24 nov 16, 20:36:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754330 alkalommal)
0 Felhasználó és 72 vendég van a témában
Karasu
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #210 Dátum: 07 aug 08, 12:50:34 »

Azért a Bleach-ben is bőven vannak vígjáték elemek. Szerintem egyáltalán nem rosszak ezek a fillerek... legalábbis sokkal jobban tetszenek mint a bountos részek amiken szétuntam a fejem Mosolyog
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
bmate17
Vendég
« Válasz #211 Dátum: 07 aug 08, 17:33:28 »

szerintem meg a bountos részek jobbak mint a mostani fillerek...ott legalább láttad ichigot
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #212 Dátum: 07 aug 08, 20:34:29 »

Igen a bountos reszeknel nem venned eszre hogy ez filler ha nem tudnad hogy az, ezeknel meg leri hogy filler, jah es az ok hogy akad a bleachben poenos resz e nem egymasutan 7szer -.- és nem az egesz resz 1 nagy hülyeség hanem 1 reszen belül egy bizonyos pillanatban van vmi vicces.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #213 Dátum: 07 aug 09, 11:20:58 »

Ízlések és pofonok...hát igazából a Bountos részekre így utólag nagyon haragszom...addig feszegették, hogy Kariya ilyen erőt kap, meg olyat...azt hittem valami nagy csata lesz a végén, erre Ichigo egy vágással kikészíti...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Karasu
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #214 Dátum: 07 aug 09, 13:10:41 »

A bountos cuccosokat végig se néztem. Feladtam úgy a 80-as részeknél... ezek a fillerek meg legalább sokkal szórakoztatóbbak Mosolyog
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Miroku
Vendég
« Válasz #215 Dátum: 07 aug 09, 13:52:03 »

hi tudtok nekem segiteni a anime 101-108 részhez lenne szükségem magyar felriratra de nem találok a  AA-n nincs csak 100 és  109 a következő !
tudtok segiteni ?
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #216 Dátum: 07 aug 09, 17:54:59 »

Tudtommal azokhoz a reszekhez nem készült felirat, kihagytak öket. Szoval sajna elökell venned az angol tudast  ;D.
Es en akkor is azt szajkozom tovabbra is ho felesleges es xar a mostani filler a bountos jobb volt mert volt ertelme, ennek meg még az sincs bar en a bountos-t nem igazan szerettem de nem volt vele bajom.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ritka
*

« Válasz #217 Dátum: 07 aug 10, 16:38:26 »

Lehet, hogy a bopuntosoknak volt értelme, viszont nagyon elszúrták szerintem...ezek legalább szórakoztatóak, igaz, csak rövidtávon...

akkor a mangát 225-től kezdjem, ugye?
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #218 Dátum: 07 aug 10, 19:35:25 »

Nem 225 hanem 228-tol asszem az a legutolso resz az animeben ami még nem filler.
Naplózva

Ritka
*

« Válasz #219 Dátum: 07 aug 11, 08:54:24 »

Értettem mester, akkor 228-tól Nevet és milyen rendszerességgel jönnek ki az újabb manga/anime részek?
Naplózva

bmate17
Vendég
« Válasz #220 Dátum: 07 aug 12, 15:27:20 »

Nyelvesít majdnem ott volt az a 225...a manga hetente jön.ahogy van raw itt megtalálod(narutot is  Mosolyog )

http://www.mangahelpers.com/

találsz ott forditásokat is a raw megjelenése után pár nappal...de ha ki birsz várni kb 4 napot akko várd meg ezt a csoportot

http://www.maximum7.net/

mivel ők pontosabban forditanak...és nagyon ritka mikor HQ-tól rosszabb minőségbe adnak ki mangát
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #221 Dátum: 07 aug 12, 17:23:04 »

Ó, mester, köszönöm szépen a linkeket Nevet
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #222 Dátum: 07 aug 12, 19:44:16 »

Ezeket a linkeket mar egyszer megadtam msn-en ;D, de tök mind1.
Máté akkor te mar ott jarsz a mangaba mint en ? Mosolyog Szal azt akarom mondani ho most akkor te is nan varod a mangat mert ugye ugy lett vége ho ..... odajött és levágta ....ot aki az en kedvencem Szomorú, szal en most teljesen kesz vok, még az is lehet ho leszedem a rawot pedig azt nem szeretem mert nem sokat ertek belöle meg ;D.
Naplózva

bmate17
Vendég
« Válasz #223 Dátum: 07 aug 13, 02:34:24 »

*nincs mit Ritka  kacsint

*jah ott tartok Nevet. de sztem nem hal meg, röhögnék ha ichigo megfogná mind a ketőt és elfutna Nyelvesít. lehet hogy nem birna még1szer átalakulni vaizardá és ha az espada erősebb mint grimmjaw akko megszívja ???.de majd meglátjuk, minden esetre nagyon varom ,biztos tök állat lesz  Nevet

* valamint a mostani filler rész elég jó volt ulquiorra széttör mindenkit a következő részbe >Nevet .csak azok a fránya módositot lelkeket utálom  :idegroncs:minek kellett őket ide is betegyék(még a nem fillerbe is bene voltak :ninjaideg: )
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 13, 02:36:57 írta bmate17 » Naplózva
Ritka
*

« Válasz #224 Dátum: 07 aug 13, 09:56:21 »

Ezeket a linkeket mar egyszer megadtam msn-en ;D, de tök mind1.
Máté akkor te mar ott jarsz a mangaba mint en ? Mosolyog Szal azt akarom mondani ho most akkor te is nan varod a mangat mert ugye ugy lett vége ho ..... odajött és levágta ....ot aki az en kedvencem Szomorú, szal en most teljesen kesz vok, még az is lehet ho leszedem a rawot pedig azt nem szeretem mert nem sokat ertek belöle meg ;D.

Jólvan, bocsi, de nem olvasgatom vissza a beszélgetéseimet Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins