24 nov 17, 22:19:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757411 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8220 Dátum: 10 júl 07, 14:35:31 »

Jézusom Nevet ez a fazon ritka mókás annyira nem bánom, hogy Kubo behozta Nevet.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8221 Dátum: 10 júl 07, 14:40:17 »

Gratulálok Kubo Tite ezzel a lépéssel 100%-osan alulmúltad önmagad. Gondolkodtam is, hogy vajon mivel lehet még rosszabbá tenni a történetet, de ez még viccnek is rossz.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #8222 Dátum: 10 júl 07, 14:42:28 »

Mi lenne ha most a Don legyakná Aizent, és kiderülne, hogy ő a valódi főgonosz, aki csak kihasználta őt.
Vagy a Don lenne a lelkek királya? ikszdé

Egyéb kérdés six?  Hümm-hümm
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8223 Dátum: 10 júl 07, 15:07:01 »

Jó itt nyilván nem Don fog főszerepet kapni hanem Matsumoto. És Gin múltjából is megtudhatunk jópár infót kebles szereplőnk jóvoltából Hümm-hümm
Naplózva
Revan
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8224 Dátum: 10 júl 07, 16:28:04 »

Kubo tényleg megint alul múlta önmagát és itt most nem csak a címre gondolok ami még mindig isten gyilkos ezúttal a 13. , és így elértük a védelmi osztagok számát. Az egyetlen pozitívum abban, hogy Don Kononji-t behozta azaz, hogy így megvan a lehetősége annak ,hogy végleg megszabadulhassunk  ettől a gyökértől.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8225 Dátum: 10 júl 07, 17:57:42 »

Lassan lehetne nyitni a 3. Bleach-csel foglalkozó topicot , az "Anti Bleach" témát.
Többen ócsárolják , mint ahányan szeretik már xP
Nem fog meghalni Kanonji se senki ! Soha nem öl meg Kubo senkit aki nem a "rossz" oldalon van. Egy két eset volt , de az is flashback szinten , szal a "múltban".  Jelenben senkise halt meg , pedig Víztartájokat lehetett volna megtölteni annyi vérrel. Ha meg meghal akkor mi lesz? Úgyis feltámasztja majd Orihime a holtakat. Bezzegg Ukitake TBCjét nem tudja meggyógyítani senki sem .  Technikai KO
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8226 Dátum: 10 júl 07, 18:12:18 »

gondolom azért mert Inoue képessége nem a gyógyítás,hanem az ilyen idővisszaforgatás szerűség xD
tehát nem begyógyítja a sebet,hanem visszavisszi abba az állapotba amikor még jó volt xD(jólvan nem vagyok fogalmazóképességem csúcsán)
És tudnia kell hogy milyenné csinálja a sebet..de mióta Ukitakét ismerjük azóta végig ilyen volt...tudod, az a dagadék se tudta meggyógyítani Ichit amikor Grimmjow szétkapta,mert nem tudta milyenné kell csinálnia xD
és neki meg Inouének ugyanolyan a képességük(csak a dagi tud használni Kidoukat...)
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8227 Dátum: 10 júl 07, 18:29:01 »

Nah jóh...  én azon az oldalon szoktam lenni, aki lehülyézi a folyamatos panaszkodókat....  De most egyet értek Six-senpaijal... 
várom a fejezetet, hogy megtudjam hogy mit csinált Kubó-.-
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #8228 Dátum: 10 júl 07, 18:29:14 »

Don Kanonji... ez kész, imádlak Kubo! x'D Végre megint lesz humor a Bleach mangában! Én örülök ennek a csavarnak, ez nagy meglepetés volt. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8229 Dátum: 10 júl 07, 18:51:40 »

Ishida, pont, hogy szeretjük, és azért vagyunk ilyenek, mert már végre a régi fényét szeretnénk látni, nem ezt a szenvedős, nyögvenyelős dolgot, ami még így is vezeti a listákat....
Dontól már anno is hülyét kaptam. Inkább Rangiku legyen hangsúlyos, az jobban érdekelne, ha nem csak annyi szerepe lesz, hogy egy-két oldalt kitöltsön a nézése, és a mellei. ikszdé
Naplózva

Imagination more important than knowledge
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #8230 Dátum: 10 júl 07, 19:00:13 »

Áhhhhhhhhh én ezt nem hiszem el...Six, Dancsa egyetértek veletek...Eza a Kubo jézusom..Sztem ez nem veszi komolyan az egész Bleachet...Sztem szórakozik velünk- Bezzeg a anormális szereplőket 2 vágással elintézi és ilyeneknek szerepet ad az eszem megáll... >.<#
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #8231 Dátum: 10 júl 07, 19:02:46 »

Ezmiez wtf? Neeem Neeem Neeem
Bakkeeer ezt nem hiszem el, kiborulok, DON elba*ott KANONJI? Áhh, feladom.. Már egyre jobbak lettek a fejezetek erre... Erre nem tudok mit mondani, no comment.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8232 Dátum: 10 júl 07, 19:42:33 »

Egyre jobb kezdett lenni mikortól Nevet ? Azt, hogy őt behozta lehet viccnek szánta mert ez az ember kész paródia maximum röhögök egy jót. Az hogy Don előkerült nem lepődök már meg ezen amilyenek a fejezetek mostanság Nevet. Hátha végre lesz egy halott. Bár van egy olyan érzésem szegény Matsumoto nem sok szerepet fog kapni max annyit hogy a mellei fejenként elfoglalnak két oldalt Nevet. Én már rég elértem arra a pontra, hogy a mangat nem veszem komolyan, de nem hagyom abba ha már 1x elkezdtem. A forgatókönyv mindig ugyanaz jön a sok idióta Aizen ellen de a végeredmény ugyanaz. Így valahogy nem is érdekel ha meggyógyul a fél SS mert már egy kicsit sem vagyok kíváncsi se a tüdőbajos Ukitakéra és a hozzá hasonlókra akik pár oldal alatt elhullottak. A vége úgy is az lesz, hogy Ichigo a főszereplő jogával élvén megmenti a világot az vége lesz a mangának Nevet.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #8233 Dátum: 10 júl 07, 21:04:05 »

"DON elba*ott KANONJI" na ezen jót röhögtem  Nevet

Ki fogad arra, hogy Matsumoto mellei legalább egy duplaoldalt kapnak? Na?  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #8234 Dátum: 10 júl 07, 21:20:16 »

******************************* - fantáziátokra bizom!

abbahagyom, kész, sirok, ezt nem hiszem el.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins