gadavid
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5670 Dátum: 09 okt 11, 15:02:37 » |
|
azt mingyárt gondoltam  és köszi a választ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #5672 Dátum: 09 okt 11, 17:12:09 » |
|
Szerintem a Bleach spoiler topic nem úgy müködik minta a naruto esetében hanem oda mennek a spoilerek mega a hozzá tartozó megbeszélések. Itt maradnak az anime megbeszélések teljes egészében meg a kiadott mangák tárgyalása ha jól sejtem. Egyébként nekem most rájöttem h. megint nem tiszta eza a Kensi shikai bankai hosszú és rövidkard téma szóval kénytelen leszek utána nézni... 
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #5673 Dátum: 09 okt 11, 17:15:39 » |
|
Pedig 1szerű  Kensinek is egy katana alapbol a zanpija mint mindenkinek azaz egy hosszú kard, ezt láttuk a pednulumban és azt is hogy annak a shikai formája az a kis bicska, amivel megmentette az ifjú Hisagit ugyebár. Karakurában viszont mindig shikaiba hordja, gondolom így könyebb tárolnia, és ugyebár előző chapiban meglocsolta a bankaial. Off.Köszi, habár Rebi érdeme, de sztem is nagyon király 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #5674 Dátum: 09 okt 11, 17:22:40 » |
|
Jah most megértettem mert visszanéztem a pendelumos részeket. Tényleg tőr a shikai formája és most állandóan shikaiban tartja... Huh nem tom hányszor néztem meg már apendelumos részeket animében de egyszer sem tűnt fel eddig h. tőr lesz belőle  De a mangában egyértelműen kiderül az animében meg inkább azon vana ahangsúly h. széllel szét szedi azt a hollowot vagy mit de ott is tőr lesz belőle. Nah ma is okosabb lettem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 11, 17:24:40 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5675 Dátum: 09 okt 11, 18:17:11 » |
|
Kensei is elég erősnek tűnik... lehet hogy a hollowosítás után folyamatosan shikai-ban van. Rob, ezt hogy értetted? mármint a HM-es részét? Én nem gondolom, hogy most ott fog jönni a sötétoldalnak erősítés. Legfeljebb jó oldalról Isshin vagy Ryuuken vagy Kisuke/Yoruichi... mást nem tudok elképzelni.
(Ahogy Atashi írta, én is úgy gondoltam, szóval spoiler, spoiler megbeszélés a spoiler topicba, itt pedig az már kijött mangafejezetek, és anime.)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5677 Dátum: 09 okt 12, 00:03:58 » |
|
HM-ben Yammi mellett azért még maradt néhány gyengébb fazon, de a jó oldalon más már nem nagyon kerülhet elő, mert az átjárót lezárták, és a shinigamikkal más nem ment. Elvileg... Valaki tudja, hogy a pendulumos részekben hol volt a 4. osztag akkori hadnagya? Esküszöm, hogy nem emlékszem rá...  Ha most HM következik, akkor Unohanától is láthatnánk végre valamit! Én nagyon díjaznám, ha a böhöm nagy nullát ő csinálná ki!  Ha Yammi tényleg olyan erős, amilyennek lennie kéne, akkor a többiek úgyis megszívnák vele - főleg mivel majdnem mind ki vannak merülve a korábbi harcoktól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Realista
|
 |
« Válasz #5678 Dátum: 09 okt 12, 13:21:01 » |
|
Ott állt Unohana mögött a kapitányi gyűlésen. http://www.onemanga.com/Bleach/315.02/07/Az a sima shinigami ruhás fazon az , Seinosuke Yamada  Most nem tudom él-e nem meghalt vagy esetleg őt is előléptették később vagy valami.  Azt sem értem mit keresett ő egy kapitányi gyűlésen mikor más vice-captain rajta és Hiyorin kivül nem volt. Hiyorinak meg Urahara beiktatása miatt kelett ott lenni. Viszont a 4-esnek meg mi dolga lehetett.  Esztétikusabb legyen a terembe a látvány vagy mi? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 12, 13:26:46 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #5679 Dátum: 09 okt 12, 14:35:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5680 Dátum: 09 okt 12, 17:46:46 » |
|
Don Davido - Köszi! Ez a legutóbbi anime rész most nagyon bekavart. Most tulajdonképpen Byakushi-t legyőzte a zanpakutou-ja (szerinte nem), vagy Muramasa befolyásolja valahogy, vagy készül valamire, vagy csak simán megzakkant?  Már nagyon érdekel!  asthi - Elég hatásos tud lenni, csak valaki mögül hiányozna a hadnagya... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 12, 17:49:09 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #5681 Dátum: 09 okt 12, 18:52:37 » |
|
Ukitake a mögül... Nos valóban... Hjaj de az akkor 100 évvel ezelőtt is hiányzott vannak dolgok amik nem változnak nem de bár?
Én úgy érzem h. Byakuyát ugyanúgy megbabonázhatta Muramusa minta a Zanpakutokat hiszen Ichigoval is azt tervezné csak közben összeesik párszor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #5682 Dátum: 09 okt 12, 19:26:34 » |
|
HM-ben Yammi mellett azért még maradt néhány gyengébb fazon, de a jó oldalon más már nem nagyon kerülhet elő, mert az átjárót lezárták, és a shinigamikkal más nem ment. Elvileg...
Hát ezt ne vedd olyan biztosra, Urahara nem hülye, nem küldené vészhelyzetben HM-be a Gotei 13 felét és Ichigoékat ha nem biztos benne, hogy vissza is tudja hozni őket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5683 Dátum: 09 okt 12, 19:31:02 » |
|
Az egy dolog, hogy vissza tudja hozni őket, de mást nem küldött oda velük, ezért írtam, hogy erősítésre nem nagyon számíthatnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #5684 Dátum: 09 okt 12, 19:38:20 » |
|
Na igen, de fordítva még lehetséges, mármint, hogy HM-ből megy Karakurába az erősítés.  Persze ahhoz még le kéne zúzni valahogy azt a rohadt nagy nullát. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|