24 nov 24, 06:39:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767897 alkalommal)
0 Felhasználó és 135 vendég van a témában
balkovics33
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5325 Dátum: 09 szep 25, 14:52:51 »

Á nem gyenge Gin sem. Csak már kicsit untató, hogy a soron következő espadat levágják. Ilyen tekintetben Aizen begyorsított. Amiket eddig mutatott Aizen abból azt várom, hogy max Kyoraku meg az öreg Yama veheti fel vele a versenyt. Remélem Hitsu hoz hozzá mer nyúlni, Kubu ne az legyen mint régen.
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5326 Dátum: 09 szep 25, 14:56:05 »

Miért is lenne Hitsu veszélyben? *első számú fangirl jelentkezik* De am ő úgyse hal meg, mert túl sok fanja van, és Kubo gondolom félti az életét, szóval bevan biztosítva, mégha emiatt utálják egy csomóan is, de sebaj. xP

Remélem Gin végre csinál valamit, őt is hiányolom, meg eddig se kapott nagy szerepet. x3 Amúgy szerintem Halibelék túlélik, és mivel Aizen elárulta őket átállnak SS oldalára. x] *túlnagy a fantázia*

derég írtam fórumra, el is felejtettem, hogy milyen aláírásom van xD

« Utoljára szerkesztve: 09 szep 25, 14:57:49 írta Handy » Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5327 Dátum: 09 szep 25, 15:02:22 »

Aizen a közelében =veszélyforrás + Hitsugaya forrófejű volt már egyszer és megint ebbe a hibába eshet.
Én igazából arra számítok ,hogy alázás lesz Hiyori,Lisa és még talán Hitsu megpróbálják megállítani ,mert csak simán reagálnak és nem gondolkoznak. Vagy Aizen elsöpri őket az útból ,mint ahogy a porszemeket szokás.  Gondolkozik
Érdekes lehet az is ,hogy simán lelépnek és csak tesztelte a helyzetet ez a trió. Mivel mondja go ,de hova? HM? Királyi dimenzió,Kulcs készitő hely ami lehet real Karakura(pillérek kiktatása után). SS-ben valahová pl az evakuáltakat megkeresni és kulcsozni. A 4 pillér lerombolására. Megölni mindenkit. Rohadt jól összehozta van lehetősége most Kubonak merre folyon tovább  a cselekmény.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 25, 15:24:10 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5328 Dátum: 09 szep 25, 15:17:46 »

Azért ez kemény! Csak letesztelte az espádákat v mi? Mert nekem igy jött le az egész!! kaname, Gin menjünk....Aizen utolsó oldalán lévő beszólása üt a legjobban...és igen Don Davido elmélet futtatásában lévő vmeik helyszínre fognak menni, rem még nem jukadunk ki a Királyhoz... És mi lesz WW-vel? Kubo őt is jó ott hagyta a langyi vízben! rem , h Lisa, Hiyori és Hitsu nem menne kneki Aizennek , mert abból ugyis halál lenne! De örülök is , h nem most lesz a végső fight stb... Visszatérve az espádák feláldozására...lehet visszamegy HM-be azt megint toboroz pár embert... Nevet Nevet
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5329 Dátum: 09 szep 25, 15:28:26 »

Igazából B-tervet nyom én nekem ilyesmi jött le ,ha az espadakat leverik akkor is van terve vagy csak teszt. Az erőviszonyok tesztje.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5330 Dátum: 09 szep 25, 15:39:21 »

Nyertes helyzetből...elég nagyot bukott a Vaizárdok miatt... Ördögi Én örülnék neki, ha visszamene HM-be és csinálna uj arrancarokat, v maga mellé állítani ujjakaet persze nem VL-ekre gondolok! nekik még nem jött el az idejük! Nyelvesít csak az a baj, h elég monoton lenne Gondolkozik Szal Kubonak most elég uj dologgal kell szolgálnia, de viszont mindenki örülne pár új arrancarnak! Én lagalábbis igen!
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5331 Dátum: 09 szep 25, 15:44:44 »

Starrk lehet, hogy túlélte (bár az esély a nagyon kicsi és 0 között van). Harribel viszont biztos, hogy meghalt.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5332 Dátum: 09 szep 25, 17:58:31 »

Jó kis fejezet volt és végre úgy tűnik Aizen is kezd kijönni a béketűrésből, béár az a hülye önelégült arckifejezése még mindig nem tűnt el.

Viszont nem értem miért ölte meg Halibelt, bár azt hiszem már amúgy se élt volna sokáig, de akkor is... Gondolkozik

Azt viszont nem hiszem, hogy ő és a társai bárhová is mennek most, egyrészt, mert nincs különösebb értelme Orihime nélkül, másrészt meg nem hiszem, hogy hagyják őket elmenni, szerintem Aizen most vagy a főkapitány ellen fog harcolni vagy befut Urahara és ő áll az útjába.  Pontosan
Azért gondolom, hogy ők, mert kizártnak tartom, hogy rajtuk kívül bárki partyban tudna lenni vele. 
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5333 Dátum: 09 szep 25, 18:08:10 »

Nah én is elolvatam az új fejezetet és igen most szerintem írtó nehéz megjósolni mi lezsa  következő fejezetben... Osztom azta  nézetet h. Aizen most csak felmérte az erő vizsonyokat és most kezdődika  harc...Most talán alázni fogják a Vizardokat séa kkor jön majd a 0. osztag meg Urahar szóval vmi vhogyan lesz...De nem hinném h. haza kullogna. Az vontatott lenne.
Azt sajnálom hogy Hiyori és Lisa tulképpen nem harcolt. De lIsa shikaija állatian király szóval remélem méga  trió harcolni fog mostanában...
Kyourakut eddig is kedveltem és ezután is fogom. Végülis nyerni kell és Starkot másképp nem lehtett volna leverni csak így. Mindog okos volt Kyouraku. S fura h. ponta  legjobb barátja az aki pontosan emiatt az elmélet miatt (1 vs. 1 harc) elvesztette hadnagyát nem volt képes ezt megérteni hiszen elég nehéz úgy jól harcolni ha mindiga  ferrségen agyalsz (talán ezért is van Ukitake lennta  földön Kyouraku pedig még mindig harcol). Ukitake szinte mindenben ellentéte Kyourakunak csak ha Kyouraku azt gondolja a fair harc nem kapitányokra vonatkozik akkor tulképpena  saját barátját sem tartja erősnek? Bár mondjuk igaz harcban nem erős és végig azt akarta h. Ukitake csak fogas legyen...

Egyébként Stark szerintem nem halt meg hanem lezuhant (nagy valószínűség szerint) Ukitake mellé. Halibel sem halhatott meg mert tőle még jön egy visszaemlékezés ha minden igaz. S sajnálom Starkot aki szintén nagyon okos hogy enm tudott igazi barátokra lelni (illetve a Espadák igazi barátok voltak) csak za a baj h. Aizen nem volt jó szövetséges. Mindegy én reménykedek hogy az itt-ott esetlgesen életben maradt Espadák még Aizen ellen indulnak...
Gin vs. Shinji király alig várom Hümm-hümm Hümm-hümm Hümm-hümm Ginneka  múltja nagyon izgat miért álla  görény mellett---
Ami meg Aizent illeti most már végképp megérdemli h. pofára essen. nem aza  baj h. Isten akar lenni hanem az h. mindenkit gátlástalanul kihasznál.

Jah és Hiyorinál sajnálom h. Zangetsu+Zabimaru kard lett mert én neki  egy véhony pengéjű kardot képzeltem amit átjár sisteregve a kék színű villám... Jó lehetett volna a villám vörös színű is h. jobban passzoljon a ruhához... Viszont sztem egyértelmű hogy az maszkja a legjobb.Utána jön Lisájé...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 25, 18:58:06 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5334 Dátum: 09 szep 25, 19:29:45 »

Azt hiszem Aizen megunta a játékot. De kíváncsi vagyok mihez kezd, mert mindenki elhullott körülötte. Nem tudom én valahogy nem tudom Aizent utálni Nevet, meg annyira nem is érdekel hogy így kihasznált mindenkit, mert pont ettől lett izgalmas az egész. Mondjuk örültem volna ha látom Gin-t komolyan harcolni végre, de azt hiszem, erre még várnom kell egy kicsit.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5335 Dátum: 09 szep 25, 19:40:12 »

Azért Hiyori bankai sztem tutti jól fog kinézni--8fejű kigyó meg Lisáé is Vörös szitakötő  Nevet De az a lándzsa nagyon illik hozzá,  Hiyorinak a kardját meg szokni kell..rem sokat fogják mutatni...Am sztem Lisának és Lovenak nah meg Kenseinek lett a legjobban eltalálva a kardja a Vaizárdok közül, utánok kullog Rose ( nem rossz, de nem az igazi,  meg nem is láttunk tőle semit) és a végén pedig Hiyori!
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5336 Dátum: 09 szep 25, 20:35:43 »

Sajnos én is úgy gondolom, hogy Stark meghalt - Kubo megint genya volt. Szomorú Azért még reménykedem, hogy talán tévedek.
asthi - Kyouraku azért veszélyes, mert van annyi esze, hogy ha fogást talál az ellenségen, akkor ki is használja - még ha nem is tűnik fair-nek. Ukitake is elég intelligens ahhoz, hogy harc közben meglássa a lehetőségeket, de meglehet, hogy nem használná ki őket. Mert neki más a személyisége. Ő olyan, mint valami régivágású lovag, aki 1vs.1, és szemtől szemben harcol, ráadásul csak akkor, ha arra méltónak találja az ellenfelét (magánvélemény, hogy szerintem ilyen gondolkodásmóddal legfeljebb meghalni lehet - főleg, ha a másik fél olyan tetű, mint pl. Aizen, vagy Tousen). Nem hinném, hogy Kyouraku gyengének tartaná ezért, és szerintem Ukitake sem rosszallja a barátja harcstílusát. Igaz, hogy nagyon különbözőek, de talán ezért vannak olyan jóban. A különbözőségükkel jól kiegészítik egymást, és képesek összedolgozni. Más kérdés, hogy most nem nagyon volt lehetőségük erre, mert szegény Ukitake hamar ki lett vonva a forgalomból. Szomorú
Állati kíváncsi vagyok, hogy Aizen most merre mozdul, úgyhogy már nagyon várom a következő fejezetet. Kubo-nak meg ajánlom, hogy legyen benne egy képecske, amin egy megfelelően virgonc - vagyis nem halott - Ukitake látható! Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 25, 20:46:40 írta gyalogbagoly » Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #5337 Dátum: 09 szep 25, 20:46:54 »

Azért Starkot leverte bankai nélkül nem kispályás az ürge...
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5338 Dátum: 09 szep 25, 20:57:44 »

Hát tényleg nem az. Nevet Még az elején, mikor Sado-t kellett megállítania, az öcsém is a tv előtt dekkolt - pedig ő nem nagyon nézi a Bleach-et -, és benyögte, hogy azért ezt a rózsaszín fickót sajnálni fogja, mert jó fej volt. Ő abból indult ki, hogy mivel Sado az egyik főszereplő, a másiknak biztos annyi lesz. Nevet Így végiggondolva Kyouraku elsőre tényleg elég ártalmatlannak tűnik - főleg mikor saturészegen egy asztalra borulva folyatja a nyálát, hogy "Nanao, ééédes!" Nevet Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 25, 21:04:34 írta gyalogbagoly » Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5339 Dátum: 09 szep 25, 21:04:34 »

Ja és még részegen is tudná nyomni reflexből. ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins