Az én véleményeim az espadakról.
Yammi: Gonoszok között mindig kell lennie egy ilyen tejet iszom csupa izom embernek akinek az IQja átredukálódik izommá. Az viszont röhejes hogy 0. lesz resu után...
Áron: Nekem nincs bajom a nevével a harca is tetszett mert sose tudtam hogy akkor ez most mi, és így végül kiderült.
Szájjel: Idegesítő rózsaszín hajú izé aki egy bizonyos felvonulásra illene, sztem nemvolt erős jó helyre illik ő, csak túl bénákat kapott ellenfélnek meg egy kis köcsög csíter alak xD (nincs bankai a teremben meg a csicskásaival harcol) Nagyon untam a harcát amíg MAyuri meg nem jött olyan jó volt látni szenvedni, összeségében megérte a szenvedő fejéért.
Niga Espada: a resuja hagy némi kívánni valót maga után, de a harc egész jó volt, kb köpni nyelni nem tudott
Grimmjow: Uli melletti kedvencem jól megcsinált karakter, a resuja fura volt először kicsit de már nagyon teszik, ő jól ki lett találva. Amúgy meg Matten mi lenne vele? HA téged nyakbavágnának egy akkora kaszával mint egy személyautó szerinted mi lenne Főleg hogy előtte Hasbaszurtak stb?
Nnoitorra: Sztem jó karakter volt
a rajzolása fura volt a többi mellett de egyéniség, a resuja nagyon tetszett sztem ő is jó Espada.
Uli: No comment, szinte tökéletes, jó arc
Hallibel: Kb annyi szerepe van hogy kell egy lány is a top 10 be
Olyan jelentéktelenül kilett iktatva, pedig mi elött harcolt a titokzatossága érdekes volt és a szinkronja is tetszik
Barragan: Jelentéktelen, csótány fíling
Stark: Annyira érdekes volt mielőtt felfedte magát, hogy ilyen nem törődöm főleg miután megtudtuk hogy No.1. Aztán nyomott egy resu-t és
Szinte tényleg szomorú lettem hogy ez most mi? Hülye ruha, pisztoly?? wtf? Mai napig nem tudom feldolgozni, egyik legnagyobb csalódás , annyira nem illik a bleachbe :S
De akkor most ha aztvesszük mivel Stark már ilyen "emberi" kiengedett formában akkor Ő Vasto Lorde? Mert ha igen akkor inkább nem akarok többet látni , Stark is milyen hollow már?:S előbb menne el Quincynek