24 nov 30, 22:35:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 607 608 [609] 610 611 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1778610 alkalommal)
0 Felhasználó és 106 vendég van a témában
ULTRA
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

XxX

« Válasz #9120 Dátum: 11 jan 09, 14:07:57 »

De király Nevet
Már nagyon várom a Mangát.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #9121 Dátum: 11 jan 09, 16:51:19 »

az apjának is viszajött az ereje, szal sztem az képességek maradnak, bár annak is örülnék ha egy új erőt kapna de így is jólesz... viszont h mé akarhatják visszaálítani, sztem azért h aztán megszerezhessék tőle
Naplózva

Banduc
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9122 Dátum: 11 jan 09, 17:13:38 »

Én is szeretem a bleachet és most kicsit nem vagyok képben mert nem olvasom mostanában a mangát és egy hülye kérdés ichigo mikor és hogy vesztette el az erejét manga oldal is jó lenne.

Előre is kössz!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9123 Dátum: 11 jan 09, 17:23:48 »

Aizen ellen használta a végső gatsugát ami az erejébe került azóta eltel pár hónap és nincs ereje de a megjelenő uj szereplők visszaakarják neki adni olvasd inkább a mangát
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #9124 Dátum: 11 jan 09, 19:51:07 »

Én már nem tudom eldönteni Kubo ebből mit szeretne kihozni. Remélem KArinnal nem foglakozunk különösebben. Ichigo a főszereplő nem igazán érdekelne más. Szóval igen is kapja vissza az erejét.
Attól a börtöntől még várok némi meglepetést. Ahova Aizent vitték. Ha van esze Kubonak azt még használhatja.

Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9125 Dátum: 11 jan 09, 20:04:20 »

Aizen szerintem is kiszabadul valahogy. Olyan karakter, akit lehet néhány mezei shinigami tényleg istennek hihet, és hogy elnyerjen tőle valamilyen jutalmat, esetleg megpróbálják kiszabadítani, valamilyen összeesküvéssel, hiszen valószínű nem mindenki tud róla, hogy vélekedik a gyengébb beosztottakról (l. Halibel). Persze ez csak 1 forgatókönyv, de önerejéből szerintem nem fog tudni majd kiszabadulni. Gondolom van annyi eszük SS-ben is, hogy Aizen cellája is abból az anyagból van építve, mint a tiszta lelkek városát védő fal.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9126 Dátum: 11 jan 10, 15:05:48 »

bár az sem lenne rossz ha Kubo végre rendet tenne  a sok kusza szál között, elvégre rengeteg dolog nincs a helyén. pl Kisuke és Jourichi is szám kivetettek a soul societyből mégis minden egyes tag aki csak az élők világába jön látogatóba náluk köt ki. na ez kicsit magas mikor arról volt eddig szó hogy ha egyszer Shinigami vagy akkor nincs kiszállás, aki meg meglép annak annyi, akkor ők hogy lehetnek az első számú kiszolgálója a sok  arcnak aki megjelenik náluk? Vagy mondjuk jó lenne már tudni hol, hogyan mikor volt Isshin shinigami, ha kapitány volt akkor a fia neve hallatán miért nem kapta fel soha senki a fejét, vagy pl mióta, és hogy miért is ismerik egymást Kisukéva és Jourichi-sannal?  Vagy hogy Aizen miért is hallhatatlan?
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 15:07:21 írta picassopeter » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #9127 Dátum: 11 jan 10, 16:21:08 »

Ebből csak az Isshinre vonatkozó kérdések megválaszolatlanok.
Yoruichit, saját bevallása szerint még Soifon sem találta meg, ráadásul a 4 nagy nemesi ház egyikének feje szóval elég valószínűtlen, hogy bárki is gond nélkül megölhetné ráadásul kapitányi szinten van.
Urahara leszökött a földre és mivel képzett tudós valamint volt kapitány gondolom nem túl sokan tudják vele felvenni a harcot ennél fogva elég logikus, hogy vígan él magának.
Aizen pedig egybeolvadt a Hougyokuval szóval a sejti szinten való regeneráció eléggé megvédi attól, hogy bármelyik szerve is elöregedjen.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #9128 Dátum: 11 jan 10, 16:43:58 »

Urahara találkozott a lelkek királyával. Szóval ő sok mindent tud amit mi még nem...
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9129 Dátum: 11 jan 10, 16:47:58 »

Aizen sem halhatatlan. Csak a jelenlegi szinten senki nem képes végezni vele. Ichigo majdnem elérte ezt a szintet de még mindig kevés volt. Számára már nem sok kellene ahhoz, hogy elérje azt a szintet amellyel megsemmisítheti de az még odébb van. Az Isshin rész meg most következik. Tehát sok mindent megtudhatunk róla.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #9130 Dátum: 11 jan 10, 17:06:13 »

én arról beszélek hogy shinigami nem távozhat a posztjáról, ha meg is történik akkor az azt jelenti hogy bezárják mert másokra veszélyes! Azt eddig is tudtam hogy Jourichi-san a Shihohin családból jött, egy a 4 családból akik a Kuchiki klánnál is följebb áll, de ez még nem magyarázat arra hogyha ő, kisuke és Tessai is száműzott és keresett szeméylek hogy lehet ki-be járásuk a 2 világ között, és ráadásul még Uraharához is jár mindenki shoppingolni. Az is érdekel nagyon mi volt az amit Aizen ki akart mondani csak Isshin megszakította amikor  Icchinek el akarta a mondani az igazat vagy pl Jinta és Ururu kicsoda? mer tuti nem mesterséges lelkek mint Kon vagy Rin  gyerekek akiknek az erejük "anti-shinigami" szintű ahogy Kisuke mondta.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #9131 Dátum: 11 jan 10, 17:47:21 »

urahara az egyik legnagyobb zseni a történetben Hueco Mundoba is tudott portált nyitni ,gondolom nem nehéz neki vissza térni a lelke világába.A másik meg most már okuk sincs üldözni őt ,mivel ugye kiderült ,hogy Aizen volt a gonosz és Urahara a jó arc.
A másik meg alapból nem járnak hozzá vásárolni ,gondolom Rukia tudott a létezéséről és arról hogy hol van (bár rejtély ,hogyan ,talán Aizen alakította ezt is) és elment hozzá pót testért. lehet hogy ezért IS akarták kivégezni ,mert ugye egy árulóval lepaktált.

De az is lehet hogy Urahara továbbra is tartotta mondjuk az egyik kapitánnyal a kapcsolatot ,nem tudom ,az biztos hogy Soi Fon igen kiakarta iktatni őket.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #9132 Dátum: 11 jan 10, 17:52:13 »

Yamaji is tudta, hol van. Mikor azon a tv-n beszélt mondta is hogy Uraharának is ki adta a parancsokat. Ebben viszont nem vagyok biztos.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9133 Dátum: 11 jan 10, 18:04:25 »

Átjárni a lelkek világába csak Yoruichi tudott. Kisuke és Tessai képtelen volt erre. Szerintem miután elítélte őket a 46-ok tanácsa és megszöktek, így száműzetésre változtatták az ítéletet. Lezárták előlük a lelkek világát, viszont nem is üldözték őket tovább.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #9134 Dátum: 11 jan 10, 18:37:53 »

Egész pontosan úgy tudom, hogy a vaizardok eltörlését rendelte el a 46-ok tanácsa, Uraharától és Tessaitól elvileg megvonták volna a szellemi erejüket. De aztán ugyebár megszöktek, és hogy ne okozzon problémát, felállítottak egy erőteret, és részükről letudták a dolgot. Ha nem okoz zavart, akkor miért kockáztassanak egy kapitányi szintű összecsapást karakurában. (ál-Karakurával is tudjuk mi lett, mikor ott összecsaptak) Tehát megtűrt személy lett. Yama-jii feltételezhetően tudott Urahara álláspontjáról, hogy mi is történt azon a bizonyos éjszakán, és miután Aizen elhagyta SS-t, átértékelte magában az információkat, így már megbízott benne, ezért kérte fel bizonyos feladatokra.
Yoruichi meg csak eltűnt. Akár csatában is meghalhatott volna, vagy szívrohamot is kaphatott, nem törődtek vele, miért tűnt el, bár egy ideig keresték. Elég nagy zűr lehetett így is. A Gotei elvesztette erejének majdnem a felét, így inkább a pótláson gondolkodtak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 607 608 [609] 610 611 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins