24 nov 17, 22:31:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757464 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
Stein-hakase
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hakase

« Válasz #5865 Dátum: 09 okt 29, 21:28:41 »

Hát, igazából egyiknek se a barátja, szóval nem értem mért kéne Ichigo-val jobb modorúnak lenniük.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5866 Dátum: 09 okt 29, 21:33:09 »

Zaraki egy állat...Nem szeretem ha vki belerúgta a másikba... smirksweat
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5867 Dátum: 09 okt 29, 21:36:55 »

Ken-chan az emberi fajon belül is egy külön kategóriát képez a stílusával.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5868 Dátum: 09 okt 29, 22:16:13 »

Mayuri! Ez az alak mindig lenyűgöz.

Unohana harc nélkül lelép... hüpp... Na sebaj.

Csak így tovább, Kenpachi!
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
lordmarvel
Újonc
*

,,Az anime világa az álmok és fantáziák csodája.``

« Válasz #5869 Dátum: 09 okt 29, 23:06:18 »

Szerintem is Mayuri a legjobb ,először olyan gonosznak tűnt,de aztán beláttam,hogy egy géniusz szerintem és jó humora van a maga hidegvérű stílusában.Zaraki meg tényleg idióta a 380.manga részben is,de viszont Byakuya felháborító,hogy meri neki állandóan azt mondani,hogy menjen vissza az emberek világába,mikor hányszor ő mentette meg a tiszta lelkek városát.Szerintem ezt a Byakuyát már ideje lenne ,hogy valaki fejbe rúgja és észhez térjen végre  Nevet ,na de most tényleg hogy lehet már ilyen idióta.A kapitányok közül a legnormálisabb Konohamaru,Hitshugaya,Unohana,Ukitake és Kyoraku,na meg mondjuk Mayuri.
Meg én sem értem ,hogy Ichigo-val mi történt ,hogy ilyen esetlen és mintha kezdő lenne,és hogy nem tudja mi folyik körülötte?
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 23:09:11 írta lordmarvel » Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5870 Dátum: 09 okt 29, 23:09:48 »

Az nem Komamura akart lenni véletlenül?

Amúgy a Byakuya résszel egyetértek, ez is már az ok nélküli nagyképűség, ami irritáló.
Mayuri tényleg nagyon jó karakter, szeretem az ilyet, az elején nem bírtam, de "csak" mert nagyon rosszul bánt a hadnagyával, de azóta már nem látni szerencsére olyanokat.
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5871 Dátum: 09 okt 30, 00:01:29 »

Szerintem fura, hogy Ichigo Orihime miatt ment HM-ba, most mégis nélküle megy vissza. Szegény Hirako első reakciója az lesz, hogy "Miért nem hoztad magaddal azt a libát?!", miközben mindkét kezével Ichi nyakát fogja tekergetni. Ördögi
Az viszont jelenthet valamit, hogy Unohana is átmegy, talán végre láthatunk tőle valami keményebb megmozdulást. Gondolkozik
Byaku nem lett kedvesebb, de szerintem többre tartja a srácot, mint ahogy mutatja.
Kenpachi egy áááállat! Nevet Ennek megfelelő a stílusa is, de ebben most volt valami olyasmi, mint mikor odébbrúgta Ichigo-t. Az is inkább olyan "Húzz el innen, mert túl fáradt vagy, Zaraki bácsi majd elintézi a s.ggfejet!" megmozdulás akart lenni, csak neki nem állna jól a finomkodás. Mosolyog Egyébként egyre kevesebb ruha van a nagyfiún... Yóóóó Nevet Nevet
Frankenstein kapitány most nagyon elemében van. Amúgy mostanság is cseszegeti a hadnagyát, csak másképp... smirksweat Nevet Nevet
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5872 Dátum: 09 okt 30, 00:03:21 »

Viszont az a cseszegetés kedvemre való.
Tényleg szakad róla a ruha, olyan hosszúkás teste van, hogy néha elmosolyodom rajta. Nevet
Naplózva
lordmarvel
Újonc
*

,,Az anime világa az álmok és fantáziák csodája.``

« Válasz #5873 Dátum: 09 okt 30, 00:27:25 »

amúgy valaki már tudja ,hogy vajon ki lehet Ichigo apja?Vagyis ,hogy melyik osztagnál volt kapitány,ha lehetne most ez az új téma. Mosolyog Mert létrehoztam egy új témát ezzel kapcsolatban,de aztán törölték.Szóval ki mit tud erről,mert én azt a részt amikor a halász nevezetű arrancar-lidércet Ichigo apja vagyis Isshin győzte le a 110. és 111. részben láttam és ez nagyon titokzatos és még Uruhara is nagyon jól ismeri.Elgondolkodtató....  Gondolkozik
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5874 Dátum: 09 okt 30, 00:37:43 »

Erről semmi bővebb információ nem volt, és a waizard-os visszaemlékezésekben se tűnik fel, a legtitokzatosabb szereplő talán.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5875 Dátum: 09 okt 30, 00:54:37 »

Issinről csak annyit tudni hogy elvesztette a shinigami erejét, (amit most kezd visszanyerni a történet folyamán), és lekerült Karagurába, ahol megházasodott, civilban kórházat üzemeltet, és felnevelte Ichigot, és a 2 lányt... Elég széleskörű kapcsolatokkal rendelkezik, a gyerekek előtt meg tök hibbantnak mutatja magát, de elég veszélyes figura...
Ennél többet nem nagyon tudunk róla... De előfortdulhat hogy valamit kifelejtettem...
Naplózva
Bence0206
Gennin
*

« Válasz #5876 Dátum: 09 okt 30, 01:04:42 »

talán még annyit hogy barátok vagy riválisok netalántán ellenségek voltak Ishida apjával?
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #5877 Dátum: 09 okt 30, 01:10:14 »

Bleach 380...omg -.- , ez sztem iszonyat gyengére sikerült. Alaphangon ez az Ichigo féle hangulatváltás is bökte a szemem, de ez az erőviszony már megint...követni sem lehet.
Ichigonál legalább látjuk h szenved meg trainingel...a kapitányokról kb annyit látni h teázgatnak meg beszélgetnek 1mással, mégis olyan szintet értek el h Ichi bőven elbújhat mellettük (aki mellesleg alap bankai-al szétrúgta mind1ik seggét...most meg maszk mellett is gyengébb lett náluk -.-).
+Ahogy már sokan említették előttem, elindult HC-be visszahozni Orihimet...erre elmenne nélküle? Nevet ..remélem a következő részben legalább eszébe jut a dolog mert ez így elég gáz -.-

Naplózva

Bence0206
Gennin
*

« Válasz #5878 Dátum: 09 okt 30, 01:15:10 »

mondjuk én megértem h itthagyja Orihimét.
2dolog miatt.

1:itt is van egy-két komolyabb sérült akiket el kell látni(mivel Unohana elment már csak a hadnagya van itt aki közel nincs olyan szinten)Lehet hogyha tudnák milyen gáz a helyzet KK-ban küldenék Orihime-t is és a hadnagyra bíznák a súlyos sérülteket, de mivel nem tudják ezért lehet ez is 1 ok rá miért marad

2:Ha elvinné magával KK-ba vissza, lehet h tudna gyógyítani pl Ukitake-t és Hiyorit, de sokkal nagyobb veszélynek lenne kitéve.KK-ban ottvan Aizen Gin és Tousen, MM-ben meg Yammy és a kisebb Hollow-k.

Ichigo-nak szerintem Orihime biztonsága az első
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5879 Dátum: 09 okt 30, 04:22:56 »

Szerintem pont így jó a dolog, ahogy van.
Egyre nyilvánvalóbb, hogy Aizen arra vár, hogy Orihime Karakurába menjen és ezért húzza az időt, arra számít, hogy így vagy úgy(egy espada vagy egy Ichigo kiséretében) visszatér Karakurába a harc végeztével, de ha Ichi egyedül megy vissza úgy megszívatja, mint még soha senki és hogy miért, mert Aizen Karakurába menet lezárta az összes gargantát és minden espada bekrepált körülötte, más szóval nem tud visszatérni Hueco Mundoba és ha senki nem viszi el neki Orihimét, akkor tökéletesen és totálisan megszívatta saját magát. xDD

Más:

Egyetértek veled Feo, Byakuya legutóbb a 7-es espadat is épphogy lezúzta és erre most itt pattognak Kenpachival, aki meg Noitorától nullázódott le.
Nem értem mi a fenétől lett ilyen táp az a kettő hirtelen, de jól felvágták a nyelvüket, hogy ilyen hangnemet engednek meg valaki ellen, akinek elvileg még maszk se kell, hogy lealázza őket.

Egyébként lehet attól ilyen zavaróak az erőviszonyok, hogy Ichigo ereje még mindig ingadozik, úgy mint akkor mikor először találkozott Ulquiorrával és Yammival. 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins