Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #7725 Dátum: 10 ápr 15, 16:05:46 » |
|
Ha, tippelenem kell elkenik apuci száját Ichigo meglátja ezt és elszabadulnak benne a dolgok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7726 Dátum: 10 ápr 15, 16:05:56 » |
|
Bírom Gint, de ne gyakja le olyan könnyen Ichigot, nem olyan béna Eperke. Meg akármi félbeszakíthatja a harcot. Bár ha a padlófeltörlés egyenlő azzal h megint feléleszti magát hollow formában akk jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7727 Dátum: 10 ápr 15, 17:05:22 » |
|
Amikor arra utalt Aizen hogy Issin megállapitása helyes és elismeri hogy a shinigami ereje enyi volt. akkor önkéntelenül is eszembe jutott, hogy - Issinre miért nem hat a hipnozis? - nem látta volna még Aizen shikai-ának szabadon engedését? - ha nemlátta miért nem probálta meg Aizen megmutatni neki? - miért nem veszi elő a bankait? (bár nem hiszem hogy sokra menne mikor az ellenfele még shikait sem használ, igy neki is volna mihez nyulni.) - és mindennek ellenére miért nem fagy le a vigyor a burájárol? - tényleg enyire bizik a hougyoku erejében?
Kiváncsian várom a kövi fejit!
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7728 Dátum: 10 ápr 15, 17:40:46 » |
|
Tényleg vicces, most Aizen vagy nagyon le akarja zúzni az új erejével, vagy egy hülye, hogy nem használja a Shikai képességét.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7729 Dátum: 10 ápr 15, 17:45:20 » |
|
Ai Isteni Aizen...enyi. Isshin szépen helybe hagyta őt. S ha csak a hógolyóval tudja legyőzni Isshin-t, ak Aizen egy csira...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7730 Dátum: 10 ápr 15, 17:45:51 » |
|
Lehet furcsán hangzik de szerintem ők ketten(Aizen vs. Ishin) ismerik egymást annyira, hogy tudják egymás képességeit. Nagyon hamar lenne ha most villanna egy hollow forma a semmire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #7731 Dátum: 10 ápr 15, 17:53:59 » |
|
Végül is van benne igazság, az ember elvárna annyit Aizen-től, hogy egy normális egy az egy elleni harcot a saját erejéből, és ne a hougyoku-ra támaszkodva nyerjen meg. Habár ki tudja, lehet a valódi ereje még ennél a kis golyó adta hatalomnál is nagyobb, és végül is ő így fogja vissza magát. ( jó, ezt nyilván nem gondolom komolyan )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #7732 Dátum: 10 ápr 15, 18:29:22 » |
|
Ez milyen fájint fejezet volt GIN POWA:D:D Azért nem semmi. Lebecsülni lebecsültem(tük), de ez nem semmi és szerintem Gin még mindig nem veszi komolyan. Ichigo kivételesen használja az eszét, Gin meg játsza a fogyatékkal élőt:D "Kezdjük az alapoknál"xD Nagyon jó. Szegény ichigo, küzd mint állat, örül h ki tudja védeni a támadásokat, erre Gin benyögi, h attól fél h ketté törik a kardja:D cyberwolf21: - ötletem sincs. Abból h ennyit tud ichigoról, azt hinné az ember, h ismerik egymást, de ugytünik harcolni nem harcoltak, viszont van fogalmuk egymás képességeiről. - Már válaszoltam. - Valószinüleg amilyen nagyot bir ütni a technika, olyan egyszerü is kivédeni. Ha nem akarja látni a zampi szabadon engedését becsukja aszemét és ámmen, a jobbaknak nem kell szem a harchoz. Most amugy nem folyamatosan aktiv a kard? - H nem veszi elő a bankait az Kubon mulik. Nagyon remélem, h nem a hógolyóra fog támaszkodni. Ishin shikai nélkül kimeritené Aizen shinigami erejét? Eléggé ciki lenne. - Istennek hiszi magát, benne van a hógolyó és van egy megnem mutatott Bankaia. - Igen xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7733 Dátum: 10 ápr 15, 19:19:33 » |
|
Írta: Renningan "Kezdjük az alapoknál"xD Nagyon jó. Szegény ichigo, küzd mint állat, örül h ki tudja védeni a támadásokat, erre Gin benyögi, h attól fél h ketté törik a kardja:D Még az is lehet hogy gin egyfajta fordított pszihologiával hüjiti Ichit. Lehet hogy tényleg megvan az esélye hogy eltörjön e kard és azal akarja ezt leplezni hogy komolytalan poénnak állitja be.
Azért gondolom ezt mert Gin bankaijának támado képessége hihetetlenül erös és még annál is gyorsabb, viszont meglehet hogy a védekezés rovására megy. (Pl: ikkaku bankai=relative nagy támadóerő gyenge védelmi képesség.)
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7734 Dátum: 10 ápr 15, 19:35:26 » |
|
Amikor Ichi először használt bankait,Byakuya azt mondta,hogy azért ilyen "kicsi" Eperke bankaia,mert a sebessége nőtt tőle.Sztem vmi hasonló lehet Ginnél
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #7735 Dátum: 10 ápr 15, 20:03:20 » |
|
Ez igaz, cyberwolf, Marci, de van egy kis bibi... Míg Ikkakunál gyorsasággal megmenekülsz, és gyorsan leszúrod, a sebbeség miatt tökmindegy mekkora támadó erőd van, úgy se tudod eltalálni... Úgy értem nem számít milyen erős az ellenfél, hogyha nem tudja eltalálni, mivel olyan gyorsan kimozdul a támadás elöl.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7736 Dátum: 10 ápr 15, 20:15:02 » |
|
Én úgy tudom, Ichigo Bankai képességének a sajátossága az, hogy nagyon gyors lesz Bankai állapotban. Szerintem egy olyan Zanpakuto-nál, ahol a méret változtatás egy sajátosság, ez nem befolyásolja úgy a kard sebességét, mint Ichigo esetében. Viszont az nyilvánvaló, hogy egy 13-Km-es kardot lassabban tudna forgatni, mint egy ilyen kicsikét.
Amúgy nekem a 8. oldalon pont úgy tűnik, mintha Gin akarná eltörni Ichigo kardját. Egy ilyen kicsi Bankai igazán össze van úgymond sűrítve, nem kétség, hogy jelen állapotában hatalmas erővel bír, és az a sok nagy erejű csapás biztos nem tesz jót Zangetsu-nak.[/b
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7737 Dátum: 10 ápr 16, 12:20:45 » |
|
Én arra vok kíváncsi,hogy ha a zanpi tényleg a shinigami lelkének egy darabja,akkor az hogy törik el?Ha eltörik akkor a lelke is eltörik?Vagy ez most kubu-logika?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7738 Dátum: 10 ápr 16, 12:44:01 » |
|
Hogy törik el? meglehetősen könnyen, hát láthattuk, hogy Komamura Bankai állapotú Zanpakutoja is elég hamar megadta magát, és ha a Bankai karja levált, a rókakomáé is levált. Ez szerintem esetleg jól szemlélteti a dolgot, de lehet, hogy ez a Bankai sajátossága, hogy ennyire össze van kötve Komamura-val, de sajnos sokak kardja még nem tört el, Renji-é ugye szét tud esni, szóval az is elég sajátos, Ichigo-é széttört, de ott meg a helyzet volt elég különös. Kié tört még el? Ken-chan kardja tiszta ütött-kopott, de kétlem, hogy ezzel bármi kár keletkezne a lelkében, a Zanpakuto inkább a lélek egy darabjának anyagi megtestesülése, szerintem ha eltörik, simán létre lehet újra hozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #7739 Dátum: 10 ápr 16, 14:06:42 » |
|
Sode no Shirayuki is eltört, de az magától visszaforrt jégből, vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
|