L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #6780 Dátum: 10 jan 20, 19:49:02 » |
|
Jobban belegondolva, Uraharat is tönkre vágta, és illő lenne hogy odatolja a képét, de azon sem lepődnék meg, ha Isshin és Ryuuken vele lennének, mert ugye ebből a banzaiból mindenki ki fogja venni a részét így, vagy úgy...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6781 Dátum: 10 jan 20, 20:52:06 » |
|
Hát nem, tom....Én Kb. amióta megkezdődött eza a végső háború várom várom vároma a király fightokat és vhogy soha nem érkezik el apillanat...Néha egy egy hónap után be van vágva egy csoport kép h. fuuuh de kemények vagyunk utána eg ykis kicsi a arakás de igazából semmi...Félek h. Uraharánál si ez elsz lesz vmi félelmetesen megrajzolt fuuuh itt jövünk aztán igazából az égvilágon nem történik semmi azon kívül h. néha egy-egy végtag vagy test szétvágodik...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6782 Dátum: 10 jan 21, 14:58:48 » |
|
Szomoru de igaz. AM RAW ban valahogy jobban tettszett. Itt azien zsebredugott kézben oktatja az illemet és semmi más nem történik.
JÉÉÉ xD MEgvan az ezredik HSZ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6783 Dátum: 10 jan 21, 15:12:45 » |
|
Ráadásul Hitsugaya kapott egy egész oldalt a bankai-a miatt, pazarlás...mintha nem láttuk már volna eleget.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #6784 Dátum: 10 jan 21, 16:25:40 » |
|
Nem bánom, hogy kapott egy oldalt mert Bankai szépen kivitelezve oké... de akkor más is kapja meg a bankainál az egy oldaltxDDD. Engem az idegesít, hogy kivételeznek egy ilyen nyomorékkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6785 Dátum: 10 jan 21, 17:04:13 » |
|
Nem az, de ha csak fél oldal lett volna, akkor több belefér a chapter-ba, értem én hogy ő a fanok kedvence, de ez túlzás.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Kirchart
Újonc
Nem elérhető
ANBU
|
|
« Válasz #6786 Dátum: 10 jan 21, 17:11:49 » |
|
hally letoltotem bleach részeket mi a kod amivel ki tudom csomagolni
|
|
|
Naplózva
|
Gaara of the Sand
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6787 Dátum: 10 jan 21, 17:20:20 » |
|
Honnan tudjuk xDDDDD
Legalább annyit mondj el, h honnan töltötted le. De pl a bleach central vagy a dattebayo nem igazán kér kódot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #6788 Dátum: 10 jan 21, 17:27:54 » |
|
És a onemaga sem, de ne adjuk a tippeket... Ben, addig, amíg minden héten epedezünk érte igen sokan, mint a csokis sütiért, addig hidd el, azt tehetnek, amit akarnak, bármennyire vérlázító is a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6789 Dátum: 10 jan 21, 17:35:51 » |
|
Akkor remélem Kubo azt akarja jövő héten, hogy Hitsugaya-t elsőnek vágja le Aizen a használhatatlan jég bankai-ával együtt. Eddig mire ment hogy mindenkit lefagyasztott? Egyedül Shawlong-ot tudta kinyírni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6790 Dátum: 10 jan 21, 17:40:49 » |
|
Ez tulzottan a pénzről szól Ha a rajongók 65% a imádja Toushirot, 58% százaláka Shinjit meg Hiyorit, meg még 90 %a ichigot (nem vok hülye, tudok számolni xDDDD ugy értem h 1 rajongó nem csak 1 karaktert favorizálhat), akkor miért ne lehetne mindig őket ugráltatni, vagy épp nekik adni nagyobb szerepet? Szerintem hatalmas jelenet lett volna az, h ha megy a duma, és Yamma jii -előkapja a protkóját és hozzávágja, na jó nem igy xDDD- kezdi meg meg a csatát. Kit érdekel Hinamory? Yamma a támadása visszaverése után beállna egy tőle szokászos pózba (pl amikor kyoraku-ék ellen nyomta), a háta mögött a brigád, és az ő vezényszavával kezdődne el a csata. Pont neki illő szerep a halálra itélés vagy a gyilkolási parancs kiadása. Tök fölösleges volt Komamura hülyesége, meg shinji dumája, de Soi Fon-t meghagytam volna, meg azt, amikor Ichigo rájön arra, h ha a többieken mulik, ő elmehet a g**ibe rákászni, törődjön magával, ne játsza a hőst, itt minden a tulélésért megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6791 Dátum: 10 jan 21, 17:44:47 » |
|
Igazad van ebben a részben ez volt a lényeg, hogy nélküle is megküzdenek Aizennel. Bár én megmosolyogtam az előző részbeli We will fight to protect you! miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6792 Dátum: 10 jan 21, 17:54:35 » |
|
Hát az is maradhatna , de 1 fejezet erejéig, nem kéne tovább folytatni fölöslegesen ezt a szálat. Ami még szurja a szemem, h nem fejezték be Kenpachi és Byaku harcát a 0ás ellen, sőt még csak utalást sem kapunk róluk. Nem tom, lehet h az anime erről másol, mert ott is fogták, elvarratlan szálakat hagyták a p**ába, és folytatták a sztorit. Ez engem marhára érdekelt volna, mert ki tudja, akár egy Mayuri, Byaku és Ken trió is lehetett volna ebből. Talán még most sincs késő elkezdeni ezt a szálat elvarrni, legalább lenne benne valami poén, és Kubo végiggondolhatná, h is lehetne ezt normálisan befejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #6793 Dátum: 10 jan 21, 18:13:03 » |
|
Lehet, az lesz a vége, hogy legyakják Aizent, és kiderül, hogy egy csendes nagy Teddymackó, akit hipnotizáltak... Egyébként meg ja... Erősen zavaró, de szerintem amikor ezzel a résszel elakad, egy kicsit csöpögtet majd abból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6794 Dátum: 10 jan 21, 19:09:58 » |
|
...Nah elolvastam rendesen a fejezetet nekem végülis ezzel a afejezettel nem volt bajom...Azon kívül hogy: Megvédünk Ichigo! Soifon: Nehogy azt hidd megvédünk...De nem engedjük h. elpatkolj... Aztán A kapitány lényege h. rábízni magad a akardodra és lesújtani vele (mi van???Ennyi lenne a kapitány lényege? ) aztán jön h. nah de mégis csak nem úgy harcolok mint egy kapitány mert gyűlölök de aki kapitány az csak rábízza magát a kardjára mint tudjuk...Azért szeretem Toshirot jah emg lehet h. el vana adolog fordítva az angolt most nem olvastam... Hiyorit elkezdték összerakni, Shinji jófej, Kyouraku még nála is nagyobb arc (" a férfiak előadása olyan unalmas....nah az tetszett) csak az abaj h. úgy Isten igazából Aizennek ez egy hülyéskedés és nem hald semmerre a történet... Én azt hittem h.a a kapitány azért kapitány h. az SSt a lelkeket védelmezze akardjával vagy vmi ilyesmi nem azért h. lesújthasson vele rá bízva magát...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 19:24:25 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|