uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4320 Dátum: 09 júl 13, 16:29:06 » |
|
Egész pontosan 1 hónapig gyakorolt a vaizardokkal. Aztán elméletileg 5 hónapnak kellett eltelnie HM-ben mivel aztmondták az edzések ellőtt hogy félév múlva lesz a fő csata nem?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4321 Dátum: 09 júl 13, 16:33:34 » |
|
Igen de aizen megsürgete,viszont yamma bá úgy tolja a témát,hogy nem lehet átverni a tagot,szal aizen hiába sprintelt volna a király kulcsáért,vagy mi kell neki!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 13, 16:49:54 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4322 Dátum: 09 júl 13, 16:43:14 » |
|
Den te közismert Hiyori fan vagy így nem vitázok Ichigo visszafogja a hollowját, mert fél hogy ha átveszi a hatalmat felette akkor bántja a barátait, ld. Ishida! Viszont mivel nem láttuk a Vaizardok valódi erejét, ezért csak feltételezem, hogy erősebb náluk! Szerintem ezt Shinji tudja is, nem ok nélkül teperték le mind a 7en! Idézek egy mondatot Hiyori-Ichigo edzésröl hogy ne legyek elfogultnak bélyegezve, fejezet és oldalszámmal együtt 225-7 "If I finish you on the first attack, thad'd be the end!" Valamint említhetném még hogy a vizardok egy szál kardal, maszk nélkül püfölték a teljesen hollowizált és bankai kardot használó Ichigot úgy hogy közben visszafogták magukat hiszen nem ölhették meg...vagy mondjuk azt hogy Shinji többször is elmondja miszerint Ichigo edzése időpocsékolásnak tűnik és nincs is tehetsége hozzá szoval nemhiszem hogy erősebbnek tartaná maguknál...mert nagyon nem az Ez igaz, de nem gondolod hogy nagyon lenézed szegény Ichit ? Azért ha megnézzük a tapasztalatát, és a gyakorlási idejét Shinjiékhez képest, értelmetlen ilyenen vitázni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4323 Dátum: 09 júl 13, 16:44:40 » |
|
Megsürgette? Ezt mikor mondják? Én meg még abban reménykedtem hogy valami idö torzulás vagy mi van a két világ között
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4324 Dátum: 09 júl 13, 19:01:00 » |
|
Én nem becsülöm le Ichit...de ott van például Mashiro aki első alkalomkor 15 óráig tartotta magán a maszkot...nem 100 év gyakorlás után hanem már első próbálkozásra miután legyakta a hollowját...hol van ehez Ichi? Még Lisa is beszólt neki hogy hagyja az egészet a fr*ncba mert ez nagyon nem megy neki...evel még1x mondom nem leírom Ichigot mert sokat fejlődött de akkor is elég nagy abszurum erősebbnek tartani a vizardoknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4325 Dátum: 09 júl 13, 19:03:48 » |
|
Nincs a világok ideje között eltolódás. Az SSt is hirtelen éri az h. Aizen már támad: Ukitake éppen (azt hiszem 138 rész) Orihime és rukia edzését felügyeli amikor hirtelen megindula támadás, hiszen Orihime elrablásával megkezdődnek a későbbre tervezett események...S mondja is Ukitake h. ő azt kívánná ha lenne még idő ahhoz, hogy Orihime erőssé váljon de sajnos nincs...
Ichigo sztem a Vizardok nyomába sem ér VL forma nélkül...Vl formával viszont esetleg... Én azt gondolom jelenleg a Vizardok a legerősebbek...S Ichigo sztem is nagyon tapasztalatlan de ha 100 évvel idősebb lenne már biztos Shinjinél is jobb lenne hiszen nagyon erős a hollowa...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 13, 19:06:59 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4326 Dátum: 09 júl 13, 19:04:22 » |
|
Volt olyan filler amikor Byakuya Kenpachival harcolt? Mer ezt láttam az egyik amw-ben és szerintem nem összevágás volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4327 Dátum: 09 júl 13, 19:05:31 » |
|
Nem volt olyan...ha jól tudom a Bleach Blade B. 2. trailerében van vmi olyasmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4328 Dátum: 09 júl 13, 19:21:35 » |
|
Az mi, játék mert ez nem annak tünt. Most meg yama vs Hitsut láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4329 Dátum: 09 júl 13, 19:27:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 13, 19:28:07 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4330 Dátum: 09 júl 13, 19:32:34 » |
|
Így van az egy Ps2 game elején egy kis bemutató film ez biztos.
Amúgy amikor azt mondja Shinji hogy Ichigo szövetségesei vagyunk az egy picit olyan mintha Ichigo-t egyen értékűnek értsd egyen rangúnak tarja a Vaizardokkal szóval én azt mondom hogy MOST már nincs akkora különbség köztük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ver
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4331 Dátum: 09 júl 13, 19:34:10 » |
|
Visszautalva Ichigo vs Vaizard vitára, sztem Ichigo még gyengébb náluk, hisz pl. Ichigo mindig a bankaiához folymodik, míg pl Shinji még shikai-t se használ Grimmjow legyőzéséhez. Sajna Ichigo még nagyon zöldfülű
|
|
|
Naplózva
|
"Like always, your fashion sense is hella' lackin'"
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4332 Dátum: 09 júl 13, 19:44:10 » |
|
Den: Ime egy elmélet arrol hogy ki milyen gyorsan tudja teljesen uralni a hollowját: szerintem teljesen logikusnak tünik ha azt feltételezzük hogy egy "gyenge/gyengébb" hollow erejének teljes irányitását gyorsabban lehet abszolválni mint egy bivajerösét (emlitett példák Mashiro-Ichigo), söt vaoszinüleg a tapasztalat is közrejátszik egyeseknél(Shinji), esetleg azt is eltudom képzelni hogy a hirtelen jött rengeteg plussz eröt a tast nehezen tudja csak kezelni amihez idö kell, persze minél magyobb ez az erö annál több idő mire a test hozzászokik. Aszem van realitása mindkét lehetöségnek. Ezzel arra akartam kijukadni hogy ichi(VL-forma nélkül) most még gyengébb a Vaizardoknál de ha teljesen az irányitása alá vonja a hollowja erejét valoszinüleg jóval erösebb lesz náluk.Nexus írta:A filleről annyit hogy még el is mennek nem olyan mint a Narutoban hoy fogom a fejem, és szinte sírok mert már annyira szar. Ebben a részben a legjobb amikor Mizuro sír, és Ichi meg Chad átszakítjáka táblát Nevet Amúgy nem tudja valaki most a filler hány részes lesz kb.?
Egyetértek azzal hogy ez az utolsó filler kimondottan jó volt jol passzolt a sztoryhoz. Ugyanakkor a legpocsékabb filler amit valaha láttam szintén a Bleachhez köthető!(karakuraizer) Ver írta:Tousenben az a legrosszabb, hogy mindig jön ezzel a nagyobb jóért, meg békéért hülyeséggel. Nem tom,h ennyire hülye-e vagy nála így néz ki a világbéke, de engem teljesen kiakaszt ez az álszent duma. Teljes mértékben egyetkel értenem veled. Tousen álszent,kétszinű,gerictelen féreg. Amikor arrol beszél hogy a szemei csak a legkevesebb vérrel járo utat látják, vajon belegondolt már abbahogy edig hány hollowt ölt meg mert szerintem a szám megsem közelítené a Karakurába elpusztuló emberek számát ha netán Aizen terve sikerrel járna. Én még soha nem kivántam ennyire egy szerplő halálát remélem Komamura beleépiti a betonba a bankaiával.Nemtom ki volt aki velvetette hogy Gin talán csak azárt segíti Aizent mert Kyouka suigetsu hatása alatt van ő is, de talán ennek van realitása. + kiváncsi vagyok hogy mi van vele meg Rangikuval mert őt ugynézki képtelen bántani
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 13, 19:53:47 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4333 Dátum: 09 júl 13, 19:48:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Ver
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4334 Dátum: 09 júl 13, 19:54:17 » |
|
Ez a filler nekem is tetszett. Nyugis volt, de mégis érdekes. A Lisa-Kyouraku és a Gin-Rangiku párosok kapcsolatai tényleg érdekesek, kár hogy eddig Kubo nem részletezte túlságosan. Kiváncsi vagyok, h kitér-e még rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Like always, your fashion sense is hella' lackin'"
|
|
|
|