Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #2970 Dátum: 09 ápr 12, 22:51:55 » |
|
jóóóez igaz, egy harcos nem közölheti az ellenfelével hogy vágd le a lábam.... mondjuk ez a holowwizálódás nekem nagyon bejön... mondjuk ez egy mánia dragon ball, claymore stb... ott is mindenki átváltozik ez egy nagyon jó kis cucc az animékben
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2971 Dátum: 09 ápr 12, 23:01:10 » |
|
a gond ottvan egyébként hogy senki nem hal meg a jók közül így mi értelme van? igen yo harcok voltak de semmi újat nem mtat csak pereegnek az arrancharok... és ennyi. majd ha lessz tétje a dolgoknak akkor yoolessz. az hogy a shinigamik leölték most az espada kisérőket veszteség nélkül röhelyes csak szegény hinamori járta meg megint egy picit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2972 Dátum: 09 ápr 12, 23:03:36 » |
|
A végére ichigo lesz a tápos kenpachi nel meg ott ül majd a vállán nOITORÁNAK MÉG aIZEN KIADTA FELADATBA hogy keressen vasto lordokat mi van ha talált és már kész az új espada?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2973 Dátum: 09 ápr 12, 23:05:42 » |
|
hát nem lehetetlen hogy már van egy Vesto Lorde alakulata hmm érdekes lenne Nel mint helyetes shinigamihadnagy xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #2974 Dátum: 09 ápr 12, 23:55:00 » |
|
Meghallhatna már egy jó szereplő legyen kapitány vagy hadnagy, már túl unalmas, hogy legyakják nagy nehezen az elllenséget de a jók oldaláról senki nem hal meg. Ichigo új alakja nagyon tuti kiváncsi vagyok, hogy fogja uralma alá vonni. Monjuk Hime meghallhatna úgyis csak Kurosaki-kunozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2975 Dátum: 09 ápr 13, 08:42:40 » |
|
Hát azért a shinigamik közül se csak Hinamori sérült meg súlyosabban. Most így fejböl akire emlékszem hogy nagyobbat kapott az Hisagi, Ikkaku meg Iba nameg Rangiku azis kész röhej: szinte az egész testét leszedték deréktol lefelé de még mindig él és természetesen meg is fogják gyógyítani míg közbe a másik oldalon már sokkal kevesebbe belehaltak fraccionok. De nembaj ezen már nemhiszem hogy Kubo változtatna, csak Lilinettet ne ölje meg. A minőségromlást énse érzékeltem, sőt a sokak által úgy Istenített SS saga nekem unalmasabb volt mint a mostaniak, itt legalább van kiszámíthatatlanság is valamenyire a dologban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2976 Dátum: 09 ápr 13, 09:39:43 » |
|
Ha rózsaszín szárnyat nem is növesztett, de vörös sörényt igen A manga minőségi romlásáról meg annyit, hogy egy rendkívül vontatott rész után vagyunk. Amúgy nekem is ez a bajom Ichigo karakterével, hogy jellemben nem változott sokat az első résztől fogva, max idősebb lett meg persze jóval táposabb. A HM saga -ban eddig nagyon kevés a háttérinformáció csak a Pendelumból tudhattunk meg infókat. Én szeretem, ha harc van harc hátán, de SS szerintem is azért volt jobb, mert történetileg szépen fel volt építve, ettől függetlenül még a HM ra is igaz lehet csak legyenek már néha kicsit dumálósabb részek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2977 Dátum: 09 ápr 13, 09:54:34 » |
|
Jaj de bírom ezt.. Mindenki csak azt tudja mondani ez így nem jó az úgy nem jó... ha mindenki ennyire tudja mit hogyan kéne csinálni miért nem csináltok saját mangát? jah hogy a tudás kimerül itt és csak azt tudjátok mit nem kellene, de hogy hogyan kellene azt már nem... Bele gondoltatok már abba milyen éveken át minden héten valami újat kitalálni? Leborulok az előtt aki erre képes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2978 Dátum: 09 ápr 13, 09:58:24 » |
|
Hát tényleg van benne valami, de azért gondolom joguk van a vélemény nyilvánításra és esetleg ahhoz is, hogy nem tetszésüket kifejezzék az olvasottakkal kapcsolatban legalább is én így gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #2979 Dátum: 09 ápr 13, 11:00:18 » |
|
persze van, de nekemaz nehezemre esik hogy kitaláljam a fekete polóm veszem fehér ujjal vagy a fehér polómat fekete újjal. nem hogy egy ilyen felépített történetet csináljak, sőt megrajzoljam O_O mellesleg én nem szeretem a beszélős részeket, max ha rövid tömör és lényegre törő. Pl Rukia ne beszéljen XDXD
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2980 Dátum: 09 ápr 13, 12:34:51 » |
|
BM5:
1. Ez egy fórum itt mindenki elmondhatja, hogy mi tetszik mi nem(!kulturált formában!). Szabad vélemény nyilvánítás van. 2. Nem kell mangakának lenni, ahhoz, hogy az ember megtudja állapítani melyik jó manga, melyik nem vagy melyik van tele klisék tömkelegével. 3. A legutóbbi fejezet sokaknak nem tetszett és ez szintén tény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2981 Dátum: 09 ápr 13, 13:12:56 » |
|
Leborulok az előtt aki erre képes Oda-sensei előtt le is borulhatsz Ugyanis az One piece ávekóta megy és még most is tud újat mutatni elmondom mi a bajom a Bleach.el lassú vontatott és nemtörténik benne semmi. halnak meg a hollowok oszt yoovan. piszok izgalmas mondhatom. jelenleg az egyetlen ami érdekfeszítő benne számomra az hogy a vizardok meikoldalra fognak álni :S a harcokon gondolkodni felesleges úgyis lenyomják az összes arrancharct... Nel óta semmi érdekes nemtörtént tudt6uk hogy Zaraki ynerni fog tudtik hogy Ichi nyerni fog tudtuk hogy az arancharok kikapnak egyedül a sorrendjükről nem tudunk semmit azta már ezt is tudjuk... az egyetlen érdekes dolgokat felvonultató dolog mint már írtam a Vizardok akik meg nemigen akarnak megjelenni :S és csak úgy mellesleg vagy itt vagy AA-n már említette valaki hogy Kubo előző mangája is azért bukott el mert ellaposodott. mint ez. igen tudom fanként ezt nehéz elfogadni énsem tudtam elősször de aztán mikor volt egy jó féléves kihagyásom és folytattam ott ahol befejeztem azt kérdeztem "mi ez a sz*r?". nah ezzel nemkell egyetérteni dehát ez van... és még mielőtt valaki felhozná hogy akor miért nézem/olvasom. mert elkezdtem és nemfogom félbehagyni és mert szeretem egyszerűen most egy hullámvölgyben van remélem kimászikbelőle...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 13, 13:16:44 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2982 Dátum: 09 ápr 13, 15:16:02 » |
|
Én is fan vagyok, mégis elismerem hogy a Bleach nagyon jónak indult de a sztori idővel önismétlődővé, ellaposodóvá vált és Kubo több olyan dolgot követett el benne amire azt mondtam: LOL. A Bleachnek nem a története hanem a karakterei az erőssége, a sztoriban csak pár olyan dolog volt amire azt mondtam: ez fasza. Egyik volt az Ichigo vs Hollow Ichigo harc, a másik pedig Aizen árulása, a harmadik meg a Pendelum era. De a sztori tényleg önismétlő, hisz már a manga nagyon régóta megy, ennek ellenére nem történt benne annyi minden, mint a Narutóban ugyanennyi idő alatt. Bár elismerem hogy Kubo nagyon szépen rajzol, a történet vezetése kissé eltörpül a konkurens mangák mellett, de a karakterei nagyon jól ki vannak találva. A Bleach pozitívumai tehát a körítésben keresendők, nem pedig a sztoriban.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
fox90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Kjuubi
|
|
« Válasz #2983 Dátum: 09 ápr 13, 15:29:57 » |
|
hali én is blich fan is vagyok igazad van a ban hogy a blich egy idömulva elaposul mert az anime mondanivaloját kifelytik már az elsö 60 részben és inét az egész már csak ujab és ujabb ismétlés szerü változataik de ha más szempontbol nézük a naruto és a blech nemsokban külömbözik és az tuti hogy a két csoport öszefogna sokal töbre menének az 100%.
|
|
|
Naplózva
|
(:
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #2984 Dátum: 09 ápr 13, 15:56:07 » |
|
Én azért még reménykedek hogy Kubo helyreállítja a színvonalat, Ichi karakterét egy kicsit ki pofoza és egy pár újdonságot is belevisz. Ha ezekből legalább az egyik teljesül akkor leborulok Kubo előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|