katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #7290 Dátum: 10 márc 11, 16:00:30 » |
|
Én biztos vagyok benne, hogy meg fog halni most Yamma-bá, nem is a kidou vett ki belőle sokat, hanem a saját erejének elzárása. Az viszont tény, hozta, amit elvártunk tőle. Az is hétszáz, hogy Eperke nem fogja tudni megállítani Aizen-t, tuti visszavonulót fúj a kis @^°Đ^&đĐ.  Gin, pedig...na, nálam most jött el a pont, mikor nem tudnám megmondani, melyik irányba fog lépni. Nem a semmiért van a háttérben, ez tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #7291 Dátum: 10 márc 11, 16:03:41 » |
|
Sztem meg most jött el Gin ideje. Meg fogja menteni sztem Aizen életét:D De lehet jönnek Uraharáék és megállítják:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #7292 Dátum: 10 márc 11, 16:12:50 » |
|
Mért halna meg Yamma-papa? Elég rossz bőrben van az tény, de láttunk már rosszabbat is szerintem, remélem kihúzza míg jön valami gyógyító. Kicsit több esély van arra, hogy Gin megmozdul, mint, hogy jön Urahara, Ishin, vagy akárki. Legalább Gin ott van, a többieket meg nem is látni, semmi valóság alapja nincs annak, hogy betoppanna bárki is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #7293 Dátum: 10 márc 11, 17:01:08 » |
|
Most képzelem, hogy Unohana nekiáll gyógyítani a tatát: - Yamamoto-san, maradj nyugton. Mindjárt kész. - Keményebb vagyok mindenkinél, eressz! - Yamamoto-san. Maradj. Nyugton.Az öreg meg falfehéren fekszik, mint egy deszka  Ichigot szerintem elfelejthetjük, de Gin lassan tényleg szerepelhetne.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7294 Dátum: 10 márc 11, 17:16:14 » |
|
Elég nevetséges hogy erre a harcra csak Aizen készült fel , WW-re gondolok. Ilyen könnyedén ellehet valakinek az erejét zárni ? .. komolyan ? taichok erre miért nem gondoltak ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #7295 Dátum: 10 márc 11, 17:29:12 » |
|
Azért egy egész várost el tüntettek^^. Nem valóban nem készültek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7296 Dátum: 10 márc 11, 17:33:39 » |
|
Lehet gondoltak, csak nekik nem állt módjukban létrehozni egy erre alkalmas arrancar-t, vagy ki tudja. Mondjuk elég hülyén jött volna ki a nagy harc, hogy ha oda megy majd az összes taicho, hadnagy, espada, meg a csicska arranacar-ok, hopp valaki elzárja Aizen erejét, fejbe vágja, és ennyi...Bleach The End, akkor meg gondolom az lenne a baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7297 Dátum: 10 márc 11, 18:15:35 » |
|
Az szerintem nagyon vicces lenne  . Kíváncsi vagyok Ichigo most mégis mit fog ezzel elérni mivel eddig sem tudott nagyon semmit hozzá tenni Aizen ellen. Mondjuk amit Hiei mondott, az valóban vicces lenne, hogy Ichi új maszkjával egy suhintással kettészelné pl Gint  , de azért tetszene  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7298 Dátum: 10 márc 11, 18:26:14 » |
|
Hát az egy elég szánalmas húzás lenne, ha úgy akarná Kubo bemutatni Ichigo erejét, hogy levágat vele egy olyan szereplőt, aki szinte a manga eleje óta jelen van, és mégse láttunk tőle sz*rt se, csak egy vacak Shikai-t. Nem hinném, hogy ez túlságosan bemutatná az erejét, hülyeség lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #7299 Dátum: 10 márc 11, 18:32:08 » |
|
Ez egy nagyon jó fejezet volt. Yamma jii egy nyilt tiszta harcban lazán felvehette volna a versenyt Aizennel. Nem mondom h legyőzte volna, de na... Nem gondoltam volna, h ekkora erőszint különbség van a sotaicho és a többi között. Az h meghal e vagy sem... Hát biztos h nem. Eddig egy jelentős pozitiv karakter se halt meg, nem hiszem h kubo most kezd el tisztogatni. Ichigo nagyon jó lcsinálta. Máskor esélye se lenne, ez egy jó alakalom volt, Aizen meg végre komolyabban megsérült  Remek. Ichi hollow maszkja persze xart se fog érni. Akkora hülyeség lenne már, h csapó1 ichi még lélegezni is elfelejt, mert sansztalan h egyáltalán megközelitse, aztán csip csup fél óra és csapó 2 már überelhetetlen? ÁÁÁ Most fog beugrani Gin közjük és fognak adni az érzésnek  De szerintem inkorrekt lenne h ha akár gint letudná győzni, de lassan jöhetnének Uraharáék. Am meg ez a kidou ez ott volt, egyeseknek még a bankaia se üt ekkorát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7300 Dátum: 10 márc 11, 19:14:17 » |
|
Hát az egy elég szánalmas húzás lenne, ha úgy akarná Kubo bemutatni Ichigo erejét, hogy levágat vele egy olyan szereplőt, aki szinte a manga eleje óta jelen van, és mégse láttunk tőle sz*rt se, csak egy vacak Shikai-t. Nem hinném, hogy ez túlságosan bemutatná az erejét, hülyeség lenne.
Én is így gondolom, mert iszonyatosan várom már, hogy Gin végre szerephez jusson csak azért mondtam, mert ettől eltekintve nagyon vicces lenne  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7301 Dátum: 10 márc 11, 20:01:19 » |
|
Na vééégreeeeee. Yama-jii varázsige nélküli kidou-ja veoltja Aizent  És szerintem ez több volt, mint a kifejthető erő egyharmada  Nem értem, hogy mit keres ott megint Ichigo... Azt simán végignézte volna, hogy levágják Yamát, mint Hinamorinál, aztán jön, hogy Ő a jani  Nevetnem kell fő GYP-sünk szereplésén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7302 Dátum: 10 márc 11, 20:03:35 » |
|
Tényleg, most h mondjátok  Ichigo megint állt mint fax a lakodalomban és nem csinált semmit. Ha yamma nem lenne ilyen über tápos akkor a mesének vége lett volna:D Csak én akarom, h a kis szuperhősünket elverje gin? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #7303 Dátum: 10 márc 11, 20:13:47 » |
|
Arra senki nem gondol h. most lett felrobbantva egy rahedli szereplő... No mindegy azért meg kell jegyeznem nem akármilyen kis fight volt nagyon nagyon tetszett és Yamma nem fog megdögleni a megérzéseim szerint. Most valszeg jön Gin meg jönnek Uraharáék is lassan...Aizen meg hamarosan lelép.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 11, 20:14:29 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #7304 Dátum: 10 márc 11, 20:16:25 » |
|
Szerintem nem halt meg senki. Unohana már biztos összekaparta őket és valahol pátyolgatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|