24 nov 23, 23:26:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 633 634 [635] 636 637 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764933 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Loah
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #9510 Dátum: 11 máj 15, 17:53:37 »

Nem Loah. Ishida az valódi okot írta. Nem a jelentése miatt lett ez a film címe. A kedvenc együttese által kiadott lemez címe adta számára az ötletet. Hogy mi a jelentése az csak egy dolog. Ezt valamelyik korai nyilatkozatában mondta el. Ráadásul sok betétdalt is tartalmaznak a Nirvánától a korai animék.
Ja akkor bocsi. Régebben olvastam valahol, de akkor lehet, hogy téves volt. Mosolyog
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #9511 Dátum: 11 máj 15, 21:07:14 »

De pl ha megnézitek pl Urahara Curt Cobaint "mese" változata, legalábbis én így látom
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #9512 Dátum: 11 máj 15, 21:11:35 »

Lehet benne összefüggés.
Össze tudnánk szedni pár párhuzamot
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9513 Dátum: 11 máj 18, 22:54:43 »

Megjött a manga következő része.

http://mangastream.com/read/bleach/62629585/1

Mellesleg Inoue meglehetősen normális volt. Kíváncsi vagyok Isshin és Urahara mit főznek a konyhájukban, de azt is gyanítom, hogy nagy pofára esés lesz a vége mert nem tudják, hogy tulajdonképpen visszatért Ichigo ereje.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 23:05:21 írta rini67 » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9514 Dátum: 11 máj 19, 00:02:39 »

Inkább az a kérdés Ishhinékkel, hogy az "elpusztítani a jövőjét" milyen értelemben kell nézni, mert ugye lehet, hogy mint Shinigami, hogy véglege elzárják valahogy a Shinigami erejét vagy mint ember, hogy Visszaadják neki és úgy már sosem lehet normális ember megint (persze nem tudják, hogy Ichigo így is ezt akarja). Bár ezt nem hiszem, de érthető úgy is, hogy megölik és Shinigami lesz, ezúttal nem részmunkaidőben.

A végén aki jön Shinigami szerintem vagy Rukia vagy Aizen, de inkább Rukia.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9515 Dátum: 11 máj 19, 00:54:04 »

Érdekes fejezet volt. Hosszú idő után ez az első, hogy felkeltette szerény érdeklődésem Mosolyog. Kíváncsi vagyok ki ez a figura a végén, aki betoppant.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9516 Dátum: 11 máj 19, 06:31:29 »

Arra én is nagyon kíváncsi vagyok. Mosolyog  Szinte biztos hogy nem Aizen, viszont Rukiára látok esélyt.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9517 Dátum: 11 máj 19, 10:10:01 »

Erre mindenki kíváncsi aki olvassa a történetet. Szerintem viszont nem Rukia az a személy. Valahogy nem tartom egy szintre valónak Uraharával és Isshinnel. Kizárni persze nem lehet. Ha belegondolok, hogy ezt az esemény láncolatot az indíthatta be amikor Ichigo mesélt az apjának az álmáról. Ebben pedig Rukia hangját hallotta akkor elképzelhető. Tehát lehetséges, hogy akkor nem is álmodott hanem elkezdett visszatérni a szellemi ereje és így képes volt gyengén érzékelni Rukia jelenlétét. Szerintem ezt akarják megakadályozni Uraharáék, hogy ez a szellemi erő megerősödjön. A probléma az, hogy nem tudják, hogy Ichigo már átlépte ezt a határt és mire hazatér addigra már rendelkezik valamilyen szinten vele. Azt nem gondolnám, hogy rosszat akarnak neki tenni. A problémát inkább ott látom, hogy amit tesznek azt Ichigo tudta és beleegyezése nélkül próbálják elérni.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 10:54:46 írta rini67 » Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #9518 Dátum: 11 máj 19, 15:01:43 »

Az én elképzelésem szerint az a Shinigami nem más mint... Karin:D Nem tudom miért de van egy ilyen sejtésem de 100% hogy nem Ichigo mivel ő még edz.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9519 Dátum: 11 máj 19, 15:08:37 »

Ichigo Nevet Szép is lenne. Érdekes fordulat lenne, ha mittomén Ichigo-t idézték volna meg a múltból vagy a jövőből Nevet
Azért azt nem hiszem, hogy ennyire szó szerint értették azt, hogy "elpusztítják a jövőjét" Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 15:09:21 írta Exkirion » Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9520 Dátum: 11 máj 19, 17:15:39 »

Én 1 Mayurit is eltudok képzelni, h segít Urahara-éknak. De majd a jöv. héten kiderül kacsint
Naplózva
csabby
Újonc
*

« Válasz #9521 Dátum: 11 máj 19, 18:07:24 »

Hogy meg fogunk lepődni, hogy Kanonji az shinigami öltözékben! Nevet Nevet Nevet Mosolyog
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #9522 Dátum: 11 máj 19, 19:00:32 »

Nem mayuri, mert akkor rajta lett volna a köpeny, meg a kardja nem az oildalára lett volna kötve, hanem a dereka közepére, előre, bár lehet, hogy ő és végre láthatjuk maszk meg festék nélkül rendesen( bár már egyszer láttuk)

Amúgy most Hitsugayanak hogy van két keze? ha neki van, akkor soifonnak is megvan? Amúgy ha soifonnak mégse lenne, akkor sztetek leváltanák? Nem akarom, hogy leváltsák! Ő a kedvenc Nevet
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9523 Dátum: 11 máj 19, 19:22:31 »

Hitsugayanak megvoltak a végtagjai ellenben Yammaval és Soi Fonggal. ^^"
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #9524 Dátum: 11 máj 19, 19:42:22 »

Hát nem Mosolyog neki levágta aizen, és amikor levágta, már akkor az egyik keze jéggel volt pótolva.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 633 634 [635] 636 637 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins