asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6015 Dátum: 09 nov 10, 21:18:28 » |
|
Jah látom ott van Kyourakua a képen...Jajj de jó. Vagyis végülis úgy sem lesz időm megnézni péntekig de azért jó tudni h. szerepelnek végre ha csak fél sec erejéig is...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6016 Dátum: 09 nov 11, 06:04:44 » |
|
Egész jórész volt. Szerepelt benne UkitakeeeeXD Zaraki még mindig állat. Mayuri, még mindig öhm... őrült tudós... , Yamipapival mit akarnak csinálni? és akik őrizték Yamipapit, abból a csukjás az kinek a zanpija volt?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6017 Dátum: 09 nov 11, 11:02:39 » |
|
Az szerintem Unohonáé. Mayuri egy örült , hozta a formáját Nem lehet olyan sok hátra .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6018 Dátum: 09 nov 11, 14:27:34 » |
|
A zöld csuklyás Zanpi Minazuki, Unohana kardja. Soi képén jót röhögtem, mikor Yoruichi ölbe vette Mayuri... tetszik a stílusa! Ichigo hogy próbált menekülni előle!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 11, 14:45:09 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6019 Dátum: 09 nov 11, 15:05:23 » |
|
A legjobb ashou gijizou vagy hogy van írva... Mayuri zanpakutouja... Hooogy vááhXD Nagyon betegXD... Én már csak Sogyou no Kotowarira várok, utána legyen má vége... Lassan elfelejtem mi volt a filler kezdete elött... még sokáig húzzák és akkor azt is elfelejtem ki az ellenségXXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6020 Dátum: 09 nov 11, 17:07:15 » |
|
Szerintem nincs sok hátra a fillerböl de azt kell mondjam ezzel kapcsolatban vegyesek az érzelmeim:-1.:örülök neki mert most jön az espadak küzdelme nameg láthatjuk nemsokára "extrém agressziv epret" 4-eske zuzás közben.
-2.:Viszont egyy kicsit sajnálom mert ahoz képest hogy filler nekem tetszik, a korábbi fillereket mindenesetre üti. Ami ezt a részt illeti volt néhány vicces jelenet melyeken jot derültem.............Na és persze megin a hajamat téptem azon hogy Shunsui és Juushiro mi a rákért csak akkor jönnek elö amikor felesleges, most komolyan koplet serencsétlenségnek van beállitva mind a kettö, baromira idegesitő.
Yama ji meg nem kicsit lehet táp ha a három legerösebb kapitány zampija kell ahoz hogy elzárva tartsák, mert nekem ugytünt hogy csak azért vannak ott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 11, 17:09:20 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6021 Dátum: 09 nov 11, 18:35:18 » |
|
Ha már feltűnt Ukitake akkor ténylega végét járja a filler...Huh remélem jó sokat szerepel. Bár cyberwolf hszéből ítélve megint nem úgy fognak szerepelni ahogy én elvárnám......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 11, 18:39:12 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6022 Dátum: 09 nov 11, 22:10:04 » |
|
A két zanpi aki Yamma bá-t fogva tartja az Ukitake és Kyoraku kardja, sebaj, csak ezzel nyitja Muramasa a beszédét a hegyen amikor kérdőre vonják! A két gyerek Kyoraku-é annyi biztos, mert azt még a mangában is mondja hogy játékosak, azért olyan a képessége amilyen, meg ő is egy "nagy gyerek!" Hát ja lassan vége lehetne, de még tuti lesz valami nagy grandiózus csatahalom, aminek se füle se farka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6023 Dátum: 09 nov 11, 22:11:36 » |
|
A két gyerek Ukitakeé a nő Kyorakué. Az előző endingbe is látni lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #6024 Dátum: 09 nov 11, 22:57:07 » |
|
Lenne kér kérdésem. 1, Jinta és Ururu miért látja a lelkeket, és miért olyan erősek? 2, Szósz felerősítette az Espádákat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6025 Dátum: 09 nov 11, 23:04:03 » |
|
1, ezt senki nem tudja biztosan mert nem derült ki, lehet csak mesterséges lelkek amiket Urahara dolgozott ki, amúgy passz. 2, feltehetőleg igen arra használta a hógolyót Adamems: akkor úgy Apropó, Muramasa hollow diétán van??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6026 Dátum: 09 nov 12, 09:42:42 » |
|
Jinta Ururu valószínüleg módosított lélekXD A két ikergyerek tuti Ukitakéé. Már a kard nevében is benne van a "iker" szóXD Meg az endingben is Ukitake mellett vannak. Muramasa... Hát ugye kinyírta a mesterét, szóval valahogy életben kell maradniaXD Srodack, azt senki se vonta kétségbe, hogy az Ukitakéé és Kyourakué, hanem a harmadik volt a kérdésXD
Sóska pedig a hógolyóval hozta létre az Espadakat, szóval,...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6027 Dátum: 09 nov 12, 18:26:56 » |
|
Sóska= Aizen? Mert én eddig a Sóska szót Sasukéra láttam alkalmazva.... A tökéletes becenevet amit kitaláltam Aizenre nos az sajna nem használható itt a fórumon Jinta és Ururu tuti vmi találmány és nem igaziak...Olyanok lehetnek mint Mayurinak a hadnagya És mint Ukitake rajongó vagyok bizonyosan tudom h. a két kis gyerkőc Ukitake kardjának emberi (vagy ki tudja milyen? mert elvileg ilyen alakjuk nincs is a karduknak) formában lévő alakja... Nah elolvastam az új részt és egyenlőre röhögő görcsökben fetrengeka a gép előtt Unohana és Ichi beszélgetése miatt.....Ken meg Bya meg végre kezd durvulni de ez az Unohana beszélgetés...Hát én kész vagyok.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 12, 20:44:03 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #6028 Dátum: 09 nov 12, 20:45:17 » |
|
Ichigo ruhájának a fele sincs meg. Hoppá.= felénél is kevésebb relaitsu. Kire hasonlít? Isshinre. A kapitányi ruhájának neki is nagy része ,három negyede kb hiányzott mikor a Fishert levágta és röhögve és ez alapállapotában volt semmi shikai. + Ezt érezték kilométerekről hatalmasnak Ichigoék és Shinji is gondolkozott ki ez. Most meg Ichigo már bankaiba rohangál össze-vissza. Végülis igazam lett kimerült a harcok során szépen lassan. Orihime meggyógyította ,de a relaitsu-ja a meg fogyott lassan. Ja azt mondja meggyógyította Hime ,de mikor is? Hiszen az öngyógyulás (Hollow formos gyorsított regenerálódás) miatt nem is kelett semmit csinálnia ,hisz begyógyult Ichigo összes sebe. + Rohant le tehát ideje se volt. Unohana beszólása nagy volt. Főleg az az arckifejezés. Ichigo most az utobbi fejezetekbe ilyen ártatlan,csetlő-botló képpel van ábrázolva nem tudod feltünt-e nektek. Ez is elég érdekesen hatott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 12, 20:51:46 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6029 Dátum: 09 nov 12, 20:47:05 » |
|
Lehet bárki bármilyen erős, Unohana előtt reszket mindenki!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|