24 nov 05, 06:06:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 437 438 [439] 440 441 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742606 alkalommal)
0 Felhasználó és 185 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6570 Dátum: 09 dec 27, 20:11:08 »

Én tudom, mit csinálnak. Yama-jii elvesztette a protkóját és azt keresik. Gin pedig nem csak áll, hanem áll és mosolyog Mosolyog
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6571 Dátum: 09 dec 27, 20:12:21 »

Six lehet h. tökéletesen igazad van...Tényleg protkókeresés... XDXDXDXDÉs mi lenne már ha kiderülne h. SSben felejtette....
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6572 Dátum: 09 dec 27, 20:15:12 »

Neeem. Tuti, hogy nála volt. Valósznüleg akkor esett ki, amikor ordtotta Kyouraku és Ukitake nevét...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6573 Dátum: 09 dec 27, 20:16:39 »

*Asthi röhögő görcsökben fetrenga a gép előtt*  Nevet Nevet Nevet

Komolyan legalább Kubo ilyenekkel megmagyaráznáa a dolgokat... bow bow bow

Legalább most már tudom miért nem ment Ukitake és Kyouraku után megnézni mi van velük...A protkó fontosabb mint a drága tanítványok...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 20:17:37 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6574 Dátum: 09 dec 27, 20:18:41 »

Nah a protkós vicckiagyalója én voltam, ne vigyétek ,tovább, mert ez csak 1xi poén ikszdé

Am fura, h amig mennek a harcok, addig a többi áll xD rossz szokás
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6575 Dátum: 09 dec 27, 20:23:23 »

Hm...Nem egyébként halál komolyan gondolom h. Kubonak fél évet ki kellene hagynia és ki kellene találnia mit is akar...Mert kapkod ezt már olyan egyértelműen látszik....Nem tudom mikor kap észbe h. nem kellene hetente csak oda vágnia egy mangát a sok hülyének hanem tudnia kéne mit akar...Régen amikor megszerettem ezt az egészet pörögtekaz események mindenkinek meg volt  e helye voltak fordulatok lassan semmi sincsen...Ott van rengeteg Vaizard Shinigami és Aizen és Gin és ott álldogálnak néha kettőt csapnaka a kardokkal vkit felnegyedel Kubo aztán állnak kicsit pofáznak és megint negyedelnek vkit...Amikor végre lenne vmi harc gyorsan lerendezi megy a következőre belekap mindenbe aztán végül kiválassza a legunalmasabb szálat és azt kifejti... smirksweat smirksweat smirksweat
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6576 Dátum: 09 dec 27, 20:26:31 »

Sajnos egy mangát nem lehet úgy megcsinálni, hogy egyszerre több harcot mutassanak. Egyik oldalon ez, másikon meg az? Az embert inkább az a harc érdekli, amit épp mutat a manga... Ez van. Ami idegesítő, hogy Kubo-senpai nem tudott kitalálni semmit a Shinji vs. Aizen harchoz, így gyorsan befejezte... Mert Shinji kezdett nyerésre állni Technikai KO És megjött volna Ichigo és arra ér oda a hamis Karakurába, hogy mindenki Shinji-t ünnepli. Ez tarthatatlan lett volna. Összeomlott volna a tér-idő kontinuum...
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6577 Dátum: 09 dec 27, 20:30:12 »

Azért lehetett volna még csetepatéztatni Shinjit és Aizent...Annélkül h. bármerre is dőlt volna a mérleg... Arra vártam amióta láttam a Pendelumot h. ők ketten harcoljanak...Erre jön Ichigo Kurosaki....Már tuti nem olyan lesz ahogyan én képzeltem...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 20:33:06 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6578 Dátum: 09 dec 27, 20:35:41 »

Most mit paráztok. Van egy főszereplő, annak kell nyernie és neki kell harcolni. Akkora egetrengető baromság eltt volna, h ha Shinji itt nyer, vagy akárki más. Shinjinek vesztenie kellett, akárhogyan is, Kubo ezt nem zárta még le, egyszerüen ezzel a csatában demonstrálta h mekkora hatalma van Aizennek, és h nem is hülye.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6579 Dátum: 09 dec 27, 20:42:00 »

De így hogy visszatért Ichigo remélem végre kezdenek valamit Hiyori-channal...én vagyok a világ legnaívabb fanja tudom de remélem hogy látom még mire képes az a shikai...vagy felőlem bankait is mondhat de többet akarok látni belőle annál hogy csinál pár ütésváltást a 3. espadával Ördögi
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6580 Dátum: 09 dec 27, 20:43:28 »

Nem azt mondtam h. Shinjinek kellett volna legyőznie Aizent... De azért harcolhattak volna még... Na meg rengeteg olyan anime van ahol nem csaka  főhős a  mindent eldöntő ütőkártya...S úgy képzeltem a Bleach is ilyen...Vmennyire ilyen is...Van rengeteg tápos Taicho meg Vaizard nem díszek...Ha már ott vannak és táposak akkor viszont nem a ahárom hónapja harcoló Ichinek kellene mindenkit és mindent mindenütt vernie...De legyen...De miért van az h. amíg az egyik helyen végzett addiga a másik helyen álltak és néha-néha ezn meg azon az oldalon is szétkaszaboltak vkit de igazából az égvilágon nem történt semmi? Nmje voltak nagy csaták csak vlahogy eltelt annyi idő h. vissza jöjjön Ichi....

Szerk.:
Den én is szeretném ha Hiyori és Lisa mutatna még vmit...Akár esetleg Gin ellen is...Meg csatlakozhatna Ukitake is...De...Úgy sem lesz ebből semmi, tök jó harcok lehettek volna és én úgy érzem nem lett kihozva a maximum a adolgokból.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 20:45:38 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6581 Dátum: 09 dec 27, 20:46:19 »

Kis baki, nem kell parázni Mosolyog Sic is mondta h nem lehet 1x több harcot is lerajzolni. Most biztos lesz 1 shinji ichi konbó, utánna meg isshin és Kisuke fog betámadni Nevet
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6582 Dátum: 09 dec 27, 20:50:35 »

Tényleg Aizen látása mitől javult meg amikor elhagyta a SSt? Mert mivel igazi szemüveg volt nem hinném h. cak dísznek hordta...Vagy úgy gondolta mostantól kontaklencse?
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6583 Dátum: 09 dec 27, 20:54:23 »

Ugy vagányobb és sexibb XDXDXD Nem milyen arcos igy... Az a szemüveg csak a gyámoltalan kis stráber taichot szinbolizálta, mostmár vagány Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6584 Dátum: 09 dec 27, 20:55:52 »

Ez olyan kérdés, mint:
A halál után hogy lehet valaki még mindig beteg?
Vagy
Hogyan öregedhet meg egy lélek?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 437 438 [439] 440 441 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins