Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #7305 Dátum: 10 márc 11, 20:30:22 » |
|
Persze, hogy nem halt meg senki, ugyan már, azért nevetséges lenne, ha hirtelen kiírnák a fél szereplő gárdát. Jaj, Urahara-ék jönnek ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #7306 Dátum: 10 márc 11, 20:36:58 » |
|
De azért nem illik copyzni az FMAról ott is pont most volt tömeges szereplő gárda leépítés majd újraélesztés...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7307 Dátum: 10 márc 11, 20:42:10 » |
|
Jótól lopni nem szégyen. Persze csak viccelek, valószínűleg nem most találta ki ezt a dolgot Kubo. Amúgy meg a tömeges leépítés már hosszú fejezetek óta megy, hála Aizen-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #7308 Dátum: 10 márc 11, 22:49:42 » |
|
De azért nem illik copyzni az FMAról ott is pont most volt tömeges szereplő gárda leépítés majd újraélesztés... Fma is lopta Kishi Naruto vs Pein harcábólxD. Off end. Aizen eddig még nem ölt meg senkit sztem csak meg ápolta a testüket egy erős maszirózással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7309 Dátum: 10 márc 11, 22:52:11 » |
|
A bleachben egy jófiú sem hal meg, legfeljebb nagyon bibis lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7310 Dátum: 10 márc 11, 23:03:37 » |
|
Persze, hogy nem halnak meg, nem is a Bleach lenne az. És ugye azt nem is mondta senki, hogy egy jófiú is meghalt volna. Amit Aizen a Waizard-ok és Taicho-k kis csapataival csinált, az gyilkolás nélkül is kimeríti a tömeges leépítés fogalmát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #7311 Dátum: 10 márc 14, 12:13:13 » |
|
véleményem szerint Hitsugaya biztosan nem hal meg, hiszen ő egy olyan szereplő, akiben eléggé sok lehetőség van. Lehetőség alatt értem azt hogy ha netán véletlenül elered az eső... na jó, a hülyeségemet most fejeztem be
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7312 Dátum: 10 márc 14, 12:17:55 » |
|
Kyouraku is azt mondta hogy még nála is erősebb lehet,csak még fiatal.Meg amúgyis,amikor Aizen levágta Hinamorival együtt,akkor is összekaparta Unohana,most miért ne tenné?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #7313 Dátum: 10 márc 14, 12:23:38 » |
|
Az elmúlt ezer évben nem született yama bánál erősebb shinigami... de aztán jött Hitsugaya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7314 Dátum: 10 márc 14, 12:30:03 » |
|
x'D Azért ne fényezzük ennyire Hitsut xD Vagy súlyos fangirl vagy?
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7315 Dátum: 10 márc 14, 12:35:26 » |
|
Szerintem meg ez egy baromság, nincs benne már semmi lehetőség és soha nem is volt. Az egyik leggyengébb taicho szerintem, kb. olyan mint Komamura, ( annyi különbséggel, hogy a róka karaktere számomra kedvelhető ) minden helyzetben Bankai, és még így se tud semmit se felmutatni. Az meg, hogy fiatal, hát nagyon nem tud érdekelni, sanszos, hogy Ichigo nála sokkalta fiatalabb és tapasztalatlanabb, mégis szemmel látható a kettő közötti erőkülönbség. Egyedül azokban van lehetőség, akiknek a sima Shikai forma bealázza a többi taicho Bankai forma képességeit is.
Az elmúlt ezer évben nem született Yamma-papánál erősebb Shinigami, aztán jött Hitsugaya, és semmi sem változott. Ne akarja már senki se azt mondani, hogy pont az ő ereje múlná felül a öregét. Hát eddig csak azt láttuk, ahogy feltörlik a jeges hátsójával a padlót, nevetséges kijelentés. Messze az egyik leggyengébb Taicho.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7316 Dátum: 10 márc 14, 12:41:37 » |
|
Ichigot hagyjuk ki ebből.Azért ő más téma.Ő a főszereplő,még jó hogy ő a legerősebb.Hollow-forma,3 nap alatti bankai, stb....
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #7317 Dátum: 10 márc 14, 12:42:41 » |
|
Súlyos? Az enyhe kifejezés!!! Kumori: Szerintem meg nem. Ha jól tudom az ő bankai-ja még nem teljes. Szal lehet benne valami Am. nem csak azt értem ezalatt, hogy harc meg ilyesmi, de látom nem esett le...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7318 Dátum: 10 márc 14, 12:54:04 » |
|
Mi az, hogy hagyjuk ki? Mi van akkor ha ő a főszereplő? Ez megint egy ordas nagy baromság, direkt minden képessége meg lett magyarázni, neki 3 nap volt Bankai-ra, mert ezt hozta a szükség, a többinek meg volt több száz év, van különbség, de a lényeg ugyanaz. Akkor nézd meg Ken-chant, egy teljesen alap Zanpakuto-val harcol, és olyan ellenfeleket aprít be, akik azért nem ma kezdték az ipart, semmi Shikai vagy Bankai. Ennyi erővel bárkit ki lehetne hagyni, mert minden Shinigami más képességekkel rendelkezik, nem? Ki lehetne hagyni, mert mindenkivel kapcsolatban tudnátok kifogásokat gyártani, hogy mitől lett erősebb, hagyjad már. Le esett, csak arra inkább nem reagáltam, mert véleményem szerint ismét egy nagy baromságról van szó. Majd pont egy gyökér tini szerelem kell a manga-ba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #7319 Dátum: 10 márc 14, 12:57:24 » |
|
hát látom tényleg nem esett le... (na ezért most csúnyán kapni fogok a fejemre >.<)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|