24 nov 04, 22:52:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 355 356 [357] 358 359 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740713 alkalommal)
0 Felhasználó és 225 vendég van a témában
balkovics33
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5340 Dátum: 09 szep 25, 21:24:20 »

Bár lehet, hogy furcsa a felvetés, de HM már nem mehet Aizen mert ott i várni fogja egy kis különítmény.  Szerintem azon kívül, hogy páran a jók oldaláról hullani fognak, meg esetleg egy kisebb Vasto Lord csapat is betoppanhat, más nagyon nem várható esetleg 0. osztag vagy az öreg Urahara néz be , hogy mekkora buli van és viszi magával Ishint meg Ishida apját.

Csak ennyi variáció van Pirul meg amit Kubu kitalál Nevet
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5341 Dátum: 09 szep 25, 21:49:38 »

Meg még Isshin! + még Ichigo megtanulja a az uj erejét használni...addig sztem nem is fognak jönni a VL-ek! De am télleg nincs már sok eshetőség! Jó 0. osztagból meg Vl-ekből nyilván lesz v 10 uj szereplő v több, de 1x azok is lefognak zárulni ( mármint a történet menete) és akkor Kubo v csinál további érdekes folytatást...v nem...(bár még szép , h folytatni fogja...hisz rengeteg eshetőség lehet....) Lehetne Aizennél is erősebb ellen v. vmi... Gondolkozik Végülis az arrancarok és az espádák is a semmiből jöttek elő...lehet ez igy már "fajokkal"is!
Naplózva
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #5342 Dátum: 09 szep 26, 10:27:19 »

hát ez a fejezet csúnya volt...
Aizen miért akar király lenni, ha már így is az... mármint király a sakktáblán, akinek nem eshet baja, ezért sorra áldozza fel az embereit...

(nem az igazi, de valami ilyesmi helyzet állt fenn...legalábbis amíg el nem kezdtek hullani az espadak... ha valakinek vann jobb ötlete az átrendezésre, szóljon:))

de mégis... hogy ölheti meg (?) a saját "katonáját"?! Ha ennyire nincs rájuk szüksége, akkor minek teremtette meg őket? Csak hogy idegesítse az őrosztagokat? :S

pf... szegény starrk... nem akart egyedül lenni  Pirul

most azonban ötletem sincs, hogyan folytatódik majd a manga. Ezek után mit lehet kihozni a jövő heti fejezetből?  Hmm?

/a suli miatt nem érek rá túlságosan, így nem igazán tudok fórumozni, de azt mindenképp le akartam írni, hogy nagyon tetszik kyouraku shikaija... illik hozzá... tényleg olyan, mint egy nagy gyerekXD/

« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 10:29:31 írta Nikolka17 » Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5343 Dátum: 09 szep 26, 11:39:58 »

Hát Isshin nem gyalog mondjuk. Sakktáblára szerintem ültethető át ez a helyzet. A  stratégiát és az erőviszonyokat kell elemeznünk.
Kiváncsian várom mi fog kisülni.
 Ja még ott van a royal family is. Ha a király nem is harcos alkat akkor is lehet olyan aki kemény a családban. Nevet Bár kétlem ,hogy a király nem kemény.  Pontosan
A halálozásban Yammy lesz soron. Viszont nem mindegy ,hogy új szereplők bevezetésével vagy anélkül.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 11:41:57 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5344 Dátum: 09 szep 26, 12:03:56 »

Don D. h érted, h a royal family? Rem. , Unohana öli meg Yammit, mert hát nem bizta, h csak a gyógyításhoz ért... Pojén Sztem meg Renjiék stb...eltudnak vele bánni...Azért rem. h a lélek király az nem oan lesz, mint a Shaman Királyban....mert az akko naon gáz lenne...( illúzió romboló)
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5345 Dátum: 09 szep 26, 12:16:45 »

Én is adok rá esélyt h. HMben Unohana fog villantani vmit.
Gyalogbagoly: Nos igen Ukitake valószínüleg azért nem olyna jó harcos mint Kyouraku mert ő mindig mérlegel h. mi a fair. Kyouraku pedig eléh okos hozzá hogy mikor kell a fairséget feladva váratlanul támadni és nyerni ha egyszer aza  lényeg. Mert pl. Ukitakét 1vs. 1 harcban Strak legyőzte volna és lehet hogy szép dicső küzdelem lett volna de akkor Stark mégis csak nyert volna...S mint kiderült sztem Starkkal még talán a Vaizardok sem bírtak volna el csak úgy szóval jobb volt h. Kyouraku okosan felmérte a helyzetet. Ukitake harcban ténylege gy régi-módi középkori lovag...
Sztem nem igazán jellemezhető sakktáblával a  Bleach... Bár tetszik az ötlet...
Én sztem ha Ukitake életben marad akkor Stark is. Mivel kettőjükl sérülése kb. ugyanakkora... Tudjátok mit bírnék? Ha Lilinette most valahogyan kiválna Starkból és kiderülne h. tud gyógyítani... S meggyógyítaná Starkot is meg Ukitakét is...Na jó ez angyon tündérmese szerű lenne... De én nem bánnám ha most egy olyan fejezet jönne main rendezzüka sorokat, szóval kicsit megmutatnák h. mi van azokkal akik nem harcolnak már... Yamma bá Ukitake stb. vagy esetlgesen egy HMbe váltást is elfogadnék....
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5346 Dátum: 09 szep 26, 12:34:14 »

Ukitakének és Starknak ugyanolyan sérülés? Ohh My God Ez mi? Nevet Stark a hason szúrás mellé , kapott 1 elég erős= halálos vágást! Ukitakééknek meg Isshinéknek tök fölös lenne most elő jöniük...hisz a Shinigamik + Vaizárdok most jól állnak! És Aizenék visszavonulót is fulytak. Kérdés. hagyni fogják ezt a Vaizárdok és Yama? Kinézem Hitsuból, h neki megy Aizennek és Lisa v Hiyori kiszedi a sz*rból! 
Naplózva
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #5347 Dátum: 09 szep 26, 12:40:52 »

őszintén szólva csak a "sötét oldal" szereplőit rendeztem erőviszonyok és szerepek szerint, a ichigoék oldalát csak úgy összedobtam nagyjából (inkább esztétika szerint), hogy ne legyen üres az az oldal Pirul (kezdek monkosodni?ikszdé) Isshin valóban nem egy gyalog-szerű karakter  smirksweat az osztagokat is aszerint rendeztem, hogy jelenleg mely kapitányok vannak karakurában és melyek Hm-ben  >.<#

royal family?  Nevet  vajon mikor tudunk meg róluk - a létezésükön kívül- bármit is? mármint ha létezik olyan, hogy royal family és nem csak king van...

Ha unohana bevetné magát, azt tudnám értékelni:D kíváncsi vagyok, mire képes az "öreglány" ikszdé
hát, ha lilynette  tudna is gyógyítani, ukitakét nem hiszem, hogy elkezdené ápolgatni  Neeem

kövezzetek meg, de én is szívesen látnék HM-et... érdekel, na...  Pirul

RoB: szerintem az, hogy Aizen pillanatnyilag visszahívta/lekaszabolta/ cserbenhagyta a csapatát, nem feltétlenül jelenti azt, hogy visszavonulnak. de hogy mire készül...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 12:41:57 írta Nikolka17 » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5348 Dátum: 09 szep 26, 14:51:12 »

Ukitakének és Starknak ugyanolyan sérülés? Ohh My God Ez mi? Nevet Stark a hason szúrás mellé , kapott 1 elég erős= halálos vágást! Ukitakééknek meg Isshinéknek tök fölös lenne most elő jöniük... 
Vedd hozzá h. Stark egy egészséges szervezet míg Ukitake nem. Ukitakénak teljesen át lett szúrva a tüdeje!!! Lehet hogy nem olyan véres első látványra de Starknál a hasonszúrást alig érezte meg (utána még harcolt simán így nem lehet vészes) a halálos vágás pedig lehet hogy mély meg minden de akkor sem lett átszúrva a tüdeje... A tüdő átszúrást eddig csak Ichigo élte túl míg az ilyen mély vágásokat minden második shinigami...(Renji, Hitsu,Ichigo,Bayakuya)..Szóval sztem ugyanannyira vannak jelen pillanatban életveszélyben sőt talán Ukitake jobban...Csak az is igaz h. Kubo a setétekkel sokkal kegyetlenebb mint a jó oldallal...
Egyébként fura Kyourakut is megvágták és meg sem kottyant neki.....
De minazonáltala  mozgatórugó tényleg az h. a jó oldalnak jelenleg nem ekll tovább táposodnia.....Most a setétek fognak táposodni (vajon hogyan?....)
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 14:55:13 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5349 Dátum: 09 szep 26, 15:19:38 »

Én nem hiszem, hogy Aizen most vissza akarna vonulni. Igazából nekem úgy tűnt, hogy csak most fogja elkezdeni a szemétkedést. Gondolkozik
Kyouraku valami olyasmit mondott, hogy aki veszít, annak annyi, szóval szegény Stark-nak valszeg harangoztak. Szomorú
asthi - Engem is érdekel, hogy mi van HM-ben, de előbb lássuk, hogy Ukitake él - ajánlom Kubo-nak, hogy éljen! Ördögi
Unohana képességeiről nem tudunk semmit, csak azt, hogy a hivatalos (pontozásos) leírás szerint Yama után ő a legerősebb kapitány, és nagyon jól bánik a karddal. Csakhogy nem szeret harcolni, szóval előfordulhat, hogy a többiekre hagyja az aprítást és inkább a sebesültekkel foglalkozik. Azért szeretném látni, hogy mit tud! Gondolkozik
asthi - Most kezd igazán aggasztani, hogy Ukitake a lezuhanása óta egyszer sem lett mutatva. Sajnos előfordulhat, hogy Kubo őt fogja beáldozni a jó oldal veszteségeként. Szomorú De akkor tuti kinyiffantom! Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 15:23:26 írta gyalogbagoly » Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5350 Dátum: 09 szep 26, 15:30:49 »

Igy elgondolkozva...lehet azért lett Unohana gyógyító, mert oan jó harcos volt és anyi mindenkit megölt.., h megundorodottt a gyilkolásokba és inkább életeket ment, mint hogy elvegyem...jó nem ugy értem, h volt a hóhér és ment az gyakott...hanem , mert nő..oan mint Tsunade v mit otm én! Nevet Nevet
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5351 Dátum: 09 szep 26, 16:23:52 »

Hát ajánlom ,hogy királyi család is legyen ,mert van a király oszt királyi töbesbe ő család. ikszdé Akkor az röhejes lenne.
Úgy értem ,hogy van királyi család és ők is shinigamik ugye. Shikai,bankai és kizártnak tartom ,hogy nem tudnak harcolni vagy közülök páran. Ha jól akarja Kubo akkor nekik kéne lenni a jóknál az egyik egyensúlynak lenni(ergo hatalmas relaitsu,kemény emberek stb..) Jó oldal űtőkártyája pluszba. Igazából a Royal Guard védi a királyt ,de inkább a saját hadereje. Egy normális uralkodó kizárt ,hogy nem tud semmiről ,mert az cink. Lehet már saját tervük van. Nevet
Komolyra fordítva a szót a guardok a király alá tartoznak és ha meg is jelennek az kitervelt lesz ,mert a király utasíthatja csak őket. kacsint
 Nem szólt sok dolgot ,de már szerintem kigondolta Kubo és csak logikusan kéne gondolkodni.
Itt minden csak átmeneti és/vagy látszat egy darabig. Szivat minket rendesen Kubo.
Őt ismerve tuti ,hogy nem csak akkor jelennek meg mikor a királyt épp leverné. Ez elég logikátlan. Nagy békébe elvannak és iszogatnak. Meg minek kellenek oda erős emberek? Ugyanmár. ikszdé 
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 16:31:36 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
kagura
Akadémiai tanuló
*

macskag

« Válasz #5352 Dátum: 09 szep 26, 17:45:07 »

nem szeretném ha Stark + Lily meghalnának... 

és ha belegondolok kinek mondta még Kyouraku hogy bocsi de most véged lesz... és hogy a visszaemlékezés mennyire jelenti hogy az az espada meg kell hogy haljon... Chado és Grimmjow... és hogy ha valaki meghalt azt láttuk is ahogy tényleg meghal... akkor szeretném azt hinni hogy nem véletlenül nem mutatta a kép.

Kuboból kinézem hogy várja a reakciókat, és csak akkor "végzi ki" azokat az espádákat akik pedig nem érdemlik meg ha... khm.

de amúgy nekem is egyből az jött le hogy ez egy teszt volt, hátha elég lesz a feladatra az első hullám ... és hogy most Aizenék lépnek. Mármint... most hogy kb mindenkit akiről azt gondolta hogy keresztbetehet neki sikerült előcsalnia, aki nem HMben van az ott áll előtte, akármit is tervezett akárhol... az most könnyebben megteheti. Helyszínváltás esélyes a dolog ^_^"
Naplózva

anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan )
nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem.
asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_*
amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5353 Dátum: 09 szep 26, 18:37:41 »

Jah sztem is most kezdődik végre a harc.... Aizennek az Espadáknál tuti van egy veszélyesebb terve.... Lehet hogy ennek az egésznek annyi volt  alényege h. előcsalogassa a Vaizardokat....Fognak ők is még véresen álldogálni és Bankait mondani..... Ördögi Ördögi Ördögi
S igen jó lenne ha Hitsu esetleg neki rontana Aizennek és Lisa és Hiyori megmentené....Hiyori és Lisa olyan kevset harcolt......
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 26, 18:38:32 írta asthi » Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5354 Dátum: 09 szep 26, 19:42:40 »

Mér asthi harcoltak? Nevet Jó Lisa kardozgatott de Hiyoritól 1 szem támodást nem láttunk csak anníit , h shikai... Szomorú És azért lehet , h most felpörgött az esemény szálstb...de azért én elnztem volna, h Lisa és Hiyori , h öli meg Harri-t és láttuk volna a kard képességeiket, persze foglyuk nekik látni kérdés, h mikor? Nevet Rem, h Shinjinek ne mvmi nagy otromba fegyója lesz, hanem vmi kis laza, amolyan Ichigo bankai feelinges...( mármint méretben) Nem kéne mindig ien nagy fegyverek....jó igaz jól néznek, de balul is üthet a dolog pl Hiyorinál...De végülis Lisának és Lovénak eltalálta a dolgokat! A 0. osztagról anyit, h amit tudunk az annyi , h elv. minden tagja kapitány volt...ami jó hír, és reménykedek benne, h mindegyik amolyan Kyouraku szintü lesz...Így átgondolva a Bleachet, Yama-bá a főparancsnok,  ésháát ultra táp! Nah most ez jó lenne a királynál is igy lenne...és mivan, ha ez vmi jelképes dolog? az h király? Gondolkozik Az baj , h fogggalmunk nincs jópár dologról, de ez a jó benne van miért izguli...Én nagyon várom a 0. osztagot...és , h beváltsák azt a remény sugarat, h ők a legerősebb shinigamik!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 355 356 [357] 358 359 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins