a címe mint a legelsőnek, lehet hogy a mangaka azt akarja szimbolizálni, hogy ichigo kezdhet mindent előről. Szóval lehet, hogy ez nem is Zangetsu, lehet nem tudja a bankait, nincsen neki hollow ereje. Majd szépen lassan megtudunk mindent. Mármint csak az aktuális szemetek kiirtása után. Igen írtás. Szerintem egyoldalú lesz a küzdelem, mert hogy Ichimarut idézzem: "Azok már erős szemek." Talán erősebbek mint Aizen előtt. Ráadásul barátait is bántották. Szóval itt nem harc lesz, hanem aprítás. Az már másik dolog, hogy alap shinigami erővel, és a kardforgatásban elért tapasztalattal csak, vagy ugyanúgy mint Kuchiki kapitányt Bankai és hollow erejével győz majd. Ez úgyis elválik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9963 Dátum: 11 aug 12, 09:08:22 » |
|
akkor sztem nem nagyon engedhetett ki lélekenergiát, h érzékeljen, mert aizen is megmondta, h nem érez belőle semmennyit... és sztem ez az érzékelés nem így műkszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9964 Dátum: 11 aug 12, 09:46:35 » |
|
Aizen azért nem érzett semmit, mert Ichigo magasabb szinten állt, mint ő. Ettől még simán lehetett akkor is reiatsu-ja.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9965 Dátum: 11 aug 12, 12:14:38 » |
|
lol... azmár legalább 10x ki lett tárgyalva... eperke sokkal erősebb volt akkor és ott mint aizen.. ichigo nem kontrolált semmit ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9966 Dátum: 11 aug 12, 12:23:17 » |
|
igen az igaz, h sokkal erősebb volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #9967 Dátum: 11 aug 12, 12:25:03 » |
|
off: az igaz, hogy erről már volt szó, de kisakas miért vagy olyan lekezelő mindenkivel?
on: már várom a következő fejezetet, mert remélem Isshin meg Rukia meg Urahara is beszáll a harcba tsukishima ellen, meg Ginjo ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9968 Dátum: 11 aug 12, 12:50:19 » |
|
Hát Isshin szerintem nem nagyon fog harcolni az emberi alakjában. Amúgy meg Ichigo csak azután láthatta újra a Shinigamikat meg a Hollowokat miután Rukia keresztül szúrta, mert látszik Rukia lábánál, hogy ott egy kis üres rész válik láthatóvá, a 14-edik oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #9969 Dátum: 11 aug 12, 12:58:01 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én örülök, hogy Rukia hadnagy lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9970 Dátum: 11 aug 12, 14:57:36 » |
|
domynyk: nem vagyok lekezelő senkivel... csak már unom hogy mindenki csak kérdez ahelyett hogy használná a keresőt...
egyébként kívácsi vagyok ichigo bankaiára mivel ez itt már nem a zangetsu (elméletben) hiszen ő semmivé vált...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #9971 Dátum: 11 aug 12, 15:55:11 » |
|
Előfordulhat ez is, viszont erősen kétlem, hogy nem Zangetsu az. Hogy miért? Elméletileg ugye Isshin is elveszítette egyszer a Shinigami erejét, de miután visszatért neki, ugyanúgy használhatta, mint előtte. Igaz, nem sok szó volt róla, hogy milyen volt, de remélem, hogy akkora ökörséget nem mondtam vele. A másik meg az, hogy Rukia is elveszítette az erejét, de a zanpakutoja ugyanaz maradt. Kétlem, hogy a kinézeten kívül bármi más változott volna ebben az esetben. Mondjuk az anime 115. része környékén, ami a mangában nem tudom mennyi (lusta vagyok utánna nézni) Chappy mondta, hogy Rukia már tiszt lehetne, de azt azért nem gondoltam volna, hogy hadnagynak rakják.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #9972 Dátum: 11 aug 12, 15:59:26 » |
|
Rukia nem veszítette el teljesen az erejét, hiszen ő látta ichigot shinigamiként és kidout is használt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #9973 Dátum: 11 aug 12, 16:03:08 » |
|
Jó, igaz, ebben tévedtem. Viszont a zanpakutoja neki is "eltünt", még ha csak ideiglenesen is.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9974 Dátum: 11 aug 12, 16:31:46 » |
|