24 nov 05, 06:02:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742567 alkalommal)
0 Felhasználó és 153 vendég van a témában
L
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hello, my name is L.

« Válasz #6780 Dátum: 10 jan 20, 19:49:02 »

Jobban belegondolva, Uraharat is tönkre vágta, és illő lenne hogy odatolja a képét, de azon sem lepődnék meg, ha Isshin és Ryuuken vele lennének, mert ugye ebből a banzaiból mindenki ki fogja venni a részét így, vagy úgy...
Naplózva

Imagination more important than knowledge
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6781 Dátum: 10 jan 20, 20:52:06 »

Hát nem, tom....Én Kb. amióta megkezdődött eza a végső háború várom várom vároma a király fightokat és vhogy soha nem érkezik el  apillanat...Néha egy egy hónap után be van vágva egy csoport kép h. fuuuh de kemények vagyunk utána eg ykis kicsi a arakás de igazából semmi...Félek h. Uraharánál si ez elsz lesz vmi félelmetesen megrajzolt fuuuh itt jövünk aztán igazából az égvilágon nem történik semmi azon kívül h. néha egy-egy végtag vagy test szétvágodik...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6782 Dátum: 10 jan 21, 14:58:48 »

Szomoru de igaz. AM RAW ban valahogy jobban tettszett. Itt azien zsebredugott kézben oktatja az illemet és semmi más nem történik.

JÉÉÉ xD MEgvan az ezredik HSZ
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6783 Dátum: 10 jan 21, 15:12:45 »

Ráadásul Hitsugaya kapott egy egész oldalt a bankai-a miatt, pazarlás...mintha nem láttuk már volna eleget.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Hiei
Vendég
« Válasz #6784 Dátum: 10 jan 21, 16:25:40 »

Nem bánom, hogy kapott egy oldalt mert Bankai szépen kivitelezve oké... de akkor más is kapja meg a bankainál az egy oldaltxDDD. Engem az idegesít, hogy kivételeznek egy ilyen nyomorékkal.
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6785 Dátum: 10 jan 21, 17:04:13 »

Nem az, de ha csak fél oldal lett volna, akkor több belefér a chapter-ba, értem én hogy ő a fanok kedvence, de ez túlzás.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Kirchart
Újonc
*

ANBU

« Válasz #6786 Dátum: 10 jan 21, 17:11:49 »

hally letoltotem bleach részeket mi a kod amivel ki tudom csomagolni
Naplózva

Gaara of the Sand
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6787 Dátum: 10 jan 21, 17:20:20 »

Honnan tudjuk xDDDDD

Legalább annyit mondj el, h honnan töltötted le. De pl a bleach central vagy a dattebayo nem igazán kér kódot.
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6788 Dátum: 10 jan 21, 17:27:54 »

És a onemaga sem, de ne adjuk a tippeket...  Nyelvesít
Ben, addig, amíg minden héten epedezünk érte igen sokan, mint a csokis sütiért, addig hidd el, azt tehetnek, amit akarnak, bármennyire vérlázító is a dolog.
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6789 Dátum: 10 jan 21, 17:35:51 »

Akkor remélem Kubo azt akarja jövő héten, hogy Hitsugaya-t elsőnek vágja le Aizen a használhatatlan jég bankai-ával együtt. Eddig mire ment hogy mindenkit lefagyasztott? Egyedül Shawlong-ot tudta kinyírni...
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6790 Dátum: 10 jan 21, 17:40:49 »

Ez tulzottan a pénzről szól  smirksweat

Ha a rajongók 65% a imádja Toushirot, 58% százaláka Shinjit meg Hiyorit, meg még 90 %a ichigot (nem vok hülye, tudok számolni xDDDD ugy értem h 1 rajongó nem csak 1 karaktert favorizálhat), akkor miért ne lehetne mindig őket ugráltatni, vagy épp nekik adni nagyobb szerepet?

Szerintem hatalmas jelenet lett volna az, h ha megy a duma, és Yamma jii -előkapja a protkóját és hozzávágja, na jó nem igy xDDD- kezdi meg meg a csatát. Kit érdekel Hinamory? Yamma a támadása visszaverése után beállna egy tőle szokászos pózba (pl amikor kyoraku-ék ellen nyomta), a háta mögött a brigád, és az ő vezényszavával kezdődne el a csata. Pont neki illő szerep a halálra itélés vagy a gyilkolási parancs kiadása.

Tök fölösleges volt Komamura hülyesége, meg shinji dumája, de Soi Fon-t meghagytam volna, meg azt, amikor Ichigo rájön arra, h ha a többieken mulik, ő elmehet a g**ibe rákászni, törődjön magával, ne játsza a hőst, itt minden a tulélésért megy.
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6791 Dátum: 10 jan 21, 17:44:47 »

Igazad van ebben a részben ez volt a lényeg, hogy nélküle is megküzdenek Aizennel. Bár én megmosolyogtam az előző részbeli We will fight to protect you! miatt. Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6792 Dátum: 10 jan 21, 17:54:35 »

Hát az is maradhatna Mosolyog, de 1 fejezet erejéig, nem kéne tovább folytatni fölöslegesen ezt a szálat.

Ami még szurja a szemem, h nem fejezték be Kenpachi és Byaku harcát a 0ás ellen, sőt még csak utalást sem kapunk róluk. Nem tom, lehet h az anime erről másol, mert ott is fogták, elvarratlan szálakat hagyták a p**ába, és folytatták a sztorit.

Ez engem marhára érdekelt volna, mert ki tudja, akár egy Mayuri, Byaku és Ken trió is lehetett volna ebből. Talán még most sincs késő elkezdeni ezt a szálat elvarrni, legalább lenne benne valami poén, és Kubo végiggondolhatná, h is lehetne ezt normálisan befejezni.
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6793 Dátum: 10 jan 21, 18:13:03 »

Lehet, az lesz a vége, hogy legyakják Aizent, és kiderül, hogy egy csendes nagy Teddymackó, akit hipnotizáltak... ikszdé Egyébként meg ja... Erősen zavaró, de szerintem amikor ezzel a résszel elakad, egy kicsit csöpögtet majd abból.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6794 Dátum: 10 jan 21, 19:09:58 »

...Nah elolvastam rendesen a fejezetet nekem végülis ezzel a afejezettel nem volt bajom...Azon kívül hogy: Megvédünk Ichigo! Soifon: Nehogy azt hidd megvédünk...De nem engedjük h. elpatkolj... Aztán A kapitány lényege h. rábízni magad a akardodra és lesújtani vele (mi van???Ennyi lenne a kapitány lényege? Ohh My God ) aztán jön h. nah de mégis csak nem úgy harcolok mint egy kapitány mert gyűlölök de aki kapitány az csak rábízza magát a kardjára mint tudjuk...Azért szeretem Toshirot jah emg lehet h. el vana adolog fordítva az angolt most nem olvastam...

Hiyorit elkezdték összerakni, Shinji jófej, Kyouraku még nála is nagyobb arc (" a férfiak előadása olyan unalmas....nah az tetszett) csak az  abaj h. úgy Isten igazából Aizennek ez egy hülyéskedés és nem hald semmerre a történet...

Én azt hittem h.a a kapitány azért kapitány h. az SSt a lelkeket védelmezze  akardjával vagy vmi ilyesmi nem azért h. lesújthasson vele rá bízva magát...
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 19:24:25 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins