24 nov 05, 05:57:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742448 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6795 Dátum: 10 jan 21, 20:00:22 »

Nekem végülis tecccet ez a chapter! Hitsu dumája , nagy hülyeség volt... elmondta , h nem szabad dühből harcolni....errre Aizen provokálja ..azt egyből eluralkodik rajta  a gyűlölet! -.- Kyouraku egyre bejövősebb, ahogy ott hátulról támadja Aizent. De végülis most meg csak ők ketten harcolnak, a többiek meg nézik  >.<#  Nem csodálkoznék, ha kövi részben, Hitsu kapna egy izmos vágást, bár az jobban teccene , ha mutatnák , h Aizen lecsap...Hitsu besz*rt fej, és kövi ldalon az h Kyouraku kivédte a támadást...az naon jól mutatna szerintem! Yammiry kitérve meg eléggé táposka lett, Kenpachi meg byakuyától kapott egy oan támodást..ami piff... azt csak erősebb lett.. Mayurit meg azért nem rakja be..mert ő túl gyorsan megölné Yammit a kis mérgével.... Kenpachi mjad nyom 1 shikait v bankai..azt egyé yammi!  Nevet
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6796 Dátum: 10 jan 21, 20:32:02 »

Nekem speciel tetszett ez a fejezet, bár még mindig lehetne kicsit akciódúsabb, és ahogy előttem is említették már fellelhető a szövegben (vagy inkább Hitsugaya viselkedésében) egy kisebb  >.<# ellentmondás, de legalább történt is valami, Kyoraku nagy arc mint mindig, Aizen pedig... szerintem kezdi unni a dolgot  Nevet Ami Mayurit és Yammit illeti, én is gondoltam rá hogy használhatná a mérget, de az túl egyszerű lenne.... Nevet Ahogy Kubot ismerem biztos valami frappánsabb, mégis logikátlanabb megoldást próbál találni.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #6797 Dátum: 10 jan 21, 20:55:12 »

Hát érdekes fejezet volt, csak tul. képen 2-en harcoltak. A másik Yama papa mit csinál? Hol van? Mert ha ő beszállna akkor lehet tényleg lenne esélye ichigonak.
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6798 Dátum: 10 jan 21, 21:04:28 »

Jah, lehet le tudja Yama apó verni Aizen-t de közben felgyújt mindenki mást. Nevet Vmi oka biztos van hogy félreállt, talán Ginnel pókerezik. Mosolyog
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6799 Dátum: 10 jan 21, 21:14:21 »

Egyébként csak én érzem úgy hogy Aizennek nem kellett a szomszédba menni arcoskodást tanulni... Valahogy olyan érzésem van, hogy ha valaki is kiíródna a jók közül., ami ugye szinte elképzelhetetlen, akkor az én tippem az öreg lenne... A rajongólánykáktól meg ne sajnáljuk már az egész oldalas képet...  Nevet
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6800 Dátum: 10 jan 21, 21:19:26 »

Dehogynem sajnáljuk. Kit érdekel h ők mire élveznek xDDDD, ennek a mangának nem ők a célszemélyei, akkor nehogymár minden második oldalon pózoljon valamelyik cuki fiu  Lehánylak

Kubotól én eddig még semmilyen frappánsat nem láttam, logikátlant már igen, de frappánsat az uli vs ichy  óta nem  Neeem
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6801 Dátum: 10 jan 21, 21:26:35 »

Kubotól én eddig még semmilyen frappánsat nem láttam, logikátlant már igen, de frappánsat az uli vs ichy  óta nem  Neeem

Hát igen Uli vs Ichi óta elég lapos a manga, de talán éppen azért mert valami nagyra készül. Legalábbis nagyon remélem....
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6802 Dátum: 10 jan 21, 21:41:21 »

Ukitake kiszáll a sírjából és elkezdi ő is püffölni Aizent na akkor felőlem maradhata a semmittevés...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6803 Dátum: 10 jan 21, 21:49:11 »

Önző dolog nem csak 1 személy miatt mindenkit hagyni a *** Nyelvesít

Nem lenne baj, 1-2 pozitiv szereplő halála se. Bárlehet megharagudnak rám egyesek, de egy Aizen csapás Yamma jii re, és Ukitake meg Kyoraku közösen védik be, és halnak bele. Hátha ez megmozgat valamit benne, végülis h ha nem bünösök, akkor a kedvenc tanitványok Nevet és egy Yamma bankai, amiben legalább megperzselődik a haja.

Az is jó lenne még, h ha Ichy VL is kikapna, meg az egész brancs. Igy 20 v 1 ben legjobb esetben is bankaig fog elmenni Aizen.

És innen lenne egy jü kis fight. Kisukeban szerintem benne van h magát is hollowizálta. Nem beszélve arról, h az ő bankaia sem éppen edzésre való.  Ördögi
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6804 Dátum: 10 jan 21, 21:49:34 »

Dehogynem sajnáljuk. Kit érdekel h ők mire élveznek xDDDD, ennek a mangának nem ők a célszemélyei, akkor nehogymár minden második oldalon pózoljon valamelyik cuki fiu  Lehánylak

Főleg hogy az előző részben Aizen megtapizta Ichigo mellkasát. Az már nem shounen volt, remélem nem lesz egy hasonló Hitsugaya-val. Bár az egyetlen női Espadát elég könnyedén kiírta a mangából Kubo...
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6805 Dátum: 10 jan 21, 21:51:01 »

Hát hogy kinek mi a frappáns az személyfüggő, nekem az Uli vs Ichi lapos volt. Egy sablon harc, a rosszfiú jóval erősebb és a főszereplő fejreállhat akkor se tudja legyőzni így kap egy power upot majd nyer, nekem ez nem igazán frappáns.
Starkos fightok már jobban bejöttek, tetszettek a stukkerek Nevet De jó volt még a Hachi vs Barragan is, annak már tényleg frappáns volt a befejezése. De azóta csak a szenvedés megy és Renningannak igaza van Hitsu kapcsán, ne a mangára élvezzenek már mindig a rajongólányok, töltsék a Hitsu yaoit és kész, de végülis mindegy sajna a véleményünk amíg ők vannak többségben, a kövi fejezetben már dupla oldalas Hitsu feszítés várhatóxDD
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6806 Dátum: 10 jan 21, 21:59:46 »

Jajaj xDDD Én is ettől félek.

Sok kis csitri megveszi a mangát, mert: "Olyan cuki a kis fehér haja WHOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hol a vib****or " xDDDDDD
Ugy érzem h még sztriptizelni is fog a végén, esetleg még Aizen és egy laza mozdulattal lekapja a ruhát, és Armani alsóban fog itt pózolni xD

Most 1-2 halálozás, meg egy uj Bankai lenne frappáns részemről.
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6807 Dátum: 10 jan 21, 22:02:51 »

Nah, asszem én sem leszek még egyszer megértő... ikszdé Persze nem célközönség, ha így haladunk, lassan azok lesznek... Igen, Tia-t hamar ki(ny)írták, pedig egy MAtsumoto Tia iszapbirkó jól jött volna...
Viszont abban teljesen egyetértek, hogy lassan vkinek a jók közül is a lecsóba kéne kerülnie... Ámbár gyanítom, ho gyaz nem egy közkedvelt szerelő lenne.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6808 Dátum: 10 jan 21, 22:04:12 »

Egyetértek Renningannal én komolyan örülnék egy olyannak h. Kyouraku és Ukitake együtt meghalnak SSért megvédik Yammát aki ezen felidegelik magát és végre harcol...
Nekem az is tetszett volna ha pl. Ukitake meghal mert megvédi Kyourakut a barátság nemes cselekedete címszó alatt....

De h. csak úgy leesik nem hal meg és ki van írva a részekből ez hülyeség. De sztem hiába várunk ilyen frappáns dolgokat Kubotól képtelen rá. Pedig ha hozna egy Itachi halála szintű vagy egy jireya halála szintű dolgot ahol a ahalálnak értelme van a főhősök fejlődnek tőle a manga előre halad...Nah annak lenne értelme...

Nos igen Hitsu előbukkanás amegint csak nem valami frappáns ötlet következménye elvileg őmár totál fáradt csak hát Kubo a fanoknak akar egy kis nyálcsorgatást ezért elővette aztán most szétkaszaboltatja biztos mint Hiyorit h. utána össze lehessen rakni vagy ki tudja lehet h. a szent Hitsuval még azt sme teszi meg...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6809 Dátum: 10 jan 21, 22:12:56 »

Mégis csak jobb valamiért meghalni mint csak "ugy". Ha egy barátért, vagy senseiért, és az nyomat nekünk egy bankait bosszuból, akkor megéri, de ha csak ugy szimplán PUFF és annyi az olyan semmilyen xDDDD

Amit kubo csinál most az xar. Egyáltalán nem reális. Miért a legagyonstrapáltabb kezdi meg a harcot. Miért nincs még csak egy saroknyi hely se Ginről (aki megjegyzem max áll), miért nincs semmi Byakuékról. Mikor akarja már végre elkezdeni Yammát is harcoltatni? Mikor akar szinvonalat növelni ?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins