24 nov 16, 22:24:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754635 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3015 Dátum: 09 ápr 14, 20:44:11 »

béke mániás azt nem hinném ha tousen is béke mániás lenne akkor nem árulta volna el a Gotei 13-at :/
Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #3016 Dátum: 09 ápr 14, 20:45:14 »

Tousen meg a béke pártiság....hát nem tudom....Tamás meg nem bántva téged, de a 63-64 fejezetet ajánlom figyelmedve...meg végül is egy tömeg mészárláshoz asszisztál. De annyi szent, hogy HM külseje jól el lett találva.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 14, 20:54:07 írta balkovics33 » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #3017 Dátum: 09 ápr 14, 20:56:08 »

63-64. fejezet nem rész mert ezzek ichigo edzéséről szólnak
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #3018 Dátum: 09 ápr 14, 21:11:12 »

bocs 62 az árulásra gondoltam, de az hülyeség, hogy Tousen békemániás
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3019 Dátum: 09 ápr 14, 21:17:25 »

Nem hülyeség SS sagába anyiszor elmondta hogy útálja a harcot hogy már kivülröl tudom a szövegét angolulxD Egyszerűen eddig számunkra ismeretlen okbol úgy gondolja hogy Aizen békét hoz. Amugy nekem se szimpi, a Pendulumos részekig még olyan semleges volt de ott megtudtam hogy milyen durva volt az árulása, szerintem nem ezt érdemelte volna Kensei. Na és az volt a hab a tortán mikor Hiyori(aki az én kedvencemxD) éép elkezdte volna uralni a maszkját(megjegyzem Shinjin kívül ő egyedül volt képes erre) de az a vakegér egyböl levágta még mielőtt észbe kapott volna szegénykém >.<#
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 14, 21:33:09 írta Den » Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #3020 Dátum: 09 ápr 14, 21:30:20 »

Én most hogy kicsit végig néztem a 62 fejezetet és  megfordult a fejemben, hogy valakik Aizenen kívül is irányíthat. A menosok csak úgy maguktól nem nyitják meg a SS felett kaput, ahhoz buták vagy Aizen a nagy menosokkal előre lezsírozta Gondolkozik
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #3021 Dátum: 09 ápr 14, 21:40:31 »

Tuti már meg volt beszélve a menosokkal persze nem a gilianokkal de őket írányitják az adjuchasok
A vasto lorde-ok írányitják az adjuchasokat?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3022 Dátum: 09 ápr 14, 21:58:24 »

Na bepotóltam és megnéztem az 53, 54, 55, 56-ik részt magyar szinkronnal, és nem mondanám rossznak nekem inkább fura, mert a hangok azér' szódával elmennek (megjegyzem Ichigo hangja kifejezeten tetszik) de pár dolog azér' szúrja a szemmemet, mint például az hogy a bankait nem "á"-val ejtik Hmm? nem hiszem hogy belepusztulnának ha így ejtenék, meg néha a hangsúly is elég érdekes. Technikai KO
De ezektől eltekintve nem végeztek rossz munkát, szerintem sokal jobb lett mint a Narutojé. smirksweat
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #3023 Dátum: 09 ápr 14, 22:29:26 »

Lehet, hogy hülye a kérdés de most Ichigo meddig fog élni? Normális emberi élet, vagy shinigami ereje stb ereje miatt hosszabb élet?
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3024 Dátum: 09 ápr 14, 22:39:35 »

Egyébként Ichigot meglehet ölni? Mert ugye bár Ulqi egy szép lyukat vájt Ichi melkhasába és meghalt, aztán átment hollowba és regenerálódott, tehát ha bárki megmurdálja akkor átmegy hollowba és feltámad? Gondolkozik Bár szerintem ez csak akkor következik be ha shinigámiként ölik meg. (vagy nem) Hmm?
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3025 Dátum: 09 ápr 15, 08:15:33 »

Elvileg senki sem halhatatlan a Bleach világában se...  Gondolkozik
Naplózva
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #3026 Dátum: 09 ápr 15, 08:39:22 »

Hitsu...elég közel áll ahhoz, hogy ha nem is másvilágra, de kicsit pihentetve legyen. A másik, hogy a történet elejétől kezdve ott volt lebegtetve, hogy a hollow énje tartja életben, ha nagy gáz van (vagy jön a kard lelke). De akkor miért volt az , hogy az első Uli lyukasztásnál Grimmjownak meg Himének kellett jönnie, hogy életre kelljen??????
Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3027 Dátum: 09 ápr 15, 10:55:42 »

Látta már valaki az új Bleach manga spoiler-t? Kép még nincs, csak angol fordítás.
Spoiler:Yammy előhívja az erejét és megváltozik az Espada-besorolása, 10-esből 0 lesz.
Aztán kiderül, hogy az espada nem 1-10-ig van számozva, hanem 0-9-ig.  Technikai KO

Erre kajak nem számítottam, bár gondoltam, hogy Yammy-t nem lesz egyszerű legyőzni. Mondjuk, ez még nem jelenti azt, hogy erősebb lenne Ulqui-nál, mert neki (Yammy) nincs második szintje, ha Ulqui igazat mondott.

balkovics33:
Bocsi, nem válaszoltam a kérdésedre. Szerintem azért nem jött elő akkor az új hollow énje, mert nem volt ott Hime, akinek a vinnyogása kihozta volna belőle.  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 15, 11:08:18 írta katsuyu-chan » Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #3028 Dátum: 09 ápr 15, 11:17:46 »

Jajj ez olyan rossz,miért kell yammit feltápolni,eleve az egy benga balf*sz,a másik meg,nehogy már azt mondja nekem valaki,hogy a tag erősebb ulquiorránál,nem még a  3 első espada-tól!
Meg ha olyan erős,aizen miért nem vitte el karakurába...

Ezt kubo kb azért csinálta,hogy ichigo egy csapással ne tudja begyakni,és ezzel még tovább huzza  a hueco mondo-s eseményeket,hogy véletlenül se térjünk vissza karakurába! smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 15, 11:34:15 írta con » Naplózva
katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3029 Dátum: 09 ápr 15, 11:31:25 »

Ulqui-nál tuti nem erősebb, meg azért Chad-ék is fejlődtek talán valamicskét. Nevet
Az viszont tényleg bosszantó, hogy nem tér még vissza a sztori Karakurába, de mondjuk arra is kíváncsi vok, mit csinál a többi taicho HM-ban.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins