24 nov 23, 23:09:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764890 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
cyberwolf21
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6930 Dátum: 10 jan 31, 07:15:29 »

Idézet
Csibe19 írta:
Amiről te beszélsz, az pusztán tudás és tapasztalatbeli különbség és e téren Ichigonak van mit tanulnia, de ha a nyers erőt nézzük, abban biztos, hogy a legtöbb kapitány felett áll és ha ki is tudná használni az ereje nyújtotta lehetőségeket, akkor nyugodtan elhiheted, hogy maszk nélkül körberöhögné Kyorakut is vagy az 1. Espadat.
Más dolog ha valakinek van ereje és más ha tudja is használni, de hogy is tudná, mióta betette a lábát Soul Society-be azóta üresjárata nem volt, hogy gyakoroljon és tanuljon, jó volt 3 napja, hogy megtanulja a bankait, meg volt egy kis ideje átesni a hollowizáción és csá ezen kívül zéró üresjárat, gyakorlatilag harc harcot követ.

Minden szavaddal eggyetértek és egy picit had érösitsem meg.
Arrol hogy Ichi menyire hatékony a saját ereje kihasználásában, nos tökéletesen felmérhetö volt abbol amit a gargantában Unohana és ö produkált.

Idézek a mangábol(382/3/2-feji/old/kép):

Ichigo: "Hüüüha...Szoval ha egy kapitány szintü ember csinálja, az ut ilyen csodálatossá változik...akkora a kölömbség hogy igazán megdöbbent...

Unohana: "Miröl beszélsz? A te szellemi eröd is ugyanezen a szinten van"

Ebböl nekem az jött le hogy ugyan Ichi erös mint állat csak a képzettség hiánya miatt nem tudja ezt kihasználni.

Renningan: Csibe19 ezen hsz-ére it véleményed szerintem csak megerösitette azt amit Csibe írt egy pontot kivéve, mégpedig hogy van e átlagos kapitány és hogy Ichi leverné e: nos Komamurával egyetértek simán kikapna Ichitöl,
de ami Tousent illeti már nem értek egyet a bankaija ellen esélye se lenne.

Ezen résztöl eltekintv nem értettem mi képezi közöttetek vita tárgyát. ???

Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6931 Dátum: 10 jan 31, 10:09:33 »

Ichigo mindegyiknél sokkal erősebb, csak amíg a többi kapitány hosszú éveket vagy akár évtizedeken keresztül tanulta, hogyan használj az erejét, addig Ichinek csak jött a dolog. Számára ez természetes, de nem képezték ezért látni, hogy gyengébb, ha ő is az akadámián tanult volna nem lenne meg ez az érzés!!!
A hollow meg a saját ereje, hiszen az is a lelkének egy része!

Aizenről meg az derült ki, hogy Kioka Siugetsu nélkül is erős, de ugyebát itt hangzott el: "lehet más az elképzelésünk az erő fogalmáról.." Ráadásul a kardja miatt egy tucat "tiltott" technikát megtanulhatott, mint pl. Tessai tér/idő kidou-ja, meg hasonlók!!
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6932 Dátum: 10 jan 31, 10:56:20 »

Lehet hülye kérdés, mert már volt, de ha Aizen több száz év alatt jutott el erre a szintre, akkor a többi kapitánynak is  ennyi ideje volt fejlődni, nem? Persze ehhez képest Ichigo pár hónapja szó szerint semmi, de ő mégis túl szárnyalta ilyen hamar a hadnagyi ranggal rendelkező Shinigami-kat, pedig tudjuk, hogy azért az is már egy hatalmas tisztség. Viszont ha Aizen ugyan annyi ideje kapitány mint a többi, kivéve Kyoraku, Ukitake, és Yamma-jii-t, akkor mégis miért emelkedik ki közülük ennyire? Vajon eddigi is ilyen erős volt, csak rejtegette a képességeit? Egyáltalán hogyan lehet ő taicho? Ahhoz be kell mutatni a Bankai képességet a többi kapitány előtt, és nekem nem úgy tűnik mintha bárki ismerné Aizen Bankai-át.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6933 Dátum: 10 jan 31, 11:04:06 »

Mert szerintem Aizen a atöbbivel ellentétben nem csak tehetséges hanem komolyan edzett is és nagyon komolyan készült is arra h. ő Isten lesz. Minden összeadódhatott nála: a képesség az eltökéltség és a szorgalom. No és perzse végig tette a hülyét nem mutatta meg h. mennyivel erősebb mint a atöbbi. Már hadnagyként is olyan kidoukat tudott....

Aizen az egész Gotei 13at megtévesztette ha jól emlékszem más típusunak mutatta a bemutatón a kardját amin vizsgáztatták, és a kapitányi vizsgán nincs ott minden taicho csak olyan hárman- négyen (Animében meg volt mutatva ez Kisukénél). Az biztos h. Aizennek nagyon sikerült átvernie Yamma-jiit.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6934 Dátum: 10 jan 31, 11:54:17 »

cyberwolf21 - Komamurát és az exeket direkt nem emlitettem, csak a jelenlévőkről akartam beszélni.

Nekem az volt a célom, h rámutassak arra, h ichigo, mint shinigami még nincs taicho szinten(na jó, az alján van). Elismerem h tehetséges, és h van ereje, és ha ,ég 40 évig küldené az ipart, akkor az elit tagja lenne maszk meg minden egyébb nélkül, puszta shinigami erő.

Srodack - a hollow énje senkinek sincs, akit ilyen vagy olyan módon nem hollowizálnak. Az nem saját ereje, a shinigami és a hollow olyan mint az ember és az állat. Állati ösztönünk nekünk is vannak, de attól még nem nő kopoltyúnk, vagy +4 lábunk vészhelyzet esetén.

Kaihaku R. Kumori - Aizen egyszerüen sokkal tehetségesebb, ugy is mondhatjuk h minden 2000 évben születik egy ilyen xD És bár igaz h meg kell mutatni a bankaiat, amit tudjuk is Nevet Valami gőzfelhővel zavarja meg az ellenséget. Először elsütötte a shikait, utánna meg már mindenki azt hitt amit akart Nevet

Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6935 Dátum: 10 jan 31, 12:30:35 »

Köszönöm a válaszokat, most már értem, hogyan is tudta átverni a többi taicho-t.

Viszont az, hogy Aizen ereje pusztán a tehetségéből és az edzésből adódik? Hát elképzelhető, hiszen láthattuk, hogy taicho és taicho között is rengeteg erő és képességbeli különbség van. Szerintem néhány esetben kicsit még túl sok is.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6936 Dátum: 10 jan 31, 13:05:31 »

Kaihaku R. Kumori - Aizen egyszerüen sokkal tehetségesebb, ugy is mondhatjuk h minden 2000 évben születik egy ilyen xD És bár igaz h meg kell mutatni a bankaiat, amit tudjuk is Nevet Valami gőzfelhővel zavarja meg az ellenséget. Először elsütötte a shikait, utánna meg már mindenki azt hitt amit akart Nevet

Helyesbítek, ez úgy helyes, hogy utána már mindenki azt hitt, amit Aizen akart, szóval szerintem simán előadott egy kamu bankait vagyis az igazi bankaiját még senki nem láthatta. Mosolyog

Nem hiszem, hogy erről van szó, szerintem Aizen mielőtt lelécelt Soul Society-ből egy szinten lehetett a többi kapitánnyal, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az egész terve arra épült, hogy zsinóron rángassa az egész gotei 13-at, amíg eljut Rukiához és megszerzi Hogyokut, amiből arra lehet következtetni, hogy hiába volt elképesztő tehetség, kapitányi szintű shinigamiként elérte korlátait és legnagyobb igyekezete ellenére sem volt olyan erős, hogy ne kellejen tartania a közvetlen konfliktusoktól, ezért csinált mindent fű alatt.
Valami ilyesmiről beszélt mikor a hollow-k megnyitották neki a gargantát, hogy Shinigamiként megfeneklett, nincs hova fejlődnie, de ennek  ellenére kizártnak tartom, hogy erősebb lett volna Kyorakunál vagy a főkapitánynál, szóval szerintem Hueco Mundoban történt vele valami, mielőtt elkezdte toborozni az espadakat. Mosolyog

Egyébként a kialakult helyzet ellenére én úgy érzem, hogy Urahara lesz az, akiben Aizen emberére fog találni, már az első találkozásukkor is látni lehetett, hogy róla lepereg Aizen fölényessége és szinte áradt belőle a megvető szánalom a hadnagy iránt, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ és nem tudom, hogy miképp, de biztos vagyok benne, hogy ő lesz az, aki majd visszarángatja a realitás talajára. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 13:11:08 írta Csibe19 » Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6937 Dátum: 10 jan 31, 13:13:44 »

Csibe19 erre én is gondoltam már, mert ha erősebb jóval mint a többi, akkor miért várt volna eddig. Persze, a Rukiás dolog miatt, de sztem Momot is simán az akasztófára tudta volna csalni, és nagyon erőlködnie sem kellett volna. Viszont az jutott eszembe, hogy eddig is profi módon űzte a megtévesztést, ki tudja, hogy amit még anno a távozása előtt művelt, nem lehetett-e egy színjátéknak a műve, ami csak arra ment ki, hogy elhintse, hogy a többieknél sokkalta erősebb. Akkor viszont talán érthető lenne, hogy Hitsu miért akar nekimenni állandóan, hisz anno pont ő volt az, aki  mindenkinél előbb észrevette, hogy valamiben sántikál a pszichomókus.  Gondolkozik

szerk: Csak tudnék olyan gyorsan írni helyesen, ahogy gondolkodok...  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 13:16:14 írta Lawliet- Ryuuzaki » Naplózva

Imagination more important than knowledge
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6938 Dátum: 10 jan 31, 13:24:33 »

Jaja, ezért mondtam, hogy ha hinni lehet Ginnek, akkor Kyoka Suigetsu folyamatosan aktív és folyamatosan befolyásolja az Aizen körül levők érzékeit vagyis lehet, hogy csak azért tűnik ennyire erősnek, mert azt akarja, hogy ezt lássa mindenki, viszont akkor lehetséges, hogy már maga Ichigo is a hatása alatt van, hiszen a kard végig Aizen kezében volt és nincs éppen kézzel fogható vagy szemmel látható shinkaija ugyebár, szóval lehet már régesrég bebukták ezt az "Ichigo nem láthatja Aizen kardjának a szabadon engedését" című fejezetet. Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6939 Dátum: 10 jan 31, 13:29:00 »

Vazze csibe-san, sajnálatos h nem érted h mit irok. Arra akartam célozni h ő megmutatta a bankait, csak előtte elsöttött egy shikait, és innen már mindenki azt hitte amit Ő akart. Legalább az 1 szem tanitványom tudhatná h mire gondolok, pedig még nyelvtanilag is helyes volt, nem kell mindig megjelölni az alanyt Nyelvesít

Szerintem az illizió erőt kizárhatjuk.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6940 Dátum: 10 jan 31, 13:31:49 »

Én meg azt mondom, hogy mutatott nekik egy bankait, de az egy illúzió volt és nem a sajátja. Nevet

Am miért kéne kizárni az illúziót, ez Aizen erejének az alapja és biztos, hogy a bankaija is erre épül. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 13:32:20 írta Csibe19 » Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6941 Dátum: 10 jan 31, 13:35:20 »

Igen, van egy olyan sanda gyanúm, hogy akkor bukták be, amikor 1 ujjal állította meg Ichigot. Mert elképzelhetően már az is csak egy illúzió volt, de ezt még nem tudhatjuk. Apropó, ha a shikaijal azt tette, amit tett, ugyan miért mutatott volna bármi mást. Szóval jelenleg csak olyan jöhet szóba, aki tényleg nem látta, olyan viszont csak egy ma született bárány lenne, akiről meg az tudjuk, hogy hiába van ereje, nincs tapasztalata.

Renningan, minden kapitány másban erős, más az erőssége... És erre egy elméleti Ken-Urahara fight lenne a legjellemzőbb, de mondhattam volna más példát is. Gondold végig...
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6942 Dátum: 10 jan 31, 13:39:59 »

Nem tudom máshogy mondani. Mutatott egy bankai-t, de ELŐTTE előtt egy SHIKAI-t, ami kb K. Suigetsu. Eddig oké?
És miután aktiválta a shikait, mindenki azt hitt amit Ő AKART. Tehát 2 hszben, ezzel együtt a 3ikban is azt mondom h kamu.

De, csak a te kedvedért: Aizen a vizsgán aktiválta a shikaiat, mindenki az illuziója hatása alá került és azt hitte amit  Ő, vagyis Aizen akart, és utánna jött a gőzös bankai.

Nagyon az az érzésem, h ezt direkt csinálod Nevet A folyamatos illuzió meg szerintem tulbonyolitása az egésznek, még Kishinek se jutna ilyen eszébe.

L már te is ellenem vagy  xDDDDD asszem uj barátokat kell keresnem... Amugy ezt most mire irtad?
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6943 Dátum: 10 jan 31, 13:45:18 »

Tévedsz, a vélemény szabad, viszont mindhárman ugyanazt fogalmaztuk meg Aizen Bankai-val kapcsolat,csak a szemszög más, de ugyanaz a 3szög.
Nem lennék benne biztos, hogy nincs egy állandó illúzió. Csak gondold végig, az logikusabb lenne, mint az hogy überhiperbrutáljujjdenagyon erős. És akkor már a banánhéj is megvan.  Nevet

szerk: Ugyanolyan, mint amikor egy randa emberkéről elhintik, hogy sármos, vagy hogy milyen párduceste van, egy idő után hidd el, sok olyan lesz, aki meg akarja kapni, ill olyan akar lenni, mint az adott személy. Jelen esetben ez egy logikus, és roppant egyszerű lépés lenne.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 13:49:30 írta Lawliet- Ryuuzaki » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6944 Dátum: 10 jan 31, 13:55:43 »

Nah kösz te nagy magyar zseni sensei, most ugyanazt elmondtad, amit én, szóval akkor most ki nem ért kit? Nevet

így van Lawliet barátom, látom érted mire akarok kilyukadni, én sehol nem olvastam semmit arról, hogy Aizen illúziójának lenne bármilyen időbeli korlátja, más szóval simán lehetséges az állandó illúzió és ha képes rá miért ne használná ha egyszer előnye származik belőle. Nevet

Egyébként mióta elkezdett harcolni elég meredek dolgokat művel, amik már a józan ész határait feszegetik, arról nem is szólva, hogy olyan, mintha az  egész teste minden pontján szemek lennének, mintha  egyszerűen mindent látna, bármilyen erős is legyen, amit csinál az már az fizika és az emberi fiziológia szempontjából is képtelenség, erre csak úgy lehet képes, ha folyamatosan megtéveszti a körülötte levőket. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 14:03:27 írta Csibe19 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins