25 feb 17, 15:11:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1858251 alkalommal)
0 Felhasználó és 99 vendég van a témában
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2985 Dátum: 09 ápr 13, 16:26:16 »

nem kéne ehez sokminden egy két oylan fordulat amire senki se számít.
Pl Hitsugaya meghalna nem utálom sőt sztem yoo karakter de ha Halibel(ha így kell leírni) ellen egyszinten képes harcolni akkor nagygáz van mert Grimmi helyetesével se tudott mit kezdeni akkor nehogymár a 3. espada kikapjon tőle...

vbagy képbe kerülne még valaki... yoo vagy gonsoz mind1... aki sok minden változtatna...
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 13, 16:26:59 írta Dave90 » Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2986 Dátum: 09 ápr 13, 17:40:40 »

Ha azt vesszük, Kubo-sensei megteheti, hogy húzza a mangát, mert miért is ne. Nem hülye, ekkora sikert bárki kihasználna.
Más kérdés, hogy lassan tíz fejezet alatt mozdulnak kettőt a szereplők, a legtöbb karakter pedig kifordul önmagából. Ichi deéneztaharcotnemígyakartam - szövege már meg sem lepett a múlt fejezetben, Ishida pedig totál lúzernek van beállítva Szomorú .
Remélem, lesz majd valami nagyon mellbevágó fordulat, csak nem fogyott ki a sensei az ötletekből. Nevet
Ha mindenáron meg kell halni egy jó szereplőnek, akkor az Yamatata legyen. Sosem bírtam a karakterét, mindig lassan kapcsol fontos döntéseknél stb. . Mondjuk az ő halálára sokan számítanak, ez lehet, nem lenne elég felkavaró. Hitsu már más tészta, de akkor sztem fél Japán kicsinálná Kubót. Félreértés ne essék, nincs nekem sem bajom Hitsu-val, én sem szeretném a halálát.  Mosolyog Sőt legszívesebben mindenkit életben hagynék. Viszont tutira nem ússzuk meg valami megrázó nélkül, csak ne Uki és Shunsui dobja fel a talpát.  Szomorú
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2987 Dátum: 09 ápr 13, 21:09:22 »

Most hallom Csibétől hogy Ichigo Bankai-a a Gagyimaxon Megláncolt Hold lett O_o X'D
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2988 Dátum: 09 ápr 13, 21:16:00 »

A Getsuga Tenshou pedig Egetmetsző Holdagyar néven fut Hümm-hümm
Még a Holdagyar nélkül nem is lenne olyan gázxD
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2989 Dátum: 09 ápr 13, 21:19:09 »

Pedig az szószerinti lefordítása a Getsuga Tenshounak.  Mosolyog Ichigo kardját nagyon elcseszték az tuti ikszdé A magyar fordítók tényleg nem valami profik, ez most kiderült ikszdé
Naplózva

katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #2990 Dátum: 09 ápr 13, 21:27:04 »

A Getsuga Tenshou-t szerintem nem igen lehett volna jobban lefordítani, de a Megláncolt Hold, mint bankai tényleg kicsit fura.  Nevet
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #2991 Dátum: 09 ápr 13, 21:28:51 »

Lehet hogy nem lehetett volna jobban lefordítani,de ez így elég rosszul hangzik smirksweat!
Naplózva
Den
*

« Válasz #2992 Dátum: 09 ápr 13, 21:30:51 »

Egyébként még voltak kisebb bakik amik nem olyan zavaróak önmagukba, egyedül az volt elég gáz mikor Maki kijelentette hogy ő a 10.osztag oszlopos tagja rá pár másodpercre pedig már a 11. osztag eszméit kántálta....valakinek szemet szúrhatott volna hogy ez így nem okés.
A Getsuga Tenshounak meg  lehet pontatlanabb fordítása de nekem jobban bejönne simán az Egetmetsző megnevezés.xD
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 13, 21:31:40 írta Den » Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2993 Dátum: 09 ápr 13, 21:32:47 »

Gondolj bele hogy a japánok hogy kapnak a fejükhöz mikor Ichigo ellövi ezt állandóan. Nevet de az a Megláncolt Hold... pff... és hol marad a Holdpenge? Nevet

Igen, de az Eget metszőt már egy másik rajongói fordító csapat sütötte el korábban. Mindenesetre furcsa lesz a saját fordításomat (én is ennek fordítottam a GT-t.) Animében viszont hallani. Nevet
Naplózva

katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #2994 Dátum: 09 ápr 13, 21:36:28 »

Jaja, a Maki-bakin én is néztem egy sort.  Pojén
Az Egetmetsző szerintem kicsit rövid, talán úgy gondolták, a Holdagyarral együtt jobban kijön a szájmozgásra vagy nemtom.  Nevet
Naplózva
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #2995 Dátum: 09 ápr 13, 22:01:45 »

A Zangetsu régen mérgező hold néven futott egyes teamek fordításában, bár ők is csak zárójelben írták le. De akárhogy is nézzük a mérgező hold , holdpenge vagy bármely más holdhoz ragasztott kifejezés nem teszi sokkal menőbbé szavak szintjén. (Meg itt látványban nem kötődik a holdhoz, szóval akár pepita erő is lehetne.)  EZT LÁTNI KELL ÉS KÉSZ Ördögi Ördögi Ördögi
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2996 Dátum: 09 ápr 14, 07:59:15 »

Aúú, így menjen az ember családlátogatóba húsvétkor... Sajna a mangafan (mangaf*s) nem képes felnyitni egy szinonima szótárt, vagy legalább kihasználni azt a tényt, hogy az angollal ellentétben nekünk kb. 3-szor akkor a szókészletünk!! Siralmas... Gyáááá

Az tény, hogy valami történhetne a mangában, mert már lassan megalszik a tej a számban mire végigmegyek rajta..
Sokan firtatták, hogy a jók közül senki nem dobja be a kulcsot, én is pont ezt mondtam valahol a 197-198. oldal körül, hogy kéne valami drámai veszteség. Én Gama-jii-t mondtam, mert már öreg, vagy valamelyik kapitány, ne csak folyton a rosszak vesszenek!!
Naplózva
fox90
Akadémiai tanuló
*

Kjuubi

« Válasz #2997 Dátum: 09 ápr 14, 09:22:10 »

ja ez tök gáz ha a JOK meghalnak akor mindig van valaki a ki még feltugya éleszteni ez már kezd uncsi leni.
Naplózva

Mosolyog(:
atesz12
Chuunin
*

« Válasz #2998 Dátum: 09 ápr 14, 09:52:30 »

Jah, az azért érdekes lenne ha Jama-jiiii meghalna Nevet pl. ki venné át a helyét az 1. osztagba? Ichigo? XDD
Naplózva
Den
*

« Válasz #2999 Dátum: 09 ápr 14, 10:15:44 »

Elég egyszerű, valamelyik a 3 másik elsőgenerációs kapitány közül...személyszerint közülük Ukitakét tartanám a legjobbnak ugyanis az ő egésszésgi álapota amugyse teszi lehetővé az állandó harcokat így a sok papírmunka testhezálló lenne neki Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins