24 nov 30, 22:27:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 615 616 [617] 618 619 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1778573 alkalommal)
0 Felhasználó és 117 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9240 Dátum: 11 jan 28, 14:33:36 »

Igfen, én mindig úgy fogalmazom ezt meg, (valaki után szabadon Nyelvesít) hogy Kubo nem tud élni a saját lehetőségeivel.
Csak mivel az alapötlet, a világ, meg a sok jó karakter ennek az emebrnek a kezei közül került ki, így hiába nem tud mit kezdeni azzal, amit léétrehozott, csak nézhetjük, ahogy szétbarmolja.
Mondjuk amíg a manga sikeres a kiadó nyilván lesz@rja.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9241 Dátum: 11 jan 28, 14:44:43 »

Na igen, de azt ne felejtsed el, hogy ez a manga nem nekünk európai gondolkodással rendelkező embereknek készült hanem a Japán embereknek. Lehet, hogy nekünk a babaháznak nincs különösebb jelentése, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a japánoknak is csak ennyit jelent. Számtalan monda keringhet náluk a babaházról, ezért ők teljesen máshogy is állhatnak hozzá ehhez az ötlethez. Másrészt a mangának nem nekünk kell, hogy tetsszen mert nem nekünk rajzolja/írja. A manga ettől még lehet nagyon sikeres a hazájában. Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nagyon sok dolog nem tetszik nekünk Európában míg az Ázsiai kontinensen elsöprő sikert aratott ugyan az a termék.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #9242 Dátum: 11 jan 28, 14:53:45 »

Hülyeség. Bocs, de ez az.
Számtalan monda az európai babaházról? Nem mondom, a japán folklór helynekétn emrít a nyugati kultúrából, de ez vicc. Nem, ennek nicsn semmiylen plujsz jeletése, mint ahogy a bleachben nagyon ritkán van bárminek is.
És nema  japánoknak rajzolja, hanem midnenkinek, nyelvtől fügegtlenül. Más kérdés, hoyg a japánok bármit beynelnek, hála valami esetlen lelkesedésnek a saját kultúrájuk és nyugat találkozásából létrejött akármi iránt. Meg mert tisztelik egymás munkáját, meg mert veszettül rajongók, és előítéletesek (ami így szintén előítélet, de nem mindegyikükről bezsélek, hanem arról, amit együtt produkálnak). Ahhoz, hogy bármi ami egyszer egy pillanatig is sikeres volt megbukjon japánban, valamit nayon rosszul kell összehoznia nem egy embernek. 
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9243 Dátum: 11 jan 28, 15:25:41 »

Egyáltalán nem hülyeség és pont ahogy írtad, hogy sok mindent is átvesznek az Európaiaktól. A japán verzióról nem tudok de biztosan nekik is megvan a saját ide passzoló történeteik. Ez csak még jobban megerősít ebben. Az más kérdés, hogy ő hogyan alkalmazza/dolgozza fel a történetben. De Európában sokan foglalkoznak műveikben a babaházzal, különösen az angol nyelvterületeken. Például Shakespeare és Ibsen is használta.

Szerintem ne gondoljál túl sokat arról, hogy Kubo Japánon illetve a környező országokon kívülre is nagyon gondolkodik. Persze biztos örül neki, hogy ennyien olvassák de az ő legfontosabb piaca akkor is a Japán emberek. Mellesleg szerintem a manga írok többsége sem teszi ezt másként. Amennyiben nem a japánoknak készítené akkor nem is az anyanyelvén tenné hanem angolul készítené alapból. Mégsem ezt teszi. Neki elsődleges piaca a Japán piac így elsősorban ide írja a történetét. Aztán, hogy mások mit tesznek vele az már az ő dolguk. Pénzért sok mindent ellehet adni de nem az európai igényeknek készíti a történetet az biztos.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #9244 Dátum: 11 jan 28, 15:53:59 »

Bocsesz, de babaház egy rakás animében/mangában is volt már, méghozzá ugyanilyen képességgel párosítva.
Ezért sablonos.
Még a Pokémonban Lehánylak is volt, tehát még gagyi is.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9245 Dátum: 11 jan 28, 16:05:34 »

Engem spec nem érdekel a baba házmitológia, hol fordul elő.
De itt és most ultra mega hiper hollow bankai vastolorde gáz.
Egyáltalán nem illik a bleach feelingbe!
Jó kon bele fért, ő  a sorozat védjegye volt anno(most vajon mi van vele..)
de egyre gázabb.azt hittem a bleach nem tud tovább süllyedni, tévedtem ismét.
Mi lesz legközelebb? ichigo nem bankai ra vált, hanem.:full bringer dollhouse!
Támadása.:final lovely pussy kiss.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9246 Dátum: 11 jan 28, 16:36:43 »

Egy szóval sem mondtam, hogy jó. Viszont amíg nem tudjuk, hogy konkrétan mit hoz ki belőle Kubo addig nem kellene előre ítélkezni. Nekem például az újrakezdés óta eltelt részekkel nem volt semmi bajom. Egyáltalán nem várom azokat a részeket ahol semmi másból nem áll az egész mint jól megagyalni a másikat. Vagy tudjátok, hogy Rirukának miért lett ez a képessége, ami? Gondolom nem. Ezt még nem mondta el a történet, de biztos sor kerül rá. De ti már eldöntöttétek, hogy nem illik bele a történetbe. Ez a probléma. Arra sem adtok esélyt az írónak, hogy elmondja, de már le is húztátok.
Naplózva
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9247 Dátum: 11 jan 28, 16:37:24 »

Rini, már meg ne haragudj, de most nagy baromságot mondtál. Mi köze lenne a Mitológiának, a babaházhoz? Meg ha köze is van, minek kellett ezt beletenni a Bleach-be? Totál nem illik a történetbe. Ez akkora ballépés volt, mint fél Európa. Nem tudom, hogy ebből a zseniális mangából/animéből, hogy lett egy ilyen szánalmas f*s. De, azért én még bízok benne, hogy Kubo észhez tér. A remény hal meg utóljára...

Még, ha szolidan is káromkodsz legalább csillagozd. Miért kell ezt minden embernek elmondani?Szomorú Azt akarjátok, hogy töröljem az ilyen hszeket? Nekem könnyebb lenne...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 28, 18:06:58 írta Jiijo » Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9248 Dátum: 11 jan 28, 17:05:50 »

Hozzáteszem, hogy nem pontosan a mitológiára gondoltam hanem inkább mesékre, történetekre. Másrészt ennyi erővel akkor Kyouraku képességét, pontosabban a Katen Kyoukotsu képességét is lehet baromságnak és nem idevalónak tartani. Az is csak egy gyerekjátékból származik.  Az éppannyira nem illene a történetbe mint ez. Mégis sokan szeretik és elfogadják éppen ebben a történetben.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 28, 17:21:59 írta rini67 » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9249 Dátum: 11 jan 29, 13:07:42 »

Én úgy veszem észre , mintha Kubot inspirálná Eiichiro Oda. Azt veszem észre , hogy az átvezető sagaban megpróbál az elmebetegség és a váratlan dolgok között lapítani. Például az egyik pillanatban Orihime hülyeségét vázolja utána meg egy pillanat alatt fordít a manga ritmusán hangulatán és levágatja Ishidát. Itt talán a One Piece váratlansága érzékelhető. Most pedig az elmebetegség , hogy egy babaház a Fullbringer. Az a disznó pedig az idiótaság tetőpontja a fejezetben.*Ami nálam nem negatív , mert az idióta jelző nem csak negativitást kifejező szó Mosolyog * Az én véleményem az aktuális fejezetről , hogy Kubo igenis változtatni akar a stílusán és ez azért sikertelen jelenleg nálatok , mert :
- ez a stílus nem igazán megszokott a Bleachben ,
- a magyar ember fejezetben gondolkodik nem kötetben .

Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #9250 Dátum: 11 jan 29, 15:15:12 »

Jó abban igazad van ,hogy megkéne várni mi fog kisülni az egész kötetből ,azután véleményt mondani...de nekem nem is a babaházzal van a legnagyobb bajom ,hanem azzal ,hogy Kubo nem tud újat kitalálni.Ezt mintha már eljátszottuk volna ,hogy Ichigo elveszíti az erejét ,aztán egy edzéssel vissza szerzi ,illetve a vaizard szőke coffos kiscsaj stílusa igen megeggyező a mostani lányéval ,engem ez idegesít a különböző korábbi logikai hibákról nem is beszélve...
Nah majd kisül belőle valami.
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9251 Dátum: 11 jan 29, 18:20:20 »

Azért nem egészen... Hiyori tettlegességig is elment, Rirukának csak a szája nagy eddig. Plusz Hiyorival Ichigo leállt veszekedni, itt meg csak furcsállja, hogy mi van a kiscsajjal. De ez a babaház tényleg kritikán aluli.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9252 Dátum: 11 jan 30, 13:28:40 »

Azért kíváncsi leszek milyen fullbringje lesz IchigonakxD szeritnem a hollow maszkja lesz azxD Elvégre mindig megvédte és vissza tért hozzá.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9253 Dátum: 11 jan 30, 13:38:32 »

Nincs kizárva, hogy a hollow erejét ébresztik fel mivel ezek is hollowoktól származnak. Tehát elsősorban Shirosaki erejéhez állnak majd közelebb. És azzal, hogy visszahozzák Shirosakit azzal visszakerül Zangetsu is hiszen egyesültek. Másrészt szerintem Ichigoéknak és Tensa Zangetsunak most közös erővel kell majd harcolniuk a bekerülő hollowok ereje ellen hasonlóan mint ahogy Ichigo eddig tette. Gondolom egy ilyen erő nem is lenne probléma számukra de itt nem egy erőről van szó hanem több hollow erejéről. Amúgy szerintem babaház ide vagy oda a vége ennek is elég durva lesz. Mármint az erő amit kap a végén.

Mellesleg szerintem annak a srácnak aki a számítógépes játékot játssza, annak is elég baromság lesz az ereje. Röhögnék ha a számítógéphez kötődne valahogy. Egyáltalán nem tartom kizártnak.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 13:45:15 írta rini67 » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #9254 Dátum: 11 jan 30, 14:58:13 »

Jó persze, és akkor már ichigo, ember lesz 25% ban, shinigami 25% ban, hollow 25% és fullbringer is 25% ban....
Ez már szerintem annyira gáz lesz... lesz ujj ellenfél típus, ichigo persze annak ez erejét is megszerzi.... és már ichigo anyira vegyes lesz, mint a boltban lehet kapni a tavaszi felvágottat, abban van minden...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 615 616 [617] 618 619 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins