24 nov 16, 22:54:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754763 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
cyberwolf21
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5895 Dátum: 09 okt 31, 16:41:19 »

Idézet
Erről már tanácskoztunk szintén...Kukaku valószínüsíthetőleg volt Shinigami lehet. Kivághatták mert valami rosszat tettXD
Vagy ki tudja.

Szinte biztos hogy  nem volt shinigami.
Emlékeztek arra mikor a Pendellumos részek alatt Kisuke elvitte Hiyorit a Féregtanyára?
Na az az a hely ahova a kilépni vágyo vagy eltávolitott shinigamikat bezárják mart veszélyesek lehetnek késöbb rájuk.
Ez alol csak ugy bujhatsz ki ha elhagyod SS-t azomban kukaku ott él.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 16:43:17 írta cyberwolf21 » Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5896 Dátum: 09 okt 31, 16:48:59 »

Figyelembe véve, hogy a Shiba klán elvileg az ötödik nagy nemesi család volt, míg - ki tudja, hogy miért - el nem veszítették a rangjukat, engem annyira nem lep meg, hogy Kuukaku kidou-t használ. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mit tudhat még. Gondolkozik
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5897 Dátum: 09 okt 31, 16:54:42 »

Igen, ez utóbbi engem is érdekelne. És mivel kedvelem a karaterét, szívesen látnám is, egy nagyobb csatában.
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5898 Dátum: 09 okt 31, 17:01:45 »

Megnéztem, Soi beszél erről az 56. részben, de csak azt mondja, hogy azért, mert Yoruichi segített Ichigo-nak, az ő klánja is könnyen úgy járhat, mint a Shiba klán, és egy nemesi ház bukása nem szép látvány. Azt nem mondja, hogy milyen magas rangjuk volt, csak sejthető, hogy nagyon. Gondolkozik
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5899 Dátum: 09 okt 31, 17:06:40 »

Pedig az, hogy Yoruichi segített Ichigo-nak, elég nagy "bűntett", szóval érdekelne, vajon a Shiba klán mi jót tett, amiért elbukott.
Naplózva
Pachenko
Gennin
*

« Válasz #5900 Dátum: 09 okt 31, 17:14:47 »

lehet hogy már tudtok róla:
ma este 21:30 kor leadják az animax-en Bleach movie 1. - Elveszett emlékekek.

Nem dupla, töröltem közülük! Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 18:42:31 írta Gabesz » Naplózva

"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
Pachenko
Gennin
*

« Válasz #5901 Dátum: 09 okt 31, 17:27:47 »

elvileg magyarul fogják leadni.
Naplózva

"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5902 Dátum: 09 okt 31, 17:53:00 »

Kukaku nem valami shinigami alkat szerintem. Nem hozzáillő a fegyelmezett harcmodor... Nyelvesít

Mert Ikkaku, vagy netán Kenpachi a fegyelmezettségéről híres Nyelvesít
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5903 Dátum: 09 okt 31, 17:58:08 »

Mondjuk ebben van valami, de én akkor se nagyon tudom elképzelni abban a fekete egyenruhában. Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5904 Dátum: 09 okt 31, 18:26:44 »

Szerintem a ház bukása előtt a Shiba klán tagjai mind shinigamik voltak, aztán utána vehette fel Ikkaku ezt az extravagáns stílust, úgy amúgy meg nem hinném h. shinigamiként  jobban kilógott volna a sorból mint Yourichi...

Valószínüleg Ikkakut csak száműzhették az SS magjából... Vagy az is lehet h. megoldja a dolgot jól rejtőzködik és a shinigamik nem tudják hol van így nem tudnak nagyobb bűntetést kiszabni rá...

Bár az is igaz hogy eszembe jutott valami olyasmi h. Kaiennél nem nagyon helyeselte Ikkaku h. shinigamivá vált, szóval Ikkaku akkor már nem volt shinigami... Lehet h. fogta magát Aizen esete után aztán otthagyta az egészet? Vagy még Aiznes eset előtt lettek kitagadva? Mert Kaiennél már nem volt nagyon emlegetve h. nemes ház tagja...

Vagy mi van akkor ha réges régen bukott család Ikkaku sokkal öregebb mint gondolnánk önszántából ahygta ott az egészet azt csinál amit akar és Yourichi akkor ismerkedett össze vele amikor már Uraharávala  Emberek között éltek...

« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 18:33:57 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5905 Dátum: 09 okt 31, 18:29:24 »

Hát elképzelhető, hogy így történt. Azért a kapitányok között annyi (ha nem mind) a furcsa szerzet, hogy tényleg nem lógott volna ki a sorból.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5906 Dátum: 09 okt 31, 18:46:02 »

Ikkaku
Kukakut akartál írni?ikszdé

Szinte biztos hogy  nem volt shinigami.
Emlékeztek arra mikor a Pendellumos részek alatt Kisuke elvitte Hiyorit a Féregtanyára?
Na az az a hely ahova a kilépni vágyo vagy eltávolitott shinigamikat bezárják mart veszélyesek lehetnek késöbb rájuk.
Ez alol csak ugy bujhatsz ki ha elhagyod SS-t azomban kukaku ott él.

Bár filler volt, de és Ran Tao?
És az eltávolitandó shinigamikkal szenben nem csak a bezárás van, mint megtudtuk a Pendullumos részekből... Vagy Kisuke vagy Mr. Kidoutájcsó (nem jutt eszembe a neve) itélete volt az, hogy reiatsujától megfosztva bannolják a soul society-ből... Szóval több féle büntetés van.
Lehet, hogy büntetésként ezt szabták ki rá, hogy mondjuk száműzik a Sereitei-ből... Vagy bármi...
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5907 Dátum: 09 okt 31, 18:56:17 »

Jah az Kukaku akart az lenni...Fáradt vagyok.... Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 18:57:10 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5908 Dátum: 09 okt 31, 19:55:47 »

....Hát a Vaizardok tényleg leszerepeltek pedig azt hittem őka a true herok.... smirksweat Még Unohanáról kiderülhet h. ő aztán méh Kyourakunál is erősebb.....A erő sorrend teljesen megbomlott már semmi logoika nincs benne Neeem
Rengeteg jó dolgot lehetne még ebbőla a történetből kihozni várom várom és várom és valahogy soha sem az igazi....Szomorú
De majd a következő rész...Remélem Unohana megmenti UkitakétXD Erre várok Július első hete óta...
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 20:03:46 írta asthi » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #5909 Dátum: 09 okt 31, 20:03:32 »

Amúgy ténylég lapos lett a manga... Aizen nem csinál semmit csak áll mint egy jól díszített hímvessző... az ereje egyre félelmetesebb pedig még nem is csinált semmit 300x rész óta.
A vaizardokról megtudhattuk, hogy gyengék a csöcs gyilkos ellen...(peace HB) és már Nel mellét se élvezhetjük tovább...
Tulajdonképpen Ichi eltorzulása -Uli harc óta nem történik semmi... és előtte se történ egy jó ideje...xDD.
Engem csak Hyori chan tart az olvasok körébenxDDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins