Karasu
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 aug 08, 12:50:34 » |
|
Azért a Bleach-ben is bőven vannak vígjáték elemek. Szerintem egyáltalán nem rosszak ezek a fillerek... legalábbis sokkal jobban tetszenek mint a bountos részek amiken szétuntam a fejem
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 aug 08, 17:33:28 » |
|
szerintem meg a bountos részek jobbak mint a mostani fillerek...ott legalább láttad ichigot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #212 Dátum: 07 aug 08, 20:34:29 » |
|
Igen a bountos reszeknel nem venned eszre hogy ez filler ha nem tudnad hogy az, ezeknel meg leri hogy filler, jah es az ok hogy akad a bleachben poenos resz e nem egymasutan 7szer -.- és nem az egesz resz 1 nagy hülyeség hanem 1 reszen belül egy bizonyos pillanatban van vmi vicces.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 07 aug 09, 11:20:58 » |
|
Ízlések és pofonok...hát igazából a Bountos részekre így utólag nagyon haragszom...addig feszegették, hogy Kariya ilyen erőt kap, meg olyat...azt hittem valami nagy csata lesz a végén, erre Ichigo egy vágással kikészíti...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #214 Dátum: 07 aug 09, 13:10:41 » |
|
A bountos cuccosokat végig se néztem. Feladtam úgy a 80-as részeknél... ezek a fillerek meg legalább sokkal szórakoztatóbbak
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #215 Dátum: 07 aug 09, 13:52:03 » |
|
hi tudtok nekem segiteni a anime 101-108 részhez lenne szükségem magyar felriratra de nem találok a AA-n nincs csak 100 és 109 a következő ! tudtok segiteni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #216 Dátum: 07 aug 09, 17:54:59 » |
|
Tudtommal azokhoz a reszekhez nem készült felirat, kihagytak öket. Szoval sajna elökell venned az angol tudast ;D. Es en akkor is azt szajkozom tovabbra is ho felesleges es xar a mostani filler a bountos jobb volt mert volt ertelme, ennek meg még az sincs bar en a bountos-t nem igazan szerettem de nem volt vele bajom.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 07 aug 10, 16:38:26 » |
|
Lehet, hogy a bopuntosoknak volt értelme, viszont nagyon elszúrták szerintem...ezek legalább szórakoztatóak, igaz, csak rövidtávon...
akkor a mangát 225-től kezdjem, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #218 Dátum: 07 aug 10, 19:35:25 » |
|
Nem 225 hanem 228-tol asszem az a legutolso resz az animeben ami még nem filler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 07 aug 11, 08:54:24 » |
|
Értettem mester, akkor 228-tól és milyen rendszerességgel jönnek ki az újabb manga/anime részek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #220 Dátum: 07 aug 12, 15:27:20 » |
|
majdnem ott volt az a 225...a manga hetente jön.ahogy van raw itt megtalálod(narutot is ) http://www.mangahelpers.com/találsz ott forditásokat is a raw megjelenése után pár nappal...de ha ki birsz várni kb 4 napot akko várd meg ezt a csoportot http://www.maximum7.net/ mivel ők pontosabban forditanak...és nagyon ritka mikor HQ-tól rosszabb minőségbe adnak ki mangát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 07 aug 12, 17:23:04 » |
|
Ó, mester, köszönöm szépen a linkeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #222 Dátum: 07 aug 12, 19:44:16 » |
|
Ezeket a linkeket mar egyszer megadtam msn-en ;D, de tök mind1. Máté akkor te mar ott jarsz a mangaba mint en ? Szal azt akarom mondani ho most akkor te is nan varod a mangat mert ugye ugy lett vége ho ..... odajött és levágta ....ot aki az en kedvencem , szal en most teljesen kesz vok, még az is lehet ho leszedem a rawot pedig azt nem szeretem mert nem sokat ertek belöle meg ;D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #223 Dátum: 07 aug 13, 02:34:24 » |
|
*nincs mit Ritka *jah ott tartok . de sztem nem hal meg, röhögnék ha ichigo megfogná mind a ketőt és elfutna . lehet hogy nem birna még1szer átalakulni vaizardá és ha az espada erősebb mint grimmjaw akko megszívja ???.de majd meglátjuk, minden esetre nagyon varom ,biztos tök állat lesz * valamint a mostani filler rész elég jó volt ulquiorra széttör mindenkit a következő részbe > .csak azok a fránya módositot lelkeket utálom :idegroncs:minek kellett őket ide is betegyék(még a nem fillerbe is bene voltak :ninjaideg: )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 13, 02:36:57 írta bmate17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 07 aug 13, 09:56:21 » |
|
Ezeket a linkeket mar egyszer megadtam msn-en ;D, de tök mind1. Máté akkor te mar ott jarsz a mangaba mint en ? Szal azt akarom mondani ho most akkor te is nan varod a mangat mert ugye ugy lett vége ho ..... odajött és levágta ....ot aki az en kedvencem , szal en most teljesen kesz vok, még az is lehet ho leszedem a rawot pedig azt nem szeretem mert nem sokat ertek belöle meg ;D. Jólvan, bocsi, de nem olvasgatom vissza a beszélgetéseimet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|