24 nov 05, 10:23:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 657 658 [659] 660 661 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743402 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9870 Dátum: 11 aug 03, 19:17:23 »

a 13. őrosztagnak Ukitake a kapitánya, Kaien volt a hadnagy , de ő meghallt!! Rukia meg eddg is Ukitake alatt szolgált.. és nyilván megerősödött, szal hadnagy lett kacsint
Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9871 Dátum: 11 aug 03, 19:25:40 »

húú de jó rész volt ez ginjo nagy kakiban van de ichigo még erősödhet mert elveheti a fullbringeket Nevet alig várom a folytatást Nevet ha rukiábol hadnagy lett ilyen elven ichigo is lehet kapitány:D
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9872 Dátum: 11 aug 03, 19:26:17 »

Amúgy észrevettétek a címet? Death and Strawberry 2 Nevet. A Death and Strawberry a legelső Bleach fejezet címe volt. Mi a fene történt Kuboval? Mostanában BAROMI JÓ a Bleach. legalább annyira ha nem jobban várom mint a Naruto-t pedig az is nagyon jó mostanában. Gratulálok Kubo-sensei, újra elérted, hogy szeressem a Bleach-et, köszönöm.

Amúgy szerintem csini Rukia ezzel a hajjal, és a rajzolása is nőiesebb lett. Külömben szerintetek ez a kard Zangetsu vagy valami új? Lehet, hogy Isshin átadta neki az erejét (ha megnézitek civilben van), viszont ha igen akkor az a kard Mangetsu, amit nem is tartok kizártnak, szép rebootja lenne a sorozatnak, nem mellesleg baromi jól néz ki Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 19:28:29 írta Exkirion » Naplózva

Hunya
Újonc
*

« Válasz #9873 Dátum: 11 aug 03, 19:54:28 »

Igen a cím nekem is feltűnt, jól eltalálta Kubo. Rukia új kinézete  szerintem is fos, én is azt hittem h a gyógyulós srác az, de azért látom van akinek tetszett.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9874 Dátum: 11 aug 03, 19:55:27 »

Én arra hajlok, hogy ez nem teljesen egyezik meg Zangetsuval, Akkor nem nyerne értelmet az új külső (legalábbis én mindíg keresem az értelmet az ábrázolásban mégha tévesen gondolok ilyenre). Viszont ez a kard is shikai szinten van, ergo Itchi tudja a nevét. Akkor mégis lehetséges, hogy Tensa az?! Viszont remélem a hollow háttéranyag nem semmisült meg teljesen. Mert ha jól emlékszem Itchi hollowja az eredeti shinigami erővel született meg. bízok benne, hogy erőt/képességet is kap majd ezekkel, esetleg egy új bankai-t, Byakuya által is megfelelőnek tartott valamit,ha már az elsőt jól leszólta Nevet . Várjuk a kövi részt, hátha kapunk némi magyarázatot! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 20:04:53 írta Ronyszkusz » Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9875 Dátum: 11 aug 03, 20:24:19 »

amikor ichigo megtanulta a véső getsuga tenshou-t akkor a bankaija megváltozott szóval akkor a shikai-ja is gondolom:D amúgy kíváncsi vagyok hogy a fullbringerek után ki lesz ichigo ellenfele:D
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9876 Dátum: 11 aug 03, 20:40:05 »

Ahogy én emlékszek, régen mintha mondtak volna egy olyat, hogy mind a shikai, mind a bankai nem változik. Aizen elleni harcban Itchigo úgymond a létezés egy magasabb formáját érte el, vagyis továbbfejlődött, ezért változot meg. Mondta is Aizen, hogy semmi reiatsut nem érez Itchigoból.
Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9877 Dátum: 11 aug 03, 20:51:40 »

de nézd meg az animét vagy akár a mangát a bankai megváltozott amint megtudta a végső getsuga tenshou-t nem arra kell gondolni hogy átalakult a végső formában ha nem emég előtte
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #9878 Dátum: 11 aug 03, 20:54:21 »

sztem ez a fordulat h újra shinigami lett az nagyon ott van
királyul néz ki a zanpakutója Nevet
am aisen is mondta h mind a ketten a lét egy magasabb fokára léptek (ha jól emlékszem... Gondolkozik)
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #9879 Dátum: 11 aug 03, 20:58:29 »

Mondta is Aizen, hogy semmi reiatsut nem érez Itchigoból.

Aizen végül rájött hogy azért nem érez reiatsut ichigoból mert ichigo sokkal erősebb nála
pl.:az átlag emberek sem érzik a halálisteneket.. Mosolyog
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #9880 Dátum: 11 aug 03, 21:28:58 »

és véégre Nevet végre megmutatta Kubo bácsi a Fullbring és a shinigami erő keverékét Nevet birom annyi baromságot hordtatok róla össze az elmult pár oldalon h azt élvezet nézni... még ginjou mondta ichigo-nak a kiképzése alatt, h ha visszatér a shinigami ereje akkor a 2 erő összeolvad és túlszárnyalja a shinigamikét is...
itt : http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/452/9
én mostmár csak arra vok kiváncsi h hogyan is néz ki a bankai-a Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 21:29:53 írta -Dante- » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #9881 Dátum: 11 aug 03, 21:37:47 »

Végre újra elkezdődött a Bleach. De rég vártam már erre. Remélem Ichi kövi fejezetben badass módba kapcsol és leveri a ganéj bandát és benyög valami: "Csak ennyit tudsz dumát" ikszdé Rukiát már hiányoltam, de mindig ilyen vékony volt szegény? Az új hajával eléggé hajaz Nevet Nozomira a mostani anime fillerből: http://images.wikia.com/bleach/en/images/0/01/Ep320NozomiProfileA.png Ichi zanpija és durván jól néz ki, reméli leteszteli hamar.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9882 Dátum: 11 aug 03, 22:19:34 »

A rész címe zsír. Egy új kezdetet jelez. kacsint
És a rész végén "szöveg a képen": "És a kard lesújt!" <--- Ez is benne volt az első részben. kacsint

Viszont Rukia... gyááá Szomorú
Először én is azt hittem, hogy Hanatarou az. o.O Aztán a második tippem Karin volt. Aztán megnéztem jobban orrtól felfelé (hogy a rövid haja ne tűnjön fel) és akkor esett le. Ez az új frizura egy kalap... az. Kubo ezzel sikeresen eltüntette Rukia egyik ismertetőjelét.
Amúgy a karszalagjára "13" van írva, szóval igen, Ukitake hadnagya lett. Korábban valamikor el is hangzott, hogy Rukia már rég számozott tiszt lenne, ha Byakuya nem félti.

Valaki írta fentebb, hogy ugye Ichigo kardja shikai formában van, akkor tudja a nevét. Nem feltétlen igaz, hisz Ichigo régi kardja is folyton shikaiban volt, eleinte mégsem tudta a nevét.
Külön öröm, hogy jó szokásához híven, a vállán tartja a kardját. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9883 Dátum: 11 aug 03, 22:40:17 »

Ezt a fejezetet olvasd el Chakra! Itt jön elő Zangetsu, előtte pedig az edzés alatt a 2 méteres kard markolatát-keresztvasát és egy minimális pengével hadonászott, de azt Urahara, Benihime közreműködésével lecsupaszította. Mikor Ichi kimondja, hogy "Zangetsu" akkor jelenik meg először a shikai kard. A többit meg már gondolom tudod folytatni a gondolatmenetemben (én írtam a shikai dolgot).
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9884 Dátum: 11 aug 03, 22:42:52 »

Jó kis fejezet volt Mosolyog  De amugy az korán sem biztos hogy ez Zangetsu mivel ez a kard kicsit nagyobb xD Ami utalhat arra hogy most sokkal erősebb mint volt talán.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 657 658 [659] 660 661 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins