24 nov 24, 03:53:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1766500 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5295 Dátum: 09 szep 22, 16:17:59 »

Hát csak emlékezzünk vissza amikor Aizennek mondta h. nem érti minek megy el, és akkor Aizen közölte Ukitakéval h. ő túl büszke ahhoz h. megértse azt h.a  shinigamik nem Istenek... Igen Ukitakénak helyén van az egoja...Azért elég büszke ember... Csak aza  baj, hogy most Kubo totál lejáratta mert tulképpen azonkívül h.kiosztotta Lilinettét nem csinált túl sok mindent sőt simán átszúrták, úgy hogy észresem vette (Urahara nem álldogálva hanem mással harcolás közben észrevette h. jön és hárított)... Már minden kapitány mutatott valami komolyabbat csak ő nem Szomorú Szomorú Szomorú Szomorú S pontosan ezért előbb útóbb ha ebbena  csatában nem mutat semmit ez az egészséges ego kicsit úgy fog tűnni mintha semmi nem lenne mögötte...
Pedig én nagyon bírom a filozófiáit meg ahogy bánik másokkal meg Kyouraku Ukitake párost...Meg az informávió kutatás terén (könyvek) abban őa  legjobb... Egyébként láttam magyarula  könyvtáros részt  Nevet(furcsa a könyvtáros rész óta alig köhög vmennyit jó nem mintha hiányozna hogy vért hányjon de a Bountos filler óta Ukitake nem igazán TBCés...)  Azt a részt szeretem még  amikor Kyouraku sündörög Mayurinál...
Koporsó bankai folytatás: olyan támadása lenne aminél előre küldia  koporsótés hammm bekapja az áldozatát....

Nme tudja vki mikor jöna  Movie 3 ? Mert én úgy emlékszem szeptemberre ígérték...

Jah és alig várom az új openinget már..(Mikor lesz új? Mert mostmár lassan 26 része megy a 10 opening...) Remélem Vaizardos lesz...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 22, 16:28:39 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5296 Dátum: 09 szep 23, 10:43:48 »

A végén még valami el fog kezdődni a jövőhéten....

Quote:
スターク回想から
あいぜんに拾ってもらう
In Starrk's flashback he asks to join Aizen.
享楽、スタークやる
Kyouraku kills Starrk.
ラブ、享楽にお疲れさま、変わらないっすね
Love thanks Kyouraku and says he hasn't changed
うんちゃらかんちゃら
and other stuff.
享楽 戦争なんて始めた瞬間から どっちも悪だよ
Kyouraku says that once war begins the outcome will be bad either way.
ハリベル リサと戦闘
Harribel and Lisa fight.
ヒツガヤもひよりと応戦
Hitsugaya also has an exchange with Hiyori.
見てるアイゼン
Aizen looks on.
アイゼン もういいよ銀
Aizen: "That's enough, Gin.
終わりにしよう…
Let's finish things..."
ハリベル アイゼン様…
Harribel: "Aizen-sama..."
アイゼン、ハリベル切る。用済みだ 私の下で戦うには足りない
Aizen cuts down Harribel. "I have no more use for you. You're not good enough to fight under me.
銀、要行くぞ
Gin, Kaname, go."
終わり
The end.
Quote:
関東カラー
Color page.
平子
Hirako
スター区
Starrk
いちご
Ichigo
ひつがや
Hitsugaya
れんじ
Renji
くいんシーの子
Ishida
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5297 Dátum: 09 szep 23, 13:51:56 »

WTF??? Ez hihetetlen nag ylesz, igaz nem látjuk Lisa és Hiyori kardját...de nem bánom..és igaza van Aizennek...Haribellnek esélye sem lenne! Amúgyis csak húzás lenne az egész! gin, Tousen és WW maradt...nah meg Yammy a HM-ben! Ennyi maradt Aizen eleinte félelmetes seregéből. Kérdés: elég lesz enyi? Gondolkozik 
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5298 Dátum: 09 szep 23, 14:08:06 »

Nem vagy elég kemény ,hogy alattam szolgálj. Aztán levágja Harribelt. Fú a saját emberét ,ilyet vártam.  Csak nehogy aztán Aizen is ilyet véget érjen.  Nevet Starrk remélem nem meghalt csak levágja ami nem feltétlen halál. Ezt kiváncsi vagyok mire érti: Aizen: "That's enough, Gin." A elhuzódó harc ,de miért pont Ginnek mondja erre célzok.
Gin-Aizen-Kaname trió vs mindenki fight jön?!!! Gondolkozik
"375 Execution,extinction"
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 23, 14:30:09 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5299 Dátum: 09 szep 23, 15:53:28 »

Ha Aizen annyira izmos akkor gyakorlatilag egy fejezet alatt le kell darálnia a vaizardokat ill, a kapitányokat, de ha Aizenék is görcsölni fognak mint az Espadak akkor nagyot fogok csalódni...de ez is furcsa, hogy Espadák főleg a három legerősebb...meg mondjuk Starkban csalódtam a legnagyobbat. Ezután biztos, hogy Uli szintjét Aizen sem látta.
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5300 Dátum: 09 szep 23, 16:55:01 »

Azt is kéne nézni h. ki kivel harcolt. Stark+ Lily vs Ukitake-Kyouraku-Love-Rose fight volt...míg Ulqui csak Ichigoval harcolt, ilyen párosok ellen közel se húzta volna addig mint Starkék szvsz.
Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #5301 Dátum: 09 szep 23, 17:05:04 »

Gondolkozik Azért kicsit komikus, hogy az első espada  holmi "gyerekjáték" miatt hal meg. Ennél többet vártam, azt gondoltam, hogy Roset meg Lovet jobban hazafogja vágni, de mindegy látszott rajta, hogy nem sok kedve van harcolni, szerintem inkább, maga a folytonos harc untatta és csak meg akart halni. Az előző részben utaltak is erre.

Na mindegy jövőhétre nagy mészárlást várok a nagy triótól.

Magyarul annyit tesz a cím: Ítélkezés, eltörlés???
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 23, 17:07:07 írta balkovics33 » Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5302 Dátum: 09 szep 23, 18:13:38 »

Ez jól néz ki. Most végre remélem Aizen, meg Gin is mutat valamit, Nevet már jó ideje várok arra.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5303 Dátum: 09 szep 23, 18:24:04 »

Én azért nagyon kiváncsi vok Hiyori és Lisa kardkára, de igaza van Kubonak nem lehet ennyi kardnak lelőni a poénját...hagy csorogjon a nyálunk! Nyelvesít Nah de most itt, h mi lesz a végkifejlett...? De azért mekora rész lesz...1 fejezetben 2 espada halál! xD
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5304 Dátum: 09 szep 23, 19:57:30 »

/sóhaj/ Szegény Starrk, az egyetlen Espada, akit tényleg kedveltem  Szomorú

Remélem, ezért alaposan elkenik az idióta trió arcát.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5305 Dátum: 09 szep 23, 20:17:58 »

Későbbi magyarázatba ott van nem tudni ,hogy meghalt tényleg. Itt a megölést a levágásra használja tuti.
Gin mit csinált? Semmit csak röhögött őt igazán nem kéne szidni. Mosolyog
Aizen és hű kutyáját Tousent viszont pofán csaphatnák. Az előbbi nem hal meg az is tuti ,de legalább küldjék meg és Tousen patkoljon el.
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 23, 20:19:02 írta Don Davido » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5306 Dátum: 09 szep 23, 20:53:34 »

..Kubonak elege lett az Espadákból...Hát csalódtam benne itt húzta eddig hogy fú milyen erősek erre a legerősebb Espada egy gyerekjáték miatt hal meg egy shinigami shikaijától...Röhej....
Na mindegy lássuk a setét oldal shinigami alaklulata mire képes.....
Jah és Hiyori és Lisa kardja full király legyen különben mérges leszek....És jó sokáig szerepeljen.....Váh úgy sem fog Kubot ismerve...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 23, 20:54:47 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5307 Dátum: 09 szep 23, 21:01:30 »

Azt várnám el ,hogy mennek azt levágnak az első pár lapon 5-6 embert na az akkor azt mondom király. Starrk meg ajánlom ,hogy mégis éljen ,mert nem leszünk jóban Kuboval. A legnormálisabbb espadat megölni.  Neeem
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5308 Dátum: 09 szep 23, 21:09:46 »

És ki legyen az a 5-6 ember? Gondolkozik Sztem örülhetsz , ha 2 shinigami meg fog hallni. Nevet A Vaizárdok közül közül az aki még bankai-t nem mutatott fel, az meghallni ugyse fog! Tousen mehet a kukába..Gin-nel anyira nem szimpatizálok , ő amolyan erős mellék szereplő, de ha villant vmit az ütni fog! ( vagyis szúrni Nevet)
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5309 Dátum: 09 szep 23, 21:48:13 »

Sztem Gin még nagyon fomntos szereplő lesz.... Gondolkozik Hümm-hümm Én sem leszek jóban Kuboval: 1. Ukitake 2. Stark .... 3. Halhatna meg jó oldalról is vki...Jó persze tom ki elsz megölve ha meg elsz vki naná h. az én kedvencem...(Itachinál is ez volt csak annak legalább normális halála volt úgy h. előtte megmutatta h. ki a Sharingan Istene) és én shinigami rajongó vagyok de azért durva h.a  setét oldalon csak hullanak és hullanak a jó oldalon meg senki sem (kivéve Ukitakét)...

« Utoljára szerkesztve: 09 szep 23, 21:49:37 írta asthi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins