24 nov 05, 06:00:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742520 alkalommal)
0 Felhasználó és 115 vendég van a témában
SALVO
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

(YOU'LL GET PWNED!!)

« Válasz #2955 Dátum: 09 ápr 12, 15:28:25 »

Háááát, ez a mostani filler nyugodtan kimaradhatott volna

Pont ezt írtam én is. 2 hét szünet az ok de a Bleach azért egy csöppet jobban a manga seggében van mint a Naruto. Így sokkal hosszabb fillerek vannak, ha jól emlékszem tavaly is egész nyáron filler ment. Szal ha itt nekiállnának szüneteket tartani akkor az nem 2 hét lenne. Mondjuk most legalább vége a fillereknek, amikor láttam a mostani első filler részt, akkor még úgy tudtam, hogy tovább lesznek... hát majdnem elsírtam magam, azt hittem, hogy hónapokon át ez fog menni..  Lehánylak
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 12, 15:29:22 írta SALVO » Naplózva

RAWR!!
Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön. Mosolyog
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2956 Dátum: 09 ápr 12, 15:41:27 »

Én csak az első filler részt néztem meg, de azt is pörgetve, mert még a kutyámat se érdekelte...  Szomorú most már csak az előzeteseket nézem, hogy mikor térnek vissza a mangához és ahogy láttam a kövi rész már jóféle lesz.  Mosolyog
Naplózva
Belnir
Chuunin
*

Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?

« Válasz #2957 Dátum: 09 ápr 12, 17:26:26 »

Én megse néztem, elolvastam itt a fórumon hogy filler megy és fos
így le se töltöm  Nevet Nevet
Vaizardokra vagyok akkor is kiváncsi Shinji,  Hiyori ban-kai  Hümm-hümm Hümm-hümm
Naplózva

éljen az aszimmetrikus internet Nevet
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2958 Dátum: 09 ápr 12, 17:31:02 »

Ha egyáltalán van Hiyorinak hiszen elvégre "csak" hadnagy volt. 110 év alatt nyílván nagy rá az esély hogy kifejlesztette(remélem), azon múlik a dolog hogy lesz e még elég fantáziája Kubonak a hadnagy vaizardok bankaira is de elvégre azért mangaka hogy ne fogyjon ki az ötletekböl Pojén
Naplózva

Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #2959 Dátum: 09 ápr 12, 18:40:15 »

Remélem majd láthatjuk a Vizard-ok Shikai vagy Bankai fegyvereit.

(Kis hírdetés: "Monster" - bővebben a "Monster" topic-ban).
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #2960 Dátum: 09 ápr 12, 22:08:45 »

Hát ez a mostani fejezet elégé megfeküdte a gyomromat Lehánylak, nem tudom lehet hogy csak én látom így de a Bleach színvonala egy kicsit kezd romolni aminek nem nagyon örülök hisz az egyik kedvenc animém/mangám.
Az még oké hogy azért változott ichi vissza mert ulqi letörte a szarvát de az már egyátalán nem hogy normál formában hogy volt képes regenerálódni, meg amit leművelt ichi ebben a fejezetben hát az enyhén szólva nevetséges mint ha elveszett volna egy kereke, emokid szinte jobban foglalkoztatta mint a leszúrt ishida aki elméletileg a barátja Hmm?, meg ez hogy felajánlota ulqinak hogy vágja le a kezét és a karját mert ez így fair  Technikai KO hát ez komolyan mondom a falhoz csapot. Ez nem az az ichigo akit a manga elején megismertem Neeem . Orihimén én már meg sem lepődtem úgy hogy inkább hozzá no comment. Ördögi
Remélem Kubo egy kicsit észhez tér és javít a színvonalon mert a manga nem jó úton Figyelmeztetés megy persze ez csak az én véleményem.

« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 12, 22:09:31 írta Pein95 » Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2961 Dátum: 09 ápr 12, 22:16:22 »

sztem tök félreértitek a regenerálódás dolgot.
ahogy azt tette Ulqi is Ichinek a hollow formában nagy a regenerálóképessége amikor átváltozott az be is gyógyult csak épp mivel holowwként harcolt a lyuk ottmaradt de mivel a Holoww erő elmult a külsőjegyek si visszaváltoztak köztük a lyuk is...
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2962 Dátum: 09 ápr 12, 22:18:21 »

Kicsit más de betudná valaki linkelni vagy PÜ-ben elküldeni a legutóbbi character poll teljes listáját? Pirul
Sajnos én az első 50. szereplőt felvonultató listánál bővebbet nem találok de azon akik érdekelnek meg sajna nincsenek rajta.
Előre is köszönöm!
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #2963 Dátum: 09 ápr 12, 22:22:54 »

sztem tök félreértitek a regenerálódás dolgot.
ahogy azt tette Ulqi is Ichinek a hollow formában nagy a regenerálóképessége amikor átváltozott az be is gyógyult csak épp mivel holowwként harcolt a lyuk ottmaradt de mivel a Holoww erő elmult a külsőjegyek si visszaváltoztak köztük a lyuk is...

hát igen ebben lehet valami de az tény hogy ichi karaktere egy kissé meglett erőszakolva Technikai KO, azért remélem a következő fejezetek ennél jobbak lesznek.
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #2964 Dátum: 09 ápr 12, 22:34:52 »

Amúgy ez az igy fair dolog ichigonak tök mindegy mert hiába vágják lea kezét orihime megjavitja.
Ja és most ki az erősebb Ulquiira vagy Stark? Mert szerintem Ulquiora Csak azé gondolom mert mondta hogy aizen nem tud a 2. feléledéséről nem az meg elégé erősé tette ha mást nem reiatsut azt növelt
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Belnir
Chuunin
*

« Válasz #2965 Dátum: 09 ápr 12, 22:37:13 »

nem értem még mindig, semmi baj ezekkel a fejezetekkel....
mellesleg a mangaka így gondolja akkor így van mi nem mondhatjuk hogy ilyen meg olyan a karaktere hisz ő alkotta ő tudja milyen, ergo ha most ichigónak rózsaszín szárnya nő azt is el kell fogadni(de azért ne nőjjjjön Hümm-hümm )

Stark erejét nem is tudjuk.... legalábbis én nem tudom mennyire tápos.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 12, 22:37:57 írta Belnir » Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2966 Dátum: 09 ápr 12, 22:40:40 »

sztem am Ulqi am is erősebb a számáhozképest csak Aizen akart egy erős hátvédet is hát nemjött össze   Pojén

am igazad van az SSóta rengeteget esett aszínvonal.
Kubo eléggé nem tudom mintha megunta volna a dolgot.
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #2967 Dátum: 09 ápr 12, 22:43:51 »

Szerintem jobbak a Hueco Mundos részek és kétlem hogy megunta SS-be ezt vezzete fel
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Belnir
Chuunin
*

« Válasz #2968 Dátum: 09 ápr 12, 22:46:36 »

hmm nem tudom én nem érzékeltem a szinvonal romlást egyszerrer néztem meg idáig (210-ig)
jó persze byakuya harc kenpachi harc eszméletlen volt, de ilyen király volta vaizard a grimmjow
meg a noitora harc is. nem látok külömbséget... lehet túl elfogult vagyok
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #2969 Dátum: 09 ápr 12, 22:47:51 »

mellesleg a mangaka így gondolja akkor így van mi nem mondhatjuk hogy ilyen meg olyan a karaktere hisz ő alkotta ő tudja milyen, ergo ha most ichigónak rózsaszín szárnya nő azt is el kell fogadni(de azért ne nőjjjjön Hümm-hümm )

hát igen megteheti csak így egy csomó olvasót veszít el, bár az még nem is lenne baj ha ichigo karaktere változna hisz a jellem fejlődés nem árt de teljesen rossz irányba megy a karaktere jelenleg. legalábbis én így láttom
Naplózva
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins