24 nov 27, 21:20:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774057 alkalommal)
0 Felhasználó és 69 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5475 Dátum: 09 okt 01, 21:13:55 »

Nevet most jöttem rá ez nem olyan egyszerű mint előszörre gondoltam mivel itt van surlódás és közegellenállás ami nem elhanyagolható...Másrészt azt is tudni kellene mennyit bír ki egy felnőtt szervezet zuhanás ügyileg... de ha mindezt nem veszem figyelembe akkor elvileg 184 m/s csapodott be.... szerintetek azt túléli egy hús-vér ember...sztem nem SzomorúSzomorúSzomorú
De a Bleachben igen!!!!:)MosolyogMosolyog mivele gy shinigaminak átalg 15 liter vére van és extra ütésálló bőre
(na jó abbahagyoma  trollkodást mert kileszek innen vágva......de milyen lenne már csinálni egy ilyen feladatgyűjteményt amiben az összes fizika példa át lenne ültetve Bleaches vagy más animés eseményekre...XDXD tuti meggazdagpdnék csak kellene találnom valakit aki érta  fizikához....)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:22:28 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5476 Dátum: 09 okt 01, 21:22:22 »

Bleach-es feladatgyűjtemény? Nevet Érdekes volna!
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 23:15:28 írta gyalogbagoly » Naplózva
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #5477 Dátum: 09 okt 01, 21:40:06 »

ühm... 17 km magasan küzdenek? A valóságban a repülők mennek 10 km magasan, ahol -54 C fok van... ikszdé
>>tudom, hogy a bleach nem a valóság, de ennyire?
A feladatgyűjteményt támogatom! Még élvezhetővé is tenné az órákat....A tanároknak pedig animéből lenne továbbképzés Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 21:41:21 írta Nikolka17 » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5478 Dátum: 09 okt 01, 21:58:45 »

én 17re emlékszem...de lehet h. 170m a 17m túl alacsony a 17 km hát igen ott kb. annyi fok van ahogy mondod..meg kellene nézni azta  részt ahool ez ki van írva....

körmozgás szemléltetésére lehetne használni Byakuya Senbonzakuráját MosolyogMosolyog egyenletes körmozgás...
jól van rosszul emlékeztem 70 méter megkerestem a  részt....
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 22:08:42 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #5479 Dátum: 09 okt 01, 22:43:04 »

Nah én is megnéztem az anime részt elég jó volt:D Hitsugaya nagy volt. Muramasánál meg tényleg úgy nézett ki az ellenfél mint egy vasto lorde persze ha tényleg úgy néznek ki. Off: Köszi nikolka 17 a választ olyat tuti venni fogok:D Vki Off vége
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 23:27:10 írta Bontakun » Naplózva

Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5480 Dátum: 09 okt 02, 06:03:30 »

A következő részek nevei(Anime):

240 Byakuya`s Betrayal
241 For the Sake of Pride! Byakuya vs. Renji
242 Shinigami and Zanpakutou, Total Sortie
243 One-to-One Fight! Ichigo vs. Senbonzakura
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
Nikol
VIP

« Válasz #5481 Dátum: 09 okt 02, 08:02:38 »

:O Byakuya- paradicsom ! Nevet *örül a kicsi szíve*
Bontakun: barátnőm conra varratott magának 4000 Ft-ért, talán olcsóbb, mintha valahol megvennéd, és ráadásul rád szabják Nevet

>> mai manga: a sálja, banyek.... a sálja! XDD De most aztán naagyon ellenszenves lett WW. Ez azért csúnya volt. Aizen viszont csalódott az Espadában...hm..."Nem hittem volna, hogy miután annyit szenvedtem, hogy összegyűjtselek titeket, én egyedül erősebb leszek, mint ti, együttvéve."<-- nagyjából, na Mosolyog De azért szép próbálkozás volt, Hali...
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 02, 08:16:05 írta Nikolka17 » Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5482 Dátum: 09 okt 02, 08:53:47 »

Én csalódnék egy kicsit ha egy darab vasto lordot sem sikerült volna összegyűjtenie. De úgy néz ki, hogy hogy cirka 12 ellenfél ellen úgy érzi simán van esélye. Hát majd meglátjuk. Remélem a következő rédzből több dolog fog kiderűlni, mert a mai csak felesleges szájtépés volt. WW meg úgy is leütik a következő részben. 
Naplózva
Nikol
VIP

« Válasz #5483 Dátum: 09 okt 02, 09:34:58 »

szerintem WW még egy ideig talpon marad... az a sunyi képe ezt súgja nekem Nevet
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5484 Dátum: 09 okt 02, 10:05:21 »

Ez rész nagyon jó volt.... Nevet Nevet Mashiro vs. WonderWakarék tényleg nagyon nagy harc volt meg elején Aizen is kicsit nagy az egoja úgy látsziktényleg pofára esett szegényke de most majd megmutatja h. ő az Isten... Pörögnek az események. Hajrá Kensei verd le a fogyit...Ez még királyabb harc lesz. De Wonderwakarék feje nagyon GYPés lehetne a legerősebb Espada normálisabb pofákat vágó személy....

Anime Király Byakuya lesz...Huh ez is izgalamasnak néz ki...
Naplózva

Nikol
VIP

« Válasz #5485 Dátum: 09 okt 02, 10:11:50 »

Találtam egy irtó ari (és sokatmondó ikszdé) képet.... bár 1-2 fejezettel korábban lett volna aktuális, azért belinkelem:)

Asthi, ez csak neked (bár valószínűleg megvan ikszdé)

Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5486 Dátum: 09 okt 02, 10:26:04 »

Igen az Ukitakés meg van Nevet Nevet de nagyon cuki a  felső majd ha hazamentem lementem magamnak... Nevet Nevet Nevet
Egyébként szerintetek mikorra várható angol felirat vagy magyar a filmhez? Mert addig nem nézem meg...Teljes egészében érteni si akarom:)Mosolyog
Ukitakénak egy Hitsu gyerek lenne való... XDXD Szeretem a Unohana X Ukitake párosítást... Tényleg Ukitakénak miért nincs felesége aki ápolja?
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 02, 10:27:39 írta asthi » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5487 Dátum: 09 okt 02, 11:36:03 »

Ahogy Davido is írta az valszeg csak egy adjuchas volt amit Muramasa benyomott, nem is értem miért kell ezen hőbörögni h egy Vl-t nem nyomhatna le, alap hogy nem Vl volt...meg mondta is hogy egy ideig evel kell beérnie szal gondolom csak ilyen átmeneti energiaforrás és vmi nagyobbra hajt...nemtudom írta már e vki mert sztem elég kézenfekvő Muramasa miért ilyen, gondolom a shinigamia nélkül az ő lelke is kezd eltünni hisz egyek voltak, ezért van szüksége más reiatsujára hogy életben maradhasson...sztem legalábbis, habár az animések egyzerű megoldásait figyelembe véve vmi ilyesmi lesz.

A manga meg ütős volt, tetszett Mashiro hogy alázta Wondát Nevet Kard nélkül rugta, vágta, kár hogy ilyen váratlanul elment a maszkja, ha úgy bírná mint normál esetben tartani akkor sztem Wondát hűvösre teszi(jó oksa hogy Wonda még nem használt kardot de Mashironak is ott a shikai meg valszeg bankai is...), nah de mind1 ha ő nem majd Kensei Nevet
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5488 Dátum: 09 okt 02, 13:21:06 »

Aizen: "Now come Gotei 13 and shoddy arrancar wannabes."  >.<# Hitsu csak lesett még a két csaj. Elég brutális volt. Az espadak más-más mértékben ,de a magányukat szerették volna megszüntetni. Sokuknál nem volt egyértelmű és még ők sem tudták ,hogy ezt tették. Aizentől meg érthető ,hogy nem várták ezt hisz úgy tünt ő neki köszönhető a csapat, de nem ő csak épp ott volt és kihasználta őket. Nem az ő érdeme. Lehet sajnálni őket legalábbis Halit és Starrk-ot  biztosan.
Kensei,Mashiro meg Wonda úgyanazt vallom ,mint eddig. Nem tudok semmit hozzátenni.
Nem beszédes chapter volt hanem brutális ,de az nagyon.  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 02, 13:23:14 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5489 Dátum: 09 okt 02, 13:43:28 »

Á nagyon jó chapter volt Aizennél nagyon tetszett, az a szöveg amit levágott Nevet. WW meg hihetetlen milyen erőszakos. Na ha már Kensei, ilyen idegesítően beleavatkozott remélem mutat valami brutális dolgot.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins