kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2580 Dátum: 09 márc 16, 22:37:14 » |
|
Én teljesen biztos vagyok benne ahogy korábban is megírtam hogy, Aizen tud a 2. szintröl! Véleményem szerint nincs előtte titok!
2 álásom van még ezzel kapcsolatban!
1.-hiába Ulqi 2-es szintje nem haladja meg az ereje a 3-as számu espadá-ét és ezért 4-es espada
2.-vagy pedig annak ellenére hogy tudja, és meghaladja akár Halibel erejét Ulqi 2.-es szintje direkt maradt a 4-es számu, végülis minden ügyet rá bíz + lehet azé hagyta ott Ulqi-t ott Hueco-ban mert tudta kapitányok+roykák ide vagy oda nem ellenfelei Ulqinak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2581 Dátum: 09 márc 17, 12:21:24 » |
|
ez logikusan hangzik,
azon gondolkodom, h Ichigoval az utolsó képen mi történt? ő ismeglépte a 2 ik szintet vizard formája miatt? vagy megint átvette az uralmat a hollow tudatalattija? v mi történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2582 Dátum: 09 márc 17, 14:36:15 » |
|
Jó kérdés .. arra a formára hasonlít mikor átalakult hollowá a vizard edzésnél Nem tom most shurosaki ( hollow kurosaki , így becézik azszem angol forumokon) átveszi az írányítást, de ha meg is tenné , neki sztem kishi ichigo negatívja ként ábrázolná mint ahogyan mi is látjuk , és nem úgy amivé most átváltozik... mert űgye minnél emberibb alakja van a hollownak annál erősebb, és hát ő az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #2583 Dátum: 09 márc 17, 19:19:44 » |
|
legyen valaki olyan szíves hogy leírja a 164 után meddig vannak fillerek és honnan szeditek le a mangát, éss magyarul? köszi előre is...
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2584 Dátum: 09 márc 17, 19:46:16 » |
|
Fillerek a 164. rész után: 168-189. rész és a 204-205. részek. Epizódszám szerint én sem tudtam pontosan, angol fórumon találtam meg az infót, az uccsó két filler rész meg nemrég volt. A mangáról küldök pü-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2585 Dátum: 09 márc 18, 16:30:42 » |
|
Nem hiszem el, Kubu nagyon nyújtani fogja ezt a 2 szintet. Alig lehet valamit kivenni így 1 hét után is. De találtam valamit ami közelebb vezet a megoldáshoz:http://www.onemanga.com/Bleach/289/02-03/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2587 Dátum: 09 márc 18, 17:30:43 » |
|
Aztarohadtélet...ez azért furcsa egy kicsit...hogy is mondjam...ennél robosztusabbra számítottam ^^ Mindenesetre most már tűkön ülve várom a pénteket...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2588 Dátum: 09 márc 18, 17:54:03 » |
|
Na ez tényleg nemsemmi, de egyelőre nem látszik túl tápnak ez az Ichigo második szint, bár úgy tűnik, hogy valami nagy robbanás után van ez a kép amiből én arra következtetek, hogy Ulqui Ceroja most már nem hatja meg különösebben. Mindenesetre én is várom nagyon a pénteket. Egyébként ha még emlékeztek Ichigo most pontosan úgy néz ki, mint ahogy anno a Vasto Lorde-t jellemezték.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 18, 17:55:39 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2589 Dátum: 09 márc 18, 18:00:44 » |
|
Jó lenne, ha már tényleg történne valami. Talán ez a rész már nem csak Hime Kurosaki-kunozásából fog állni. Javítsatok ki, ha tévedek, de jól látom, hogy Ichi a bal kezében egy másik illető végtagját szorongatja?!? Csak nem Ulqui-hoz tartozik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2590 Dátum: 09 márc 18, 18:02:19 » |
|
Na ez hatalmas Ichigo érdekes lett. Nagyon várom már a pénteket, most már kíváncsi vagyok mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2591 Dátum: 09 márc 18, 18:05:40 » |
|
Javítsatok ki, ha tévedek, de jól látom, hogy Ichi a bal kezében egy másik illető végtagját szorongatja?!? Csak nem Ulqui-hoz tartozik? szerintem is Uli keze az...szal a Ceronak nagyon úgy néz ki, hogy lőttek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2592 Dátum: 09 márc 18, 18:15:07 » |
|
Jah igen, az valahogy elkerülte a figyelmemet, de ha tényleg csak úgy lenyeste Ulqui kacsóját, akkor baromi erős és gyors lehet, viszont nem egészen értem, hogy voltaképpen most mi ő, mert ha hollow lenne akkor nem lenne Zanpakutoja, márpedíg a Tensa Zangetsu még ott virít a kezében, de viszont Vaizard sem lehet, mert azoknak nincs második szintjük, legalábbis eddig nem láttunk, arra utaló jelet, hogy lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2593 Dátum: 09 márc 18, 18:19:14 » |
|
Ichigo a második szinten átment szentimentálisba, mert ideáig, csak ő meg Uliquiorra jutott el ideáig. Első lépésként kezet fogtak és Ichigot ez annyira meghatotta, hogy meg akarta őrizni ennek a meleg, baráti kézfogásnak az emlékét. Ezt látjuk a képen.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető