Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6480 Dátum: 09 dec 25, 23:02:20 » |
|
Hö. Én az "Apák Akcióban" nevű cuccot várom - tudjátok, Isshin és Ryuuken (de ő csak maszkban, nehogy felimerjék és azt higgyék, haverok).
Bírnám ha Byaku és Kenpachi 2 órág küzdene, aztán feláll Mayuri hogy elege van a várakozásból és az egyik mérgével 2 perc alatt kinyírja Yammit.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #6481 Dátum: 09 dec 25, 23:39:57 » |
|
Ichigonak kell egy visszavágó Gin ellen, és akkor még láthatnánk több karaktert Aizen ellen. Ha Urahara nem lesz a következő 10 fejezetben abbahagyom a mangát, és inkább nézem a rohadt fillereket.
Viszont ez a fejezet jó volt. Legalábbis a shinjis rész. Rohadtul nem értem mitől placcsant össze Tousen, és Ichigo mint mindig most is a legrosszabbkor jött... Még messze viszont a vége. Hiszen nem láttuk a Hogyoukut akcióban, és egyenlőre nincs olyan ellenfél, akit új főgonosznak állíthatnánk ki. Hacsak nem számítjuk kis elhanyagolt VL-einket. Továbbá érdekelne, mi van kedves lyukas Ukitakénkkal és Wonderweisszal. Továbbá kedves Főkapitány úrból sem láttunk Szart se. Hiányosságok vannak itt...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6482 Dátum: 09 dec 25, 23:45:56 » |
|
Mint mindig. Anno Yama-jii vs Ukitake és Shusui harcnak is csak a pofázós elejét láttuk... De még én is várom, hogy a szereplőgárda teljes legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6483 Dátum: 09 dec 26, 00:15:24 » |
|
OMGWTFHEE?!O___o Ennyi volt Shinji bankaija Aizennek? éégőőőXD Ichigo mennyire lett tovább TáplálvaXD? Aizen még mindig kötsög... lőné má le valaki shotivalxD Kiváló befejezés lenne... Aizen nyomatná a szöveget hogy a kardom így, úgy amúgy... hátulról valaki elintézné shotival és bíztatóan leszolna a SS kirája, hogy "HECCSÁT" Szó mi szó, Ichigonak naaagyon brutálnak kell, ha Aizen ellen akar menni. Csibe, veled nem értek egyet azügyben, hogy most Gin ellen fog menni. Gin nem olyan brutál talán, mint Aizen. (bár mire képes a kardja? ) Jóslatom egyelőre az, hogy Yama-jii most fog beállni. És Yama-Ichi páros megy a fehérbe öltözött sötét nagyurak ellen. (Vagy Shinji felál, anyázik egyet Aizennek és nekirohan)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6484 Dátum: 09 dec 26, 00:48:15 » |
|
A bankaija? Én csak shikait láttam itt. Azt is elég lazán használva, maszk meg minden nélkül. Szerintem azért ennél sokkal több telik Shinjitől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6485 Dátum: 09 dec 26, 07:54:42 » |
|
Én szerintem most minden érdekesebb harcot dobni fog Kubo és megint Ichigó harca lesz...A többiek meg állnak és néznek. Természetetesen Ukitakéről semmi hír nem lesz. Esetlegesen majd Urahara meg meg az Ichi apuka jön majd beleszólnia a harcba...Vaizardok sztem kb. ennyi volt...Szánalmas.Én azt hittem tőllük várhatoma a legbaróbb csatákat.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6486 Dátum: 09 dec 26, 10:08:16 » |
|
Shinjitől én még várok egy Bankai-t, addig nem finghat ki Ichigo full hollow formában tudta csak legyőzni Ulquiorra-t, ugyh én még várom a Shinji Bankai-t Gin nem csinált semmit. szerintem 2 csata fog menni párhuzamosan, az Ichigo - Gin és a Shinji - Aizen. Utóbbihoz még beszálhat Yamma jii is segiteni. Még az is lehetséges szerintem, h akövetkező manga fejezetben dumálás lesz (megjöttem, bosszu, kiöntöm a beled stb stb), és az utolsó oldalon feltünik Urahara, és majd ő megy neki Ginnek, mig Icchi és Shinji meg Aizennek. Nem birom felfogni h milyen tápos is lehet Aizen, hisz mindenki fosik mint állat, mikor már csak ő és Gin van az összes többi megmaradt .... öööö... hát pozitiv karakter ellen. Nemsokára betámad még a Byaku és Ken-chan páros Mayurival és akkor abszolut nem látok reális esélyt a győzelmére. A hógolyó valami über nagyot tudhat, ha aizen igy arcoskodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #6487 Dátum: 09 dec 26, 13:15:56 » |
|
OMGWTFHEE?!O___o Ennyi volt Shinji bankaija Aizennek? éégőőőXD Ichigo mennyire lett tovább TáplálvaXD? Aizen még mindig kötsög... lőné má le valaki shotivalxD Kiváló befejezés lenne... Aizen nyomatná a szöveget hogy a kardom így, úgy amúgy... hátulról valaki elintézné shotival és bíztatóan leszolna a SS kirája, hogy "HECCSÁT" Szó mi szó, Ichigonak naaagyon brutálnak kell, ha Aizen ellen akar menni. Csibe, veled nem értek egyet azügyben, hogy most Gin ellen fog menni. Gin nem olyan brutál talán, mint Aizen. (bár mire képes a kardja? ) Jóslatom egyelőre az, hogy Yama-jii most fog beállni. És Yama-Ichi páros megy a fehérbe öltözött sötét nagyurak ellen. (Vagy Shinji felál, anyázik egyet Aizennek és nekirohan) Ha bankai lett volna oda rakta volna "BANKAI" és nem "Fall Sakanade". Ez egy shikai volt ,de elcseszte az elönyét Shinji. Sleppyfansék be voltak b@szva úgy tűnik nekem és jól elfordították. Nézzél mangastream-eset. Az jó fordítás. Meg ha ez bankai lett volna Shinji ácsolhatná a koporsóját. Mondjuk Gin levágná a főgenya fejét ahhoz vajon mit szolnátok ? Nem tudom miért erőltetitek ezt a Gin Ichit. Ichimaru lehet elverné ,mint a sz@rt. Ne várjatok győzelmet ,mert no bankai és addig nem halhat meg Aizen. Ichigo meg legyőzi ,de megölni nem tudja. értsd: Ichigo nem tud gyilkolni. Túl erkölcsös meg jószivű hozzá. Én valószínűnek tartom amúgy ,hogy Gin natural hybrid és erről még Aizen se tud.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 13:22:30 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6488 Dátum: 09 dec 26, 13:27:36 » |
|
Shinjiben csalódtam. Előre elmondta Aizennek mit tud Sakanade. Shunsui bezzeg simán hátbatámadta Starkot, anélkül, hogy az tudta volna, hogy milyen képességgel támadta. Sőt, Stark még a támadásra sem számított akkor. Shinji ezzel a képességgel komolyan megsebezhette volna Aizent, ha nem pofázik annyit, hanem Shikai és egyből nekimegy.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #6489 Dátum: 09 dec 26, 14:12:13 » |
|
Nekem is az jött le má megint elpofázzák a Zanpaktou képességét. Nagy képűségxDD. Tudom, hogy azért tették, hogy mi is felfogjuk de ez vicces volt:D. Shinji zampaktoujának a képessége nekem tetszik illik hozzá. Kubo mikor adhatta ezt a képességet Shinjinek? Az iskolában mikor bemutatkozik is azt mondja fordítva csinálni a dolgokat a hobbim és a nevét fordítva írja fel. Ichigot fejjel lefelé checkoljaxD. Szal Kubo ezt kívételesen jó előre ki gondolhatta.
Ichi vs Gin harcra számítok ideje meghalnia Ginnek isxDDD. Úgy is csak egy maradék. Na jó tőle nagy dolgokra számítokxDDD. Aizennek szerintem csak egy hozzá fűzni valója lesz a dolgokhoz... Szóval Uluqiora elbukott vagy ezek szerint legyőzted Uluqiorát. Nem is inkább ez úgy látszik túl értékeltem Uluqiorát.<---- mangát kéne írnom^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 14:18:05 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6490 Dátum: 09 dec 26, 14:22:22 » |
|
Hát ennél csak jobb lehetne...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #6491 Dátum: 09 dec 26, 14:31:45 » |
|
Nekem is az jött le má megint elpofázzák a Zanpaktou képességét. Nagy képűségxDD. Tudom, hogy azért tették, hogy mi is felfogjuk de ez vicces volt:D. Shinji zampaktoujának a képessége nekem tetszik illik hozzá. Kubo mikor adhatta ezt a képességet Shinjinek? Az iskolában mikor bemutatkozik is azt mondja fordítva csinálni a dolgokat a hobbim és a nevét fordítva írja fel. Ichigot fejjel lefelé checkoljaxD. Szal Kubo ezt kívételesen jó előre ki gondolhatta.
Ichi vs Gin harcra számítok ideje meghalnia Ginnek isxDDD. Úgy is csak egy maradék. Na jó tőle nagy dolgokra számítokxDDD. Aizennek szerintem csak egy hozzá fűzni valója lesz a dolgokhoz... Szóval Uluqiora elbukott vagy ezek szerint legyőzted Uluqiorát. Nem is inkább ez úgy látszik túl értékeltem Uluqiorát.<---- mangát kéne írnom^^
Vagy:"Meghalt? Ahogy gondoltam.Isten vagyok ,én mindent tudok." és azzal a szemét mosolyal a pofáján. "Nincs baj. Végzek mindenkivel egyedül! Hisz Isten vagyok!" "Meghalt Kaname a leghűségesebb kutya szolgám? Nem gond ezt is belekalkuláltam. Sőt ez volt a terv." Ami a legdurvább lenne: "Ez csak egy illúzió volt. Most pedig megyek királyt ölni. Zsenialitásom határtalan. Farewell!" Na ,de kiváncsi leszek mit hoz ki ebből Kubo. Tousennél is már-már azt hitette el ,hogy valahogy életbe marad ,de nem hanem szétloccsan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 14:38:32 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6492 Dátum: 09 dec 26, 14:37:40 » |
|
...Shinji dumál arról Hiyorinak h. megfontoltan kell támadni aztán odaállt és elpofázta kardja képességeit tetejébe előhívta a ashikait utána pofázott és közben Aizen simán felfogta h. miről van szó ha mondják neki readásul érzékeli is...Ő nem ennyire hülye...Másnál lehet bejött volna még így is...Sztem is Shinjinek úgy kellett volna támadnia mint Kyourakunak...Pedig én azt hittem kettőjük közül esetleg Shinji vmivel már okosabb mert nem egész napa a pijálással és a csajozással törődik... Nem tudom milyen szerepe lesz még Shinjinek remélem nem ad hazsnálati utasítást Aiznnek arról hogy hogyan védjed kia a bankaiomat...Na meg most Aizen ha minden igaz visszatámad...Illúzió...És tuti nem fogja megvárni amíg Shinji megtanulja eloszlatni....Remélem nem rontja el ezta a harcot Kubo mert akkor nagyon nagyon mérges leszek...Ha Shinji eddig nem volt hülye most ne legyen már az...
Jah és Unohana remélem Ukitake és Hiyori felé megy....Jó lenne ha Ukitake is csinálna még vmit...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 14:40:47 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6493 Dátum: 09 dec 26, 17:21:06 » |
|
Tényleg... Mikor olvastam a mangát, akkor néztem is, hogy miért mondd el mindent Shinji a kardja erejéről Aztán betoppant Ichigo Úgyhogy nem volt túl sok időm elgondolkodni a dolgon... Bár Ichigotól nem várok túl sokat... Habár a reiatsuja kapitányi szintű (igazi kapitányokról beszélek, nem ilyen Matsumoto, meg Rukia félékről), a képességei koránt sem azok. Aizen előhívja a shikai-t, Ichigo ránéz és Game Over Ráadásul Aizen anno úgy fogta meg 2 ujjal Ichigo Bankai-ját, hogy nem volt előhívva Kyouka Suigetsu (ugye?) Tehát mindenképp még ki fog teljesedni a szereplőgárda. Jön majd segíteni Ukitake, Yama-jii, Kisuke, Yoruichi, Shinji... És remélem egyszer láthatom még Yachiru képességeit is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6494 Dátum: 09 dec 26, 20:05:42 » |
|
sztem betoppan urahara meg ichigo faterja odamegy kyoraku meg ukitake unahanával meg yama bával oda lép gin is az otlévő aizen shinji pároshoz és akk egy szép egyszerre kimondott BANKAI-t hallanánk nem igy lesz de király lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|