24 nov 27, 19:46:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1773306 alkalommal)
0 Felhasználó és 199 vendég van a témában
Renningan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #8115 Dátum: 10 jún 23, 22:57:36 »

Egyetértek bontakunnal, haljon meg mind!!!!!

Jöjjön létre a király kulcsa és gyilkolják le egymást.
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8116 Dátum: 10 jún 23, 23:00:40 »

Dancsa is bírja Tatsuki-chant^^
Keigo... Ichigo helyében felszeleteltem volna márXD
Pont erről beszéltem múlthéten amúgy, hogy hülyén jön ki, hogy párhuzamosan megy az esemény... Aizen 1 perc sétája alatt 33 óra telt el IchiéknálXD
Hmm.. amúgy NEM ROSSZ
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8117 Dátum: 10 jún 23, 23:21:05 »

Eh, biztos, mire legyakná, megjelenik vmelyik a semmiből...
Hát, a fiatal Zangetsuról csak annyit, hogy szerintem Bya, és Ulqui összegyúrása... Viszont kiváncsi vagyok, mit akar megvédeni, és miért fiatalodott be...
Dancsa, ez tény, de nem tudjuk, mióta osztja egymást Ichi, és a kardja, de tény, hogy így csücskös... ikszdé
Naplózva

Imagination more important than knowledge
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #8118 Dátum: 10 jún 24, 08:11:59 »

Érdekes eza afiatal Zangetsu alak, kiváncsi vok mit véd...Amúgy jah Bya+Uli összegyúrás. Tatsukinál én mindig sajnáltam h. nem kap szerepet mert én őt jobban bírtam mint Himét.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #8119 Dátum: 10 jún 24, 08:17:06 »

Szerintem azért fiatalodott be, mert Ichigo Ban Kaiban használja. Zangetsu meg Ban Kaiban megfiatalodik, ennyi. Nevet Digiváltozik. ikszdé

Ez a fejezet pedig nagyon tetszett, azonnal megkedveltem a fiatal Zangetsut. Öregen is bírtam, így most még inkább.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #8120 Dátum: 10 jún 24, 08:42:14 »

Hát ez nekem annyira nem jött be, csak azt remélem, hogy azért ennek a hirtelen megfiatalodásnak valami érdemlegesebb oka van, mert amúgy sok értelmét nem látom. Zangetsu eddig is szépen elverte Ichigo-t, ez annyira nem újdonság, viszont ebben az alakjában túlságosan megszokott a kinézete, van elég szépfiú a Bleach-ben, számomra pont, hogy az a zord öreg harcos kinézet tetszett, ez meg csak olyan tucat arc.
Az meg szerintem már régen rossz, ha egy "új" szereplő arcában szinte egy az egyben visszaköszön egy régebbi szereplő arca.

Tatsuki nem különösebben érdekel, de mivel csak időhúzásnak lenne jó, így remélem nem kap komoly szerepet, és mivel eddig se volt semmi jelentősebb momentuma a karakterének, kissé komikusnak is találnám, hogy ha most pont Aizen-el lenne egy nagyobb jelenete.

Az Aizen-féle tömegmészárlás még tetszene is, ha nem tudnám jól, hogy ezek valami módon úgy is fel lesznek támasztva, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy jó nem halhat meg.

Amúgy annyira nem volt rossz fejezet, csak amikor olvastam Zangetsu megfiatalodását, többre számítottam, de ez kb. akkora csalódás volt, mint Aizen hatalmas átváltozása.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #8121 Dátum: 10 jún 24, 08:54:41 »

Kubo remekül tud fangitliknek rajzolni, ez van. Én byakuyát nem nagyon fedeztem fel benne, de szinte szakasztott Ulqi.

Végső getsuga tenshou. Engem csak az érdekel, h miért nincs a többi kapitánynak végső akármilyen támadása.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8122 Dátum: 10 jún 24, 08:55:10 »

Egyre jobban érdekel ez a végső GT, meg persze Isshin kardja. Azért rem. , h Isshin zp-jának alakja nem hasonlít Zangetsu-éra.  Renningan: ha jól rémlik, még 6 kapitánynak nem látuk a BanKai-t, Hitsunak, Byakuyának volt ilyen végső támodás technikája. Soifon-nak alapból végső támodássá növi ki magát a lövése. Mayuri, Komamura ők meg elvannak a a hatalmas Bankai-ukkal. Gin teljes erejét még nem láttuk. Meg még ott van Tousen, de az kit érdekel  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 08:59:48 írta RoB » Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8123 Dátum: 10 jún 24, 09:17:50 »

Ööö, akkor lehet képzavarom van, de Tousent nem (ny)írták ki?  Nevet Ez a Tatsukis dolog szerintem csak arra lesz jó, hogy megpróbálja a pont legjobb pillanatban megérkező Kurosakikat sakkban tartani vele Aizen. Ebben egyetértek Kumorival. Viszont szerintem, az hogy több bankai-t nem láttunk, inkább a szerző hanyagsága miatt van. Gin esetében, eddig még nem láttam olyat, ahol tényleg pörgött volna, csak azt, hogy játszik, mint macska az egérrel.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8124 Dátum: 10 jún 24, 09:23:33 »

Hát ez az de meddig kell még várnom, hogy Gin felpörögjön Nevet. Már csak az nyújtana nekem sovány vigaszt. Ez meg különösen idegesít, hogy ilyen teljesen haszontalan, és semmirekellő szereplőkkel húzzák az időt mint Tatsuki és az a másik idióta :/.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #8125 Dátum: 10 jún 24, 10:06:46 »

amúgy kikerülhette volna az időhúzást Kubo Aizen oldalán bejátszhatná párhuzamos harcnak ha mindenképpen akarja a Hueco Mondot de sztema alegjobb az lenne ha most cskaa  drága Eperke lenne a lapokon és akkor nem kellene baromságokat rajzolgatnia...Vagy mittomén mutathatná a haldokló Taichokat is akik elől megszökött Aizen...De ez az Aizen lassan sétál Karakurában és lépésitől emghala a nép...Nos ezt midnem részhez bejátsza maíg Ichi harcolgat az gáz elsz...

Amúgy nem azért szépülnek meg ennyire a rajzok egy mangában egy idő után mert már külön gárda van aki rajzolja? Szóval kubo kitalálja a történetet meg pesrze ott van de már pl.a  ahátteret más dolgozza kia a szereplőket más rajzolja...Vmi ilyesmit láttam egy mangákról szóló ismeretterjesztő filmben lehet h. bhülyeség de ez most eszembe jutott...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 10:10:52 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8126 Dátum: 10 jún 24, 11:06:47 »

Az asszisztensek vagy kik? Nevet
Én úgy tudom, hogy a főbb momentumokat, amik fontosak Kubo rajzolja, az asszisztensek pedig a hátteret, meg minden mást ami még kell hozzá. Mosolyog

A fiatal srác meg nem Zangetsu hanem Tensa Zangetsu, másszóval a bankai, de ezt ő el is mondja Mosolyog
Tatsuki pedig remélem szerephez, jut, valami nagyobbacska szerephez, hogy végre harcolni tudjon. Hümm-hümm
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #8127 Dátum: 10 jún 24, 11:19:00 »

Harag, mint már írtam, bírom Tatsukit... de milyen harchoz?!O_o karatézni lehet hogy tud, de spirituális lények esetében ez édes kevés... Vagy gondolod kap valami szupi erőt?ikszdé

Egyébként.. hányan élnek már ichigoban? Tensa Zangetsu, Zangetsu, shirosaki, mégvalaki?!XD  Amúgy szerintem Tensa Zangetsu és Zangetsu nem külön lényXD (tudom, előző mondatomat megcáfolomXD)...   A  zampinak van lelke, nem külön a shikainak és bankainak...  Majd kiderül(, vagy nem)ikszdé
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8128 Dátum: 10 jún 24, 11:41:46 »

Vagy gondolod kap valami szupi erőt?ikszdé

Igen pontosan így gondoltam smirksweat
Zangetsu és Tensa Zangetsu pedig szerintem sem külön lények
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8129 Dátum: 10 jún 24, 12:05:04 »

miért kell fennakadni? ahogy Ichigo is változik bankai formában, úgy akard is változhat (ami külsőleg változik is)
ami viszont ez ellen szól, azok szokás szerint a fillerek, ahol Ichigo ellen fordították Zangetsut. Ott bizony az öreg harcolt bankaival ellene :/
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Oldalak: 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins