24 nov 04, 22:33:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 635 636 [637] 638 639 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740333 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #9540 Dátum: 11 máj 21, 16:35:43 »

Hát úgy legyen rini Mosolyog Igen, komamura keze is le lett vágva, de nem az egész karja. Hitsugayanak meg nézzétek meg, amikor a barlangban edz , akkor két keze van.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9541 Dátum: 11 máj 21, 16:43:11 »

Akkor már Gint se feledjük, ő is vesztett egy kart, és nem is tudjuk mi lett vele. Annyi, hogy félholtan fekszik, fölötte Matsumoto, és betoppan Ichigo. Vagy én vagyok az egyetlen, akit érdekel mi lett vele?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9542 Dátum: 11 máj 21, 16:57:45 »

Még azt is hozzálehet tenni, hogy most egyáltalán nem engedhetik meg maguknak azt, hogy selejtezzenek hiszen így is kevesebben vannak mint lenniük kellene. Márpedig Ikkaku nem akar parancsnok lenni és ha nem akar akkor nem is szabad erőltetni ebben a döntésben. Renji lehetne a másik, de ahogy mondta neki Zabimaru " a gondolkodás nem az erősséged. Ugye...Renji!" Röviden agyilag nem alkalmas ezt ellátni. Ez még valahogy elfogadható lenne így is, hiszen Kenpachi sem egy észlény. Viszont nála már van igazi erő is amivel ellensúlyozhatja az ész hiányát. Ettől pedig Renji még messze van. Idővel talán lehetséges lesz számára de most még nem. Egyszóval jelenleg nemigazán lehet itt parancsnokokat csak úgy kidobni a rendszerből. Igaz is. Yoruichi is szoba kerülhetne mivel ő nem kapott semmilyen büntetést a 46-ok tanácsától, legalább is nem tudok róla. De nem is gondolom, hogy neki ilyen célkitűzései lennének Urahara és a családja vezetése mellett.

Gin szerintem már kiesett ebből a játékból. Ő ellátta a feladatát azzal amit megpróbált megtenni. Vesztett. Láttuk volna őt is Aizen mellett az ítélet meghozásakor ha még élne.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9543 Dátum: 11 máj 21, 17:59:48 »

Kenpachi teljesen más módon került a kapitányok közé. Ő kihívta azt hiszem az osztaga 100 tagja előtt a régi kapitányt és egyszerűen megölte. Így lett kapitányt, míg a többiek letették a kapitányi vizsgát. De ez így van rendjén, nem létezhet a kapitányi csapat legalábbb egy izomagy nélkül. Túlságosan diplomata irányt venne az egész Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9544 Dátum: 11 máj 21, 18:30:18 »

Ettől miért ne lehetne Renji is parancsok. Három módja van annak lenni. Kenpachi verziója csak egy a három közül. Ő választhatja a másik két verziót. Renji egyszerűen nem érett még ehhez a feladathoz sem agyilag sem erőben. X év múlva ilyen problémája már nem biztos, hogy lenne mert valamelyikben (valószínűleg erőben elérheti ezt a szintet ha megtanulja rendesen kezelni a bankai-át) elég erős lesz.

Amúgy nagyon megnéznék most már egy-két új kapitányt is a történetben akikről eddig nem tudunk semmit. Mosolyog
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9545 Dátum: 11 máj 22, 09:39:57 »

De renji most nem tud ilyen módon bekerülni a kapitányok közé, mert a 3 üres helyen nincs kapitány, akit meg tudna ölni. Szóval maradt az ajánlás meg a többi.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9546 Dátum: 11 máj 22, 09:46:48 »

Be tud kerülni csak tuti nem ugy lesz h van 3 üres hely és ő megöl valakit és bekerül egy negyedik helyre. Fen ál az a lehetőség is csak a történet szempotjából esélytelen és amugy se tudna megölni senkit. Azért egy Komamura Renji harcot megnéznék Nevet
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9547 Dátum: 11 máj 22, 11:20:45 »

Hát Komamura lecsapja mint a taxiórát Nevet legalábbis szerintem Nyelvesít

Amúgy vicces, hogy yama letolta kyourakut, byakuyat, meg kenpachit, mert elveszett a haorijuk, pedig soifonnnak nagyon gyakran tönkremegy, és őt nem piszkálja ezzel Nevet Hát igen, kubo is kedveli soifont ( lassan át kéne állnom a siu-fengre, amúgy kezdem megszokni az új nevét, még tetszik is )
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 22, 11:52:23 írta Domynyk » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #9548 Dátum: 11 máj 25, 22:09:30 »

Kinnvan az angol manga:
http://mangastream.com/read/bleach/46775077/1

persze a lényeges kérdéseket megint nem válaszolja meg, hanem húzza az időt még 1 héttel (marha jó). Cserébe van valami ami simán várhatott volna a következő nagyobb harcig.
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9549 Dátum: 11 máj 26, 10:38:19 »

Az a shinigami szerintem a húgica lesz , nem várt szereplő. Reménykedem Kubo fantáziájában.
Ishin se éppen a minta apuka.
Utsó 4 képen igazából mi történt , mi a jelentősége ?
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #9550 Dátum: 11 máj 26, 16:11:30 »

Na, végre egy kis power up Orihimének, mert az utóbbi időben nemhogy Ichigonak nem tudott segíteni, de még magát se tudta megvédeni.

Azért poén, hogy Kubo lépten nyomon ellentmond magának : http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach/440/6
Egy pár napja még Tsukishima ellen csak a Santen Kesshunt tudta ma meg azt mondja, hogy az alatt a 17 hónap alatt tanulta, amíg Ichigo erőtlen volt. Tök poén ez a Kubo. Pojén

Szerk- Olvassatok vissza!Domynyk és Szanisz írt csask hszeket valami 2 oldalon keresztül ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 16:13:36 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9551 Dátum: 11 máj 26, 17:50:09 »

Szerintem egyáltalán nem mondott ellent magának. Ha figyelmesen elolvasod akkor éppen azon gondolkodik, hogy mit használjon és a Santen mellett döntött, de attól félt, hogy ezzel támadásra ösztönzi Tsukishimát. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak a Santent ismerte, hanem volt valami más is a tarsolyában. Ez pedig a Shiten Koushun. Gondolom a Santen erősebb, fejlettebb variációja amely elnyeli a támadást és egy azzal azonos erejű robbanást hoz létre mely megsebzi a támadót. Tehát nem azért mert nem tudott mást létrehozni hanem mert úgy döntött, hogy azt használja Tsukishima ellen. Használhatta volna a Shitent is. Kitudja mi lett volna a vége?
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9552 Dátum: 11 máj 26, 18:56:36 »

Mit olvassak vissza? nem értem.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9553 Dátum: 11 máj 26, 19:04:01 »

EZ A SZÁNALOM.COM komolyan mondom most lett elegem. Én nem olvasom tovább ezt a moslékot. Már idejét se tudom mikor olvastam értelmes bleachet. Várok és várok erre mit kapok egy undorító ocsmány tehenet aki hülye mint a segg és emberkedik. Oh és még erősebb is lett. Mikor a 2+2 15 évet gondolkozik. Ez gágy. Annyira felidegesített, hogy ha az újság formájába lett volna szét tépem.

Remélem Rukia az akit megidéztek.

Ha nem kapom visszqa Rukia chant előre látható időn belül a mangát is abba ahgyomxD
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 19:07:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9554 Dátum: 11 máj 26, 19:08:35 »

Szerintem ez a fejezet nem szólt semmiről, csak annyi volt, hogy orihime fejlődött, no meg egy shinigami jött uraharaékhoz, akiről még mindig nem tudjuk, hogy ki, de az tény, hogy ő is kell urahara tervéhez.

Amúgy az utolsó lapok egyikén van egy újságcikk, amin soifon harcol baraggannal, az mi ? egy új játék lesz?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 635 636 [637] 638 639 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins