25 máj 10, 11:08:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 485 486 [487] 488 489 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1995332 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
katsuyu-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7290 Dátum: 10 márc 11, 16:00:30 »

Én biztos vagyok benne, hogy meg fog halni most Yamma-bá, nem is a kidou vett ki belőle sokat, hanem a saját erejének elzárása. Az viszont tény, hozta, amit elvártunk tőle.
Az is hétszáz, hogy Eperke nem fogja tudni megállítani Aizen-t, tuti visszavonulót fúj a kis @^°Đ^&đĐ.  Technikai KO
Gin, pedig...na, nálam most jött el a pont, mikor nem tudnám megmondani, melyik irányba fog lépni. Nem a semmiért van a háttérben, ez tuti.  Nevet
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #7291 Dátum: 10 márc 11, 16:03:41 »

Sztem meg most jött el Gin ideje. Meg fogja menteni sztem Aizen életét:D De lehet jönnek Uraharáék és megállítják:D
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7292 Dátum: 10 márc 11, 16:12:50 »

Mért halna meg Yamma-papa? Elég rossz bőrben van az tény, de láttunk már rosszabbat is szerintem, remélem kihúzza míg jön valami gyógyító.
Kicsit több esély van arra, hogy Gin megmozdul, mint, hogy jön Urahara, Ishin, vagy akárki. Legalább Gin ott van, a többieket meg nem is látni, semmi valóság alapja nincs annak, hogy betoppanna bárki is.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7293 Dátum: 10 márc 11, 17:01:08 »

Most képzelem, hogy Unohana nekiáll gyógyítani a tatát:

- Yamamoto-san, maradj nyugton. Mindjárt kész.
- Keményebb vagyok mindenkinél, eressz!
- Yamamoto-san. Maradj. Nyugton.

Az öreg meg falfehéren fekszik, mint egy deszka  Nevet

Ichigot szerintem elfelejthetjük, de Gin lassan tényleg szerepelhetne.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7294 Dátum: 10 márc 11, 17:16:14 »

Elég nevetséges hogy erre a harcra csak Aizen készült fel , WW-re gondolok.
Ilyen könnyedén ellehet valakinek az erejét zárni ?  .. komolyan ? taichok erre miért nem gondoltak ?
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #7295 Dátum: 10 márc 11, 17:29:12 »

Azért egy egész várost el tüntettek^^. Nem valóban nem készültek...
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #7296 Dátum: 10 márc 11, 17:33:39 »

Lehet gondoltak, csak nekik nem állt módjukban létrehozni egy erre alkalmas arrancar-t, vagy ki tudja.
Mondjuk elég hülyén jött volna ki a nagy harc, hogy ha oda megy majd az összes taicho, hadnagy, espada, meg a csicska arranacar-ok, hopp valaki elzárja Aizen erejét, fejbe vágja, és ennyi...Bleach The End, akkor meg gondolom az lenne a baj.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7297 Dátum: 10 márc 11, 18:15:35 »

Az szerintem nagyon vicces lenne Nevet. Kíváncsi vagyok Ichigo most mégis mit fog ezzel elérni mivel eddig sem tudott nagyon semmit hozzá tenni Aizen ellen.  Mondjuk amit Hiei mondott, az valóban vicces lenne, hogy Ichi új maszkjával egy suhintással kettészelné pl Gint Nevet, de azért tetszene Nevet.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #7298 Dátum: 10 márc 11, 18:26:14 »

Hát az egy elég szánalmas húzás lenne, ha úgy akarná Kubo bemutatni Ichigo erejét, hogy levágat vele egy olyan szereplőt, aki szinte a manga eleje óta jelen van, és mégse láttunk tőle sz*rt se, csak egy vacak Shikai-t. Nem hinném, hogy ez túlságosan bemutatná az erejét, hülyeség lenne.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7299 Dátum: 10 márc 11, 18:32:08 »

Ez egy nagyon jó fejezet volt. Yamma jii egy nyilt tiszta harcban lazán felvehette volna a versenyt Aizennel. Nem mondom h legyőzte volna, de na... Nem gondoltam volna, h ekkora erőszint különbség van a sotaicho és a többi között.

Az h meghal e vagy sem... Hát biztos h nem. Eddig egy jelentős pozitiv karakter se halt meg, nem hiszem h kubo most kezd el tisztogatni.

Ichigo nagyon jó lcsinálta. Máskor esélye se lenne, ez egy jó alakalom volt, Aizen meg végre komolyabban megsérült  Pojén Remek.

Ichi hollow maszkja persze xart se fog érni. Akkora hülyeség lenne már, h csapó1 ichi még lélegezni is elfelejt, mert sansztalan h egyáltalán megközelitse, aztán csip csup fél óra és csapó 2 már überelhetetlen? ÁÁÁ

Most fog beugrani Gin közjük és fognak adni az érzésnek  Pojén De szerintem inkorrekt lenne h ha akár gint letudná győzni, de lassan jöhetnének Uraharáék.

Am meg ez a kidou ez ott volt, egyeseknek még a bankaia se üt ekkorát  Pojén
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7300 Dátum: 10 márc 11, 19:14:17 »

Hát az egy elég szánalmas húzás lenne, ha úgy akarná Kubo bemutatni Ichigo erejét, hogy levágat vele egy olyan szereplőt, aki szinte a manga eleje óta jelen van, és mégse láttunk tőle sz*rt se, csak egy vacak Shikai-t. Nem hinném, hogy ez túlságosan bemutatná az erejét, hülyeség lenne.

Én is így gondolom, mert iszonyatosan várom már, hogy Gin végre szerephez jusson csak azért mondtam, mert ettől eltekintve nagyon vicces lenne Nevet.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7301 Dátum: 10 márc 11, 20:01:19 »

Na vééégreeeeee. Yama-jii varázsige nélküli kidou-ja veoltja Aizent ikszdé És szerintem ez több volt, mint a kifejthető erő egyharmada Nevet Nem értem, hogy mit keres ott megint Ichigo... Azt simán végignézte volna, hogy levágják Yamát, mint Hinamorinál, aztán jön, hogy Ő a jani ikszdé Nevetnem kell fő GYP-sünk szereplésén...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7302 Dátum: 10 márc 11, 20:03:35 »

Tényleg, most h mondjátok  smirksweat Ichigo megint állt mint fax a lakodalomban és nem csinált semmit. Ha yamma nem lenne ilyen über tápos akkor a mesének vége lett volna:D

Csak én akarom, h a kis szuperhősünket elverje gin?  Hmm?
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7303 Dátum: 10 márc 11, 20:13:47 »

Arra senki nem gondol h. most lett felrobbantva egy rahedli szereplő... No mindegy azért meg kell jegyeznem nem akármilyen kis fight volt nagyon nagyon tetszett és Yamma nem fog megdögleni a megérzéseim szerint. Most valszeg jön Gin meg jönnek Uraharáék is lassan...Aizen meg hamarosan lelép.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 11, 20:14:29 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7304 Dátum: 10 márc 11, 20:16:25 »

Szerintem nem halt meg senki. Unohana már biztos összekaparta őket és valahol pátyolgatja.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 485 486 [487] 488 489 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins