24 nov 17, 21:24:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757331 alkalommal)
0 Felhasználó és 86 vendég van a témában
Bence0206
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5850 Dátum: 09 okt 28, 15:36:26 »

most Kenpachi azon az épületen van ahhol Kira is?a végéből nem tudtam leszűrni.:/

Most utána néztem szerintem Zaraki Kira épületére érkezett. Legalábbis az én megfigyeléseim szerint. (mondjuk valószínű mert zaraki nem fogja megtudni milyen Yumichika Zanpakutója és ha Kirán most nem segít valaki akkor meghal és mint tudjuk nem hal meg...)

Na ja az egy genya jelenet volt....

Igen az Amagai részek Kocsmás és Kirás jelenetei felejthetetlenek...Abbana  fillerben láttuk hogyan mennek egy osztag mindennapjai...ikszdé

köszi szépen a segítséget.
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 11:44:24 írta Bence0206 » Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5851 Dátum: 09 okt 29, 19:17:00 »

Nah megérkezett a 380-dik Bleach.... Nevet Be jóóó...
Megállapítottam h. Zarakin sincs már túl sok ruha viszont Byakuya még mindig teljes ruházatban feszít.... Meg megint kedves Ichivel... Mayuri frizurája még mindig nem tetszik és vároma  kövi részt......Mert Unohana gyógyítsa meg Ukitakét... Egyébként Yammi szerintem nagy falat talán ezt még Bysakuya is tudja mert nem azzal küldi el Ichit h. ők úgy is elbírnak vele hanem h. mi Ichi kötelessége...Viszont azzal számolnia kellene ha most Ichi neki esik Aizennek.....Jön Ishin és megmenti? ... Hol van Urahara?Jah és remélem jön egyx jobban olvasható verzió is mert ezeka  betűk teljesen összeolvadnak pedig enm csaka  lényege érdekelne  aszövegnek hanem az egész a-zig---Végre szövegelnek:)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 19:21:06 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5852 Dátum: 09 okt 29, 19:19:56 »

Byaku, és Kenpachi mikor lettek ennyivel erősebbek Ichigonál?
Másodszor: Inoue nékül akar hazahúzni Ichigo?
Harmadszor: Mayuri hülye, Kenpachi hülye, Byakuya beképzeltXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5853 Dátum: 09 okt 29, 19:31:14 »

Jah igen pont azt akarom írni h. Ichigo nagyon olyan az egész fejezetben mintha egy kezdő lenne és mintha Hime nem is létezne...De tetszik ez az ártatlan fiú vagyok mi folyik körülöttem megrajzolásXD Rég láttam Ichit ilyennek....Pedig mindkettő kapitányt  legyőzte már csatában...Egyetértek Dancsa Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 19:33:13 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5854 Dátum: 09 okt 29, 19:32:51 »

Kenpachi egy állat...még mindig. Ő volt a legjobb ebben a fejezetben, hozta a formáját. Ichigoból meg teljesen hülyét csinált Kubo, de ez a rajzoláson is látszott, annyira esetlen volt.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5855 Dátum: 09 okt 29, 20:01:58 »

Na ez elmés volt, gyakorlatilag hozta mindenki a formáját. Ichigo hogy akar helyt állni KK Townban a maszkja nélkül?? Illetve úgy hogy nem képes rendesen használni? Remélem lesz valami galiba ebben mesterséges Gargantában, mert ez vicces hogy úgy megy vissza ahogy! Inoue meg jó helyen van, ott,  van vele 3 kapitány csak képesek megvédeni!

Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5856 Dátum: 09 okt 29, 20:08:16 »

De Himére szükség vana  túloldalon..
Egyébként elképzelhető h. bajok lesznek a Gargantában---Túl egyszerű lenne eza  visszatérés nem hinném h. ilyen gyorsan Karakurába megyünk...Vagy maradunk Zarakiékkal...
Egyébként most elolvastama magyar verziót és amit csak sejtettem az angolnál most már tudom hát elég piszkos módon viselkedteka  kapitányok Ichivel...Azért Ichigo ennél több dolgot vitt véghez mint ahogy ők bánnak vele...Jó Byakuyáról mindig tudtam h. nem csípi Ichit és mindig csak egy embernek tekinti de azért Ken beszólása...
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5857 Dátum: 09 okt 29, 20:14:18 »

Ken ilyen, ő csak az erőt tiszteli meg a harcot, ráadásul valahol igaza van, Yammi közel se lehet olyan erős mint pl Ulqui volt, vagy akár csak Grimmjow. Byakuya meg nemes, ő ilyen és kész! Mostmár viszont harcolják végig HM-ben! Inoue-ra miért lenne szükség? Unohana kardja gyógyító, már a shikai is képes gyógyítani elég rendesen és ha a bankai-ja is hasnoló tipusú az ki tudja mire lehet képes, még azt sem tartom lehetetlennek hogy képes valaki feltámasztani!!
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5858 Dátum: 09 okt 29, 20:25:24 »

Igen, gyógyítani tud. Hiyorinak a gyógyítás már nem elég...
Ha fel tudná ő (is) támasztani az embereket... akkor Aizennel is meg tette volna amikor halottnak hitte. meg akkor Kaient is, meg mindenkit...
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5859 Dátum: 09 okt 29, 20:28:56 »

Hát ez utóbbi jogos, túlontúl erős lenne még Bankai-nak is.
Viszont nekem tetszett, hogy végre nem a főszereplő a legkeményebb, remélem villantanak valami újat is a taicho-k.
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5860 Dátum: 09 okt 29, 20:54:19 »

Hm... Csak így az erősorrend megbomlik...na de mindegy én végülis szeretem a taichokatXDSzóval lehetnek felőlem őka legjobbak....
Unohana kardja tuti nem tud embereket/shinigamikat visszahoznia a halálból...S sztem Hiyorit sme tudja összetapasztani az már nem gyógyítás kategória... Gondolkozik
Naplózva

Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5861 Dátum: 09 okt 29, 20:59:00 »

Hát arra mindenképp Orihime képessége kell, eddig egy kapitánynak se volt olyan erős Bankai-ja, ami vetekedhet a feltámasztás erejével. Szóval igencsak a legerősebb taicho lenne vele.
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5862 Dátum: 09 okt 29, 21:09:00 »

Hát akkor ő ülne Yammamoto helyén az biztos...Mert akkor ő szinte Isten lenne...
Naplózva

Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #5863 Dátum: 09 okt 29, 21:23:00 »

Hát a büntetlen feltámasztás erejével valóban isteni szintre emelkedne, ezért is kizárt egy ilyen dolog, legalábbis remélem.
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5864 Dátum: 09 okt 29, 21:25:29 »

Byakuya csak tudja melyik gombot kell megnyomni Ichigon, hogy észhez térítse. Csak ezt nem a barátjaként teszi, hanem a maga fellengzős stílusában. Ken-chantól mit vártatok? Nnoitra-nál simán arrébrúgta a sérült hullafáradt Ichigot.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins