24 nov 05, 05:56:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742431 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5760 Dátum: 09 okt 22, 20:20:03 »

Én ugyan az Uraharas magyar verziót olvastam, de abban úgy van, hogy mindent amit Rukia tud a maszkról valaki más mondott neki és bizony van egy pár ember aki tud a maszkjáról. Mosolyog

Jó kis fejezet volt főleg Byakuya és Kenpachi belépője, de nem tetszik, hogy Ichigo megint visszaminősült időzített bombává, én valószínűnek tartom, hogy lesz majd pár fejezet, ami Ichigo belső világában fog zajlani, mert valahogy újra uralnia kell a maszkot, bár igazából számomra úgy tűnik, hogy a hollow ichigo erejével van a baj, valószínűleg az Ulquis harcban jócskán megugrott és ezért most a maszk ereje is sokkal nagyobb és Ichigi még a régi tökéletes uralásától is nagyon messze volt, ezt a mostanit meg a jelenlegi szintjén egyszerűen képtelen használni, de azért ez még közel sem jelenti azt, hogy már nem ő a király, inkább csak azt, hogy veszélyben a trónja, bár mentális gyengeséget nem mutat és még mindig úgy érzem, hogy más mint amilyen volt, úgy tűnik az átváltozása személyiségére is hatással volt nem csak az erejére.  Gondolkozik
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5761 Dátum: 09 okt 22, 20:56:32 »

ne ide spoilerezzetek pls!
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5762 Dátum: 09 okt 22, 20:59:09 »

Már nem spoiler, mert kinn van már pl. a onemangán is.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5763 Dátum: 09 okt 22, 21:31:36 »

Az Urahara Shop-os magyar fordítás is kijött már, szóval már régen nem spoiler. Mosolyog
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5764 Dátum: 09 okt 22, 21:49:52 »

Nah megnéztem közben az új anime részt is. Hát ez most gyengébb lett de az előző két rész ami nekem nagyon tetszett szóval belefér néha ez is... Persze valószínüleg azért nem tetszett annyira mert Ikkaku és kardja harcában nem volt semmi újdonság... Kicsit mondjuk loikátlannak éreztem h.a  saját Bankaijat egy kis erőlködéssel lezúzta na de ez csak filler. Egy dolog ami tetszett az Kira bölcs megállapítása voolt Kazeshiniről aki igen elléggé jól eltalált Zanpakuto...

Jönneka  kapitányok kardjai? Huha.... S amikor Ukitake elővennéa  kardját h. harcoljon akkor egyszercsak minden kard visszaáll a régi formátumába és akkor Kyouraku húz egyet a Szakés üvegéből és majd mondja ejnye ejnye ezt már megint lekéstük...Ukitake pedig majd nagy büszkén mosolyog hogy ahbár nem sikerült harcolnia ő mégis csak milyen király kapitámny megoldódotta  probléma... Bár ne így lenne.. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 21:51:05 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5765 Dátum: 09 okt 22, 21:57:47 »

Nem rossz az új manga.
 Nem tom h véletlen vagy h van összefüggés de feltünt  ichinek ügye látszik a bal szeme az új maszkban
http://www.onemanga.com/Bleach/378/18-19/
na most mikor ulquival harcol akkor  pont a bal szarvát vágják le . ( esetleg érzékeny rá... stb)
http://www.onemanga.com/Bleach/353/01/
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5766 Dátum: 09 okt 22, 22:01:22 »

asthi -  Nevet Nevet Nevet
Én nagyon örülök, hogy a kapitányok is beszálltak. Nyommi be lesz darálva! Ördögi
Ez a dedós civakodás, hogy ki eshet neki először - Zaraki néha olyan, mint egy gyerek (egy marhanagy gyerek). Nevet Bár nekem úgy tűnik, hogy Byakushi nem bánja, ha az óriáscsecsemő vitatkozik vele. Nevet
Az nagyon tetszett, mikor Ichimaru megkötözte és elrángatta a nagyfiút, hogy ne akaszkodjanak össze! Nevet
A 142. rész végén Byaku valami olyasmit mondott, hogy Zaraki-val kettesben gyorsan telt az idő. Azóta agyalok, hogy vajon mi a túrót csináltak ezek ketten, hogy Tüskeböki olyan elégedetten vigyorgott - biztos nem zsugáztak... Gondolkozik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 22:03:19 írta gyalogbagoly » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5767 Dátum: 09 okt 22, 23:25:30 »

jogos, bocsi, ezt benéztem. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 22, 23:32:13 írta Loah » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5768 Dátum: 09 okt 23, 09:55:42 »

Viszont tényleg mindig csak a zsenge ifjoncokat vetkőztetik, hébe-hóba egy egy meglett férfiemberről is leszakadhatna a ruha - a félpucér Zaraki pl. nem volt rossz... Pirul Nevet

Huh Gyalogbagoly ez milyen gyorsan teljesült Nevet Nevet Nevet
Mit csinált Byakuya meg Zaraki? Hát ügye egyszer majdnem egymásnak estek, aztán mostanság egész jóban vannak... Engem is érdekelne...ikszdé

Jah tudjátok min röhögtem? Most az animében ha jól sejtem Byakuya tavába csapodott be Ikkaku többször is... Szegény pisztrángok még jó h. Yachiru áttelepítette Ukitake tavába ott azért nyugisabbaka  viszonyok....
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 23, 09:57:12 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #5769 Dátum: 09 okt 23, 22:13:59 »

Érdekes egy rész volt bár azt vártam Ichigo bedarálja nyamit. + Sztem minél kevesebb csík van a maszkján annál erősebb, szóval sztem lesz még egy szint Aizen ellen. Belső harcot meg most csak úgy tudom elképzelni, hogy Ogichi megváltozik külsőre, de mivel ichigo láthatóan uralja kivéve amikor nemXD így segít neki az erejét elsajátítaniXD
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5770 Dátum: 09 okt 24, 00:56:46 »

Hát ez van, Ichigo nem kap könnyen erőt, most legalább nem bénult le, mint amikor először találkozott Yammival. Sablonos, de tényleg érik az a beszélgetés/harc a hollow-jával, megint.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5771 Dátum: 09 okt 24, 16:13:54 »

Én szeretem azokata  beszélgetéseket... Hümm-hümm Hümm-hümm Legalább ott szokott lenni egy kis lelki fröccs és én azokat szeretem Nyelvesít
De mondjuk Aizen ellen sztem azta  szarvakkal elátott maszkot kellene bevetni.....
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5772 Dátum: 09 okt 24, 18:54:40 »

Az a szarvas dolog inkább sztem annak a megfelelője, ami előjött a vaizard edzés alatt, szal max ezt a két csíkos maszkot fogjuk látni, csak kicsit erős ez még neki, azért érezheti nehéznek.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5773 Dátum: 09 okt 25, 13:27:16 »

Yammynak most a lábát vagy kezét vágták le ?
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #5774 Dátum: 09 okt 25, 13:35:31 »

Hát sztem a lába lett lekapva.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins