24 nov 24, 01:56:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1765635 alkalommal)
0 Felhasználó és 138 vendég van a témában
Ver
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4290 Dátum: 09 júl 12, 20:53:00 »

Hát nem tom Hiyori mennyire volt erős, de azért Ichigót jól eltángálta amig elő nem jött a hollow énje Pontosan
Nyilván ha csak hadnagy volt, akkor gyengébb volt mint Shinjiék, de lehet h Tousen ellen tudott volna tenni valamit.  Gondolkozik
Naplózva

"Like always, your fashion sense is hella' lackin'"
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4291 Dátum: 09 júl 12, 20:53:28 »

Ashen: Sajnos... de legalább nem egy "nagy terv" dől így össze, hisz úgyse az volt a céljuk... hanem hogy minket szórakoztassanak:)

Szerencsére nem TÚL jelentős a visszaesés...  én megfogadtam, hogy addig nem halok meg, amíg véget nem ér mind a kettő Nevet (erre egy rejtélyes, halálomhoz fűződő dolog miatt volt szükség, így megnyugtattam barátnőimetXD)

Den: Én is bízom Hiyori erejében... ha a kardját és a hollow erejét nem is tudná használni, azzal a rúgással, amit Shinjin és Uraharán eszközölt, simán leterít mindenkit ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 20:54:07 írta Nikolka17 » Naplózva

Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #4292 Dátum: 09 júl 12, 21:06:38 »

Nikol (ha már így megengeded akkor így is szólítalak bár az Izébizé az kicsit túlzás lenne Nevet) Byakuya sztem az egyik legérdekesebb szereplő a számomra. Azt a fajta embert testesíti meg aki kifelé szinte semmilyen érzést nem mutat ugyanakkor belül pont az ellenkezője.
Ha le is szidtok én akkor is azt mondom hogy Byakuya az egyik (a többieket most nem tárgyalom) aki változik/változott a mangaban/animeben és ez főleg Ichigonak köszönhető elsősorban ( mellékesen még azt is megnézném hogy amikor Hisana még élt akkor milyen volt).
Bocs kicsit témán kívüli volt ez a hsz-em.

Az előző oldali "kis háború" kicsit aggasztó volt nem gondoljátok. Hogy ennyi értelmes ember ki tud kelni magából csak azért mert egyikünk (Ritka) leírt egy radikálisabb véleményt pedig első olvasásra is érezhető volt hogy Ritka szereti ezt a mangát (nem mellékesen ha már ő inditotta el ezt a topicot valamikor a múlt században Mosolyog ) de legalább képes objektíven is rátekinteni ezért látja a hibáit is. Ezt sztem többen is így látják és ezek ellenére is szeretjük, olvassuk, nézzük ezt a manga/anime-t remélem ebben már mindenki egyetért.
Össze hasonlítani meg felesleges más mangákkal hisz nem lehet mert mindenki mást másért szeret ez persze egyéniségünkből fakad úgy hogy még 1x mondom, kérem ne küldjünk már el senkit melegebb éghajlatra csak mert leírt egy véleményt. Előre is köszi. Így már magamban is lezártam ja de jó mindenki happy!

Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4293 Dátum: 09 júl 12, 21:18:22 »

Ámen

Én akin még változást észleltem, az Grimmjow volt. A harc végére egészen megértette Ichigot, kvázi megadta magát.
Ott valami valódi döbbenet látszódott az arcán, valami szerintem megmozdult benne
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4294 Dátum: 09 júl 12, 21:21:47 »

Ritka - Őszintén szólva meglep, hogy még olvasod a mangát. Ezek szerint valahol mégis jó lehet - csak mert teljesen úgy állítottad be, hogy sz@r lett az egész, és már nem is érdemes foglalkozni vele.
Senki nem mondta, hogy a Bleach hibátlan. Vannak benne idegesítő dolgok, néha el van húzva (ez nem csak a harcokra igaz), a karakterekről keveset tudunk meg (ha rendesen ki lennének dolgozva, akkor még lassabban haladna a történet), és sorolhatnám még. De jó úgy, ahogy van - és ennyi. Nem kell fikázni.
A Naruto tényleg teljesen más kategória, fölösleges összehasonlítani őket.
Naplózva
Nikol
VIP

« Válasz #4295 Dátum: 09 júl 12, 21:30:30 »

Ichigo Dave: szívemből szóltál... pont ugyanez a véleményem Byakuyáról... olyan furcsa, amikor kimutatja az érzelmeit(naaagyon ritka alkalmakkor) ésrögtön el is rejti, felveszi a maszkját, ami mögé a mindennapokban rejtőzik^^

Ritka: valóban, Grimmjow sokat változott a harc végére, de szerintem ő az egyetlen (legalábbis majdnem), akivel ez megtörténhetett... alapjában véve elég...szabad volt... a büntetéssel nem törődve az emberek világába ment pl. ... így neki volt a legnagyobb esélye, hogy alakulgasson az ellenfele hatására...

Úgy örülök, hogy vége a vitának, de tényleg... nem bírja törékeny lelkem,ha egymásnak esnek az értelmes emberek... Yokatta!
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 21:33:20 írta Nikolka17 » Naplózva

Ritka
*

« Válasz #4296 Dátum: 09 júl 12, 21:35:19 »

Ahogy írtam: korábban írott hozzászólások ihlették az enyémet. Nem csak úgy hasból jött, reagáltam valamire.

Szeretem alapvetően a mangát, annak ellenére, hogy jópár kifogásom is van vele szemben. De ez szerintem érthető, biztos voltatok már így egy-két dologgal. Igazából meglepődtem, hogy ekkora felhajtást kavart a dolog...pláne, hogy elviekben ezekkel a hiányosságokkal elmondásotok alapján mindenki tisztában volt. Kb olyan mint a kóla: tudod, hogy egészségtelen, mégis megiszol belőle egy pohárral.

De tessék, az illem úgy kívánja, hogy ha beszéltem a rossz oldaláról, elmondjam azt is, ami tetszik

Ahogy korábban írtam: az alapötlet. Jó, lehetőségekkel teli, ismeretlen, új. Az emberben a párhuzamos világok ábrázolása mindig fokozott érdeklődést vált ki, mindegy, hogy milyen környezetben alkalmazzák azt.
Az egyszerű karakterek lehetnek éppúgy a manga előnyei is, mint hátrányai. Nem kell különösebb erőfeszítés, gondolkodás egy-egy jellem kiismeréséhez, nem érnek kellemetlen meglepetések, kiszámítható. Az egy-egy jellemet megjelenítő karakterek közül pedig mindenki megtalálja a kedvencét igényeire szabva.
a mondanivaló, ha lehet ilyenről beszélni, a mentalitás, amit a főszereplő sugall, a személyes kapcsolatok feltétlen előtérbe helyezése. a feltétlen odaadás a barátokért, az alapvető nyitottság. Bár ez így talán a legtöbb shounen mangára igaz.
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
szannya22
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4297 Dátum: 09 júl 12, 21:36:43 »

Nem mondhatom meg mit tegyetek de azt javaslom hogy ezt itt és most hagyjátok abba, mert ez egy kimeríthetetlen téma és csak veszekedés lesz belőle...
Ez a felvetett Byakuyás téma adott még egy ötletet nekem. Mikor Kurosaki Isshin-ről kiderült hogy halálisten, utána pár résszel volt egy találkája Ishida Ryuuken-nel, aki mikor meglátta a fekete egyenruhában rögtön azt  kérdezte -Visszatért az erőd?
Ezt valahogy nem tudom mire vélni. Azt már tudtam hogy Isshin is halálisten, de azt nem hogy elvesztette az erejét. Ez egyáltalán lehetséges? (Bár a jelek szerint igen.) Tud erről valaki valamit, vagy elkerülte valami a figyelmemet?
Naplózva

Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő)
Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony)
Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus)
Íme, a Kétségek Hozója! (Hold)
Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4298 Dátum: 09 júl 12, 22:10:41 »

Mivel Byakuya teljesen elrejti az érzéseit, vele a kisebb poénok is nagyot ütnek. Pl. mikor Renji a frizurájáról kérdezte, és ő közölte vele, hogy a Senbonzakurával vágja a haját. Nevet
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #4299 Dátum: 09 júl 12, 22:27:46 »

Ritka: Mondjuk az inuyasha is hasonló alapállású, de azt nem szeretem ezt meg igen! ikszdé

szannya: Isshinről azthittem több lesz, de azóta alig hallottam felőle ikszdé
Valszeg az erejét úgy vesztette el, mint anno Rukia az elején...
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #4300 Dátum: 09 júl 12, 22:28:49 »

Byakuya nagy jellem. Mosolyog Én kedvelem az ilyen "nem mutatom ki az érzelmeim de azért nagyon szeretlek" karaktereket Mosolyog. Ichigo után Byakuya a kedvencem, tehát ő a kedvenc kapitányom. Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4301 Dátum: 09 júl 12, 22:42:48 »

Byakuya nekem is nagy kedvenc de persze csak Ukitake után xDxDxD. Imádom az arcát, amikor hidegen néz... S a kedvenc Zanpakuto számomra a Sanbonzakura kezdetektől fogva. Egyszerűen nagyon ki van dolgozva és illik is a szereplőhöz és gyönyörű, mindig lenyügőza  tá,madás és hozzáa  mozdulatok, főleg amikor elengedia  kardot és halkan mondja, hogy Bankai...Ha lenne Zanpakutom én is ilyet szeretnék..  Nevet Nevet Nevet

« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 22:43:53 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Nikol
VIP

« Válasz #4302 Dátum: 09 júl 12, 22:52:07 »

ezeket a pozitív Byakuya-megítéléses hsz-eket olyan jól esik olvasni^^
"Köztünk egy különbség van: a szint!"

Én azt szeretem Byakuya Zanpakutoujában, hogy olyan "nemesien egyszerű" mégis annyira szép:)

óvatosan bánjunk ezzel a "kidolgozott" kifejezéssel, mert még vita lesz belőle, de persze nem vonom kétségbe... Senbonzakura egy külön fogalom^^

Júj, és korábban kérdezte valaki(na haragudj, hogy nem keresem vissza), hogy ki látta azt a képet,ahol chibi-byakuya egy virágba borult cseresznyefát rázogat a "Bankai" szót kiabálva... Hát én... és mikor megláttam, lefordultam a székrőla nevetéstőlXD
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 22:57:35 írta Nikolka17 » Naplózva

Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4303 Dátum: 09 júl 12, 23:05:00 »

Bizony, Senbonzakura nagyon cool Mosolyog Én is imádom mikor mondja: "Ban-kai Senbonzakura Kageyoshi" és beindul a zene, nagyon feelinges Nevet

És nemtudom ki látta már ezt a kis fancomicot, gondoltam belinkelem mert sztem lehet rajta nevetnixDHát igen...Tousen Mosolyog
http://spank-my-pencil.deviantart.com/art/Espada-Show-Chapter-1-128990410
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 23:07:14 írta Den » Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4304 Dátum: 09 júl 12, 23:15:18 »

Jah azta  képet én is láttam, s nagyon tetszett Nevet Nevet Nevet

Na de, ami most eszembe jutott: Hiyorival kapcsolatosan nem tudom hogy mikor vágta meg Tousen? Mert ugye amikor ő elkezd átalakulni, s kérleli Shinjit, hogy engedje el, mert nem kap levegőt, s elkezdődika  holowizáció, akkor még elvileg nem vágta meg Tosen, vagy ha igen akkor már régen, hiszen egy ideje fut Kensei elől. Ez a részlet valahogyan zavaros. Vagy ha valóban úgy lettek Vizardok h. a lélekláncukat vágták el, Hiyorinál nem sikerült rendesen elvágni, így később indult mega  folyamat? Ha viszont tényleg így lenne, akkor Hiyori nem lehetett gyenge már akkor sem: Kensi elől elfutni, amikor állat formában van kard kivonás nélkül, ráadásul amikor Tousen rátámadthatott hátulról nem sikerült olyan rövidre vágnia, vagy rendesen megvágnia, hogy rögtön hollowá váljon, mint pl. Shinji. A zaklatott lelki állapot pedig valószínüleg mindkettőjüknél fenn állt. Hm... Érdekes... Gondolkozik

Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins