24 nov 05, 05:59:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 489 490 [491] 492 493 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742498 alkalommal)
0 Felhasználó és 95 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7350 Dátum: 10 márc 15, 22:14:53 »

Hát... 1-2 vaizard elég irreálisan le lett húzva... Shinji, Kensei... Shinjinek azért sikerült megvágnia Aizent, de akkor is... Kensei meg nyom egy Bankai-t és aztán semmit nem látunk... Értem én, hogy voltak sokkal fontosabb részletek, minthogy ezzel foglalkozzon Kubo, de azért ez irtó nagy baki... A realitás kell mindenhova, hisz ettől lesz élvezhető valami, ettől lehet beleélni magunkat... Legalábbis szerintem. A többieknél meg van a realitás, csak Ichigonál nincs...

Gin-ről nem tudom, mit gondoljak... Nem lehet barát, mert szemrebbenés nélkül kettészedte Hiyorit. Nem lehet kimondani 100%-os biztossággal, hogy ellenség, mert nem lehet ikszdé Maradhatott volna mozdulatlan is, hisz ha Aizent szétszedi Hiyori, akkor nyert ügye van, ha a 'jó' oldalon áll. Persze nem gondolom, hogy Hiyorinak lett volna szemernyi esélye Aizen ellen, de Gin maradhatott volna mozdulatlan, mint mostanában...
Naplózva
barkasz
Chuunin
*

« Válasz #7351 Dátum: 10 márc 15, 22:19:43 »

Hát igen Train, igazad van, mindkét dologban. Viszont sajnos ilyen is kell, sokkal egyszerűbb több szereplő harcát lenyomni hosszan, mint kevesebb párharcot mutatni olyan részletességgel, hogy azt ennyi fejezeten át lehessen húzni. Engem tényleg az egész csak annyiban zavar, hogy Ichigo erejét hihetetlen szinten megdobja a maszk, a Waizard-ok ezzel szemben mégse nagyon lépték túl vele a hadnagyok erejét, holott néhányuk mégis elvileg taicho rangban volt.

Az meg, hogy kivel fog harcolni Gin, hát jó kérdés, én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy ő mindenképpen egy negatív szereplő. Szóval nem tartom 100%-osnak, hogy feltétlenül a Shinigami-k ellen harcoljon, de ha valakivel harcolni fog, akkor azért az legyen egy nívósabb harc.

Azért nem hiszem, hogy Gin egy Itachi lenne a Bleach-ben!

A vaizardos dologgal egyetértek, annyit tennék hozzá, hogy Hacchi és Shinji karaktere szerintem azért jó, Hiyori csak idegesítő. Love, Rose és a többiek nekem eléggé szürkék és Kensei...hát Kensei-től azért vártam volna egy jó párbajt, de nekem úgy tűik, hogy offscreen kikapott Wonderweiss-től. Egyetértek azzal is, hogy ahhoz képest, hogy kapitányok, még maszkkal is kakák. Ha belegondolsz Rose és Love ketten együtt nem tudták Starkkot lenyomni, pedig shikai-jal törtek rá. Shunshun meg egyedül lenyomta shikai-ban maszk nélkül. Jó tudom, lehet magyarázni, hogy Starkk speckó ereje annyit ért mint erdőtűznek a vizipisztoly, de mégiscsak...

Szóval igen...furcsa, hogy mennyi részen át harcoltak a top 3 espadával és hogy azelőtt meg a hadnagyok is megkapták a maguk harcát, ehhez képest ezek a harcok kevésbé hangsúlyosak. Kaname vmi 3 rész alatt kikapott, a többi kapitány Aizen ellen semmit nem mutatott, Yamamotonak is 3 részt szentelt Kubo...

Lehet ezen a vonalon kritizálni, de nekem alapvetően tetszik a manga mostanában.

Erre céloztam:D H abszolut reális, h ilyen gyengék voltak.

Nem értek veled egyet! Emlékezz vissza a visszaemlékezésre (jó kis képzavar, mi? Nevet), szóval Kensei-re és a zöldhajú csajra, hogy milyen erősek lettek a maszktól, a többi kapitánynak esélye sem volt! Jó tudom, hogy nem harcoltak teljes erővel, mert nem akartak nekik ártani, de akkor is erősebbnek látszottak ennél! Bár ott is van egy ellentmondás, mert Kaname egy vágással elintézte Hiyorit
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7352 Dátum: 10 márc 15, 22:33:54 »

"Azért nem hiszem, hogy Gin egy Itachi lenne a Bleach-ben!"
Ne, ezt inkább ne... smirksweat

A Waizard-ok semmiképp se hozták a kellő színvonalat. Még maguk között sem volt meg az egyensúly, hát Shinji tudott egy picit pattogni, a többinek meg kb. annyi lehetősége volt mint a hadnagyoknak. Kivéve Hachi-t, mert ő viszont odatette magát, viszont ehhez hasonlítva, hogy Hiyori, Love, Rose, Lisa úgy lett elintézve, hogy közben 10-szer oda-vissza le lettek járatva, ez valami szánalmas.

Az meg, hogy Gin levágta Hiyori-t, hát, valóban nem egy pozitív cselekedett.  Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7353 Dátum: 10 márc 15, 22:51:43 »

Hmmm... Én sem tudom elképzelni Ginről, hogy Itachi szerepkörét töltené be itt...

Az oké, hogy nem rosszak a mangák... Főleg a mostani Yama-s részek. De azért... illett volna jobban megcsinálni ezeket a harcokat... Az nagyon szokatlan, hogy Kenseit így pult alatt elintézték... Szerintem Kubo-senpai lusta volt kigondolni a részletesebb harcokat. A könnyebb utat választotta és inkább lejáratott mindenkit, aki nem olyan fontos, mint Ichigo. Azért szeretnék látni egy olyan befejezést, amiben nem Ichigo kerül ki győztesen...

Szerintem most majd azért közbe lép már Gin is. Vagy miközben Aizen alázza Ichigot, addig körbejár mindenkit és beszélget velük, hogy milyen vicces ez a helyzet...
Naplózva
barkasz
Chuunin
*

« Válasz #7354 Dátum: 10 márc 15, 22:59:56 »

@Kaihaku R. Kumori
Mé ne? Nevet Beszéltetek már erről? Nevet Amúgy szerintem Gin nem lehet pozitív karakter, a legvisszataszítóbb a legtöbb közül, annak ellenére, hogy nagyon coolra sikerült a személyisége. Gin mint főgonosz akkor már egy értelmesebb elmélet ennél, de nekem még ez se adja. Csak mert nem áll még ott a tűzvonalban az nem jelent semmit. Az első espada is előbb meghalt mint a 3., ráadásul Kaname már halott, Yami meg még él. Vmi van Ginnel...egy olyan aljas húzás, hogy mondjuk elárulná Aizent, mert maga akar felülni a világ trónjára az passzolna a személyiségével.

Ja. Hacchi ráadásul nem is volt hollow üzemmódban, amikor elintézte Barragant. Ja a Kaname vitához még annyit tennék hozzá, hogy a hollowifikáció igenis dobott rajta, simán lenyomta Komamura bankai-ját. A resurrectione után, hát igen...eléggé pofára esett.

Az utolsó állításoddal vitatkoznék. Legalább kussol végre ikszdé Amúgy ami idegesítő az az, hogy Orihime majd jön és feltámaszt mindenkit, meg visszaadja a levágott karokat stb.

@six
lusta volt vagy ihlethiány? Rose és Love anélkül bukott meg, hogy a bankai-ját láttuk volna, Kenseiét láttuk, de csak hogy hogy néz ki. Yamáét se láttuk. A kapitányoknak elvileg mindnek van bankai-ja.

Dramaturgiailag tök jól meg voltak komponálva a harcok, viszont eléggé tartalmatlanak és részlettelenek voltak.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 15, 23:05:45 írta barkasz » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7355 Dátum: 10 márc 15, 23:26:43 »

Ano~ Ichigo mindigis mindent félvállról vesz. Ez tény. Ha nem tenné, otthon maradna a fenekén és malmozna. Természetesen elég egoista is ahhoz, hogy azt higgye, bárkit képes legyőzni, mert le kell győznie... Aizen legelőször valami miatt nem vágta le a kis GYP-st... Most viszont ha nem lép közbe Gin, akkor meg fogja tenni... Hacsak nincs Ichigoval valami terve... Az elég fan duma, hogy Ichigo Yama-jii szintjén van... Ichigo egy IGAZI kapitány és egy hadnagy között van. Csak azért kapitányi szintű, mert van Bankai-ja. Megjegyzem nem attól lesz erős valaki, hogy mindenhez Bankai-t használ... Pontosan attól lesz gyenge, hogy ezt teszi. Azért győzött le eddig mindenkit, mert Kubo ezt a kicsit gusztustalan menetet választotta, hogy mindenkit a főhősnek kell legyőznie... Valójában azok nyomába nem ér, akiket eddig legyőzött... Az, hogy Ichigo simán végignézi, hogy a shinigamik egymást hentelik, vagy hogy valakit levág Aizen... Nem tudom elképzelni, hogy mégis miért ugrott most be a harcba, mikor eddig sem csinált semmit...

Ácsi, ez erős túlzás, először is Ichigo erősebb a legtöbb kapitánynál, az más kérdés, hogy nem kontrollálja olyan jól az erejét, mint a kapitányok és épp ezért egy-egy elleni harcban valóban gyengébbnek tűnik, de ha a tudása is egy kapitány szintjén lenne, akkor Aizen most megnézhetné magát, megjegyzem most is vert helyzetben van, Gin közbelépése nélkül aligha úszhatja meg ezt karcolás nélkül. Mosolyog
Nem értem, miért kell Ichigot lehúzni, mutass nekem még valakit ebben a mangában, aki folytonos kényszerhelyzetben ilyen jól megállta a helyét, mert szerintem nem tudsz.

A vaizardokat meg hagyjuk már, isten igazából egyikük se harcolt még teljes erejéből, bár ha így megy tovább nem is fognak.
Naplózva

barkasz
Chuunin
*

« Válasz #7356 Dátum: 10 márc 15, 23:38:23 »

Shinji se?

A többiek meg ilyen gyagyák voltak, hogy bankai nélkül mentek rá. Nekem pont ez a bajom. Szerintem maradt még bennük, de Aizen levágta őket anélkül, hogy mutattak volna vmit.

Ichigo meg nyilván azért ment rá Aizenre most mert most van esélye. Aizen épp ugrik ki Yama tüzéből, és azt se tudja, hogy életben van-e még, Ichigo meg ebben a zavart helyzetében csap le rá, ez tök reális.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7357 Dátum: 10 márc 15, 23:49:50 »

Azért ne, mert hülyeség, semmi realitás nincs a két karakter összehasonlításában. Persze, hogy Gin nem lesz egy olyan mártír szereplő, mint Itachi. Azt meg nem mondtam, hogy pozitív szereplő, de ettől függetlenül még nem kell negatívnak sem lennie, vagy ha igen, nem feltétlenül Aizen oldalán, mert ennek így nem látom semmi értelmét, nem tudom mi a jó neki ebben, mert Kaname az hülye, az oké. Egy ilyen világuralomra törős dolog meg túl elcsépelt lenne, az, hogy átveri Aizen-t, nem lenne túl egyedi húzás szerintem. Meg aztán nem is tartalmazna semmi újat, ugyanott tartanánk ahol most.
Hachi tényleg minden segítség nélkül gyűrte le Barragan-t. Bevallom elsőre belőle néztem volna ki a legkevesebbet, de igazából minden elismerésem az övé, ő legalább tud.
Kaname ereje meg tényleg nőtt, de szerintem ez az erő elmarad a Bankai képességéhez képest, ez csak pusztán fizikai erő, ami ugyan tényleg nagy volt, de olyan elhülyült állapotában nem tudta alkalmazni.

Pont úgy, ahogy a Waizard-ok, akiket az Aizen iránti bosszú elvakított, és őrült módon rávetették magukat.
Az meg, hogy Aizen most mit lép, jó kérdés, szerintem nem szorulna segítségre, múltkor még egy ujjal hárította Ichi Bankai-át, ha az most nem is menne, karddal még csak tudja. Vagy talán kap egy vágást, de számomra elég hülyén jönne ki, ha most ennyitől valami komolyabb baja esne, csak mert lesből támad.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7358 Dátum: 10 márc 16, 17:00:35 »

Folyamatos kényszerhelyzetben jobban teljesít mindenkinél Yama-jii. Láttuk most. Ichigo olyanok ellen asszonykodik, akik ellen nincs esélye. Ezt Ő is elismerte. Az, hogy ha van motiváció, akkor legyőzhetetlen... Ugyan kérlek. Attól, hogy van motivációm, nem fogok nekiszaladni egy tanknak, amiből gépfegyverekkel és egyéb nyalánkságokkal tüzelnek rám... A legtöbb kapitánynál erősebb? Igazán... Szívből... Kétlem. Attól, hogy harcolt pár kapitánnyal és élve került ki a küzdelmekből, nem bizonyította, hogy erősebb náluk. Attól, hogy 4x több reiatsuja van, mint egy átlag kapitány... nah bumm... Mit ér vele? A jelenlegi kapitányok nem átlagos szinten vannak. A hadnagyok vannak átlagos kapitány szintjén. Aizen eddig is oltotta Ichigo-t, ez után sem fog változni. Csak most kap 1-2 pofont is Ichigo, nem csak mellkas simogatást...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7359 Dátum: 10 márc 16, 17:21:26 »

Sixel értek egyet. Amugy is abszurd, h fél év alatt ilyen über tápos lett. Nincs még egy olyan manga, ahol ennyire minden a főhősre hárulna. Kubo miatt van folyton kényszerhelyzetben  és ennek függvényében tápolódik a semmiből. Mondjunk már olyan mangát, ahol a főhős mindenkit, bárhogy, bármikor, mind1 h menstruál de legyőz, csak mert azt akarja, csak mert kell neki, csak mert vki visit.

Számomra abszolut felfoghatatlan, h anni harcolt kenpachival. Mi történ át lett lyukasztva, erre hip hop összefogunk és adok az érzésnek. Na meg, amikor Ken levette a szemkötőjét akkor mi volt? :O Semmi, drasztikus, csak két szemmel vagdalkozott és kapott ki. Azután persze megy és szemkötővel együtt veri el Komamurát meg Tousent, mikor annyi erőfeszitéssel ichigo-t is lazán leverhette volna. Amikor Nnoitra ellen harcolt, amikor lekerült a szemkötő, nem gyengén fölé kerekedett. És még nem is beszéltünk Byakuyáról. Hülyeség, h minden egyes ellenfelet, aki ellen harcol Ichi Kubo borzalmasan legyengit, utána még velük daráltatja be a bagázst.

Ichinél ha maszk van, akkor a környező hegyek leomlanak, megfagy a levegő és ő az isten, mikor Shinjiéknek csak fejdisz volt, vagy akár Tousennek is.

Most ichi meg és megpróbálja maszkal megütni Aizent, de vagy gin fogja ledöfni a kis motivált szivét, vagy pedig aizen kapja el megint 1 ujjal és tapossa meg.

Avval viszont nem értek egyet, h Yamma ji folyamatos kényszerhelyzetben jobban teljesit. Neki ez az alap ereje, ugyanezt tudná bármikor krumplisütésre is használni, csak ő nem Ichigo. Szerintem Yammától ez volt a max, de ne legyen igazam Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7360 Dátum: 10 márc 16, 17:38:02 »

Yama-jiit arra mondtam, hogy Soul Society folymatos végveszélyben van és a 46-ok tanácsa halála miatt Yama vezeti SS-t. Mondjuk teljesen jogosnak ítélem a 46-ok tanácsának 'eltávolítását' a vezetői posztról.

Yama-jiinek tuti, nem ez volt a végső ereje. Hisz még a bankai közelében sem voltunk. Csak azért lett ennyire lesérülve, mert a saját erejét kellett megfékeznie. Ha Bankai-t használ, azt hiszem, Aizen sírva szalad hazáig ikszdé
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7361 Dátum: 10 márc 16, 17:47:50 »

Yama-jiinek tuti, nem ez volt a végső ereje. Hisz még a bankai közelében sem voltunk. Csak azért lett ennyire lesérülve, mert a saját erejét kellett megfékeznie. Ha Bankai-t használ, azt hiszem, Aizen sírva szalad hazáig ikszdé

Egyetértek abban hogy Yama-jii hihetetlenül erős, és én is kíváncsi lennék a bankaiára, de ne felejtsük el hogy Aizen bankaiát se ismerjük, és ha a shikaiok erejét nézzük, kb. egy szinten vannak, csak nehéz összehasonlítani őket, mert Aizen ereje Yamma-jiiével ellentétben nem a zanpakutouja pusztítóerejéből jön, ráadásul már láthattunk rá példát hogy a bankainak néha semmi köze a shikaihoz.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7362 Dátum: 10 márc 16, 17:52:52 »

Folyamatos kényszerhelyzetben jobban teljesít mindenkinél Yama-jii. Láttuk most. Ichigo olyanok ellen asszonykodik, akik ellen nincs esélye. Ezt Ő is elismerte. Az, hogy ha van motiváció, akkor legyőzhetetlen... Ugyan kérlek. Attól, hogy van motivációm, nem fogok nekiszaladni egy tanknak, amiből gépfegyverekkel és egyéb nyalánkságokkal tüzelnek rám... A legtöbb kapitánynál erősebb? Igazán... Szívből... Kétlem. Attól, hogy harcolt pár kapitánnyal és élve került ki a küzdelmekből, nem bizonyította, hogy erősebb náluk. Attól, hogy 4x több reiatsuja van, mint egy átlag kapitány... nah bumm... Mit ér vele? A jelenlegi kapitányok nem átlagos szinten vannak. A hadnagyok vannak átlagos kapitány szintjén. Aizen eddig is oltotta Ichigo-t, ez után sem fog változni. Csak most kap 1-2 pofont is Ichigo, nem csak mellkas simogatást...

Most komolyan ennyi erővel Narutoról is ezt mondhatnád, ő ugyanúgy nála erősebb emberek ellen kekeckedik és valahogy mindig akkora mákja van, hogy ő kerül ki győztesen, róla mégse hangoztatjátok, hogy gyenge vagy tévedek???
Már most mondom, nem érv, hogy Naruto erős is, mert Ichigo is az, ezerszer el lett mondva a mangában, hogy erős, de vannak hiányosságai, soha nem kapott olyan kiképzést, mint a kapitányok többsége és nem is volt ideje rá, hogy képezgesse magát, ahhoz képest lealázott 2 kapitányt és 2 Espadat, akik kicsit se voltak gyengék...

Yama-Jii jobban teljesít? Nesze neked, soha nem volt még kényszer helyzetben, mert mindent akarata és kedve szerint tett és most mikor kényszer helyzetbe kerül életében talán először, mi van, hát persze, hogy elvérzik és ráadásul egy nála jóval gyengébb arrancar szívatja meg, hát hagy ne röhögjek már. xDDD
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 16, 18:04:05 írta Csibe19 » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7363 Dátum: 10 márc 16, 18:02:32 »

Avval viszont nem értek egyet, h Yamma ji folyamatos kényszerhelyzetben jobban teljesit. Neki ez az alap ereje, ugyanezt tudná bármikor krumplisütésre is használni, csak ő nem Ichigo. Szerintem Yammától ez volt a max, de ne legyen igazam Nevet

Ebben veled értek egyet, és h tudd, én narutot se szerettem és szerintem fikarcnyi esélye se lenne Sasuke ellen, pedig utóbbit még annyira se csipázom.Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7364 Dátum: 10 márc 16, 18:25:58 »

Naruto nem mákosan győz, hanem a legeslegutolsó pillanatban villant egy akkorát, hogy össze kakálja magát mindenki. Ichigo ezzel szemben mit tett? Kenpachit úgy győzte le, hogy előbb dőlt ki Ichigo, mint Ken, vagyis Ken nyert. Az, hogy Ken azt mondta, hogy Ichigo győzött... 20-ad rangú kérdés. A rideg valóság ellent mond annak, amit hallottunk. Byakuya... Dettó. Byakuyát elhagyta a kardja, mert Byakuya a hülyeségért harcolt, amire rá is jött. Ichigo a kardjára támaszkodva beszélte meg ezt Byakuyával, aztán miután Byakkun elshunpozott, Ichigo összeesett. Tehát Ichigo megint vesztett. Aztán jött, nekiment Aizennek tök magabiztosan, aztán a gerince jóvoltából nem lett félember. Aztán Grimmjow ellen mondjuk tisztán nyert. Aztán jött Nnoitra és lealázta kedvenc shinigamitokat. Persze nem volt szép dolog, hogy a legyengült, a sebzett Ichigora rátámadt rögtön a harc után, de attól még leverte. Grimmjow és Nnoitra előtt Ulquiorra úgy elp***ázta Ichigot, hogy öröm volt nézni. Aztán a visszavágó idején dettó elp***ázta Ulquiorra Ichigot. Aztán Ichigo feltámadt és Ulquiorra szegény a Nihilizmusának nem mondhatott ellent és leblokkolt eléggé ahhoz, hogy Ichigo elkaphassa. Nem szép dolog a halálból feltámadni. Más sem támadt fel. Akkor mire fel támadt fel Ichigo? Bocs, de vannak sokkal értékesebb és sokkal erősebb karakterek Ichigonál, akik megérdemlik azt, hogy róluk is szóljon a manga, és ne csak Ichigot kelljen nézni, hogy ilyen erős ellenfeleket 'ver le' stb... Ez nem igaz. Kubo Ichigonál olyan eszközökkel él, amikkel másoknál nem. Amikor megjött Aizen és mindenkit bedarált, akkor megvádoltátok túltápoltsággal. Miközben neki volt is ideje erre a szintre fejlődni. Aztán itt van Ichigo, akinek volt pár hónapja és leköröz mindenkit?! Szerintem ez a túltápolás. Abszolút Ichigo ellenes lettem ez alatt a pár hét alatt ikszdé Úgyhogy remélem, hogy ennek nem Happy End lesz a vége, hanem győz a gonosz Ördögi Hajrá Aizen Pojén És

Éljen Hanatarou!!!
Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 489 490 [491] 492 493 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins