24 nov 24, 04:18:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 351 352 [353] 354 355 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1766694 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5280 Dátum: 09 szep 19, 21:33:25 »

Ez azért szerintem enm ennyire egyszerű. De nem kell izgulni még úgy is ki lesz hozva szerintem h.a  vaizardok még ennél is übertápabbak...Arról nem is beszélve hogy szokott olyan feeling lenni hogy fuh de nagyon erős az illető de aztán kiderüla  következőben hogy nem is annyira. Mindenestre nekem Kyouraku bebizonyította h. nem véletlenül kapitány. Mosolyog
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #5281 Dátum: 09 szep 20, 06:11:38 »

Srácok! Lassitsunk kicsit!
Egy kissé elhamarkodott azt kijelenteni hogy Kyoraku kihez képest menyire táp.

Érvelések:
1.:Arrol hogy Kyorakunak mekkora a tényleges ereje nem tudunk semmit, csupáncsak azt hogy a kardnak fantasztikus képessége van amit ha a kard is ugyakarja kiváloan ki tud használni.

2.:Sem Kyoraku, sema vaizardok nem használtak eddig bankait, és itt a vaizardokon van a hangsuly mert még nemtudni hogy bankai+maszk náluk mekkora ugrást eredményezhet. (Ichi nem jo ellenpélda a vaizard multja csak hetekben mérhetö!)

3.:A Vaizárdok között is oriási erökülömbség lehet mert van aki 3percet bir maszkal van aki meg több mint 10 órát(márha Kubo nemvezet félre minket hamis infokkal)

Egyébként nekem Stark viselkedése nagyon furcsa, egy pillanatra még az is átfutott az agyamon hogy meg akar halni be legalábbis az hogy nem akar gyözni!
Mert ha számitásba vesszük az eddig mutatott képességeit akkor egyértelmüen látszik hogy távolsági de minimum középtávolsági harcban a legjobb, ennek fényében nemértem mért megy bele a számára elönytelen közelharcba?!

« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 06:14:18 írta cyberwolf21 » Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5282 Dátum: 09 szep 20, 09:24:31 »

Cyberwolf- A Vaizárdok , igen erősek, de amit eddig láthattunk tőlük shikai alakban...nemvolt meggyőző. Amíg Kyouraku shikai, amikor a kardja is akar játszani...kicsit nagyon tápos, és hát igen a Shinigamik között is kell lenni vkinek, aki legyen űber táp , persze Yama-bán kívűl! Azért, h nézne már ki , h az espádák minden shinigamit letudnának győzni? Gondolkozik Am Kubo  nem rajzolt reitasut a top 3-as espádáknak--amíg Ulginak 2 képig csak a reitasuját láthattuk! Gondolkozik  Am gondolom Love bankai, még nagyobb zúzó fegyver, Rosenak meg  mágiás.talán távolsági vmi.Nevet
Ja és Stark azért nem tudott messzeb menni, mert Kyouraku folyton támadta...és ő nem lassú. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 09:25:38 írta RoB » Naplózva
kagura
Akadémiai tanuló
*

macskag

« Válasz #5283 Dátum: 09 szep 20, 14:26:16 »

A legutóbbi manga résznek a végén át kellett gondolnom mibajom van és... nekem ez most hirtelen kevésbbé szimpatikussá tette Kyourakut pedig kedvelem  smirksweat

nem tudom miért, talán az hogy megvárta amig vaizardok lekötik Starkot aztán meg hirtelen visszatoppan ( pedig tehette volna előbb is ), de akkor is hátulról nyit... ezt nem tudom miért kellett Kubonak úgyértem, ok hogy laza meg lusta meg piás meg bénán hízeleg ( = szimpatikus? Nevet ) de amíg itt midnenki megegyezett előre hogy ő lesz az aki hátbaszúrja Startkot én azért drukkoltam hogy ne... mert számomra az nem ő lenne  Szomorú

aztán lehet h nincs igazam majd megkérdezem ashtit és gyalogbagolyt ^^"

ennél a csatánál is, másiknál is de még pár korábbinál is azt éreztem hogy lassan végképp nem tudom miért őő... kell... a shinigamiknak drukkolnom ( nyilván nem kell de vhol mégis o.O ). nekik drukkoltam de fogytak, fogytak a szivecskék a neveik mellől

... végig benne volt de nekem 4-5 résszel ezelőtt újra utolérte a Bleachet ez a Gundam/shounen-fight hatás ami még a legelején volt. már nem lehet egy oldalt választani, hanem így összeválogatnék pár shinigamit, vaizardot és még espadat is h kik tetszenek aztán csinálnék nekik egy új frakciót ( mondjuk Kisuke+Yoruichi vezetéssel ) akiknek elege van az Aizen-Yama tengelyből mint pl nekem, és fellázadnak Nevet ( kicsit ismerős az érzés ugye elején pont ez történik, de mert most nincs semmi oka shinigamiknak elégedetlenkedni, úgyértem se Rukiát se Himét nem akarják épp kivégezni a saját oldalán Nyelvesít... most nem lesz lázadás, új frakció hanem marad a feszültség )

Kubo ezt is direkt csinálja, a "szimpatikus espadanak drukkolni" szivatással tud már csak tragédiát is tenni az egész bleachbe mert főszereplők itt egyszerűen n e m halnak meg

khm. szal hajrá Stark+Lily mert Kyouraku nyerni úgyis nyerni fog, de legalább ez ne azt jelentse hogy kinyírja őket mint vmi hatodrangú hollowokat.
Naplózva

anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan )
nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem.
asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_*
amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5284 Dátum: 09 szep 20, 14:39:02 »

Hát jah, Kyouraku tette nekem se volt vmi szimpatikus, megvárja míg a vizardok lekötik aztán hátulrol letámadja Starkékat...habár nekem sose volt túl szimpi, nekem ez a piálása meg lazasága vhogy ilyen fanservice karivá teszi amiket nem igazán csípek, pont ezért nem kedvelem Yorut meg Kisukét se annyira, de egyik mangába se jönnek be az ilyen fanservice arcok(leszámítva Sasukét habár ő más tészta...nahmeg Roy FMA-bol de ő annyira fanservice hogy annak már nem lehet ellenálnixDD)

Az animét megnézve legalább azt letudtam vonni h. haladnak, -1 zanpi ismétxD
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5285 Dátum: 09 szep 20, 15:17:51 »

Én nekem már tökéletesen mindegy hogy hogyan egynesen vagy görbén a lényeg az hogy Kyouraku ismét harcol. De valóban igazatok van nem volt túlságosan egyenes lépés tőle de azt hiszem illika  jelleméhez ez a fajta támadásmód várható volt tőle. De ne felejtsük el hogy Stak is megkísérelte hátba lőni... S most szemtől szemben harcolnak mert a következő részben szerintem jön a Stark visszatámadása. De valóban nem kellett volna Kyourakunak engednie hogy a Vaizardok kifárasszák Starkot és utána hátulról rávetni magát... Viszont azt hiszem ha kezdettől fogva szemtől eszmben harcol akkor nem nyer Kyouraku Stark ellen... Ez kiderült már előtte is. Ha Ukitake nem jön Kyouraku már nem is lenne, s mivel Kyouraku okos pontosan tudja hogy nincs túl sok esélye talán ezért is üzemelődött be  akardja játék üzemmódra... Másrészt ebben is látszik hogy a naiv becsületes a ferrségre már-már szőrszálhasogatóan ügyelő Ukitake miért is Kyourakuval alkot páratlan párost...Pontosan az ellentétjei egymásnak...
Szóval én Kyourakutól ezta  lépést simán el tudtam képzelni, és mivel elvakult shinigami drukker avgyok és állandóan azt látom h.a  shinigamik hanyagolva vannak örülök neki h. azért mégis csak valakika  shinigamik... Mert habár a harc kezdet nem volt tisztességes szerintem a folytatással nem volt baj, másrészt osztom Don Davido nézetét szerintem Kyouraku meg fogja menteni végsősoron Starkot. Legalábbis remélem, mivel nagyon megkedveltem a Primerát is és nem tetszenne ha Starknak és Lilynek komolyabb baja esne... ,ásrészt Kyouraku jellemében azért az is benne van hogy habár nem veti meg a tisztességtelen utakat (mert azok könnyebben járhatóak) de nem véletlenül kapitány Kyouraku: egyrészt most megmutatta hogy tud harcolni másrészt eddig még a maga eljárárásmódjában a saját maga által elképzelt igazságot akarta megvalósítani. (Annak idején csúnya módón elárulták Yamát is mert úgy gondolták h. Rukia ártatlan és azt kell mondanom Kyouraku akkor sem volt túl tisztességes mivel ott álldogált aztán hirelen átállt Ukitake oldalára...). Egyébként én azért csalódtam Kyourakuban mert lustasága (meg állandó alkoholizálása) miatt nem vitte olyan sokra amilyen sokra vihette volna. Ő lehetne főkapitány is mert meg van hozzáa  tudása meg az esze meg az ereje, ő volt az egytelen akinek az árulás éjjelén vmi nem stimmelt a látott Aizennel, csak lusta volt utána járni...
Hogy fanservice kari? Lehet... Én akkor is bírom... Úgy mint Royt az FMAból mert ő is annyira fanservice hogy már kedvenc. Bár mondjuk nem vagyok Kyouraku fan csak bíroma  stílusát... 

Azzal egyetértek h. Kubo kezd kifogyni az ötletekből. Ez hogy Kyouraku kardja nem akar harcolni avgyis csak akkor harcol ha kedve van...Hát igen kicsit erőltetett s nem hinném h. kimentené abból h. miért is támadt hátulról. Másrészt tényleg aza  Bleachban tényleg szívatjáka  rajongókat mert szegény Espadák szimpatikusak és sajna mindet legyőzik pedig erősek... És Kyourakunál most Bankai lett volna a jó megoldás!!!!Mert valóban Stark legyőzéshez ez a minimum...

Ehyébként a következő tengely már meg van. Sztem a élegjobb az lenne ha Shinji lenne a főkapitány és egy új írányvonalat teremtene. Habár én shinigamikat kedvelem a legjobban azt hiszem a Soul Society nagyon rosszul müködik és nem ártana egy kis frissülés a vezetőségbe...Főleg Yamát váltanám le...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 15:30:15 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #5286 Dátum: 09 szep 20, 16:39:34 »

Harcban nincs tisztességes vagy tisztességtelen.  Egyszerűen olyan a képesség és nem figyelt Starrk ,mert épp levolt kötve. Más lehet reflexből védte volna ezt itt. Minden nézőpont kérdése ennyi van. Ha van egy lehetőség miért ne tenné meg? Más hibáját használta ki. Leegedte a védelmét Starrk. Kyoraku tipikusan az aki egy baromnak állítja be magát tisztára ,mint Uraharanál van ez a bohóckodó feeling. Úgy érzem nem véletlen van ez a látszat nem is érdeklik dolgok ,de azért nem piás állat. Álca gyerekek. Mosolyog
Most megmutatta ,hogy ő is tud gyilkoló gép lenni. Felül kell emelkedni ezeken a tisztességes ,nem tisztességes dolgokon. Egy kapitány naná ,hogy a célt nézi és az az erkölcsösség ,ebben a harcban akadály.
Őt is hátba lőtte Starrk ,mikor nem figyelt.  Ne feledjük már ezek tuti nem Vasto Lordok hiába primera. Benne  volt a pakliban ,hogy veszít és ,mint tudjuk ő csak gyalog egy nagy játszmában. (Aizen szemszögéből)

Ki a kemény témához: Hachi pl kard nélkül leverte Soial Barragant ,azért ez nem semmi. Ez a kettő meg ennyitől nem dőlt ki és nem lett volna ott végső csapás Starrk részéről. A shikaiuk az ami ,de nekik sem gondolom egy shikai technikájuk van. Nézve azt ,hogy erősebb shinigamik értem itt a kapitányok egy részét több speciális shikai képességgel is bírnak meg bankaial. Hitsugaya is mennyit elsütött már.
A farkasok szivatósak voltak ,de ez még ez csak megizzasztotta őket.

Ja Starrk megmentése még 1 chapter min és utánna meg vagy Hitsu,Lisa,,Hiyori vs Hali (3-4 chapter minimum) vagy Tousen meg a két shinigamink (min 5-6 ) vagy mixelve. Ezenkivűl ott a WW és a Aizen -Shinji meg az Ichimaru állok és röhögök szállja.
Van ,mind két félben még tartalék. Még nem is említettem HM-et meg Isshinéket meg a Royal Guardot.  Azért haladhatna már.

Szerintem ez illet Kyorakuhoz ez az igazi shinigami és nem a piás állat. Nevet
Starrkot persze sajnálom ,de ha megmentéséhez ez kell legyen hát.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 16:55:50 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5287 Dátum: 09 szep 20, 16:47:47 »

Igazad van de attól még meglehet ez alapján itélni h. itt elég sunyi módon állt hozzá a dologhoz, én személy szerint vmi olyasmit vártam volna tőle h. elkezd tapsolni Starkék mögött így felhívja magára a figyelmet, elmondja hogy szép kis attackot csinált és bemutatja a kis árnyékos trükkjét...vhogy nekem ez Kyourakusabbnak tűnt volna mint ez a hátbadöfés, nekem az szűrödött le h. evel akart mindenkit húzni Kubo 1 hétig ugyebár az utolsó kép miatt, annyira volt ez jó...mint amikor Ishida már szinte Mayuri haverja lett Hm-ben, félredobva azon karakterek személyiségét eszköz csinál belőlük h. úgy vigye tovább a sztorit.
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #5288 Dátum: 09 szep 20, 17:23:02 »

Nem tudom, hogy igazából miért lepődtök meg még akármin. A Bleach egy végtelenül repetitív manga/anime, amiben minden fight ugyanúgy játszódik le mindegy, hogy mik az erőkülönbségek. A jófiú menőn bekúszik a képbe, elkezdődik a harc nyom valami erős dolgot amitől az ellen beszar egy darabig majd az ellen odasóz neki egy keményet amitől majdnem kinyúlik a jó, aztán a jó végül valahonnan tökre mondvacsináltan földöntúli erőt kap és leveri a gonoszt. Plusz kapunk Kubo-tól most espadakról 1-1 flashbacket idedobva nekünk mint a kutyáknak, hogy nesze bazzeg sajnáljad.
Ishida meg Mayuri esetén sem kell csodálkozni. Az eddig is egy érzelemmel rendelkező karik elvesznek a sűrűben, még a főszereplők is, aztán már csak arra jók, hogy új cool képességekkel kápráztassanak el minket. Nem kell keresni semmiféle mélységet a Bleach karaktereinek személyiségében mert vagy nincs személyiségük vagy egy sémás kiforratlan nulla, amit pár száz szám után el is vesztenek. Az meg kifejezetten szánalmas, hogy az espadak a kapitányok/egyéb shinigamik klónjai, egyszerűen totálisan gyér fantáziáról árulkodik. Most meghal Starrk a kövi számban, aztán Hali aztán jönnek a többiek, ugyanúgy mint a Soul Societys arc-tól kezdődően folyamatosan.
Én kifejezetten azért olvasom már csak a Bleach mangát, mert ha már itt járok, akkor látni akarom a végét, meg vannak benne cool képességek. Meg tudni szeretném végre 300 szám után, hogy mi Aizen motivációja, mert arról még nem mutatott Kubo nekünk semmit (ja hogy nem elég, hogy nagyon okos és nagyon szemét?  Hmm? Még motivációt is szeretnék a tettei mögé? Pföjj )
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5289 Dátum: 09 szep 20, 19:33:59 »

Aizen motivációját keresed, nézd meg amikor lelép Soul Societyből. Ott kijelenti hogy gyakorlatilag ő akar lenni Isten. Nincs komplexusa, áhhh. Meg ismerős is vhonnan.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5290 Dátum: 09 szep 20, 20:36:43 »

Amikor megláttam, hogy valaki hátulról megtámadja Stark-ot, először kizártam Kyouraku-t. Én is úgy gondoltam, hogy ez nem az ő stílusa (nekem már akkor nagyon szimpi volt, mikor Sado-t kellett megállítania Nevet), de ha jobban végiggondoljuk, azért Stark is hátulról kínálta meg őt a cero-val, talán ettől bepöccent egy kicsit. Főleg azután, hogy a másik kis genya majdnem kibelezte a legjobb barátját. Ráadásul Stark árnyékából jött elő, amit ugye nem nagyon lehetett volna kivitelezni úgy, hogy "Figyu, itt vagyok mögötted, fordítsd már erre a képes feledet, hogy ne a hátad mögül kelljen rádtámadnom!". Nem díjazom az ilyen megmozdulásokat, de valahol érthető volna, ha ebben a harcban már minden kapitány túllépne azon, hogy ragaszkodjon a fair küzdelemhez. Kivéve Ukitake - ha egyszer összekaparja magát -, mert az ő személyisége szerintem kizárja az ilyen húzásokat. Mindenesetre a két taicho nagyon jó páros, jó volna már egyszer látni, ahogy együtt harcolnak. Kubo megmutathatná végre, hogy mi a tosz van a sérültekkel!
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 20:42:20 írta gyalogbagoly » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5291 Dátum: 09 szep 20, 20:59:12 »

Én akkor kapnék röhögő görcsöt ha Ukitake feltápászkodna és odamenne Kyourakuhoz hogy ez így nem volt fair....De nem kell félnem Ukitake jégre van rakva most 60-70 vagy több száz rész erejéig.... Sír Sír Viszont még Lisa-chan megmondhatja nekia magáét (jól segbe rúgva hátulról h. a barátja mellett landoljon akinek mostanság a sorsa nem igazán érdekli...Jó persze a csata fontosabb mint az erkölcs mega barátok...na de akkor is)

De mondjuk én meg lennék Aizen múltjának és pontos motívációjának megmuatatása nélkül is végsősoron, mert Isten akar lenni azt annyi végülis ezzel mindent megmagyarázott. Jobban érdekelne Gin háttere. Benne sokkal több van mint Aizenben.Főleg h. a Pendelumos részek tulképpen róla meg Shinjiről szólt meg Uraharáról és plusszbana  többi Vaizardról...

Illetve azon gondolkodtam még hogy szerintetek Hiyori meg Shinji mióta ismerhetik egymást? Ugyanolyan tájszólásban beszélnek és azon gondolkodtam h. mi van ha ők egy kerületben nőttek fel és azért meri Hiyori olyan bátran osztogatni neki az észt állandóan...Legalábbis anno amikor Shinji kapitány és ő hadnagy volt.

« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 21:05:03 írta asthi » Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5292 Dátum: 09 szep 21, 16:25:11 »

Tnap elalvás előtt, bevillant 1 kép: WW leveri Kensei-t és hadnagyát, és ő is készül afféle végső csapást bevinni, de Ukitake megállítja és "Mostantól én vagyok az ellenfeled arrancar!" Ezek a képek nagyon ütnének, és amoan shinigami revange jönne ki az egészből! Mert hát starkot is átszúrták, de no problem. Így lehet ez Ukitakénél is!
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #5293 Dátum: 09 szep 21, 21:29:10 »

Sztem sajna Ukitakénél bizony problem...Bár igezed lenne... De ahhoz egy olyan bankaira lett volna szükség ami tényleg képes a sebeket regenerálni, csak hát ha ilyen is lenne Ukitake Bankaija akkor sme volt ideje előhívni... Elmebeteg pillanatomban az jutott eszembe h. milyen lenne már ha egy nagy fakoporsó lenne Ukiatke Bankaija, de olyan hiperkényelmes amiben esetlegesen aludi is lehet sőt pontosan aláhelyezkedett volna s a pihe puha belsejébe zuhant volna... Ez fogalmam sincs honnan jött..... smirksweat smirksweat smirksweat
Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #5294 Dátum: 09 szep 22, 01:30:25 »

asthi - Huhh, ez állati morbid! WTF? (Bagoly vinnyogva lefordult a székről, béke poraira.) Nevet Szeeegény Ukitake, már koporsót rendelnél neki? Igaz, ha jobban meggondolom, egyszer már a temetését is láthattuk. Nevet Nevet Fura, hogy mikor magához tért, fel sem tűnt neki, hogy a gügye emberei mit ügyködtek körülötte. Gondolkozik Nevet
Ha nézi valaki hétfőnként a dupla részeket (most éppen a bounto-s - talán így kell írni - filler megy), ma volt az, amikor Ukitake és Kyouraku a könyvtárban keresgélnek. Érdemes szinkronosan is megnézni, mert nekem jobban tetszett, mint feliratosan. Mindkét kapitánynak nagyon jó hangja van.
asthi - Az jutott az eszembe, hogy mikor Ukitake kiosztotta Lilinette-t, azért feltűnt, hogy neki is rendesen a helyén van az ego-ja. Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 22, 01:32:31 írta gyalogbagoly » Naplózva
Oldalak: 1 ... 351 352 [353] 354 355 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins