Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #5085 Dátum: 09 aug 29, 19:12:20 » |
|
Na a lényeg Aizenék már jóval előtte készítették elő a terepet és ez magyarázza ezt a szemüveges dolgot. Óhohó király és? Adjuchas volt ,mert nem volt emberi az eredeti alakja csak egy csontváz volt. A Vasto Lordok sokkal magasabb szinten vannak. Lehet még belépő csak nem bizta ,hogy Aizen oldalán. Egyébként lehet nagyon kemények lesznek és kisszámba. Spec én valami Ichigo szövetségesként szeretném őket vagy Aizen ellenes félként. Ichimarut és Tousent sem manipulálta szerintem. Tousen a Justice=igazság elve miatt ,ment oda és utánna alárendelt lett. Ichimaruról meg nem tudni az igazi erejét és okait. Az nem a rituálé volt amit Barragan látott csak egyszerűen ránézett a kardra ami alapállapotban volt vagy nem?! Ja de jó van látta. Birom ,hogy azt mondja nála nincs hatalmasabb. Semmit sem tud. Remélem Aizen is valahogy így fog végetérni ,mint Barragan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 29, 19:22:06 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #5086 Dátum: 09 aug 29, 19:13:29 » |
|
DE Ulgiról meg barranganról nem esett szó, h VL!És ha megnézed Yammit aki a 0. espada nah ő mekkora benga állat már! Szal ő csak adjuchas! Max. WW Vasto Lord. DE mekkora lenne már ha Aizen nagyban magyaráz és 1x csak 1 kéz megy át a gyomrán és tádám megérkeztek a VL-ek! Ha Stark...stb...VL lenne akkor mi lenne a manga további részeiben? Mert akkor Kubo lelőtte a poént és nem is oan táposak azért! ( jó erősek meg minde de nah én 1 VL-től sokkal többet várok el kb. oan Ulgi elleni Ichigo szintüt! És ezt Kubo yilván azért csinálta, h majd Ichi ezzel az erővel lesz egyenrangú a Vl-ekkel! Mint régen Grimm ellen a Hollow maszkkal!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 29, 19:17:37 írta Senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
YonkiY
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5087 Dátum: 09 aug 29, 20:50:37 » |
|
"De tán egy kicsit megijedtem Aizen csakis a shikaiját használva isszónyúan erős..." Aizen-ról annyit mondok hogy nem nem csak shikaijal kemény jó lehet nem olyan látványosan harcol de hatásos... (Egyébként Komamurát erőfeszítések nélkül legyőzte) Akinek esélye lenne ellene az szerintem csakis Genryusai lehet...(kapitányok közül) Habár annyira ezt nem értem én se Aizen nagyon erős de lehet hogy van határa a befolyásolásának? Hiszen már ott megölhetett volna mindenkit de lehet hogy van dolog amit ő nem bír egyedül leverni?
|
|
|
Naplózva
|
"A szépség belülről fakadd" Hasfelmetszőjack
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #5088 Dátum: 09 aug 29, 23:12:40 » |
|
Én WW-ről már szeretném tudni, hogy micsoda/kicsoda... Egyedül az ő születését láttuk, a saját nevén kívül egy értelmes szót még nem nyögött ki, de Uraharát is sikerült majdnem meglepnie, Ukitakéról nem is beszélve... Sztem vele még nagyon lesz valami...(hű, ez de értelmes mondatXD) Hogy pont VL lenne? Akkor értelmi szinten a VL-ek szégyene, de na Bár Tousen szerint a kiáltásainak igazi jelentése van... én nem kérdőjelezem meg, biztos úgy van, csak nekem van botfülem hozzá Aizen... már annyiszor elmondtam, magam ismétlem... Aizentől besza-behuXD Egy meg nem érdemelten piszkosul erős görcs... Vajon neki megtudunk valami háttértörténet-félét? Csak vannak neki is indokai... Mármint a világuralmon kívül, perszeXD Hogy a most következő harcokban ki villant majd Bankait, ki nem, ki éli túl, ki nem, és hogy egyszer előmásznak-e a VL-ek... tippelni sem tudok/merek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5089 Dátum: 09 aug 30, 12:47:04 » |
|
Az nem a rituálé volt amit Barragan látott csak egyszerűen ránézett a kardra ami alapállapotban volt vagy nem?! Ja de jó van látta.
Ha észrevetted Aizen megmutatta neki a kardját és kimondta a nevét rejtetten amikor Barrangan a fegyverre figyelt. Így belevitte az illúzióba, ám hogy az illúzió mi volt, azt én sem értem..
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #5090 Dátum: 09 aug 30, 13:50:30 » |
|
Időközben rájöttem ,de azért kössz. ^^ Hát szerintem nagyon fura volt. Barragan nem volt semmi mikor mondta nincs más világ ő az isten. Ha tudott volna a shinigami királyról...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 30, 14:04:12 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5091 Dátum: 09 aug 30, 14:18:00 » |
|
Én jobban örültem volna, ha a csontváz egy nyikkanás nélkül feldobja a talpát. Ő valahogy soha nem volt valami érdekes. Rühelltem, de ennyi. Azt eddig is tudtuk, hogy Aizen erős, már megmutatta, hogy a kardját sem kell használnia ahhoz, hogy legyakjon valakit - bár ez a mostani kis bemutató azért elég ijesztő volt. Ebben a fejezetben egyedül az tetszett, hogy Stark megmozdul végre. Kár, hogy arra még várhatunk egy hetet. Nikolka17 - Hogy Aizentől besza-behu? Hát ez kééész!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5092 Dátum: 09 aug 30, 17:22:12 » |
|
Reménykedtem h Hc-nek van saját királya, úgy mint sereteinak....... talán Baragan kis király volt Újra belegondolva annyira mégsem lett érthetőbb a neliel és nnoitora visszaemlkézés , mert a "szemüveges" Aizennek soha nem volt Hógolyója , azt csak seretei után szerezte meg, akkor meg h alakította át őket, és tudjuk h nem Vl-ek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #5093 Dátum: 09 aug 30, 17:39:52 » |
|
Ők a régi gárda tagjai. (Napóleon régi gárdája nyomán) A lényeg az ,hogy Aizen szolgálatában már álltak előtte is Arrancarok a régi Espadak. Akiket tudunk: 107-es valójában volt 7-es espada (mivel megtoldották két számmal ez a lefokozás jele és megkülönbözteti őket) Gantenbainne Mosqueda, 103-as valójában volt 3-as espada Dordonii Alessandro Del Socacchio, 105-ös régen 5-ös Cirucci Thunderwitch, és még Nelliel Tu Oderschvank aki a 3-as volt (nem régen a 5-össel való ügye előtt) és a régebbiek közül csak ő volt elég erős ,hogy benn maradjon az espadak között(ezt már nagy lefokozások korszakára értem). Az a tippem ő valahol följebb lehetett ,mert Dordiniii is hármas és valszeg abban az időben voltak együtt Aizen alatt. Ők akkor lettek kirugva mikor erősebbeket csinált (?),talált Aizen és már nem volt rájuk szüksége Espadaként. A VL keresés kicsit magkavarja az egészet ,mert akkor már viszont szerintem, a pivaron espadak le voltak fokozva és Nel már Nnoitra-val volt párban. Aki tudjuk ,hogy az újabbak(espadak) közül van. + Elméletileg nuku hogolyó hacsak nincs neki más képessége is amivel arrancarokat csinál. Tehát ezért nem értem ,hogy van itt. Nem stimmel. Nem áll össze az egész. Meg még a 103-as visszaemlékezésében az új espadak akik helyettük jöttek Szayelék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 30, 17:47:29 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5094 Dátum: 09 aug 31, 11:39:01 » |
|
Ki tudja lehet h. nem kellett ahhoza hógólyó h. Arrancarrá váljanak azt képesek voltak maguktól is megtenni (Grimmjownál sincs h. bármit tett volna Aizen vele) viszont Noitra elvileg kapott tőle még erőt de az már csak plussz erő volt akkor már emberi alakban volt szóval egyedül választotta szét az erejét ő is... Szóval sztem a Hógólyó csak ahhoz kellett h. mivel Aizen nem találta a VLket maga is létrehozhasson egy VLt mivel annélkül esélye sincs megverni SSt és a Vaizardokat... (De h. lehet hogy a feltételezett VLt már lerúgták...) Na mindegy én ezt az elméletet állítottam fel. (Arrancarrá váláshoz nem kell Hogólyó így Nel és Nnoitra vígan lehettek 100 évvel ezelőtt azok de a VLekhez kell és ezért lopta el Kisukétől, biztos nem volt már más választása mert sztem szívesen megtámadta volna belülről az SSt csak ehhez VL nélkül gyenge volt így kénytelen volt átköltözni...) Jah és Barrangan véleményem szerint csak azona területen lehetett király vagyis azt képzelhette magáról mivel a közelében nem volt senki aki erősebb lett volna (de mind Stark minda VLek (akik ügy ki tudja hol vannak) erősebbek nála szóval sztema csontváz kicsit el volt szállva magától de azért sajnálom mert végig illúzióban volt. Hát Hirakonak nem lesz könnyű dolga nagyon nem...Mert sajnos Aizent valszeg nem kaszabolni kell hanem átlátni rajta... Jah és kiváncsi leszek Stark miért szolgálja Aizent...Igaz eddig (azt hiszem) 2 Espadánál derült ez ki...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 31, 11:42:28 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5095 Dátum: 09 aug 31, 12:07:17 » |
|
Lehet ha a hollovok hollowot esznek akkor Menosok lesznek és így tovább fejlödnek. Ha meg shinigamit esznek akkor arancárok lesznek. A hyogoku csak csak leegyszerűsiti.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Demjen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5096 Dátum: 09 aug 31, 12:48:25 » |
|
A Bleach történette nagyon homájos mivel az animében meg a mangábban is utallnak a multre a kezdetre de egyik se fejezi be meghagya a számunkra a gondolkozást én ezzekel a homályokal együt szeretem ezt az Animét és alig várom már a szerdát,hogy jelenjen meg az Anime uj része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #5097 Dátum: 09 aug 31, 12:56:09 » |
|
Adjuchasok képesek Arrancarrá válni ,de csak ha elég erősek hozzá és megvan határozva hány százalékot tudnak a maszkjukból levenni. Vl akik teljesen emberiek lesznek a folyamat végén. A hogolyó azért kellhet igen asthi ,mert lehet ráerősít erre a dologra és még azok is képesek átalakulni a segítségével akik Menos Grandék voltak. Feltúrbozza őket. Viszont a VL-ek maguktól is képesek is erre és nem evéssel jutnak el idáig. Grimmjow is belátta ,hogy sosem lesz így VL pedig ő evett több száz holowot mégsem történt semmi.. Nem akkor lesznek arrancarok hanem ha lepecsételik a régi alakjukat a kardjukba. Shinigamit azért esznek hollowok! arrancarok már nem ,mert nagy a spirutuális értékük. Ja és egy hiba mindig van nem a mostani emberi alakjukat,régi alakjukat kell nézni ,hanem ,hogy pl mekkora a maszktöredékük és mennyire voltak emberiek azelőtt. Vl-eknél szerintem 3 alak lehet maszk nélküli-maszkos/maszktöredékes-régi alak ,de szerintem ez máshogy van ,mint a Adjuchasoknál nem vállnak teljessen hollow szerűvé jó példa Ulq aki emberi maradt 2. szinten is Ez erőben olyan ,mint a shinigamiknál a alap kard-shikai-bankai.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 31, 13:04:03 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
ekustas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5098 Dátum: 09 szep 01, 00:32:38 » |
|
Jujj de szeretem Épp Bleaches puzzle-t rakok, mi ki fog kerülni a falamra *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5099 Dátum: 09 szep 01, 20:28:16 » |
|
Fuh megnéztem az új előzetest jó rész lesz a holnapi...(RAWban nem nézem meg mert idegesít h. egy kukkot nem értek..) viszont vhogyan előkerült a Shikai formájú Zabimaru Renji kezébe így két shikai formájú Zabimaru harcol egymás ellen S már nagyban megy sztema Muramusa vs. Ichi harc is... Lehet h. nem elsz ez olyan hosszú filler... Csak könyörgöm mutassanak néhány kockát arról amikor Ukitake és Kyourakua a saját karjával beszélget/ harcol...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|