24 nov 16, 22:53:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 472 473 [474] 475 476 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754758 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7095 Dátum: 10 feb 11, 11:45:03 »

Igyvan. pl a VL-ek ellen xD Amire nagy esély van a következő arc-ban. Mert nkem van 1 olyan érzésem, h Aizen most meghallni. Ichinek most meg már van oka harcolni, nagyon is van. Ördögi 
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7096 Dátum: 10 feb 11, 12:00:01 »

Közeleg ez a gyönyörű pillanat mir 20 millió retardált felvágja az erét.

Ugy legyen Hiei - dono  Ördögi. Szinte gyógyitó erejü arra gondolni, h a sok kis ****, akik éjelente rá élveznek sirva verik a fejüket a falba  Pojén Csak nehogy az legyen ami szokott, h mindenkinek átdöfik a szivét, leverik a veséjét és utánna 1 percre rá már ujra harcolnak xDD Sokkal nyugodtabb lennék ha nem lenne itt Unohana.

Manson!

Nagy poén lenne h ha Mayuri és Nemu jönne át Nevet Nekik igazán nincs mitől félni, egyiknek egy szuri, a másiknek egy orgazmus és ujra mehetnek harcolni  Pojén

Csak poén ugye, h jövő héten nem lesz manga? Éppen megtalálja a gyógyszereket, küldi rá a vodkát, és ekkor megy elvonóra?  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 11, 12:00:40 írta Renningan » Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7097 Dátum: 10 feb 11, 12:03:42 »

Én azon se csodálkoznék, a HM-ben most éppen valaki turbózná a golyót, és jóval keményebb arrancar-okat készítene. Arról úgy is volt szó, hogy a golyó még nincs a max-on, szóval szinte várható lenne valami ilyesmi lépés. Csak az kérdéses, hogy ezekbe a harcokba hogyan építi bele a többi szereplőt, mert sokaknak már most sincs sansza semmire. Habár én nem bánnám, ha egy ilyen gyökeres fordulat lenne, és akiket eddig sokszor láttunk aktivizálódni, leváltanák olyanok, akik még nem igazán tudtak kibontakozni.

Elvonó? Inkább még több ihletet kap és még őrültebb dolgokat talál ki. Végre ismét váratlan fordulatok, és aranyos meglepetések lesznek.
Nevet
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7098 Dátum: 10 feb 11, 12:05:43 »

Én nem hiszek a mesékben xDDD

Egy müvésznek akkor kell alkotni, h ha elkapja az ihlet, ha szünetet tart, akkor az ihlet elmulik, és Yammi jii bankai, vagy gin  akciója helyett kapunk egy Ichigot >.<#
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7099 Dátum: 10 feb 11, 13:49:20 »

Sensei ne légy már ünneprontó, mert odamegyek és hátba rúglak. xDD

Én remélem, hogy jó fejezetek fognak következni és végre látunk valami váratlant is, amire még Aizen se számít. xDD
Am nekem lett végül igazam, Kyoka Suigetsu a harc kezdete óta aktív vagyis végig úgy táncolt mindenki, ahogy Aizen fütyült...
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7100 Dátum: 10 feb 11, 14:13:39 »

Hátba? Nem is valagba? xD

Nem feltétlenül volt a harc kezdete óta. Mivel akkor aktiválhatja amikor akarja, valószinübb h a kombó előtt használta. Shinjit ő verte le és még Toushiro első próbálkozásainál is ő ő volt.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7101 Dátum: 10 feb 11, 19:43:01 »

Egy szóval Aizen apánk maga az isten, Nevet de azért reméljük még látunk valami jót pl Gin akcióba lendülne aztán levágna egy-két embert akár Ichigot, mert az ahogy észrevettem úgy is 100 m-es távolra nézést végez xD.
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7102 Dátum: 10 feb 11, 20:24:42 »

Ezek után egyre jobban fenntartom, hogy egy óriási manipulátor, és fog itt még pár pofacsont a porba hullani, de persze amilyen szerencsém van nem látom, mert akkor műtenek...  Sír Nevet
Naplózva

Imagination more important than knowledge
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7103 Dátum: 10 feb 11, 22:17:25 »

Érdekes rész volt... Aizent gyűlölöm. Ő SS udvaribolondja. Mindenkit átver. Ichigo meg áll és néz... Ráadásul Kyourakut is levágta Superman imitátorunk... Hol van Yama-jii??? Megint Hinamorin csattant minden... Kíváncsian várom a folytatást. De szívből remélem, hogy a lehető legszánalmasabb módon lesz vége Aizen-sama életének. Mondjuk levágják a tincsét és elveszti minden erejét Nevet
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #7104 Dátum: 10 feb 11, 22:35:50 »

Hát Aizen-t lehet nagyon utálni, de az tény, hogy jelenleg nagyon jól tölti be a fő gonosz szerepét. Nem elég, hogy ilyen erős, még ilyen kis alattomos rohadék is, aki nem csak egy mozdulattal legyőz, de még ki is csinál idegileg.
Amúgy, én Yamma-jii hadnagyát sehol se láttam, nem lehet, hogy ő előkészített valamit az öregnek? Már annyira várok tőle valamit, hogy minden kiskaput megragadok. Nevet
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7105 Dátum: 10 feb 11, 23:19:26 »

Nem tudom én valahogy szeretem Aizen karakterét Nevet lehet pont ezért, mert nem elég, hogy megaláz még idegileg is lerombol.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #7106 Dátum: 10 feb 11, 23:23:40 »

Train san  a számból vetted ki a szavakat Nevet

Én is szeretem, egyszerüen mert olyan nagy arc xD Egy cinikis, nárcisztikus és arrogáns asshole Nevet nagyon szimpatikus Nevet
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #7107 Dátum: 10 feb 11, 23:59:25 »

Mint fő gonoszt, én is kedvelem. Végre nem egy elkeseredett, szomorú negatív szereplő, aki mindent csak azért tesz, mert régen neki hű de rossz volt. És legalább parancsol egy kis tekintélyt, tőle most kb. mindenki sz@rik. Nevet
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7108 Dátum: 10 feb 12, 00:05:40 »

Valahogy én is így vagyok vele neki szerintem megvan, az a tekintélyt vagy inkább félelmet parancsoló személyisége, ami sokszor hiányzik a főgonoszokból.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7109 Dátum: 10 feb 12, 00:30:54 »

Hát nem tom', lehet, hoyg csak azért, mert annyira komikusan túlzó és komolytalan volt az  átváltozása, amikor lelépett SS-ből, de én a mai napig nem tudom komolyan venni Aizent....

...Végre nem egy elkeseredett, szomorú negatív szereplő, aki mindent csak azért tesz, mert régen neki hű de rossz volt...
Szerintem jóval emberibb, reálisabb karakter egy Gaara, vagy akár egy Pein, mint Aizen, aki csak unja a fejét, és erősebb akar lenni, ha igaz, amit előadott...
De még mindig több olyan "főgonosz" van akkor is, akit a hatalom-vágy motivál, hitelesen, vagy kevésbé hitelesen ábrázolva, mint a megkeseredett "Peinekből".
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 12, 00:35:13 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 472 473 [474] 475 476 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins