24 nov 24, 04:58:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 430 431 [432] 433 434 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767314 alkalommal)
0 Felhasználó és 112 vendég van a témában
Ben
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6465 Dátum: 09 dec 22, 21:35:01 »

Nem hiszem hogy Aizent foglalkoztatta volna a sorrend, maguk az Espada-k nem érdelkelték őt, kísérleti nyulak voltak, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #6466 Dátum: 09 dec 22, 21:36:35 »

Biztos kellett a sorrend valami miatt. Rosz volt Aizen név memóriája vagy hasonló
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6467 Dátum: 09 dec 22, 21:52:13 »

A valós indok érdekel? Szerintem annyi, hogy ez is ilyen elrettentő dolog legyen a shinigamik számára... Minnél kisebb a szám, annál erősebb az illető... Bár ki tudja... Ez kb akkor fog kiderülni, ha Aizen valódi okait megtudjuk, amikor meghal, vagy legyőzik...
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #6468 Dátum: 09 dec 24, 21:11:34 »

Karácsonyi meglepetésként kijött a raw Nevet

A tartalomból aki nem látta spoiler:

Aizen és Shinji harcol picit
Tousen beszél még egy kicsit majd szétloccsan
Majd megjelenik hirtelen a várva várt vendég
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 24, 21:18:45 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6469 Dátum: 09 dec 25, 11:29:35 »

Van már angol is .
Höhö Shinji kardja durva jó szívatos , de banyek Aizent ezzel sem tudja lenyomni.
Tousenből ketchup lett, azt hittem Gin csinálta.
Ki szerel be önmegsemmisítőt ? Megfogyatkoztak eléggé.
welcome back ichigo  Nyelvesít
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6470 Dátum: 09 dec 25, 11:49:45 »

Icchy még rá ért volna visszatérni, de ugy fest Kubo szeretné már befejezni a mangáját ikszdé

Na mind1... De mi történt Ginnel, ő nem csinált semmit.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6471 Dátum: 09 dec 25, 11:59:30 »

De legalább Shinjinek sikerült az ami eddig senki másnak nem ment, megsebezte Aizent Pojén
A kardja meg tényleg nagyon szivatós, Aizenen kívül már bárki más darabokba lenne, és ottvan még a bankai nameg most nem maszkba nyomja szal reménykedek hogy még ő is folytatja a harcot Aizen ellen és nem Ichi fog csak 1v1-ben szenvedni  vele.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6472 Dátum: 09 dec 25, 12:33:22 »

Jah, de Aizen nagyon tud valamit... dunsztom sincs h a rákban fogja akár a hollow ichigo leverni... semmi esélye ha reális esélyeket nézünk.

Tousen most már kevésbé ellenszenves, és az a kis lelkizés nem is volt rossz.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6473 Dátum: 09 dec 25, 13:09:56 »

...
Én elvártam volna h. a Shinji vs- Aizen még folytatódjon végre kezdetta a harc egész érdekes lenni (Shinji kardja nagyon ki lett találva és nagyon tetszik és nagyon szívatós) de Kubo megint fogta egy fejezet után nah jól van elég volt az érdekes harcból jöjjjön Ichigó...Komolyan olyan érzésem van Kudo összevissza kapkod. Ugyanezt csinálta Starknál is: Ukitake végre megmutatta h. tud vmit ez volt egy fejezet aztán annyi....De remélem Shinji olyna lesz mint Kyouraku és visszaszála a harcba de akkor is én szeretném ha legalább 3 fejezeten keresztül csak Shinji harcolt volna és csak utána leverhették volna Ichivel közösen...Erre.... Neeem
Tousen kinézete a színes lapokon extra gusztustalan. A lelkizés nem volt rossz, aki szétrobbantotta az ki volt? Nem hinném h. Aizen...
Őszintén szóva én Kubo helyében kérnék egy féléves szünetet amíg kitalálná h. mit akar ebbőla a történetből kihozni és lenne ideje ezeket a aharcokat rendesen kidolgozni mert én sak az ide oda kapkodást látom...S kezd ez nem tetszeni.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6474 Dátum: 09 dec 25, 13:25:59 »

Jó kis manga rész volt. Shinji tényleg tud valamit. Ichigo most megérkezett... És akkor mi van? Aizennek csak elő kell hívnia a kardját és pápá Ichigo. Shinji még tuti beszáll a harcba és remélem Yama-jii és Ukitake is kap még egy kis játékidőt. Ha nem, akkor felveszem a listámra Kubo-t is. Értem, hogy milyen nehéz lehet kitalálni mindenkinek a saját erejét, de ha már felébresztette a kíváncsiságunkat, akkor nem illene csak ennyivel elintézni. Bezzeg Ichigonak mindenkit le kell győznie. Ennyire nem lehet valaki lusta. Hogy csak azért ver le mindenkit Ichigo, mert csak őt találta ki teljesen az író ember... Ez érdemel egy Jare-jare-t...
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6475 Dátum: 09 dec 25, 15:17:04 »

Most mit paráztok, szerintem még nagyon mesze van a végkifejlet, sőt ami azt illeti le merném fogadni, hogy Ichigo most sem Aizen ellen fog harcolni, hanem gin ellen, mert fura, hogy fejezetek óta teljesen eltűnt és tudjuk, hogy jó szokása belepofátlankodni mások dolgába, szóval tuti, hogy közbe fog lépni mielőtt Ichigo elérné Aizent.

És számomra addig nem is lenne jó befejezése a történetnek, amíg a történet két nagy guruja, Urahara és Aizen nem találkoznak, mindketten több mint 100 éve készülnek erre az egészre, szóval én ennél sokkal grandiózusabb finálét képzelek el. Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6476 Dátum: 09 dec 25, 15:48:34 »

Csibénél a pont Nevet Gin eddig röhögve nézte h harcolnak a többiek, ideje neki is beszállni... Uraharáról meg teljesen el is felejtkeztem, lassan ő is befuthatna.

Shinjitől én még várok egy Bankai-t, addig nem finghat ki Nevet
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6477 Dátum: 09 dec 25, 16:33:24 »

Hár legyen igazatok és legyen Ichi vs. Gin harc... De akkor Lisa nem fog harcolni már egyáltalán? Úgy érdekelt volna h. aza a tök király kard mit tud...Annyi mindenre kiváncsi lennék és soha nincs megcsinálva Neeem Neeem Neeem
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #6478 Dátum: 09 dec 25, 17:11:32 »

Shinji shikai-a jó lett volna csak nem kellett volna elpofázni mit tud. Egyből nyomatni kellett volna pár villámgyors counter attackot és pápá Aizen 10 mp alatt! De nem ,hanem chit chat. Nyomat egy támadást 30 mp-vel utánna és nem is keményet. Ezután Aizen rájön mi van.  OMG!  >.<#
Plusz a legdurvább úgy lenne ha többen támadnák egyszerre. Mondjuk Ichigoval team up. Olyan súlyos sebeket bekapna Aizen hogy csak na.
Csak! Már rájött mit tud.
5 lyuk van a kardján még ha esetleg azok szintek és tudja aktiválni akkor még nincs veszve semmi. Bár kinyírni nem fogják ,mert no Aizen bankai ,de azért jól esne látni ahogy beleszáll a földbe.
Tousen hát nem a szivem csücske ,de egy kicsit jobban megértem a helyzetét  viszont még mindig elitélem.  Lett volna más út is.
Mostmár érdekel ki volt a barátja meg leginkább ki volt a férje ennek a névtelen barátnak akit hagytak meglógni és nem végezték ki.
Megint egy példa arra ,hogy SS  nem jobb semmiben.  Az igazságtalanság itt is létezik.
Gin... hát remélem lesz valami action. Nevet Annak örülnék ,ha végre kiderülne valami.
3-an állnak szembe egy sereggel. Ebből Gin nem is harcol. Mosolyog Nehogy már győzzenek.
Ichimaru meg nem birka ,mint Tousen kutya. Nyelvesít Nem azért van ott ,mert nagy hű követője Aizennek. Naivitás ezt hinni.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 25, 17:13:32 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
chpatrik
Újonc
*

« Válasz #6479 Dátum: 09 dec 25, 20:49:35 »

Nos, ez elég érdekes fejezet volt, hosszú idő óta ez az első ami ilyen izgalmas. Hirako shikai-a elég fura, remélem tud mást is, mer így kb. egy szinten van Tousen bankaiával(ami azér nem rossz). Ichigo visszatérése egy kicsit túl korai, előtte még Urahara+csapata jöhetett volna, és a vaizardok is mutathattak volna valamit. Ichigo előbb biztos Ginnel fog harcolni, aztán még megnézzük a Yammi vs. Byakuya+Kenpachi+Mayuri( ?) harcot, szal messze még a manga vége.
Naplózva

"Now, with my own eyes, I will witness the fall of Soul Society."
Oldalak: 1 ... 430 431 [432] 433 434 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins