cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4035 Dátum: 09 júl 03, 17:26:27 » |
|
az elméletet ha lehet finom hangvételben véleményezzétek
A dupla hsz-ért elnézést nem volt sándékos ezt akár törölheti is Moderátor Sama
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 03, 17:39:44 írta cyberwolf21 »
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4036 Dátum: 09 júl 03, 18:44:59 » |
|
Ha már a Narutót, akkor a Bleacht is folytatom. A Kirás harc nagyon jó, a hangulata 100%-ban átjött. A következő rész is perfekt lett volna csak valami igen böki a csőrömet. Amikor a 69 Taichou megvágja az ellen felét akkor, hát a vére érdekes módon bordó fekete lila fénnyel, ez valami mutáns, éjszaka világít a sötétben? XDD Azt nem értem hogy minek mutogatják ráközelítve a vérfröccsenést, ha tszinezik feketére és lilán világítósra, mert mittom én, ennyi erővel kihagyhatták volna azt a 3 képkockát. Ha jól emlékszem régebben nem olt ilyen. off: Előfordulhat, hogy 2008-2009 környékén hoztak valami törvényt hogy az animékben a vér színe nem lehet piros? Valamint lesz majd olyan dévédé változat kiadva, ahol ezt a részt rendes színezéssel adják? ---- Eről már lehet lekéstem... A nevek biztos a helyükön vannak? Vagy csak én vagyok tájékozatlan hogy nem vágom ki kicsoda? Mármint Risa az gondolom Lisa lenne, Hinamori alatt talán Hiyorit érted, de Rabut végképp nem vágom Rabu az gondolom Love akar lenni.. -- Ki hitte volna, hogy szeretett moderátorunk is Bleaches:D
Nem nézem csak néha, régebben néztem folyamatosan, de a fent leírt ok miatt csak húszasával. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4037 Dátum: 09 júl 03, 19:26:23 » |
|
cyberwolf21: sztem nem rossz elmélet simán elképzelhető, s valóban Ichigo nagyon hasonlít Kaienre,a hogyan azt Ukitakét is megdöbbentette. Pl. nem tudjuk hogy a Shiba család pontosan mi miatt utálja a shinigamikat... S Ichi apjáról meg elég keveset tudunk sejtjük h. Taicho volt s valószínüleg a 10es osztagé, de hogy miért hagyta ott az egészet arról fpgalmunk sincs. Meg amit még észrevettem, hogy a Shiba család időről időre feltűnik a történetben szóval ki tudja... Kár h. Kaien meghalt, Ukitakével olyan jó párost alkottak....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 03, 20:16:01 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4038 Dátum: 09 júl 03, 20:01:39 » |
|
Ganju és a nővére utálta csak a shinigamikat és mert megölták Kaient
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4039 Dátum: 09 júl 03, 20:17:35 » |
|
De én valami olyasmire is emlékszem h. a Ganju nővére már a legelején nem volt oda a gondolattól hogy Kaien shinigami lett....Lehet hogy rosszul emlékszem?
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4040 Dátum: 09 júl 03, 20:37:52 » |
|
A Shiba ház bukása lényegében anyit jelent szerintem hogy megfosztották öket a nemesi cimüktöl, ahoz pedig komoly dolognak kellett történnie, az hogy utálják a shinigamikat nemhiném hogy bün
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4041 Dátum: 09 júl 03, 23:44:55 » |
|
Aki beírta nekem a ch számot amiben mondták Ichit, annak köszönöm. Animében azt mondták, hogy leszívták a reiatsuját... szóval valószínü hogy bannolták SS-ből (lsd Kisuke büntije is az lett volna hogy lecsapolás, pernament ban a való világba) Himéről pedig tudjuk, hogy ha egy része megmarad az embernek, az alapján elvileg vissza tudja állítani a többit. Lásd grimdzsó kezét. "Valóság elutasítása". Ezért nem is értettem, hogy mért mondta azt Ulquiorra, hogy nem lehet Ichit meggyógyitani mivel kicerozta egy részét... ---Szerk ....Rácsodálkozott a 241-es chapterbe ,hogy Ryuken Kurosakinak hívta.. Megjegyezte Isshin ,hogy most hívja így először és milyen fura... Onemangán csak simán Kurosakinak hívta... a hétvégén körülnézek már release után
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 03, 23:53:26 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4042 Dátum: 09 júl 04, 12:06:48 » |
|
Igazából szerintem Ichi frankó maszkja nem más mint ösztön. De amire igazából kíváncsi lennék az hogy a mellkhasán lévő lyuk magától bezárult anélkül hogy Inoue segített volna rajta, és nem hiszem hogy csak szellemi energia lenne.?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4043 Dátum: 09 júl 04, 12:51:19 » |
|
Ott az Shirosaki volt, aki regenerálta, mert ugye eleve lukas volt a mellkasa csak nem a hollow lyuk, hanem Ulqui ceroja! Kiderül úgyis hamarosan, mert most kéne beváltani HM-be, hogy növekedjen a feszültség, mert most mindenki a Vaizard harcot várja, de amíg a Taichok kint harcoltak benn is zajlottak az események, szóval jöhetne Yammi meg Ichi!!
Isshin meg ki lesz majd tárgyalva egyszer a mangában, mert az a szál nagyon csúnyán ott lett hagyva, meg ugye Ryuuken is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #4044 Dátum: 09 júl 04, 13:08:33 » |
|
Dancsa: Az slpepyfanos amiben van sok kivetnivaló.. http://www.mangatoshokan.com/read/bleach/1/241/11 Ryuken:- Kurosaki! Isshin:Oh! -What the.. That`s the firts time you`ve called me that isn`t it? (Mi a fene... Ez az első alkalom ,hogy annak hívtál ,nemde? ) Ezért ,mondom ,hogy nem ez az igazi neve.. Annyit tudni ,hogy kapitány volt. Ne képzeljünk bele semmi 10-es osztagot ,mert nem tudni.. Lehet Shiba ,mert sok dolog stimmel Ichigo-Kaien párhuzam és hasonlóság kinézetre,elvekben.. Ő sem százas ,mint a Shibák és spec nekem az a Grand Fisher elleni elmebeteg vigyor Kūkaku Shibára hasonlított. Kard markolata nagyon hasonlít a Shibák kardjaira ha megnézitek.. Az alakja és a mintázata,a stílus hasonló.. Nem lehetetlen ,sőt nagyon is gyanús az egész nekem.. Kukaku és Ganju sem említette meg a hasonlóságot valamiért ,pedig biztos észrevették... Isshinek egy fém! rangjelzése van a köpenyén kívül, valamiféle lánccal felerősítve a jobb karjára. Sima kapitányoknak ilyen nincs csak köpenye van.. Nagy valószínűséggel ő royal guard ezekből a furcsaságokból kiindulva.. Hadnagyok viselnek még rangjelzést magukon ,de azoknak fából van!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 04, 13:23:02 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4045 Dátum: 09 júl 04, 14:10:47 » |
|
Az előbb belinkel mangarészletben Isshin eléggé hasonlít Ganjura. Viszont ha Shiba, akkor hol az örvény amit a többi Shiba viszont visel?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #4046 Dátum: 09 júl 04, 14:32:20 » |
|
Honnan tudod ,hogy nincs neki? Bárhol lehet.. Tehát nem tudjuk azt se van-e neki vagy nincs. A tetkó semmit sem zár ki egyébként... Lehet lázadó típus..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 04, 14:32:54 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4047 Dátum: 09 júl 04, 16:23:07 » |
|
Hm... Igen én is nagyon sokat gondolkodtama a fémmel odafogott kapitány köpenymaradékon, s most hogy mondjátok tényleg mi van ha ez a 0. osztagosok viselete. S végülis Ichi apja lehetett shinigami kapitány majd előléptetett 0. osztagos hiszen az időbe belefér. Ezenkívül elképzelhető h. valóbana shiba klán tagjai külső és belső jegyek is utalnak erre (kinézet,kardmarkolat, életfelfogás) na meg igen, fura h. Ukitake ott volt megdöbbenve amikor először meglátta Ichit, közben, akiknek igazán fel kellett volna ismernia hasonlóságot azok meg sem jegyezték(Kukaku, Ganju). Mondjuk Kukakuról el tudom képzelni ahogyan Uraharáról és Yourichiről is h. tudják Ichigo eredetét csak nem akarják neki elmondani, hiszen Kukaku Yourichi barátság elég nyílvánvaló. Bár fura mert pl. azt vettem észre h. a Yourichi és Ukitake is tisztelik egymást, csak nem Yourichi ajánlotta Ukitakének Kaient?... Hát mindenesetre Urahara akinek a kezében ezek a szálak összefutnak sohasem volte egy könnyen kiismerhető figura... Még bizonyos megtudunk Ichigoról egyet és mást, s az is biztos hogy ebbena végső csatában a Kurosakiknak még lesz feladatuk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 04, 16:31:12 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4048 Dátum: 09 júl 04, 16:25:48 » |
|
majd amikor lefutnak ezek a fake karakura részek és a HM részek is tutira előkerül a többi megmaradt Vasto lorde és száz h szerepet kapnak a 0. osztagosok is mivel Aizen a királyt akarja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4049 Dátum: 09 júl 04, 18:43:17 » |
|
-Dante--nél a pont... Ez totál elképzelhető... Bár ahoz, hogy Aizen berusholjon oda, ahoz szüksége lenne a kulcsra, amit remélhetőleg nem szerez meg, mert az gáz... Bár eléggé érdekes lenne, hogy Aizen csapata leveri a Gotei 13-at, Ichiéket, Shinjiéket mindenkit. De ha ez megtörténne, akkor előkerülne a Nulladik osztag, és lerendezné a dolgokat. (ha nem kerülnének elő, akkor nem lett volna megemlítve a Turn back the pendulum ch-kban, de ua igaz lehet Isshinre is) Ezenkívül elképzelhető h. valóbana shiba klán tagjai külső és belső jegyek is utalnak erre (kinézet,kardmarkolat, életfelfogás) na meg igen, fura h. Ukitake ott volt megdöbbenve amikor először meglátta Ichit, közben, akiknek igazán fel kellett volna ismernia hasonlóságot azok meg sem jegyezték...
Az animében legalábbis, amikor ott álltak a hídon Rukia börtöne elött, Byaku és Ukitake, és megjelent Ichi, akkor volt egy érdekes szóváltás Ukitake és Byaku között (41. rész): U: Byakuya... who is that? (Byaku.., Ki az? (Ichiröl van szó)) B: No relation. (Nincs kapcsolat) B: At least, not to the man who just flashed througt your mind, my senior. (Legalábbis azzal az emberrel aki az eszedbe jutott...)
Szóval ezt is lehet értelmezni ahogy akarjuk... Don Davido: sleepyfanban is így volt csak félreolvastamXD A lyukbetömődéssel meg nem az volt, hogy mivel annyira átment hollowba, hogy gyors regenerálódása volt? és még valami: Ki az a Shirosaki ??!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|