24 nov 23, 23:30:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764948 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
komoan
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5880 Dátum: 09 okt 30, 04:54:54 »

Isshinről még annyit tudtunk meg, hogy Ukitake és Byakuya is simeri.
Gondolom rá utaltak amikor Ukitake előszőr látta Ichigot.

Furcsának tartom, hogy Karakurát ledózerolják Aizenék és se Isshin se Ishida Ryuken nem tesz ellene semmit. Mert tuti, hogy tudnak róla, annyira nem lehetnek bénák  Nevet
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5881 Dátum: 09 okt 30, 08:22:34 »

Isshin témát részletesen kitárgyaltuk 20-50 oldallal elöbbXD
Talán ha ráérek kikeresem melyik oldalt.
Azé beírok pár gondolatot ami elhangzot:
-Isshin és a nulladik osztag?
-Isshin, Kisuke, Yoruichi éppen valami nagyra készül...
-a többit elfeleljtettemXD

Csibe, ez nekem még nem jutott eszembe, hogy Ájzen Inouére vár. ikszdé Különben nehogymár Aizen ne tudna garagantát nyitni...

Az, hogy Inoue nagyobb veszélybe lenne Karakurában mint HM-ben, nem vagyok róla meggyőződbe. Bár az espadák elfogytak, de a HM csak tele van más Arrancarokkal, hollowokkal, és ha egy kicsit elcsászkál a két taichou mellől. (tényleg, mi van NeliellelXD?)
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5882 Dátum: 09 okt 30, 08:37:41 »

Komoan: Ukitake ismerhette Ishint ahogy kyouraku is de erre egyértelmű utalás nincs. A főkapitánynak is ismernie kell. De a hidas jelenetnél nem Ishinre emlékezteti őket Ichigo hanem Kaienre...És utána is Byakuya amikro harcol Ichivel akkor is a végén megállapítja h. olyan mint Kaien....Szóval mégs em volt az az Uki olyan hülye hídon...

Byakuya mindig arrogáns volt...De sztem valamennyire tiszteli Ichigot viszont gyűlöli az embereket...Sztem végülis hisz abban h. Ichi Aizennék ellen alkot vmit különben miért küldené oda? Nem csaka kötelesség miatt az biztos...

Hát én akkor sem értem egészen h. miért indul el Hime nélkül, amikor végig azt hajtogatta haza viszi...Most meg eszébe sem jutott...Akkor elfogadnám Hime itthagyását ha azért beszélgettek volna h. Hime te most itt maradsz mert itt biztonságosabb...Hm nah mindegy...Még végülis nem indultak el...

Szerintem fura, hogy Ichigo Orihime miatt ment HM-ba, most mégis nélküle megy vissza. Szegény Hirako első reakciója az lesz, hogy "Miért nem hoztad magaddal azt a libát?!", miközben mindkét kezével Ichi nyakát fogja tekergetni. Ördögi
Az viszont jelenthet valamit, hogy Unohana is átmegy, talán végre láthatunk tőle valami keményebb megmozdulást.
Nevet Nevet Nevet :DValahogy pontosan gy lenne de azért sztem még hosszú az út Karakurába és maradunk még itten.

Hime kell Aizennek? Nem hinném akkor magával vitte volna az egész csali volt sztem nem kell neki Hime reje...Ott vana  hógolyó mega  WonderWakarék... Sztem úgy gondolta ezek ott maradnak HMben aztán ellesznek...

Én inkánn el tudomm képzelni h. az lagútban történik vmi mert hát kicsit groteszk elsz h. megjelenika a félmeztelen Ichigo ott Karakurában úgy h. még maszkot sem tud használni....Jó lehet h. itt lép majd be a képbe apuci mert máshol már nem nagyon tud...
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 30, 08:39:39 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5883 Dátum: 09 okt 30, 11:33:25 »

Tetszett ez a fejezet. Igazán jó volt. Kenpacsi kellett, hogy kicsit felrázódjon végre a manga.  Az erő sorrenddel kapcsolatban szerintem sem Kenpacsi sem Byakuya sem adott bele mindent a SS küzdelmekbe. Amúgy szerintem többen fognak visszamenni Kamukurába. Valami azt súgja, hogy Ishida meg Orihime is menni fog, meg akkor Ishida apjának a megjelenésének is lenne értelme.   
Naplózva
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #5884 Dátum: 09 okt 30, 11:55:54 »

Elöszöris egyáltalán nem biztos hogy Ichi Hime nélkül megy visza, még nem indult el, csak eljutottak odáig, hogy meggyözték mennie kell!

Amugy meg a HM-ben marado kapitányokat nem kell félteni Ken-chan és Byakuja együtt gond nélkül lefoglalják ezidö alatt Kurotsuchi simán halálra mérgezi ugy hogy még csak észre sem veszi, kicsit irritálo kari néhány szempontbol de a sajátos humora egész jó és szerintem ö az aki bárkit letud gyözni tekintet nélkül arra hogy erösebb-e az illetünél vagy nem.

PL: az a lötyi amivel Szayelt hazavágta mindenki ellen ugyanolyan jól müködne.

s bár ez nem a leglényegesebb de az a pofa amit Ichi az elsö lap elsö képén vág az haláli!

Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5885 Dátum: 09 okt 30, 15:54:22 »

Azt hiszem a buttyant 12-es kapitány találmánya csinált port Négyeskéből is...Vagy rosszul emlékszem? Lehet h. megvárja míg Bya meg Ken kiszórakozza magát aztán a amagasba röpíti? Azután azt kell mondanom h. Mayuri a király bow Egyébként  amita a tudósokról levágott dumát anno a rózsaszín hajú ellen azzal bizonyította számomra h. azért annyira nem buttyant csak hát még Uraharánál is nagyobb tudós Pojén Urahara tulajdonképpen el is ismerte róla ha jól emlékszem... Na meg én sztem Urahara tuti h. Mayurin keresztül tudta h. mi folyik az SSben...Csak azt nem tom honnan vette h. ez a smink jól áll neki ezzel a kék hajjal meg azzal az idióta fejdísszel? Úgy néz ki mint egy oroszlán...Jah meg ő aa csepfolyós kapitány fuh de rég vált már folyadékká...Amikor először láttam emlékszem visszakellett tekernem a videót hogy most mi van folyadék lett... Ez most komoly Ohh My God Nevet smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 30, 15:59:54 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
lordmarvel
Újonc
*

,,Az anime világa az álmok és fantáziák csodája.``

« Válasz #5886 Dátum: 09 okt 30, 17:04:09 »

Ja arra emlékszek mikor Ishidával harcolt ugye?Az nagy rész volt,amúgy Ishida is nagy csávó  Nevet .
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5887 Dátum: 09 okt 30, 20:36:25 »

Kérdés: Unohana viszi magával Kamukurába Minazukit? Mert utoljára Isane vállán láttam...
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5888 Dátum: 09 okt 30, 23:27:08 »

dancsa: visszalestem a mangát és az anime-t is, amikor Isshin először mutatkozik, akkor Uraharával beszélnek, ott felmerül hogy mindenki csatára készül, a Maszkos harcosok (ergo Vaizardok) a halálistenek, és mi is! Tehát könnyen lehet, hogy amikor Ichi visszaér találkozik shinigami apuval!!! Mert ugye onnan konkrétan 4-en hiányoznak, Yoruichi; Urahara; Isshin és Ryuuken, akik azért tudnak mutatni valamit!

A másik, hogy amikor Aizen lelép SS-ből, akkor csak 3 kapitányt vág le gyakorlatilag egy mozdulattal, Gin meg simán látja Ichi-t, amikor  elmegy mellette, csak nem szól bele! A másik, hogy Kuukaku honnan tud kidou-t? Csak mert egy 63-as bakuudo-val nyit, amikor  megérkezik a hegyre!Amit elvileg csak az akadémián tanítanak, és nem hiszen hogy Kaien tanította neki!
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5889 Dátum: 09 okt 31, 09:28:22 »

Erről már tanácskoztunk szintén...Kukaku valószínüsíthetőleg volt Shinigami lehet. Kivághatták mert valami rosszat tettXD
Vagy ki tudja.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5890 Dátum: 09 okt 31, 11:15:05 »

Na, most volt érkezésem megnézni a 243. részt. Mit ne mondjak, sok minden nem történt benne. Visoznt még mindig el vagyok képedve, hogy mennyire eltalálták a kardokat. Hihetetlen jól lettek kialakítva, kinézet, személyiség. Kazeshini és Wabisuke (aki ugyebár most jelent meg) alapól kedvencek.
Szal idáig egy nagy csillagos ötös ennek a fillersorozatnak. Csak ne szúrják el :S
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #5891 Dátum: 09 okt 31, 13:22:48 »

Erről már tanácskoztunk szintén...Kukaku valószínüsíthetőleg volt Shinigami lehet. Kivághatták mert valami rosszat tettXD
Vagy ki tudja.
Lehet segített Yoruichinek
Naplózva

Takahane
Chuunin
*

« Válasz #5892 Dátum: 09 okt 31, 13:54:59 »

Kukaku nem valami shinigami alkat szerintem. Nem hozzáillő a fegyelmezett harcmodor... Nyelvesít
Naplózva

lordmarvel
Újonc
*

,,Az anime világa az álmok és fantáziák csodája.``

« Válasz #5893 Dátum: 09 okt 31, 16:02:50 »

Hát igen ez a Isshines és Uraharás dolog elég titokzatos az biztos,majd egyszer kiderül,majd amikor vége lesz az egész Bleachnek Nevet Ja máma meg az Animaxon fogják adni az első Bleach mozifilmet  Hümm-hümm
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5894 Dátum: 09 okt 31, 16:04:58 »

Mivel elég jóban van Yoruichi-vel, még az is lehet, hogy tőle tanulta, de én nem hiszem, hogy kizárólag egy Shinigami ismerheti a kidou-kat, hiszen az is csak egy technika.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins